Lamotte vs Lady Dahmer

Lady Dahmer/Joakin Lamotte:


Saxar från Joakim Lamottes Facebooksida.

Lamotte går till hårt angrepp mot Nyheter24 då han är arg som ett bi för att de inte kontaktat honom innan de publicerade en artikel av Lady Dahmer om honom.
Det han inte verkar veta är att det som vid första anblicken framstår som en artikel inte alls är det utan det är någonting som de valt att kalla ”magiska rutan” eller någonting liknande. De tar alltså ett blogginlägg från sin portal blogg.se och lägger in det på sidan utan att ändra någonting så det som syns är bara ett av LDs blogginlägg – alltså ingen artikel. (Den informationen är tillagd vid ett senare tillfälle på Nyheter24.)
Således finns det heller inget behov av att kontakta honom för att få hans syn på saken.

Det Lady Dahmer skriver om är Joakim Lamottes syn på hela Anders Borg-situationen där han anklagas för att ha gjort både det ena och det andra på en fest för några veckor sedan.

”Var var alla feminister innan Anders Borgs snefylla?”. ”Det går inte att låta bli att undra var alla upprörda röster är när andra kvinnor råkar illa ut”. ”Det vore trevligt med lite engagemang även vid andra tillfällen”, är några av citaten.
Alltså, bor den här jävla amöban under en sten eller har han huvudet för långt upp i sitt eget självgoda arsle?
”Var är alla feminister?”, undrar han. VI ÄR HÄR OCH SKRIKER OSS HESA. Varje dag. Hela tiden. Vi har gjort det i hundra år nu. Trots att vi motarbetas av män som Lamotte och hans kvinnohatande följe. Tysta? Vi gör inget annat än skriker!//Från LDs inlägg
På Nyheter24 är kommentarerna – de jag läst – aningens mer nyanserade än på Lamottes Facebooksida där hatet mot LD fullkomligt flödar, men det kanske man yttepyttelite får vara beredd på när man kallar en annan människa för ”jävla amöba”, ”rasist” och ”parasit”?

Tack för tips, Sofie!

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du borde dölja namnen på bilderna bättre för det går fortfarande att se dem

   Har redan sett namnen på Facebook – ingen som kommenterar anonymt där.

    Lamotte har en egen Fb-armé som hyllar hans rasistiska hållning där han är kung över alla mäns extreeeeemt stora intresse för kvinnors säkerhet… Vilket helt enkelt för flertalet betyder att det är skillnad mellan Calle Hansson från Örebro eller Mahmoud från Iran etc. För att inte prata om ensamkommande unga män *gäsp*. Han tjänar pengar på att sprida sin dynga men är helt uppenbart både rasist och kvinnohatare. Ja, det kan man vara trots att man råkar ha två döttrar..!

  Så mkt kvinnohat. Istället för att lägga fokus på sakfrågor så skriver dessa människor kommentarer om hennes bröst och psykiska ohälsa. Och nej hon hatar inte ALLA män. Hon hatar män, d.v.s. Det mansnormen och patriarkatet står för. Hur svårt ska det vara å fatta?

   Fast hon håller väl sig inte saklig heller som slänger sig med begrepp som ”parasit” & ”Jävla amöba”.
   Hade det varit en man som kastat ut sig detta mot henne så hade det blivit årets längsta blogginlägg om vilka grisar karlar är.

    Att han kallas för det är ju baserat på alla hans egna uttalanden.Hur saklig kritik förtjänar han så som han hållit på?

     Fast jag tycker inte det spelar någon roll. Man ska inte gnälla på andras sätt att uttrycka sig om man inte kan hålla sig på mattan själv.

      Förstår vad du menar, men tycker det är skillnad på kraftuttryck och kraftuttryck. Personerna i Lamottes kommentarsfält (ingen kallade ju dom för amöbor eller parasiter) tar ju det hela till en helt annan nivå.

   Men vad ÄR mansnormen om inte representerad i män? Sluta komma med sånt här trams för att försvara vulgära människohatande idéer. Du kan INTE hata manlighet utan att hata MANNEN, fattar du väl? Sätt ner foten nu folk, herregud.

    Jo det kan man för manliga könsnormen och patriarkatet är inte samma som mannen som individ.

  Hur kan den här mannen få medhåll? Blir så less. Och när har Joakim själv brytt sig om att låta en annan sida komma till tals i hans inlägg/videos? Var det så han gjorde sist han berättade om att inga feminister bryr sig om det han bryr sig om, följde journalistikens grundregler till punkt och pricka?! Det här är ju ett försvar/svar på det han själv sagt

   Han ser lång ut.

    Han ser verkligen inte bra ut däremot. Solklart nedköp från Odd. Men han är väl enteprenööör ?

     *entreprenööör. För exalterad över detta nedköp ?

  Hur många läste detta med Lamottes röst i huvudet? xD

   Ha ha, går inte att göra annat. Får mardrömmar.

  Mår illa av den snubben. På riktigt SÅ obehaglig!!!

  Jag riktigt hör hans upprörda och arga stämma som artikulerar och betonar varenda ord. Älskar att lady Dahmer sätter dit honom rejält, tycker han behöver lära sig ett och annat.

  Jag är total Lamotte-rookie. Är det någon som har lust att dra en snabb sammanfattning om varför han är så ogillad?

   Han fick en dotter, upptäckte sexism, skriver nu saker som:

   ”På två månader har jag gjort mer för att motverka sexuella trakasserier i Sverige än vad FI gjort på 10 år”

    Tackar!

    Jösses vilket Jesuskomplex snubben verkar ha. Vad exakt har han gjort under dessa tio månader och hur?

     *två månader menade jag naturligtvis.

     Han har kommit på att allt han pratar om har ingen någon annan någonsin tänkt på, så nu tjänar han pengar på att föreläsa om saken

      Ja, men det är väl bra om man kan tjäna pengar. Uppenbarligen har ingen annan tagit den chansen så… Är väl egentligen helt genialt om man kan tjäna pengar på andras idéer och tankar, och gamla visdomar, utan att själv behöva anstränga sig.

      För honom personligen är det helt fantastiskt jo…

      Ja, och för Sverige då han förmodligen betalar skatt, och för Dahmer för då får hon någonting att skriva om. Och för oss som får diskutera detta på denna blogg som också genererar pengar till staten.
      Vips så har vi en liten ekonomi här som snurrar kring feminism, hat, jämställdhet/ojämställdhet och andra diversa samhällsproblem. Skapa pengar ur problem är väl ändå rätt imponerande.

      Inte lika lyckat för alla skolungdomar som ska sitta och lyssna på en manlig narcissist prata om ”feminism”. Kul att han tjänar pengar men skulle föredra om han gjorde det undangömd under en sten där vi slipper hans skit.

      Man kan inte tjäna pengar under en sten. Eller ja, om du har massa ärvda pengar och lever på räntorna typ. Annars måste man faktiskt jobba.
      Jag tänkte extraknäcka med att sälja karikatyrer av Lady Dahmer. Alla ska kunna ta del av Dahmer, även hennes haters.

    ” om Anders Borg hade gått på mina föreläsningar hade det här aldrig hänt.”

    Rimligt ego

     Haha!

   Varför är han rasist då? ?

    För att han menar att våldtäkt är en invandrarbrott, att högstadietjejer inte kan gå en meter utan att bli tafsade på av ensamkommande killar osv osv osv. SD-snacket, fast med lite fejkfeminism på det hela. Feminism när det passar mannen helt enkelt, inte kunna se att man själv är en del av problemet.

  CAM, ett tips om en blogg att följa/uppmärksamma. på uppåtgående. http://nouw.com/emmiep/2017/08

   ”””Tipsar”””…..snarare EmmiP

   Sluta tipsa om din egen blogg..

    Tog mig tiden att läsa några inlägg. Herre Gud säger jag bara…

  Men vem fan läser nyheter24 och tar den sidan på allvar??

  Det är synd att LD som faktiskt har väldigt bra saker inte når fram eftersom folk fastnar i sättet hon uttrycker sig, hon är ofta aggressiv och ber folk hålla käften ( vilket jag troligtvis också varit/gjort) om jag fått så mycket skit kastat över mig). Men tyvärr hörs inte kvinnor som arbetar mot övergrepp/jämställdhet om man inte skriker jävligt högt och provocerar. Jag gick in och läste i JLs tråd på FB, en kvinna orkade argumentera och ifrågasätta på ett väldigt sakligt sätt och blir genast bemött med diverse glåpord av både kvinnor och män ( mest män).

   Kan förstå vad du menar, samtidigt är det så att feministiska profiler får hantera oerhört många påhopp på så löjligt låg nivå så jag tror att t ex LD lagt ner att försöka vara helt saklig och pedagogisk. Varför ska det kravet alltid ligga på kvinnor för att de ska tas på allvar medan en man kommer undan med i stort set t hur låga uttalanden som helst.

  Han har ofta en poäng i det han säger. Men jag orkar inte med att han är så där arg hela tiden ?Hur orkar han ens med sig själv?
  Jaja…

  Känner spontant att varken Lamotte eller LD gör något för att förbättra samtalsklimatet eller få fram något vettigt i debatten.

  LD är väl inte känd för att kunna föra en diskussion med någon. Hon vill bara skrika ut det hon tycker och ingen får komma med inputs eller synpunkter, för då ska man minsann dra åt helvete och hålla käften.

   Japp – tjocka KAN INTE gå ner i vikt och håll käften sen!! Man behöver inte tvätta av sig innan man badar i badhus – käften innan jag skriver ett helt blogginlägg om hur dum i huvudet du är som tycker det!

    Exakt! Är det inte tragiskt att LD vill övertyga alla överviktiga att det Enda (absolut enda!!) Man kan göra för att gå ner är att svälta sig själv?

    Varför inte börja med små förändringar, en promenad om dagen, BRA mat, byta läsk mot vatten etc, och på så sätt gå ner hälsosamt? Men nej. LD vill absolut sprida budskapet att detta inte funkar. Som att hon vill att feta ska förbli feta. Jises.

     Hennes nisch, lever på att hajpa fetma Obs att hon dessutom tar bilder nerifrån för att se fetare ut än hon är.

      Har alltid tänkt att hon tar bilder underifrån för att hon vill se stor och skräckinjagande ut ??

      Idioter

      Har du någonsin tänkt på hur sällan en kvinna fotad underifrån i tidningar och reklam? Det är något man ofta gör med män för att framställa dom som större och mäktigare medan en kvinna helst ska framställas så vacker som möjligt.

     Vem säger att hon inte äter bra mat och bara dricker läsk? Precis som det är bara då folk går upp i vikt..

      Ja, men då äter hon helt enkelt för stora portioner. Har man ett kaloriöverskott går man upp i vikt. Äter man mer än man gör av med så spelar det ingen roll om man äter ”bara husmanskost”. Då stoppar du i dig mer än kroppen behöver. Men det vill inte LD inse.

     Men om man då har haft ett kaloriöverskott och blivit överviktig. Man inser att man är överviktig. Då kan man inte gå tillbaka till ”normala” portioner för då stannar man i vikt, utan man måste minsta sitt kalori intag till den graden så det nästan är svält för att gå ner. När man sen äter ”normala” portioner igen så kommer kroppen öka i vikt. Så är det verkligen så svårt och förstå att folk väljer ett liv utan svält? Vem fan vill gå hungrig resten av livet för att samhället anser att du borde vara smal.

  Orkar inte. Hans idioti är så stor att det inte finns något att säga. Äcklas av att skolor hyr in honom.

  Ja vad ska man säga, det måste vara svintufft att vara vit, medelålders heterosexuell man i dagens Sverige, jag verkligen lider med dom. Stackars, stackars dessa män som nu helt plötsligt blir ifrågasatta eller får mothugg, måste vara svintufft.

   Det är bara och bita ihop, finns alltid dom som har det värre, feminister tex måste ju vara sju resor värre att skrika hela dagarna för att komma till tals. Tänker inte så mycket på att mitt skinn är vitt. Kanske det är det som är problemet men jag har fullt sjå med att leva livet. Hoppas ni/du reder ut problemet med dom här vita männen och dom skulle vara medelålders också va?

  Ibland när jag ser en halvt ointressant fotbollsmatch brukar jag tänka att jag hejar på matchen och fotbollen. Tyvärr vinner matchen sällan när halvtråkiga lag spelar.
  Lite samma här.
  Hejar på debatten. Men debatten vinner inte med dessa debattörer. Förtjänar rött kort båda två som inte kan höja sig en nivå. Personangrepp och taskig attityder. Tråkigt är det att läsa.

   Anonym 18:36:mkt bra sammanfattning. Bägge behöver sina 15 min så de vevar bara på för bekräftelse. För jävla sorgligt hur de förstör

  Tycker det är trist att två personer med enorma sociala plattformar ska öda tid på att spy galla på varann när det finns riktiga idioter att gå på. De står ju för f’n på samma sida egentligen!! Jäkla sandlådenivå, såå lågt!! Och när ska vi kvinnor sluta hoppa på de män som står på ”vår sida”? Vi behöver fler män som ser galenskapen, inte färre o LD har INTE patent på hur en ”äkta feminist” bör vara även om hon har många vettiga åsikter men då o då gapar hon ut ”grodor”. Kan folk inte bara sluta svamla o slåss mot äkta rasister o förtryckare ist för att plaska runt i en tramsdamm??

   På vilket sätt är han på vår sida? Gång på gång berättar han hur feminister bör göra, tycka, vad som det ska fokuserar på, att vi inte gör tillräckligt, att vi inte gör nåt öht. Tycker faktiskt att han är en av dom riktiga idioterna

   Lamotte är en riktigt idiot som behöver bekämpas. Finns en miljon uttalande som stödjer det. Han har hybris och tror att han är ovärderlig för feminismen när han i själva verket är en del av problemet. Sitta ner och hålla käften är vad han borde göra. Alternativt starta en samtalsgrupp för män där de kan diskutera hur de själva befäster och återskapar partiarkalastrukturer.

   Lamotte står på kvinnornas sida? Jag betackar mig för att låta mig buntas ihop med en man som bara gillar feminister som delar hans bristfälliga (för att beskriva det oerhört snällt) och rasistiska analys. Du kanske delar hans åsikter, vilket ju är helt ok, men dra inte in andra i det. Och det här med att vi måste vara snälla mot alla killar som kallar sig feminister, oh please, som vanligt ska vi klappa killarna på huvudet och säga ”Vad duktig du är lilla vän”.

  Heja Lady dahmer! fan fattar killar aldrig?! Dom behöver inte lägga sig i! Speciellt inte bli sur och bemöta kritik som han gör mot Lady dahmer.. det finns en anledning till varför kvinnor säger saker om män för det faktiskt stämmer. Fan dom kan låta oss göra den kampen, låta oss kvinnor stå på fronten och dom bakom och heja på om något. Nej som vanligt ska dom väl ”beskydda oss” för dom är stora starka yada yada osv. Dom kan väl börja läxa upp männen/vänner/bekanta familj (pojkar/killar/män/gubbar) där istället för att utrycka sig om något dom aldrig upplevt? Jävla pack, typiskt män att vara så jävla ”veka” och ”svaga” när det passar dom jävla pajasar. Suck suck stön när ska dom fatta och sluta tycka synd om sig själv och ta ansvar och sluta vara sånna jätte bäbisar?!

  Haha direkt när jag läste kommentarerna männen skrivit kom tänka på den här bilden!!

  when you’re winning the argument with straight facts and they start attacking your personally instead of addressing the topic ?

  Googla bästa bilden everrr

  Åh för en gångs skull håller jag med Lady d. Det är precis vad alla feminister gör, bara skriker ja, skriker sig hesa. Skriker som småbarn gör. Bara skriker rakt ut för allting. Det där med Anders Borg.. Ja han kallade väl nån/några kvinnor för Hora eller vad det var, med det var väl endå männen han fysiskt sexuellt trakaserade? Men det är väl endast kvinnorna som är offrena i det hela ja.

  Förstår inte ens varför den här Anders Borg saken blivit så himla stor, en man som söp sig sketfull och betedde sig illa. Och bad sedan om ursäkt. Give me a break.

  Feminismen har kidnappats av kapitalismen, blivit likt miljön en kommoditet, en vara. De riktiga feministerna finns inte på bloggarna, de med verklig insikt har för mycket integritet för att synas i dessa sammanhang.

  Så är det. Samtidigt kidnappas deras teorier och överdrivs intill oigenkännlighet, blir till billiga oneliners i meme, som delas av tusen andra utan insikt, utan ödmjukhet och allmän common sense – det gäller lammotte såväl som dhamer

  Lamotte: ”nu har alla gränser passerats.” Oh my!:p

  Lamotte är en dålig och extremt tendensiös journalist. Han hade en chans, fick på något sätt in en fot på Uppdrag Granskning, gjorde ett extremt Hårdvinklat reportage om hur det är att leva i Grums. Menade att ingen jobbade, de flesta knarkade och att många till slut tog livet av sig. Intervjuade några pubertala epa-traktorkillar som missat lyckans tåg som bekräftade hans felaktiga tes. Det märkliga var att SVT ens sände reportaget. Efter det finns Lamotte sparken och alla dörrar till seriös journalistik stängdes. Swish-journalist… pinsam är bara förnamnet.

  Lamotte har delvis rätt. Vilket inte minst bevisas i hur snett feminismen hat hamnat i och med feministers/kvinnors totala rädsla att kritisera det Lady Dahmer står för. En rädsla som inte är helt obefogad då vedergällning, utfrysning förtäckta hot är relaativt vanliga inom feministiska vänstelretsar.
  Dagens feminism har kidnappats av en intollerant och farlig vänsterrörelse som lever på hat och enskilda medlemmars naina tro att de är uppskattade för den de är eller vad de gör när det egentligen handlar om att allt man gör är att upprätthålla vissa personers möjligheter att med makttrycka ned andra människor som har en annan politisl grunduppfattning. Det gör ont att se!

  Ni skriker er inte alls hesa för jag hör inte en enda av er även om jag letar. Det syns bara tydligt på ytan när någon känd person öppnar käften. Sen håller det på i några månader sedan blir det lika tyst som innan. Skriken finns inte det är bara texter på privata konton som ingen ser ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.