She’s aliiiiive!!!

Molly Sandén:

Fansen kan vara lugna.
Ingenting har hänt Mollan och nu har hon lagt upp två bilder och en video som jag antar handlar om att hennes musik som nu kommer ska vara på riktigt. Ni vet, jämfört med hennes tidigare musik som var på låtsas.
På fredag släpps det tydligen någonting.
Exalterade eller har ni inte ens märkt att hon strippat hela sitt instagramkonto?

Fredag 18/8

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paulas senaste inlägg får mig bokstavligt talat att vilja kräkas. Hon kan aldrig någonsin ta kritik den bruden:

  https://paulas.me/nu-tar-ni-lika-mycket-plats/

  Nu vinklar hon plötsligt all konstruktiv kritik till att handla om man-och-kvinna diskussionen. Hur svårt ska det vara att inse hur jobbig hon är? Istället för att ännu engång göra sig till ett offer? Konstant ska hon hänvisa till att ”JAG är minsann en kvinna och det är endast därför ni ej gillar att jag säger ifrån”. Nej Paula, om det vore en man hade man troligtvis redan tagit flickan och sprungit iväg med henne så mannen aldrig kom åt henne.

  Paula avbryter konstant Hugo, lägger ord i munnen på honom, dissar honom, talar nedlåtande och som om att hon är allvetande. Paula är på riktigt en av de mest ointelligenta i bloggvärlden, eftersom hon så gärna vill tro hon är starkast, klokast och bäst (i hela världen). Hur kan man inte se igenom hela hennes person?

  Svara

   Va?! Vill Paula inte ta till sig av den konstruktiva kritiken att hon är jobbig och den mest ointelligenta i bloggvärlden? 😱 Vilken skum brud.
   Jag förstår att du vill kräkas när du inte får ner dina åsikter i henne och måste bära skiten själv. Ta tag i det som skaver i ditt liv ist.

   Svara

    Jag tror inte någon kan få ner deras åsikter i Paula eftersom hon har blockat precis allt och alla som skriver något som inte faller henne i smak.. även om du inte skriver i hennes kommentarsfält. 😆 Jag blev blockad från hennes och Huggsans blogg när jag i Hugos blogg ifrågasatte Paulas sätt att kalla Hugo för jäkla idiot (framför barnen och vänner) när de var i Spanien.

    Svara

   Paula är så jobbig. Offerkofta much? Kan inte klara en enda sekund av hennes röst.

   Svara

  Cringe

  Svara

  Verkligen cringe.

  Svara

  Snark. Vet egentligen inte varför jag känner så kring alla artister som nu har börjat sjunga på svenska. Sjung på vilket språk du vill men vadå relansera sig? Allt handlar ju bara om PR. I ren protest kommer jag inte lyssna. Haha men molly tjänar nog sina kosingar ändå

  Svara

  Aaahaaa så det var en liten smart PR-kupp att strippa instagramkontot och få lite extra uppmärksamhet i media inför låtsläppet…

  Svara

  Hon har väl haft fullt upp att skämmas över sin fästmans beteende under way out west. Danny roade sig nämligen med att va dryg mot personal och frågade om de inte kände igen honom, tränga sig före i diverse köer och sist men inte minst hota med att sticka upp 2 fingrar i tjejers ”ni vet vad” för att de behövde lära sig ett å annat. Charmig kille!

  Svara

   Varför skulle hon skämmas över Dannys beteende? Det är väl hans bekymmer om han är en sexualbrottsling (dvs om det du skriver är sant).

   Svara

   Var det till dig han sa det? Eller vart/hur har du fått reda på det?

   Har träffat på han ett par gånger både ute och på mitt förra jobb och varenda gång jag träffat honom så har han alltid varit så sjukt trevlig…

   Svara

   Är detta verkligen helt sant? Hur vet du det? Han är en charmig kille men inte vet jag om han kan vara dryg o otrevlig, kanske på fyllan.. Men vilken kändis har aldrig anklagats för att vara dryg? Typ alla, de flesta har nog någon gång anklagats/uppfattats som det av någon. Trängt sig kan någon uppfattat om han fått lov att gå förbi en kö, de kan ha haft vipinsläppning. Hotat tjejer har jag svårt att tro, kan mycket väl vara missbedömning/missuppfattning och sen förvridning.

   Svara

  Men fy fan om Dannys beteende stämmer?! Var får du den uppgiften ifrån?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.