God bless the treo.

Lady Dahmer:

Apropå treo så höll jag ju duktigt upp med det hela graviditeten och hela helamningsperioden. Men häromdagen upptäckte jag att jag hällt upp en treo fast jag inte hade huvudvärk. Så där som normala människor häller upp en kopp kaffe på morgonen. Jag tänkte på det. Tänkte att jag var knäpp, liksom ”vad fan håller jag på med?”. Tänkte att mmmmm imorgon ska jag bara dricka om jag har huvudvärk men nu tänker jag dricka upp den här. Idag dricker jag den fast jag inte behöver. Imorgon ska jag skärpa mig. Tänkte uh oh. Tänkte att fan nu är jag där igen.
Sen drack jag ändå upp den med andakt långsamt smuttandes och njutandes, precis som jag dricker treon jag hällde upp nu. Och dagen efter gjorde jag samma upptäckt.
Ni som (miss)brukar treo känner säkert igen det här. Jag tror jag har problem men jag ÄLSKAR treo. Men jag vill inte få tillbaka treohuvudvärken. FAAAAAAAAAAAN. Kan samarin funka som ersättare? (Antagligen inte) Ska jag kanske börja dricka kaffe istället?//Lady Dahmer
Treo verkar vara en rejäl vattendelare i klass med Håkan Hellström, råbiff och Bloggbevakning. Man antingen älskar eller hatar oss.
Jag själv älskar treo och tycker att det är det enda som funkar vid huvudvärk men jag har varit väldigt förskonad från det de senaste månaderna och har inte behövt ta en enda sedan jag slutade på Stim. Där kunde jag få ont i huvudet av den höga ljudvolymen som kom av att sitta i ett kontorslandskap fullt av tjattrande kollegor med headsets kopplade till sina telefoner.
Då kunde det inte bland hända att jag fick rassla ner till receptionen för att dyka head first ner i sjukvårdslådan på jakt efter lindring. Jag KAN inte fungera om jag har ont i huvudet och skulle göra vad som helst för att slippa den. I princip. Det finns en sak jag inte skulle göra. Jag skulle hellre springa med huvudet först in i en vägg för att tuppa av och få lite lindring (Ja, innan man vaknar och har sju resor värre värk så klart) innan jag gör det här.
Det finns inga fina sätt att beskriva det på, det liksom är vad det är. Det vidrigaste som finns. Jag likställer det med att gurgla med WC-anka.
Treo med citrus-smak.

Detta djävulens påfund. 
Jag höll fan på att säga upp mig på stående fot när jag upptäckte att jobbet hade köpt in treo med citrus-smak istället för vanlig.
Jag tog det personligt och tänkte att ”någon här vill bli av med mig! Det är en komplott”.
Sedan den dagen hade jag alltid ett eget lager Treo Naturell inlåst i mitt skrivbord och kunde ibland öppna lådan bara för att titta på dem och känns mig trygg i vetskapen att de låg där och väntade på mig om jag skulle behöva dem.
Det var som en fin kärleksrelation. CamCam <3 Treo Neutral.

Död åt Tengil, hans befriare och Treo med citrus-smak.

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Treo är sjukt beroendeframkallande! Halva min släkt har varit fast i Treo-träsket. Värst var det med Treo-komp (finns den ens längre?). Rena giftet…

    Fast å andra sidan är jag beroende av nässpray och blir täppt om jag inte tar den. Fy på mig!

      Neej, säg inte fy 🙂 det är inte fy på dig.

      Det går att komma ur nässpraysmissbruk, för mig tog det par dar innan jag slutade lida och par veckor innan nästäppan försvann.

        Jag har försökt att komma ur det. Gick till läkaren och berättade om mitt problem och hon gav mig ett (snällt) nässpray som jag skulle använda för att trappa ut det andra. Nio månader förväntade hon sig att processen skulle ta… jag stod ut med att vara konstant täppt i en månad, sen gav jag upp.

          Jag har också varit fast i nässpraysträsket och fått bekymmer av det (näsblod bl.a.). Det som till slut hjälpte mig var att börja ta nasonex kortisonspray, samtidigt som jag fortfarande använde nässpray. Efter typ en vecka av att använda både vanlig nässpray och nasonex gick jag över till att ta barn-nezeril varannan gång jag annars hade tagit vanlig nässpray. Efter ytterligare någon vecka tog jag bara barn-nezeril, men fortfarande nasonex. Nästa steg var att glesa ut antalet gånger med barn-nezerilen, för att sedan helt kunna sluta med nässpray. Efter några dagar började jag minska nasonexdosen och efter kanske en vecka slutade jag helt med även den. Det tog lite tid, men inte i närheten av nio månader.

          Testat av bara använda nässpray i ena näsborren? Upplever att jag inte alls blir beroende, så som man kan bli efter långa förkylningar, etc. Ett tips är även att börja använda nässköljare (finns på apotea) med saltvatten!

        Nässpraysberoende sedan 22 år. Använt alla olika sorters, men nu använder jag nasin, Otrivin comp och nasonex varje dag..
        Så jävla dumt beroende! Ända som skulle funka på mig är tydligen någon operation, men jag vågar inte.. ?

      Jag fattar inte dessa beroenden. Som nässpray exempelvis. Vad är problemet? Kan man vid förkylningstider inte stå ut med några dagars nästäppa utan att börja skjuta upp spray i näsan?! Fan, lid som alla andra och vänta ut nästäppan. Det är liksom inte farligt att ha snorig näsa.

        Håller med! Har haft konstant nästäppa/snuva/allergi?/allt möjligt näsrelaterat sedan maj, har förvisso tagit Nasonex (?) någon gång när jag insett att vi har det hemma men annars är det väl för tusan att härda ut och snora på. Inget man dör av!

          Nä och man dör inte av huvudvärk, kliande ögon, hosta, ont i halsen eller nysningar heller, men ändå medicinerar man för att man kan.

            Precis!

            Och nej man dör inte men ibland så känns det nästan så.

            Jag blir inte bara lite förkyld. Jag blir förkyld så att jag inom ett par dagar fyller två ICA-kassar med snorpapper. Änvänder alltså minst två toarullar med papper samt får sår under näsa och under ögonen för de rinner så mycket att jag inte kan ha dem öppna.

            Jag kan lätt säga att utan medicin som stoppar min rinnsnuva (blir aldrig täppt) så skulle jag lätt kunna skjuta mig själv. Jag har t o m lättare att uthärda mina migränanfall, för de vet jag går snabbare över än mina förkylningar.

            Jag blir det inte ofta, max en gång om året peppar peppar, men de gånger jag blir det kan det lätt hålla i i tre veckor. 👿

          Själv älskar jag mentolsprayen, har verkligen ingen ork att ta tag i detta beroende, heller inte mitt snusberoende- utan dessa två beroenden skulle jag i princip vara perfekt och vem orkar det????

          Och dör?! För övrigt så dör man heller inte av nässpray!

        Jag får ofta öroninflammation om jag inte tar nässpray när jag är förkyld. En läkare har sagt att jag måste ta nässpray (skojar inte).

          Samma här. Men jag är otroligt noga med att sluta när jag inte är förkyld mera. Är sjukt rädd att bli beroende av det då jag har många vänner som är det. Och deras puffande ser seriöst inte hälsosamt för psyket.

          Men Treo, hur sjutton blir man beroende av det? Så sjukt äckligt!

            Eller hur?
            Jag får på riktigt kväljningar av Treo och brusalvedon!

        Jag är tar alltid nässpray när jag är förkyld och får värk i bihålorna. Ett utmärkt läkemedel om man använder det med sunt förnuft!

          * -är
          Jag tar….

        Beroenden är beroenden. Ingen går in i något med tanke på att man ska bli beroende av det.

        Håller med som FAN! Orkar inte med folk som använder nässpray.. Jag blir provocerad. Samma med läppsyl osv.

          Hahahahaha du orkar inte med folk som använder nässpray? Måste vara jävligt jobbigt för dig alltså.

        Älskar att använda nässpray när jag är helt täppt i näsan, i synnerhet innan man ska sova. Hatar att inte kunna andas genom näsan. Så skönt att kunna andas ordentligt. Förstår inte varför jag skulle sluta med det? Sjävklart går det att härda ut, men varför ska jag göra det? (Har det gått den där veckan som man max ska använda det i så härdar jag dock ut utan nässpray)

        Idiot! Kan man inte andas så självklart ska man ta Nässpray!!!!!

      En tablett treo varje dag är väl i sig inte hela världen – som allt annat beror det väl på vad man häller i sig resten av veckan. Jag som redan äter en massa mediciner (som bla har leverpåverkan) undviker alvedon, treo mm. då jag gillar att ta mig ett par öl då och då.

      Kollar blodet var tredje månad – det senaste året är alla värden top notch – gått upp 10 kg. Det ska tilläggas att jag har chrons, därför är jag så glad över viktuppgången!

        En tablett Treo innehåller 500mg acetysalicylsyra jämfört med Trombyl som innehåller 75mg. Trombyl används som blodförtunnande och en vanlig dosering är 1 tablett om dagen. Treo innehåller med andra ord mer än sex gånger så mycket acetylsalicylsyra än Trombyl. Så att en Treo om dagen ”inte är hela världen” är skitsnack.

      Är numera nykter nässprays-narkoman och alltså det är ett helvete att ta sig ur men det går! Gjort det två gånger för fick ett återfall. Alltså, efter man slutat så ska man inte göra misstaget att tro att man kan ”ta nässpray ett par dagar när man är förkyld”. För då är du där igen. Min sambo upptäckte mig, sprayade i smyg i sovrummet ett par veckor efter att förkylningen gått över…

      Jag trappade ner från otrivin till nezeril till nasin, för att sedan använda nasonex i nödfall (som inträffade sju gånger om dagen). Men till slut så gick det och nu är jag aldrig täppt!

      Treo comp finns kvar ☺

      Treo Comp finns men är receptbelagd

    Team treo!

    Treo citrus & dill, djävulens påfund.

      Läste ”Treo citrus & dill” som en smak, lät inte vidare gott Haha!

        Haha jag med. Tänkte ”vad har jag nu missat”. Tack för att du redde ut det.

        Men vad ska det stå då? Haha kan inte läsa det på något annat sätt ?

          Antagligen som två smaker Erika inte gillar; ”treo citrus” och ”dill” 🙂

            Kanske blev fel när man läste. Jag menade att Treo citrus och kryddan/örten/växten vad det nu kallas, dill är djävulens två påfund här i världen. Men Treo med smak av citrus & dill skulle vara mardrömmarnas mardröm. ?

            Ahh tack!! Trög jag är som verkligen inte fattade ? tänkte det var något skoj, sådär som folk gör med loka smaker typ ”jordgubbe och surströmming är väl nästa smak höhöhl”

        Haha, jag tycker det låter gott!

    Nej, tycker det är så vidrigt att dricka Treo. Bara tablettform här!

    Va? Är detta ens en grej? Och nässpraysberoende?! Fan vad ni håller på. Blir matt bara av tanken ?

      Att vara beroende av nässpray är vanligt. Det är därför det står på förpackningen att man inte ska använda den i mer än X antal dagar. Slemhinnorna vänjer sig och sväller efter ett tag så att man känner sig konstant täppt.

      En fd. kollega till mig var så pass beroende att han kunde gå igenom 1 förpackning om dagen och när sprayfunktionen en dag slutade fungera hällde han vätskan rakt ner i näsan istället (med tippat huvud). Han blev tillfälligt blind på ena ögat haha.

      Då har du aldrig varit ordentligt täppt i näsan, så man kippar efter luft ?

        Jag tycker nässpray är så sjukt obehagligt, är verkligen hellre täppt i näsan ? och jo jag har varit riktigt täppt :p

        Du har ett hål till i huvudet du kan andas med ?

          Gonatt ? Så tröttsam

    Jag förstår verkligen inte tjusningen med Treo eller andra brustabletter. Uuh ryser av tanken: smaken, de små bubblorna. Nä, tacka vettja tablettform!

    Hur kan man njuta av att dricka treo? ? För det första så tycker jag att brustabletter inte hjälper så bra. Tacka vet jag Alvedon och Ipren (i tablettform). För det andra så smakar brustabletter satans rövhål?? Jag får knappt i mig ett glas utan att kräkas.

      Du och jag, Anne. Du och jag. <3

      På tal om rövhål?fick vid inflammation i gallblåsan morfin att ta ja där bak. Rena himmelriket. Låg som på rosa moln i timmar. Läkaren var för generös och jag och han bli utskällda av en annan läkare. Men vadå tog det ju bara när gallstensanfallen kom. Och den lättnaden när smärtan släppte. Tur det finns mediciner.

      Här är vi ju alltid så frigjorda, eller hur ?

    Tillfällig dövhet är (eller var, det är ersatt av öronsusningar nu enligt FASS) en sällsynt biverkning av Treo. Mindre kul att tro att man har en hjärntumör eller nåt för att man plötsligt tappat hörseln på ena örat innan den kommer tillbaka några timmar senare och man lyckas felsöka vad som hänt, just saying.

    Nässpraysberoende är for real asså.. Jag har vart beroende i 15 år, förbrukar kanske 1-2 i veckan ? Är dom slut får jag riktig panik. Planerar mina inköp så jag alltid har hemma om apotek eller liknande skulle vara stängt. Bästa är dom nässprayen som man kan öppna själv och få ut den sista slatten.

    #junkien

      Men alltså… Ja, vad ska man säga.

      I feel u! Fick panik på jobbet (jobbar natt) en gång. Hade 4 flaskor i väskan, men alla var SLUT! Gick inte att få ut en sprut.. Du förstår paniken. Men jag löste det genom att såga upp flaskan med kniv och sedan med hjälp av ett sugrör få upp det sista och in i näsan. Känslan 10 minuter senare när jag ÄNTLIGEN kunde andas igen – underbart!

      Låter rätt sjukt när jag ser det såhär. Men hallå – det kunde ha varit värre ?

        Ni beskriver era läkemedelsberoenden som om ni var stolta. Skäms ni inte? Försöker ni inte sluta eller är ni så svagsinta att ni inte kan?

          Du kan skämmas.

          Så jävla onödigt att kalla någon svagsint. Det är biologiskt betingat i hjärnan hur duktig man är på att begränsa sig (dvs banta, alkohol osv).
          De använder nog en lättare ton för att skämta om det, inte är man ju stolt över det. Däremot kan det lätta hjärtat att skämta om sina tillkortakommanden. Skäms på dig som kallar någon svagsint.

          Men skärp dig, att vara beroende av nässpray är en sjukt trivial sak som är ganska humoristisk när man står där och sågar upp en sparyflaska mitt i natten efter att ha försökt sova i tre timmar. Det vet alla som är beroende av det. Jag har varit nästäppt från och till hela mitt liv pga allergier men inte förrän jag blivit introducerad för nässpray för ett par år sen så hade jag upplevt känslan av att näsan svullnar igen. Jag har kommit ur det många gånger och ska snart sluta igen, men just nu med en nyfödd så tar jag inte den fighten, så ja, jag skämtar om beroendet.

          Svagsint, men bara knip ??

          Eva Lisa alla kan någon gång i sitt liv bli beroende. Och då gäller det att söka hjälp i tid. Din kommentar var så hård!?

          Men alltså- det är nässpray, inte heroin!
          Mitt totala missbruk av nässpray är på sin höjd ngt komisk men inte ngt jag skäms för?!
          Har man inget större problem kan man nog klassa sig själv som sjukt lyckad!?

          Men please. Skämmas för vad?

          Evalisa – om jag skäms? Åhnej! Jag tänker lite såhär, det är nässpray. Jag har (miss)brukat det i snart 4 år. Jag har alltså blivit kroniskt täppt av mitt (miss)bruk. Det började med en envis förkylning och här står jag idag fyra år senare.

          Jag snedtänder inte på barnnässpray, mina sociala relationer påverkas inte utav att jag (miss)brukar nässpray, jag klarar av att sköta mitt jobb TROTS att jag (miss)brukar nässpray och min ekonomi går ej i spillror på grund utav mitt användande av nässpray. Min första kommentar skrevs med glimten i ögat, trots att situationen var precis som jag skrev. Men jag kan ändå tycka att mitt nässpraysberoende är ett ”ok” beroende. Jag kan ha gott samvete då det är min enda last.

          Tack och hej! Nu ska jag sova, ska bara spraya näsan först 😉

        Haha feel yah sistah! Sniffat nässpray ifrån en sked ?

        När det har gått så långt att man skär sönder sprayflaskan för de sista dropparna så är det dags att inse att det har gått för långt med beroendet. Det finns hjälp att få för att successivt trappa ner på det och till slut bli av med den läkemedelsutlösta nästäppan som ni har.

      Är också fast i nässprayträsket sedan säkert lika många år… Lämnar inte huset utan nässpray i väskan. Har alltid minst en förpackning hemma på lager med.

      Jag snittar en flaska om dagen. ?

    Har aldrig tagit Treo. Fick huvudvärk för första gången som 22-åring och sedan dess har det blivit Ipren för min del. Däremot är jag besatt av hostmedicin i sådan där flytande ”siraps”-form. Gärna från USA. Kan inte ha det stående hemma mellan förkylningar för då dricker jag det till maten.

      Hahaha dude, tack gör dagens skratt!

      ”Dricker det till maten” ?

    Oj aldrig tagit en Treo. Har tydligen missat nå!

    Treo och övrig brus är fruktansvärt äckligt för mig. Mitt beroende är försvarets hudsalva, den har jag i varje jackficka, varje väska, vid sängen, vid soffan och i bilen. Min man jobbade tidigare i försvaret och försedde mitt beroende men det förrådet börjar sina nu.

      Köps billigt på Apoteket… 🙂

      Har aldrig hört någon som också älskar försvarets hudsalva! Kan nog inte påstå att jag är beroende av det men endå, försvarets hudsalva for life??

      Jag älskar försvarets hudsalva men kan inte använda det då min snubbe förknippar det med nått de använde för att smörja sig med mellan skinkorna för att slippa infanterield. Han tycker att det luktar lumpar-röv och är följdaktligen inte något som han vill att jag ska ha i ansiktet. 😛

        Haha, mardrömmen. Hade förmodligen frossat i försvarets hudsalva när jag var själv, bara frenetiskt suttit och smörjt läpparna till han kom hem.

    Treo ❤️
    Hade sprängande huvudvärk snudd på hela tiden av min sista graviditet och väntade lydigt på att äntligen få ta en Treo. Hade med Treo till BB för att jag verkligen längtade efter att bli av med huvudvärken. Så behövde jag ta blodförtunnande i flera veckor och fick inte kombinera med Treo. Sån besvikelse…tur att bebisen var värd huvudvärken.

    ??? råbiff… ?

      Råbiff sååååå djäääävla gott ?

      Och Treo ska inte vara med citrussmak. Uäääck!

    Jag tar inga tabletter när jag har ont i huvudet. Tar endast om jag har feber ibland. Hatar tabletter.
    Hade en kompis som var beroende av nässpray och hon var helt manisk. Därav slutar jag alltid tvärt när jag känner att förkylningen gått åt rätt håll.
    Men ni som är beroende, är det inte väldigt onödigt med kostnaden samt oron över att inte ha det hemma när begäret kommer. Precis som att rökning är onödigt liksom.

      News flash, folk blir beroende av onödiga saker… så knäppt att typ säga ”men herregud hur kan ni ens bli beroende..?!”
      Är inte själv det men blir förstummad över hur korkade folk är.

      Men alltså… beroende är beroende, precis som jag skrivit innan. Ingen går in i något med tanke på att de ska bli beroende. Vissa personer har lättare att falla i fällor, tyvärr är det så.

    Går inte hemifrån utan ett treorör, har placerat ut ett rör hos alla mina vänner, hos min mamma och på jobbet ifall att jag skulle glömma.
    Kan få brutala migränanfall helt utan förvarning och Treo är fantastiskt. Sedan blir det ofta att jag tar en Treo innan jag lämnar hemmet i förebyggande syfte.. så.. jag är väl också team treo.

      inser att jag är likadan med mobilladdare. har lämnat laddare överallt (hos mamma, pappa, kompisar) och i alla mina väskor. därtill har jag alltid med en laddare och en powerbank…. herregud vilket beteende. haha

    Aldrig tagit en Treo i hela mitt liv ? Har jag huvudvärk dricker jag oftast två stora glas med vatten så går det över. Tar jag nått är det Ipren i tablettform

      Ja. Blir galen på folk som dricker 0,0 liter vatten om dagen och sen ”fattar inte varför jag alltid har sådan huvudvärk!” *tar smärtstillande*

      Gah.

    Treo är SJUKT, sluta nu, o huvudvärken blir värre m treo.

    Kan ibland tycka att folk som är negativt inställda till tabletter och hellre lider igenom dagen med huvudvärk än att ta en tablett är sjuka i huvudet, men detta?! Hade INGEN ANING om man kunde bli beroende av treo. Kanske bra att man är ”allergisk”…

      Jag är exakt så, tar aldrig tabletter utan lider igenom… Tills för någon månad sedan när min man sa åt mig ”nu tar du en Ipren” när jag hade huvudvärk. Då insåg jag hur jävla dum jag varit alla år som jag lidit i onödan pga någon slags stolthet att inte vika mig för huvudvärken.

    Sofipropp var väl också beroende av Treo.

    Det här är ju solklart en samarbete som inte är annonserat korrekt, eller ja annonserat alls. Men det är ju klart och tydligt att hon är sponsrad.

    http://annicaenglund.se/flyttfirma-i-stockholm/#comments

      Fast det är väl ändå rätt utmärkt?! Är ju en banner längst upp där det står typ ”i samarbete med/sponsrad post”.

        Oj ursäkta såg det inte på min dator. Kanske för att jag har adblock. Sorry my bad.

    Jag dricker för mycket, suger i mig mängder av nikotin i olika former dagligen och äter gärna chips till middag.
    Men min allra största last här i livet är Lypsyl.

    Jag kan inte gå någonstans utan lypsyl. Ett i byxfickan, ett reservlypsyl i jackfickan och ett reservreservlypsyl i väskan. Ytterligare ett lysyl i badrumsskåpet hemma. Detta eftersom jag även tappar bort minst ett lypsyl i veckan.

    Om jag befinner mig på bortaplan, iner att jag glömt lägga över reservreservlypsylet när jag bytte väska samt slarvar bort huvudlypsylet och därmed bara har reservlypsylet kvar känner jag mig smått panikslagen.

    Det sjuka är att jag inte ens har torra läppar egentligen. Men så fort jag inser att alla lysyl är utom räckhåll känner jag hur läpparna kommer att skrumpna ihop.

    Viktigt är också att det MÅSTE vara det blåvita lypsylet. Jag föll för frestelsen och köpte på mig ett rejält förråd Ica-läppbalsam för en tid sen, då de reades ut för 2 kr styck eller liknande. Funkade inte alls när jag behövde min fix.

      Samma här! Har lypsyl i varenda väska, ficka, badrumsskåp och kökslåda. Får panik om jag glömmer hemma (vilket visserligen inte hänt senaste 10 åren, sitter i ryggmärgen att lypsylen ska med). Jobbigast är att jag är bosatt utomlands och vanlig hederlig blå lypsyl finns inte här (Niveas och annat krafs funkar INTE). Gissa vad min resväska är full av när jag är på väg hem efter att besökt Sverige??

      Haha jaaa. Jag har minst ett lypsyl inom räckhåll OAVSETT var i min lägenhet jag står. I varje väska, jacka, på kontoret, överallt. En gång glömde jag ta med mig ett på en tio timmar lång tågresa. Det var tortyr. Däremot det blåvita gillar jag inte, konstig lukt tycker jag.

      Hade aldrig orkat lägga över sådär, en försvarets i varje jacka/väska så jag aldrig behöver oroa mig. Sen är de alla lite olika, typ olika mycket kvar och olika känsla, så myser jag alltid lite när jag vet att jag har ett bra i fickan. Hatar känslan av att det börjar ta slut, men skulle liksom aldrig kassera det och slösa bort innan det är helt slut.

      Har du provat något annat märke än lypsyl? Vet att det är beroendeframkallande (för de innehåller vatten och alkohol som torkar ut läpparna)

      Kan tipsa om HURRAW night treatment tror jag det heter. Finns att köpa på lyko. Mina läppar känns mjuka och återfuktare, inte alls som med lypsyl som kändes som en slemmig hinna som fick mina läppar så torra ?

      Hett tips är att byta till apotekets DECUBAL basic (lips & dry spots balm) då behöver man inte fylla på läpparna lika ofta.

      Mvh,
      fd lypsylberoende 😛

        Jag misstänker att beroendet egentligen är mer mentalt? Som en snuttefilt, eller att bita på naglarna.
        Men ska ge Decubal ett försök, orden från en fd lypsylberoende väger tungt 🙂 Tack!

          Jag håller med om Decubal. Annars kan jag rekommendera sheasmör. Om Lypsylet inte är en snuttefilt alltså 🙂

          //Hälsningar en med torra läppar ”på riktigt” 🙂

    treo och andra brustabletter får jag ont i magen av så tacka vet jag vanliga värktabletter när huvudvärken smyger sig på

    Har aldrig provat treo pga att brustabletter är äckligt, och det kanske är tur… Däremot naproxen+ ett par starka alvedon + migräntablett + primperan i ett svep och hoppas på att det biter på migränanfallet. SÅ avundsjuk på er som bara kan ta en ipren när ni har ont i huvudet…

      Men ja samma här. Folk ba ta en varm dusch, drick vatten. Man ba… ska slå dig i huvudet med gjutjärnspanna så får du se om huvudvärken går över med vatten stupid.
      Migrän alltså…Där har vi djävulens påfund

    Treo är underbart! ❤️

    Jag är sjuksköterska och jobbar på en neurologi- & strokeavdelning och har haft patienter med hjärnblödningar orsakade av Treo-missbruk så att ta Treo bara sådär är inget att rekommendera!

    Att äta treo dagligen så länge det är under maxdosering är relativt harmlöst. Att säga att man kan få hjärnblödning (sjuksköterskan ovan) är lite vinklad sanning, jag förmodar att de fallen handlade om överdosering under en lång tid.

    Man ska dock vara uppmärksam på att Treo(eller alla läkemedel innehållande acetylsalicylsyra) kan orsaka magsår. Jag skulle dock inte rekommendera att äta Treo dagligen då det hämmar ditt immunförsvar men det är relativt harmlösa biverkningar i övrigt om du frågar mig.

    /Apotekarstudent

    Ohfan jag har ofta huvudvärk och ibland går det över till migrän, oftare när jag äter onyttigt.. för mig funkar bara Ipren och blir nervös om det endast finns alvedon i närheten, men kanske ska testa Treo?

    Tips är också att köpa ”feberlappar” som barn har i pannan när de har feber. Som att sätta en kall handduk i pannan men med bättre effekt. Köpte det i Thailand och finns på eBay, säkert från Kina eller Japan. Där har jag mitt beroende, dock vill man ju inte ha det på jobbet haha

    Näääääj! Treo är ju SÅ äckligt! Testade ett tag men klarar bara inte av smaken. Brustabletter mot huvudvärk och tuggtabletter mot halsbränna är djävulens påfund om man frågar mig. (Alltså, jag biter väl ihop om det är för jobbigt och inget alternativ finns, men då blir det två glas vatten i rask takt efteråt för att bli av med smaken. Hu.)

    Jag kör citodon brus mot min mensvärk, det bra med brus är att det är så jävla vidrigt att jag aldrig skulle få för mig att ta dom om jag inte är på väg att svimma av smärta=inget missbruk ?*jobbig reklam röst* funkar för mig!

      aha funkar den mot mensvärk…hmm.. Jag tycker inte att några andra piller fungerar för mig, så kanske ska testa de då.. hah

      Vet inte om det funkar på andra brustabletter men det funkar på Treo så testa med dina – borsta tänderna eller tugga en stund på ett starkt, mintigt tuggummi innan du tar ditt glas med bruset. Då smakar det nästan ingenting.

        Fast jag vill att det ska va äckligt. Jag har varit beroende av benzo, och sjukhusen vet inte detta då jag tog mig ur det själv. Så jag vågar inte riskera något. Men tack ändå ☺

    Treo&nässpray beroende.. Ni är patetiska.

    Också nässpraysmissbrukare.. 🙁 försökt sluta, har väl lyckats i kortare perioder. Nedrans pinsamt. En gång sa jag till en vän: åh jag är så täppt i näsan.. ja men ta nässpray, de hjälper.. ehm jajo.. kunde inte säga sanningen ens. 🙁 Måste ta tag i det nu!

    Treo kan jag inte med, gillar inte brusvatten alls. Kräks av de typ.

    Mitt ex tog känt Treo, så jävla idiotiskt!!

    Köp 100% pure, lepsyl är skitt!!!!

    My GOD vad detta engagerar!

    Har inte orkat läsa alla kommentarer men vill bara säga att Treo och liknande läkemedel kan framkalla blödande magsår och det är inte så kul – du kan faktiskt dö av det.

    Det där med beroende av Treo förstår jag mig inte alls på – vad ger det liksom?

    Alvedon är säkrare och har man ont så är det väl det onda man vill åt?

      Alvedon är inte alls bättre. Läs på om biverkningarna. Där snackar vi djävulens påfund!

    Team Treo, all the way. Och så jädra inte Team Pekpinne, Att-Ni-Inte-Skäms-klubben & Moralpoliserna!

    Jag har både rökt och snusat och det har fan varit lätt att sluta med det om man jämför med att avvänja sig från nässpray.

    Treo, Ipren och andra tabletter är nog inte alls bra att äta, särskilt om man äter/dricker dem varje dag. Finns ofta någon orsak till huvudvärk. Drick ett stort glas vatten, ät något, stäng ögonen en stund och slappna av, ta en magnesiumtablett… Kroppen försöker signalera att något är fel.

    CamCam, det vi alla undrar nu är… FINNS DET TREO I USA? Håll oss inte på halster! Berätta! ❤️

    Läskigt att vara beroende av nått vad det än är. Treo,alkohol,socker….

    Treo motverkar cancer, läs själva!

    http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/sjukdomar–besvar-1/vanlig-varktablett-kan-minska-risken-for-cancer/

    Men självklart ska man inte äta massor i onödan. Jag tänker mest att ni som måste ta pga värk eller annat då kanske inte behöver känna dåligt samvete. Jag tar en Treo då och då. Också när jag behöver bli pigg eller om jag vaknar och känner mig lite seg med huvudvärk. Gör susen!

    Ni som äter massor med Ipren/dricker Treo i förebyggande (!!!) syfte och säger att ni har huvudvärk jämt kanske ska veta att man kan få kronisk huvudvärk av att överkonsumera värktabletter. Och jag vet hur svårt det är att vänja sig av med nässpray men man förstör ju slemhinnorna. Har kanske använt det en månad som längst vid förkylning men när näsblodet kom så vande jag av en näsborre i taget. Känns som att ni tar lätt på nässprayberoende men det är ju ett beroende???? Inget att skratta åt. Behöver man hugga upp förpackningen med en kniv eller ha 10 flaskor hemma behöver man nog hjälp. Som sagt, man förstör slemhinnorna och näsan.

    Är beroende av Treo, Varit beroende av annat innan, som var värre. Håller dock på med att trappa ner. Har egentligen verkligen inte råd att köpa Treo så ofta som jag gjort.. Dessutom har jag haft ständig lätt huvudvärk, som jag vet beror på Treon. Sen jag började trappa ner så har jag inte huvudvärk lika ofta. Ganska logiskt egentligen.

    Jag är väldigt tråkig i detta gänget. Tar en Alvedon vid huvudvärk. Är jag riktigt sjuk med hög feber, blir det en Ipren och två Alvedon.
    Funkar alltid för mig.

      Precis funkar för allt ?

    Jag ÄLSKAR Treo. Får spänningshuvudvärk av typ allting, framförallt stress och om man har permanent prestationsångest över allt man gör är det långt ifrån optimalt. Har även migrän lite då och då för att verkligen sätta guldkant på livet, så att jag häller i mig nåt rör i veckan i svåra tider är inte ovanligt.

    Gillar både citrus och vanlig, tycker dem är GODA. Vilket såklart är helt snett, men tror att det är pga att smaken är associerad med ”åh nu är det bara x antal minuter innan jag slutar ha så ont att jag vill dö”-känslan. Kan sen några månader tillbaka inte dricka riktigt kall eller riktigt varm dryck på helt tom mage för då gör det så ont att jag inte kan stå upp i nån minut eller så. Är i denial att det är Treon som har frätt min mage lite sådär lagom mycket, men kanske dags att ta tag i skiten snart.

    Story time över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.