Jocke är topp tunnor raaaaaasande!!!

Jocke & Jonna:

För den som vill läsa en hel sammanfattning av Jockes rant på Snapchat hittar den inne hos Madde på Svenska Bloggare.

Själv undrar jag mest i mitt stilla sinna vad Jocke trodde skulle hända? Vad förväntade han sig? Att ingen skulle ha en åsikt? Ingen skulle skriva om det? Ingen skulle ifrågasätta att de gör slut fast de inte ska skilja sig?
Vilken sten har i så fall han levt under de senaste 5 åren?
Givetvis kommer deras ”göra slut-video” har flest views eftersom det kan betyda slutet för alla som följt dem. Om han inte ville att folk skulle titta på videon, varför la han i så fall ut den och varför har han i så fall reklam på den som genererar pengar till honom samtidigt som han högljutt klagar?

Att lägga upp en video med titeln ”Vi har gjort slut” och sen förvänta sig att folka inte ska titta på den är ungefär lika effektivt som att springa naken över Sergels torg och skrika ”TITTA INTE PÅ MIG!!!!”

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dramaqueen. Han vill allt detta och vet i förväg mer eller mindre hur responsen kommer se ut.

    ”Åh nej, vad tråkigt att det är vår mest tittade video, folk är ju dumma i huvudet och hemska som bara vill se oss förklara varför vi gör slut, fast det är ju typ inte slut men det är ju slut”.

    Gå inte ut på snap att ni gjort slut och sedan undrar varför folk kollar på videon, alla vill väl ha svar (läs: hans fans) och sedan spottar på dem och tycker det är förjävligt att folk bara vill ”bada i deras sorg”. HÅLL ERT PRIVATLIV PRIVAT DÅ.

    De påstår att de ska ta tid för varandra och kämpa på, då åker han iväg till Sundsvall för att göra musik? Hur är detta att jobba på sitt förhållande? Sedan att man sitter och skäller ut sina fans och påstår att de är anledningen till varför allt är skit, kommer bli skit? Snart påstår han väl att hans barndom var hemsk för att fansen hade på något sätt varit ansvariga för det med.

    Sista personen som förtjänar fans på youtube helt klart. Skapar draman, sedan leker offer och skyller ifrån sig oavsett vad det gäller.

      Jag håller med dig om mycket men Jycke skrev dock att han åker till Sundsvall för att de ska få lite tid ifrån varandra för att bli starka på egen hand. De är med varandra dygnet runt då de jobbar ihop och de träffades dessutom när de båda var trasiga. De behöver kunna bli starka själva så att de kan göra förhållandey starkt. Det är bra att sakna varandra 🙂

        Tack Fanny för du har ett mjukare sätt att se detta. Behövs mer av det.

          Sure. Jag kan köpa det att vara ifrån varandra. Men jag hoppas då att han stänger av allt som involverar youtube och social media när de väl ska lappa ihop allt. Tycker man kan hålla sånt privat eller i alla fall erkänna att man vill ha uppmärksamhet än att ljuga att man tycker det är jobbigt och ”synd”.

            Å ja! Och jag hoppas att han stänger av det redan nu. Om det är så jobbigt som han säger så är det ju jätte bra att han åker till Sundsvall men ta lite tid till eftertanke. När jag och mitt ex gjorde slut var det inte på sociala medier jag hängde.

            Ska är ju olika!!

    Haha han hade nog blivit mest upprörd om ingen brytt sig

      ”SÅ JÄKLA HEMSK ATT INGEN BRYR SIG NÄR DET VÄL RÖR SIG OM ETT SERIÖST PROBLEM FÖR EN GÅNGS SKULL! Ni vill bara se glitter och glamour! Allt annat betyder ingenting för er, våra äckliga, jobbiga, hatade fans”

      – Jocke ifall fansen inte hade tittat på ”vi gör slut” videon. ?

    så trött på honom. Han beter ju sg som en jävla barnrumpa. Hoppas jonna hittar en ny seriös VUXEN kille som kan prioritera rätt i ett äktenskap.

      Som Riley ❤

        Naaaj han e min! ?

        Haha, träffade honom och hängde lite för ett tag sedan. Trevligare kille har jag nog seriöst ALDRIG stött på :’) Synd att man har sambo redan hehe!

        Han verkar skön och lugn… Dock är han nog iväg och jobbar på olika platser typ jämnt…

    Han skapar detta själv ju. Det är en handfull små vilsna 11-åringar som sörjer deras ”uppbrott” och det ger honom så galet mkt luft under vingarna.

    Sluta dra uppmärksamhet till er om ni uppriktigt inte vill ha den. Ett riktigt förhållande sörjer man, inte gör en serietidning av. Pajaser!

    Kan inte ta han/dem på allvar när han håller på så här ?

    Just därför det finns lagar som säger att man måste vara myndig för att få gifta sig, i detta fallet kanske en utredning på psykisk ålder borde genomförts innan dock. Herrejösses, det finns 12-åringar som är mer klarsynta och mogna än Jonna och framförallt Jocke..

    minns hur jag kommenterade på något gammalt inlägg om deras bröllop tror jag på deras video. Skrev något i stil med ”det kommer en dag där de kommer lägga upp en video med titeln VI HAR GJORT SLUT. Precis som det kända youtube paret som gjorde pranks (Jenna & Jessie, minns ej namnet).
    Nu är den dagen kommen, och Jockiboi försöker få det att låta som att han tar illa vid sig av den uppmärksamhet han alltid skapar och söker genom drama….

      Du tänker på BVvsGF/ prankvsprank… Jag kommenterade samma en gång ?

      Vill du ha en medalj för att du skrev det eller? 🙂

        Vet inte vem av oss du ger ett så spydigt svar till, men hoppas du får en bra dag och blir lite gladare 🙂

    Fast för det ska ju människor ha respekt. Inte klokt att en del vräker ut sej elakheter. Han har ju rätt att säga ifrån. Jag har inget emot han .

      Emot HONOM.

      Emot HONOM, inte han.

        Jag skriver emot han om jag vill gå och lär dej boxas så får du ut dina aggressioner och slipper tjafsa här.??

          ?

          Kurt-Maria?

    Fast DE HAR VÄL INTE GJORT SLUT!?? Så uppfattar iaf jag videon, att de inte alls gjort slut utan ska kämpa för sitt förhållande som är svårt eftersom de inte har tid för varadra pga det o det o det o det.. och pga diverse ”problem”, och att de bråkat kvällen före och gjort slut några timmar eller ett dygn. Syns ju tydligt hur kära de är…eller har jag missat något, ÄR DET VERKLIGEN SLUT!?? Sjukt iaf att folk är utanför deras hem och tänder ljus herregud alltså.

      Videon heter ”Vi har gjort slut”. Har de inte det ljuger de

      Dom har gjort slut men ska inte skilja sig. Tror det bara är dom två som vet vad dom menar med det.

      Det är väldigt konstigt – av allt de säger att döma verkar de ju som att de är sociala medier de vill/ behöver göra slut med, inte varandra.

      Tonårsklassikern ”vi har tagit en paus” hade kanske passat dessa två?

    Jag bryr mig mer om färgen orange än vad jag bryr mig om de där två.

      Orange är en fin färg, helt klart.

        Apropå det, så har vi orange som ”firmafärg”, eftersom vår logga är orange. Har ni några tips på snygga inredningsprylar till ett kontor i orange så kan ni väl hojta? 🙂

    Tips!! ”Genietsoderholm” har lagt upp hela Daniel Redgerts bok på sin instastory ? Perfekt när man vill läsa om den pinsamma snubben men inte bidra med pengar ???

      Jag köpte boken och kan kanske hålla med om att den inte riktigt var värd sitt pris, trodde den skulle vara lite mer innehållsrik. Tror han hade lite väl bråttom att släppa den

      Men jag förstår inte varför du vill slösa din tid på att läsa en bok om en person du anser pinsam. Kan du kanske förklara? Är uppriktigt nyfiken 🙂

    Förstår inte hur han orkar lägga ner så mycket energi på folks åsikter. Ju större grej han gör av det desto mer kommer ju folk att fortsätta. Om han hade låtit bli att informera hela sitt privatliv för sina följare och sen ställa till en jävla scen på snapchat stup i kvarten kanske folk skulle tappa intresse till att kritisera honom.

      De ligger i hans gener att måste skapa drama. Hans bror är samma gen och hetsar folk på nätet. Just nu skriver Jocke en låt om sin mamma. Monster tror jag den ska heta.

    Har ja drömt skulle inte dom adoptera barn?

    Vilket jävla stolpskott. Kryp tiilbaka. Backa bandet. Bli en ”svensson” ….

    Antar att de har anlitat Anders Borgs PR-/mediabyrå eller ingen alls:-D

    Åh nu njuter Jocke, detta älskar han.

    ALLA HAR ETT VAL! Joakim och Jonna har VALT att efter all skit (år) ändå fortsätta med det de gör och nu skylla på andra. Ni hade ett VAL för längesen

    Kan inte fatta hur någon kan bry sig om denna tönt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.