Recycling?

My Martens:

Jag är ju all for recycling – speciellt efter att min underbara (harkel) sambo tvingat mig att sortera allting i rätt påsar och inte blanda hejvilt som en gott och blandatpåse – men det Myggan eventuellt gör här är lite märkligt.

Antingen så har Myggan lyckats med konststycken att ner till sista lock i håret återskapa sin look från 2016 eller så återanvänder hon gamla ”Dagens Outfits” för att hon inte vill/orkar eller av någon annan anledning inte kan lägga upp nya.
Vad tror ni?

Inlägg från 2016 HÄR
Inlägg från 2017 HÄR.
För den som vill detaljstudera närmare…

Tack för tips, Jenny!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jadu, det verkar ju till och med som att hon återbrukat samma/likadan läppfärg.. Jag tror hon drog en latmask 😀

    Plus att hon åt en Guatemale igår-snälla ge mig receptet,förlåt men lite roligt❤️

    Jag är ju ingen tjusig influencer och får inte springa på en massa flådiga events men jag skulle ju lätt kunna fiffa exakt samma look med ett års mellanrum. Det är ungefär så ofta jag får gå på något som kanske kan kallas fest.

    Vet inte om jag är trög och inte fattar, men det är väl helt normalt att gå i likadana kläder flera gånger…? jag har haft exakt samma outfit med bara ett par dagars mellanrum

      Jovisst är det normalt, men här handlar det inte om samma outfit, det är en bild som är tagen ett år tidigare (samma kläder, smink, hår o bakgrund) och hon skriver gårdagens outfit, visst hon kan ju haft de kläderna och skorna på sig dagen innan hehe men ändå lite märkligt att slänga in en gammal bild då.

        Hon sökte väl en fotograf i bloggen för ett tag sedan… kanske återanvänder bilder tills hon får hjälp att ta nya ?

    Det är inte ovanligt att bloggarna återanvänder sina bilder.Sofi Fahrman gör det och många andra.

      Inte på samma sätt, och inte i samma utsträckning.

    Hur kommer man på att kolla detta? Kommer läsaren ihåg hur My var klädd för ett år sedan?

      Man känner ju igen bilder från ig, en del har bra minne andra har sämre minne. My själv har nog ganska dåligt minne. Häromdagen skrev hon att sonen var med Bobby medan hon färgade håret på salong men bara det att hon färgade ju håret där flera dagar innan sonen kom upp hehe.

    Haha ja bilden är tagen ett år före och den har visats innan, det handlar inte om, som vissa skriver, att man kan ha samma kläder och fixa håret på samma sätt det ÄR en gammal bild. Och syftet med att lägga upp den var väl att göra reklam för skomärket gissar jag. Hon återanvänder ofta bilder på insta, inget fel i det förvisso men ibland blir det lite lustigt exempelvis som nu då och när hon skriver just varit o tränat och så lägger hon upp en gammal bild som vi dessutom sett flera ggr innan. Verkar för övrigt som hon börjat köpa följare igen. Pinsam människa.

    Stämmer det att Tova Helgessons storebror har dött i en trafikolycka?

      Senaste infon jag fått veta var att han blev allvarligt skadad.

      My bad, kollade senaste nyheterna från Kävlinge och om det är hennes bror som är 21 så verkar han har avlidit. All styrka till henne och familjen.

    Asså tråkigaste inlägget EVER tror seriöst 3 gråa hårstrån hoppade fram. Kom igen CamCam

    Fast hon har väl inte samma örhängen?
    När jag lockar håret ser det ganska exakt ut, så förstår inte riktigt varför detta inte skulle kunna vara två olika gånger.

      Stämmer! Rödare läppstift förra gången också.

        Men snälla.. Det är samma örhängen och samma läppstift, det ÄR från samma tillfälle och bilden har hon lagt ut förr! Dessutom finns det fler bilder med henne och killarna där de står på samma ställe som där myggan står och håret ligger EXAKT likadant så JO det är en gammal bild, ge er! Men spelar ju fan ingen större roll.

      Även om jag tycker att det skulle vara helt normalt att ha samma outfit igen så ser man att hon dessutom har samma naglar. Så nja jag gissar också på att det är en gammal bild. Hade dock blivit glad om det visade sig vara samma outfit ett år senare med tanke på vilken konsumtionshets bloggare bidrar till genom att endast visa upp nya kläder.

        Det ÄR en gammal bild som sagt, men det är normalt att ha samma outfit igen och även att ha likadana naglar 😉

    Dessutom går ingen på fest nu under de här varma dagarna , i en Busnelklänning… kom igen, ullklänning..

      Fast det gjorde hon ju… för ett år sedan…

        Fast var det varmt just den dagen för ett år sedan?

    Nope olika örhängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.