Rebecca Stella är gravid!

Rebecca Stella:

https://www.instagram.com/p/BXevHSmFj6i/?hl=sv&taken-by=rebecca_stella

Rebecca Stella och hennes pojkvän Manny Dion har båda två lagt upp den här bilden på sina respektive Instagramkonton och grattishälsningarna strömmar in snabbare än polisanmälningarna mot en viss biljettförsäljerska som vi alla känner.
Rebecca bor nu för tiden i LA tillsammans med sin man som arbetar som manager åt ett hel drös kända artister. Själv är hon aktuell som ny programledare för Paradise Hotell och ja, nu även som blivande mamma.

Stort grattis!

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    … but she aint messin with no broke …

    Det är jag med… Men jag ska avbryta graviditeten på fredag. Så jävla vemodigt och är rädd för hur det kommer kännas.

      ❤️ Kram!

      Känner med dig ❤️ Antar att du är helt säker på att du vill göra det? Kan ju kännas vemodigt ändå. Kanske ska vara beredd på att det kan kännas jobbigt efteråt, hormoner och sånt spelar ju in också. Finns hjälp att få då, ta den om du behöver. Oavsett hur det känns så gör du helt rätt om du gör det du känner är bäst för dig. Allt ordnar sig ❤️

        Tack för era peppande ord ❤

        Jag är helt 100% säker på att mitt beslut är rätt. Jag vill inte bli mamma nu eller kanske nånsin. Jag har gjort en abort tidigare men då var jag ”bara” i v 7. Nu kommer jag vara i v 10 när det sker och jag är rädd. Rädd för hur jag ska reagera och smärtan osv… Men jag är ganska säker på att det går bra. Vemodigt att ta beslutet men det är det enda rätta för mig.

          Följ alltid ditt hjärta fina du och låt inte samhällets normer och påtryckningar att man måste ha barn höra dig deppig över ditt beslut. Du äger din kropp och ditt liv och har rätten att alltid följa ditt hjärta vad du än vill göra kramar från någon som inte heller ska ha barn ?

          Det är så starkt att kunna fatta ett sådant beslut, oavsett vilken sida man väljer. Kom ihåg att den psykiska smärtan ofta beror på samhällets (männens) moraliserande kring abort, inte själva handlingen i sig. Att göra abort är inget fel, och du gör så jävla rätt att ta det beslutet när du känner så som du gör. Hoppas att allt går bra för dig!!! <3

      Avbröt i början av året.. BF hade varit nu i augusti, så det känns extra jobbgt just nu.. Men jag vet att jag gjorde rätt val. Det kommer vara bra dagar, men det kommer också kännas som världen gått under.. Stor kram till dig ❤️

      Avbröt en graviditet i januari, kände mig också väldigt vemodig. Kände att det var helt klart rätt beslut på alla sätt och vis, men det kändes så tråkigt samtidigt. En graviditet ska ju vara något roligt, något att se fram emot och välkomna. Men nu blev det inte alls så och det var en sådan besvikelse. Men har bara känt lättnad sen jag gjorde aborten. Vemodet försvann, försökte glädja mig åt att jag iallafall visste att jag kan bli gravid (hade som så många andra fått för mig, utan egentlig grund, att jag kanske inte kunde det). Lycka till!

      Jag gjorde också en abort. Jag ville inte sätta ett barn till världen när jag visste att jag inte satt på förutsättningarna. Det kommer gå bra. Bara man är säker och slipper höra ”är du säker?” från andra så brukar det gå bra. Kram ♡

        Kanske låter konstigt men jag har inte ångrat det en sekund. Är snarare lättad att jag var så stark. Det är du med!

    Varsågod för tipset osv

      Hon kanske såg det själv??? Åh så lättkränkta

        Nej då det skrevs en kommentar direkt efter Rebecca lagt upp

          Camcam kanske satt inne på instagram precis när Rebecca la upp och sen logga in på bloggen och såg kommentaren efter. Då är det inte ett tips. Då visste hon redan. Hur vet ni att camcam inte såg det före hon såg kommentaren? Blir bara irriterad när man man tar åt sig direkt utan att tänka en millimeter utanför boxen.

            Och vad spelar det för roll om man nämns eller inte? Får ett pris eller nåt då? Eller är det bara att man själv känner sig lite viktig, fastän ingen vet vem du är?

    Hennes kille, alltså wow ?

      Du måste skoja? Bara hans kläder gör att han ser ut som en jävla pajas.

        smaken är som baken Anna, tror inte anonym skojade.

        Han har ett fint ansikte, kläder är bara kläder.

        Kläder går att ta av. Han var ju skitsnygg!

      Han ser jävligt bra ut! Tror han hade kunnat få se flesta tjejer på fall, vet att man inte ska döma människor men fattar inte riktigt vad han ser hos Rebecca, jag tycker hon verkar vara en rätt hemsk människa som lurar i sina följare att hon fått sin kropp genom träning när det obviously är plastikkirurgi som ligger bakom. Inte vidare bra förebild för unga tjejer direkt?! Som tror man ska se ut sådär.
      Sen tycker jag också hon har gjort en näsop för mkt, påminner numera lite om Michael Jackson i profil .. Men hon måste väl ha nån hemlig charm eller så är denna killen nån slags plastik-fantast

        Fast varför hacka på utseendet, fett onödigt. Att hon ljuger va väll mer intressant då.
        Jag tycker i alla fall hon verkar otrevlig pga hur hon talat med folk i tv, och det är därför jag inte är hennes största fan.

      Jag trodde att vi inte fick spekulera om bloggares ev nya pojkvänner här i kommentarsfälten? Eller gäller det bara vissa bloggare?

        Visste jag inte ? Sorry!

      Det är inte sharkweek i varje fall.

        Haha oj vad spännande!!!!

        Hur vet du att det inte är sharwkweek? Vet du hur han ser ut/vem det är?

          Ja vi är bekanta.

      Ser ut att vara samma kille som är med på Christoffer ahlboms gruppbild (insta) här om dagen. Väldigt lik han som är längst ner till vänster. Vem han är vet jag dock inte.

        Han verkar heta Daniel.

          ”Verkar heta Daniel”
          Haha, den Daniel du syftar på är Daniel Ek som startade Spotify 😉
          Följs av Bella på instagram.
          Dock gifte han sig så sent som 2016 med en annan kvinna.

            Haha jag syftar inte på Daniel Ek utan på den person på en bild Ahlbom nyligen la ut som skulle kunna vara Bellas resesällskap. Finns fler män med det namnet vet du 😉

    Inte ens varit tsm ett år… men han är rik iofs. Jobbigt att vara 30+ och behöva stressa fram en unge :/

      Vilken tråkig kommentar. Varför tror du att Rebecca stressar fram en unge? Måste man ha barn innan 30?

        Hon är en bra bit över 30 så det blir svårt 🙂

          Mja, 31 år är hon. Skulle inte kalla det ”bra bit” 🙂

      Jag hade inte ens varit tillsammans ett år med min pojkvän innan jag blev gravid och nu tre år senare har vi två barn ihop. Kärlek handlar inte om hur länge man har varit tillsammans, utan om det känns rätt. Så less på människor som dömer hit och dit.

        Inte för att vara negativ eller så, men du har bara varit ihop med killen i tre år och dessutom skaffat två barn under den tiden. Ni har inte hamnat i vardagen än, så återkom om typ 5 år så får vi se hur det funkar då. Det är precis som Bella och odd som rusade fram och så fort de hamnade i vardagen utan gemensamma framtidsmålet (eftersom de redan hunnit med allt på tre år) så tog det slut.

          Jag hatar dessa ”kom igen om fem år”. Deras förhållande kan mycket väl vara det som håller ist för det paret som är tillsammans tio år innan ungen kommer. Det paret blir det en större omställning för mot vad de är vana vid.
          Jag och min man har varit tillsammans i fyra år, två barn och gifta och än idag pirrar det när jag ser på honom. Vi har inte bråkat än och har en vardag. Men jag älskar det! Och jag älskar att vi fick barn så fort. Barnen har fått oss ännu närmre varandra.
          Sluta upp med ”kom igen om fem år” kommentarer.

            Fast fyra år tillsammans är ju inte heller speciellt mycket, det är väl klart att man fortfarande är nykär då.

            ”Din kropp-ditt val” gäller bara när det handlar om abort, inte när det handlar om en kvinnas val att föda ett barn.

          Jo tack. Överlever en relation två småbarn så är den nog relativt stark skulle jag säga. Vårt förstfödda barn har dessutom genomgått två hjärtoperationer. Jag skulle inte vara så snabb att döma och komma med ett ajabaja-finger. Det är så lätt att uttala sig om vad andra ska och inte ska göra. Är man en någorlunda mogen och vettig människa så vet man vad man gör. Jag skulle aldrig ens komma på tanken att få barn om det inte hade känts helt rätt. Sen är det såklart så att man är nykär den första tiden. Men vår relation är på ett djupare plan nu, både med tanke på vad vi har gått igenom och att vi har två gemensamma barn. Sen finns det aldrig någon garanti för att en relation håller, oavsett om man har varit tillsammans i ett år innan eller tio.

      Det är en bra skillnad på att få barn när man vart tillsammans typ ett år när man är ung mot när man är ”äldre”. När man är ung har man (oftast) rätt dålig koll, inte hittat sig själv osv så då är det rätt olämpligt men när man är lite äldre och har haft några relationer, har hittat sig själv osv osv så ser jag inga problem i att gifta sig snabbt eller skaffa barn snabbt. Om jag hade gjort slut med min snubbe nu och träffat någon annan ser jag inget hinder i att bli gravid under det första året.

        Varför skaffa barn med någon man inte hunnit lära känna på djupet? Efter ett år är man fortfarande nykär och har inte hunnit landa i relationen och känt efter om man verkligen är rätt för varandra även när den första kärleksruset har lagt sig. Tycker generellt att folk får göra vad de vill men inte när de börjar blanda in oskyldiga barn.

          Har du barn själv? Jag måste nästan fråga det för jag tror inte du anar hur mycket småbarnstiden kan slita på en relation, även då personerna har varit tillsammans i flera år. Oavsett hur väl man känner varandra innan så kan det braka. Skulle säga att det snarare handlar om personligheterna än längden på förhållandet. Tycker det är trist att gå in med attityden att det ska gå åt helvete för alla de som tycker att det känns rätt tidigt. Ska de då vänta med exempelvis barn för att se om relationen verkligen håller? Det är klart att få barn inte är ett lättvindigt beslut, det håller jag med om. Men tycker det är så trist med människor som nedvärderar andras beslut.

      Gotta get that child support..

    Enligt Lady D så kan tjocka INTE går ner i vikt ifall de inte svälter sig i två års tid! Förändring av kosten och lite mer motion hjälper INTE. Hon dumförklarar alla som ifrågasätter. Vidare ser man på badbilden på bloggen att varken hon eller hennes son har duschat innan de gick i badet (badhuset). Eller menar hon att hon torkade sin överkropp och hår och även sonens hår efter duschen men innan badet? Fräscht.

      Det stämmer ju, du och alla som ifrågasätter kanske ska läsa på så slipper ni känna er dumförklarade. Det är snarare att dumförklara någon att säga att det är ”bara att äta mindre och röra sig mer”.

        Det är klart man kan gå ner i vikt utan att svälta sig själv! Jag själv har gått ner från 86 kg till 68 kg. Jag har gått från att ha fetma till att nästan vara normalviktig. kan tilläga att jag har hållit min vikt ett bra tag nu och inte alls gått upp igen. Självklart har det tagit tid att gå ner all vikt, men det får man förvänta sig, man gick inte upp alla de kilona på ett par veckor. Jag har inte gått på några dieter eller legat på ett farligt lågt kaloriunderskott. Jag räknar inte ens kalorier men om jag räknar lite snabbt nu på vad jag ungefär äter på en dag hamnar det runt 1500-2200 kalorier, alltså helt normalt.

        Innan åt jag som skit. Jag åt onormalt stora matportioner och åt väldigt mycket godis/sötsaker under en vecka. Ändrade på det och äter nu bra mat med bra kvalitet i normalstora portioner, äter mycket grönt. äter sötsaker i normalmängder cirka 1-2 gånger i veckan. kan tilläga att jag aldrig går hungrig. Är ute på promenad ca 2 gånger i veckan ( varje promenad är runt 30 minuter) sedan styrketränar jag 3 gånger i veckan och även där cirka 30 minuter per gång. Detta är normalt, en människa är gjort för att röra på sig och att klämma in 30 minuter träning 4-5 gånger i veckan är inte svårt.

          Dom flesta vet hur man ska äta, det är inte där det ligger utan är en väldigt förenklad version.
          Tror du inte att alla hade gjort det istället för att leva med ett självhat och all skit som människor ger en?
          Rekommenderar dig att läsa detta
          http://www.runnersworld.se/blogs/hjarnfysik/sanningen-om-biggest-loser.htm

        Krissy: Jag har själv varit överviktig och gått ner i vikt HELT UTAN att svälta mig.
        Och det är inte särskilt svårt att gå ner om man verkligen VILL det. Är man kraftigt överviktig är det ännu lättare då du till en början bara behöver göra små förändringar för att få resultat.
        Är så förbannat trött på folk som ska tjata om att de inte kan gå ner i vikt, att det är sunt att vara överviktig och att normal = att vara tjock??? Sanningen är ju att allt fler drabbas av fetma och nu även i länder som tidigare ansågs fattiga. Ett stort problem för mänskligheten helt enkelt.

          Lustigt då att fetma är ett så stort problem när lösningen är så enkel.

            Fast nu är det ju så att mat är ett beroende. Jag är underviktig och vet att det bara är för mig att äta mer för att gå upp i vikt men jag kan inte göra det. Det är supersvårt så jag antar att överviktiga har samma problem. Min mamma har gått upp och ner i vikt men motivationen att gå ner är svår då maten betyder mycket för henne. För mig är maten ett tråkigt moment i vardagen och hade jag kunnat välja bort mat och gå upp i vikt hade jag gjort det. Sluta viktimisera dig själv. Det är svårt men inte omöjligt och det är en viljegrej. Hur många försöker hårt att gå ner i vikt men lyckas inte?

      Här får man svar på hur egoistisk hon är och inte kan ta instruktioner atr man ska tvaga sig innan bassängbadet.
      Här skiter hon sannerligen att man tar med sig äckel-bakterier i badet.
      Men, hon har kanske kontakter med personen som kan ta bort olika bakterier som bland annat orsakar uvi bassängen!!!

    min teori om att gravida kvinnors händer växer fast vid magen verkar hålla.

      Jag har alltid tyckt det såg så löjligt ut, men jag upptäckte för någon dag sedan att jag var gravid och har redan tagit på magen otaliga gånger, även min man lägger sin hand där. Jag läste även att barnet kan känna beröring efter fyra månader. En graviditet är en sån stor sak att jag tänker mig att det är nog något känslomässigt band och därför lägger man sin hand på magen. Det är så nära man kan komma.

      Just med foton tror jag det är för att framhäva magen. Skulle hon inte hålla händerna sådär för att rama in magen skulle magen knappt synas. ’Nya’ magar hålls oftast med två händer (en över och en under) för att rama in, och en stor mage senare i graviditeten hålls antingen över eller under beroende på klädsel för att inte se ut som ett tält då många kläder ’står ut’ fel med stor gravidmage. /min teori

    Bildgooglade henne… hon ser ju inte ens ut som samma människa om man jämför med före operationer/fillers/botox/alltvaddetnuär

    Eller så är det gammalt nedbrutet silikon/fillermaterial som samlats i en stor klump i magen…?

    Vad var det som hände mellan henne och Isabel Adrian?

      har för mig att Isabel Adrian svarade på det när hon var med i Daniel Redgerts podd, dock kommer jag inte ihåg vad hon sa… så viktigt var det ?

        Jag vet vad som hände från säkra källor. Rebecca har länge varit besatt av att leva lyxliv i LA, och hängde hemma hos Adrian väldigt mycket när de bodde där, samt försökte febrilt hitta en amerikan som kunde ge henne the golden ticket (visum) för att bo kvar. Hon var nämligen där så pass ofta att USA började ifrågasätta hennes vistelser, enligt henne själv. I och med att hon varit tillsammans med Angellos lillebror var det därför kanske inte döuppskattat att hon gjorde i princip vad som helst för att hitta en man. Men ultimatley så började de bråka efter att Rebecca lånat pengar till en rumpoperation (!). Efter det skar det sig rejält och idag talar de inte med varandra, och har inte gjort på flera år. Synd i och med att Rebecca är gudmor åt Monday Lilly.

    Grattis Rebecca Steĺla!

    Intressant när ungen ploppar ut och inte är det minsta lik sin mor ?

      HAHAHHAA de kommer bli som när den där asiatiska mannen stämde sin fru för att barnet inte såg alls ut som sin mamma hahahha

      Fast Rebecca var ju otroligt söt innan alla operationer..

        Hon var väldigt söt innan alla operationer & fillers. Men det förändrar ju inte faktumet att barnet omöjligen kan vara lik henne med dagens ansikte.

    And Thats how gold diggers secure their victims, Bali gravida utan att ens fått frågan om förlovningen av mannen. Visst kan båda partner avstå från giftemål och ändå vilja dela sina liv med varandra, däremot så har de ju inte varit tillsammans så länge, han är fett rik och hon jagar män med pengar. I USA är det även vanligare att man vill förlova ellrr gifta sig innan man blir gravid. Basket ball wives kallar de här tricket för ”trap a Dude” ????????

      Det var inte åtta smiley:s-kul.

        Okej Rebecca Stella ?

      Fast killen gick ju uppenbarligen med på att ha oskyddat sex, alltså är han lika delaktig i barnskaffandet. De flesta över 10 bast vet att det liksom är en risk/chans med att ha sex. Det kan bli en unge

    Var inte hon tillsammans med en låtskrivare som skrev låtar åt bl.a. Maroon 5 typ… nyss?

      Shellback? Nä, det var ett gäng år sedan. Han skrev ju bland annat ”This summer” om henne och den släpptes 2015 och lägg då till produktionstid och liknande. Skulle gissa på att det tog slut 2014..

        Det tog slut efter hon var med i lets dance, våren 2015.

    Trodde det var en vaxdocka först!

      Jag med!!

    Hon är 31 och inte en bra bit över 30 som någon skrev.. va tvungen att googla henne för att kolla;)

    Oj det var jag som hade dålig koll. Trodde hon var 35-36 men nu när jag googlade så stämde det ju inte alls. Inte för att det känns speciellt relevant när folk väljer att skaffa barn men rätt ska ju vara rätt.

    Läskigt att hon lyckades haffa en man med båda fantastiskt utseende OCH massa pengar o status. Själv kan man inte ens få ett sms tillbaka…..
    Man kanske få operera bort halva näsan o spruta in massa grejer i röven o ansiktet samt flytta till USA för att lyckas?! :'(
    Vet att man inte ska va missunnsam men blir faktiskt ledsen när jag såg detta, tycker hon är en så fruktansvärt dålig förebild för unga kvinnor o tjejer genom sitt blånekande av sina operationer

      Kan trösta dig med att du faktiskt inte har någon som helst aning om hur han är som person. Bara för att han är snygg behöver det ju inte betyda att han är ett kap. Det känns som de passar bra ihop tycker jag, båda väldigt snygga och, vad som verkar, ytliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.