Bianca kritiseras för sitt uttalande om Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso:

Programmet medför inte endast positivitet utan det har gjort att det både blivit bråk mellan mig och mamma, Phillipe som gärna inte vill vara med, syskon som inte heller är sådär jätte sugna på att vara med, att man ser sig själv på tv och skäms över vissa beteenden (även fast jag vet att jag gör det mesta med ironi och det hela sedan vrids när det klipps).

Det jag ville komma fram till är att det är ett hårt arbete. Utöver alla våra andra jobb så spelar vi in Måndag-Fredag morgon till kväll nästan varje dag i 10 månader i sträck. Det är inte alltid man öppnar upp dörren för hela kamerateamet med ett stort leende på läpparna och är redo att vara öppen om allt. Vissa dagar känner jag också att jag vill krypa ner i sängen och gråta över något som hänt, att bara vara ensam en dag, att få umgås med familj utan kameror, att inte behöva känna mig lite som en apa i bur när jag går på stan ibland. Vissa dagar känner jag inte alls för att öppna upp mig eller hålla vissa saker privat men jag gör ett jobb och vårt spår i programmet är att vara öppna och privata för att få det intressant att kolla på.//Bianca

Bianca uppmanar sina läsare att rösta på Wahlgrens värld på Kristallen 2017 och passar även på att öppna upp lite om hur det är att leva i den bubblan som en sådan tv-serie faktiskt är.

SÅ jäkla snabbt fick hon höra bland kommentarerna hur otacksam och gnällig hon är.
Herregud, att spela in ett tv-program kan väl knappt räknas som ett jobb, eller?
Nä, det borde det ju verkligen inte. Inte skådespelare, musiker, dansare, sångare eller konstnärer heller. Ingenting kreativt borde räknas som jobb. Egentligen – ingenting som du kan ladda ner, streama eller piratkopiera borde räknas som arbete om vi ska hårdra det. Bloggare och influencer räknas DEFINITIVT inte som arbete och borde således inte generera några pengar för jag menar, hallå eller…
Information wants to be free liksom.

Jag brukar aldrig säga det här men här tror jag sannerligen att det är den svenska avundsjukan som visar sitt fula plyte. Det är vad jag tror – vad tror ni?
(Och jag tror att den ser ut ungefär som bilderna här ovan om jag ska vara ärlig.)
För helt ärligt – vem skulle inte vilja tjäna massor av pengar på att göra någonting man älskar till 90% av tiden? Allting har negativa sidor, till och med att spela in en tv-show. Ingens liv är perfekt 100% oavsett vad man jobbar med. Alla har tunga dagar. Britney känner vi till, Justin Bieber, Lindsay Lohan, Prinsessan Victoria och så även Bianca. Är det raketforskning verkligen?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast för en månadslön om 500 000 kr får man nog bita ihop lite. Jag hade också kunnat tänka mig att jobba dygnet runt för den summan i 10 månader.

      Man får väl tycka saker är jobbigt oavsett hur mycket man tjänar? Hade en kirurg eller advokat som tjänar lika mycket klagat så hade ingen brytt sig, men när det handlar om en 21-årig tjej som har lyckats då jävlar måste man sänka ned henne på jorden igen. Bianca är grym som tjänar så mycket!

        Ja, fast lugn nu, hon har ju knappast Wahlgrens värld för att hon har kämpat och lyckats. Hon har den för att hon är barn till en kändis. Sen kan man såklart ha jobbat hårt ändå och jag tycker också att man kan få klaga ibland.

          Jaha, och min vän har grym lön som läkare trots art hen knappt behöver läsa i böckerna. För att hen har väldigt lätt för sig. Och dessutom två läkare till föräldrar. Det var liksom självklart att hen skulle läsa till läkare. Perilla blev i så fall också känd för att hon hade kända släktingar ovh föräldrar. Nu bryr sig ingen om det.

            Jo fast Pernilla har ju även haft en karriär själv, det har mig veterligen inte Bianca. Så vad har hon ”lyckats” med mer än en vanlig random 21åring?

            Att du likställer drygt sex års universitetsstudier med att vara med i en dokusåpa säger nog mer om dig och din missunnsamhet gentemot din ”kompis” än något annat. Att föräldrarna är utbildade inom ett visst område ger inte ett inträde till högre utbildning, men att vara född till en kändis kan leda till kändisskap.

            Då får det att låta som att man kan glida in och igenom läkarprogrammet utan ansträngning bara för att man har lätt för sig och råkar ha föräldrar som är läkare. Att komma in på utbildningen kräver sina betyg och du kommer inte ifrån att läsa all litteratur och göra den praktik och övning som krävs hur lättlärd du än är, ingen kan det man lär sig på läkarprogrammet ”av sig självt”. För att bli en bra läkare krävs läsning, övning och erfarenhet. Dessutom har man ett enormt ansvar och det ska visa sig i lönekuvertet också (och borde göra så för alla som alla arbetar inom vården).

            Linnea: på vilket sätt är jag missunnsam? MiN VÄN ÄR GRYM! Likställer inte heller de två olika yrkena, det är klart det är olika. Jag hade hellre varit läkare än vikt ut mitt liv. Det hade varit mindre jobbigt för min del. Ovh då är inte läkaryrket ett easy job direkt. Menar bara, att olika saker och yrken är jobbiga på olika sätt för olika personer.

            Angående Pernillas karriär: ja absolut. Men även hon hade fördelar av sitt efternamn. Och hennes glansdagar kan väl ändå räknas som över, även om hon idag kan försörja sig. Bianca har lyckats med att bl.a. tjäna fem miljoner för sitt ett av sina uppdrag inom sitt yrke. Det är mer än de allra flesta andra 21-åringar. Medan det är betydligt fler 21-åringar som lyckas komma in på läkarprogrammet. (Vilket är SJUKT BRA jobbat och välförtjänt!)

            PS ”vikt ut” ? Har ny mobil och är lite ovan med tangentbordet. Sorry för stavfel osv.

            Sen det här med universitetsstudier och ens familjs påverkan; väldigt intressant ämne. Barn till föräldrar med universitetsstudier har oftare högre utbildning än barn vars föräldrar inte har det.

            OCH? Att vara naturbegåvning som väljer att göra storverk är väl beundransvärt? Nu pratar vi om en tjej som valt den enkla vägen. Sadla om Bianca och bli austronaut eller hjärnkirurg så jäklar vad jag ska stötta dig.

        Om man har lyckats behöver man väl inte ha en dokusåpa om sin familj, och fläka ut hela sitt liv för resten av världen? Jag skulle jobba med vadsomhelst för att slippa följas av ett kamerateam.

          Förmodar att du aldrig har sett programmet…sen är det nog inte Bianca som ”gör en dokusåpa om sin familj”…snarare är det public service som anser att Wahlgrens är ytterst populära. Tror du att det är dem själva som producerar?

            Public service?

            Nä de är nog inte speciellt intresserade men en reklamfinansierad kanal kanske..

          Inte konstigt att Biancas kille gjorde slut. Pernilla o Bianca låter ju som om de inte hade alla besticken i lådan, som tex när Bianca skulle övningsköra för Pernilla? Bianca fick ringa o fråga P om råd. Hade jag varit kille, hade jag skämts å hennes vägnar

        Tjänar man 500 000 kr i månaden för 10 månaders arbete får man faktiskt bita ihop. Det har inget med yrke eller kön att göra. Och för att förtydliga: jag är advokat och tjänar superbra (inga 500 000 kr men bra).

          Du måste då fått rätt lätta mål om du som advokat aldrig tyckt att ditt arbete är krävande eftersom du tydligen aldrig ha klagat på att det i perioder är jobbigt…Jag är Ekonomichef och tjänar långt ifrån de pengarna men visst fan tycker jag att jobbet emellanåt – vid deadlines o bokslut tex – är enormt tungt. Trots att jag ”bara” sitter vid skrivbordet…Men tjänar du bra o har så lätta mål så va nöjd för sjutton. Lr inte…en bra advokat brukar dessvärre få de tyngsta målen…

            Kan inte se att X skrivit något av det du skriver om, X sa ju inget om sitt eget jobb utöver att lönen är bra. Lite snabb i din tolkning?

            Man kan vara advokat utan att ha tunga mål. Du kan jobba på en affärsjuridisk byrå med corporate commercial-frågor, bank- och finansfrågor, fastighetstransaktioner och annan juridik som inte betyder tid i rätten/tunga mål. Sen kan du självklart jobba humanrättsligt med tvister, typ familjerättsliga tvister, som säkert är väldigt tungt mentalt. Dock är processjuridik väldigt planerat utifrån datum i rätten så du kan lättare styra din tid då du ofta får datum med viss framförhållning. En advokat som jobbar med M&A-frågor/transaktioner är (pardon my french) slav under klienten och har inte överdrivet mycket att säga till om tidsmässigt.

            Vilken onödig kommentar. Jag är inte advokat än (förhoppningsvis om några år), men jag jobbar med affärsjuridik (Compliance), så din uppfattning om advokatyrket verkar lite.. Nja.

        Hade inte hon kunnat bli hjärnkirurg? All lycka åt henne då. Att ens ha mage att jämföra dockusåpa med vad en läkare gör.

      Hon biter ju ihop och gör sitt jobb ändå, men hon har väl fortfarande rätt att ha känslor och tycka att det kan bli jobbigt, oavsett hur mycket hon tjänar!

    Nja. Jag har jobbat som skådespelare och det var DRÖMMEN jämfört med mitt jobb nu som handläggare. Och som skådis tjänade jag nästan fyra gånger mer än jag gör nu. Klagade visserligen då, men nu vet jag bättre.

    Bianca är så osympatisk och bortskämd, så det är därför jag stör mig på henne. Tjäna pengar på att vara sin mammas dotter gör hon utan någon som helst begåvning.

      Vicky: du är bara avundsjuk. Get over it

      Jag tycker att hon är den som gör serien, hon är rolig och bjuder på sig själv. Vilket inte alla unga tjejer skulle våga. Tycker däremot att Pernilla är lite too much. Men oavsett im hon är sin mammas dotter, så lockar dom ju olika typer av tittare så de bidrar ju båda till serien och då är hon ju berättigad sin del av kakan.

    Jag säger som RuPaul; man kan inte skylla det man säger på klippningen. Det har fortfarande lämnat din mun, du har fortfarande sagt saker och då får man ta ansvar för det.

    I övrigt har jag bara sett Wahlgrens några gånger men tycker om Bianca och hennes ironisarkastiska humor. Av alla ”realityshower” där ute är detta den jag tycker kan vara värd att slötitta på då och då?

      Såklart en klippning kan ändra en hel del. Om en mening tas helt ur sitt sammanhang kan det ju få en helt annan mening än om man hade hört allting som sades. Så är det på tv, folk vinklas väldigt mycket och man ska inte alltid vara för hård när man dömer.

    Hade hon stannat i skolan hade hon kanske lärt sig att veckodagar inte stavas med versal. Just sayin’.

      Ja, för det lär man sig på gymnasiet.. ??‍♀️

        Även att i svenska använder vi tre punkter vid ellipsligatur.

    Verkligen märkligt med alla dessa människor som ska diskutera huruvida till exempel Bianca jobbar eller inte. Är det ingen av dem som ser på tv eller film? De löser ju uppenbarligen hennes blogg och det är troligen inte den enda gången. Köper de inga kläder, inga skönhetsprodukter? Hur tror de att reklam görs? Tidigare var det endast på affischer och reklam i tidningar och tv. Men även då sålde produkter slut när vissa kändisar hade tex ett klädesplagg. Idag syns fler igenkända ansikten oftast än vad färre igenkända ansikten syntes mer sällan. Nya tider, nya jobb. Så har det alltid varit. Finns ju massor av arbeten som är ”acceptabla” som jobb som inte alls är särskilt jobbiga. Särskilt inte för dem som har rätt kompetens och intresse för yrket i sig. Att jämföra tex it-branschen och programmering etc med vårdyrken. Eller hantverkare som även de sliter på sina kroppar många gånger. Men ingen säger väl åt musiker eller programmerare att de ”aldrig jobbat en dag” eller inte vet hur det är att ”jobba på riktigt”? Eller? Själv ska jag jobba inom ett slitsamt yrke för att det är vad just jag vill jobba inom. Tycker inte synd om mig själv för det. Kanske skulle de som klagar också hitta ett arbete de trivs med.

      Fast jag tycker jämförelsen med tex en skådis haltar en del. Som skådespelare lägger du massa tid på att läsa manus, du spelar en roll. Dokusåpor är ju inget mer än människor som gör det de vanligen gör, men med en kamera efter sig.

    Nej inte svenska avundsjukan. Människor är avundsjuka överallt.

    Men det är väl lite som med Blondinbella, Svårt ta hennes jobb på allvar om man själv sliter inom vården eller slavar på kotor 8-17 med massa övertid därtill liksom. Nog där det kan skava för många, man förstår inte vad jobbet innebär. Man jämför med sin egen värld och ser bara det glassiga.

    Jag kan förstå att det måste vara skitjobbigt ha en filmkamera i nyllet varje dag…och när går det för långt? När ska man säga nej? Att det går ut över relationer inom familjen låter ju skittrist rent ut sagt. Tveksamt om jag velat göra samma faktist….Trots fet betalning.

      Du har rätt. Det är lätt att se det instagramvänliga och glassiga (villet lätt följs av viss avundsjuka) men inte jobbet som ligger bakom.

      Jag är hyffsat högutbildad och har ett därtill matchande kontorsjobb, bitvis med väldigt mycket övertid. Men. Då tjänsteresor ingår några ggr om året och då till roliga städer får jag ofta höra att mitt jobb är ”glidigt”, ”glassigt”, osv. Även av min egen familj, min syster tycker jag glider genom livet trots att hon ofta ringer kl 20-21 när jag är kvar på jobbet. Det är dessutom så sjukt oglammigt på mina tjänsteresor, jag jobbar heltid på kontoret och jobbar sen ofta igen svenskt jobb över en halvmedioker hotellmiddag och sen lite amerikansk tv ensam innan jag somnar. Alla i Sverige sover iom tidsskillnad så det finns ingen att prata i telefon med. Det jag dock lägger upp på insta är inte en bild på en (konfidentiell) excelfil utan något mer lättsmält såsom kanske en bild på från flygplatsloungen med ett glas vin, en bild på något jag shoppat eller en bild från typ Times Sq den lilla stund jag inte jobbar och då tänker alla att tjänsteresa = freaking semester. Det är det inte.

      Man ska ta instagram, klippningar i realityserier, etc. med en nypa salt, det finns alltid en baksida du inte ser. Jag betvivlar inte att Bianca jobbar hårt/mycket. Förtjänar hon betalt? Ja.

      Tror det är precis som du skriver!
      Folk ser bara det glassiga utåt, slutresultatet av allt slit, men inte den hårda vägen dit, och det gör dem förbannade.
      Jag jobbar som pilot och har en väldigt hög månadslön, och jag kan resa runt omkring i europa när jag vill. Det stör sig många på, och tycker att jag har en löjligt hög lön för att bara sitta och ”trycka på knappar”. Kommer ihåg hur svenska folket gick bananas när SAS piloter valde att strejka för att de hade för dålig lön, vilket de hade!!
      De ser inte allt det hårda slit som pilotyrket innebär, den tuffa och dyra utbildningen, den psykiska och fysiska stressen bakom jobbet, eller det faktum att du har ansvar för 200 människoliv om någonting händer.

      Man ska vara försiktig med att döma folks arbetsinsatser baserat utifrån vad man kan se. Du vet sällan hela historien bakom deras framgång.

    Lite OT, men varför lägger Monas universum upp bilder på hennes dotters underkläder? Jag kan förstå att dottern är pepp på att börja i åttan, men tycker det är smaklöst av Mona att lägga upp en bild på underkläderna dottern planerar att ha på sig.

      Därför att hon är störd, det har hänt förut.
      Det mest fantastiska förra veckan var när två läsare skänkte Mona inkontinensskydd ?

      FIfan va kul! Jevflar vad hon kissade på sig! Shitloads med toapapper fick hon oxå så nu kan hon sladda in på muggen med sina bajssprayer hela dan.

        Ja,eller toapapper att snyta sig i,för var tog alla kompisarna vägen?

        ”FIfan va kul! Jevflar vad hon kissade på sig! Shitloads med toapapper fick hon oxå så nu kan hon sladda in på muggen med sina bajssprayer hela dan.”

        😀 😀 😀

    Vill man inte fläka ur sig i tid och otid är det bara att lägga av. Men då kommer det ju inga mer pengar… Mycket vill ha mer.

    Ja, jag klagar också både på jobb och plugg ibland. Men jag har definitivt för dåligt betalt med tanke på vad som skulle hända samhället om jag inte dök upp och ingen tog min plats.

    Men Camilla, kom igen. Vi alla vet att det är jobb. Sluta larva dig.

    Alltså nää. Att öppna upp dörren för kameror och vara rolig och personlig är fan inget särskilt hårt jobb. Jag tycker inte synd om henne. Jag tycker att Bianca verkar vara privilegierad, verklighetsfrånvänd och bortskämd. Men livet är inte rättvist.

    Tycker inte man kan jämföra bloggare/ dokusåpamänniskor med skådespelare. Skådespeleri är ju en konst. Okej, bloggare spelar kanske en ”roll” för att sälja reklam, men det är knappast en roll som jag ser som värdefull och givande till samhället på nåt sätt. Bloggares jobb verkar vara att försöka leva sina liv så roligt och fint som möjligt, priset är att de blir offentliga.

    Bianca är vacker o har allt en ung kvinna skulle önska sig i livet. Så det är klart att hon blir avskydd. Självklart.
    Den lilla dödssynden trillar in direkt – A.V.U.N.D – det är den fulaste av de sju synderna. O inte nog med att den riktar hat mot (i detta fallet Bianca) den förgör hela ens inre av att avundas. Hela själen, kroppen påverkas negativt. Destruktivt.

    Bianca är en av de grymmaste unga kvinnor jag vet, på fucking alla sätt. Beundransvärd.

    Sen jobbar hon visst, ja inte mellan 7-16 på nån fabrik lr äldreboende men hon jobbar. Sen är hon född med silversked i mun, en del har den gåvan o varför ska man skämmas för det?

    Nä hörrni av med cykelhjälmen o kamma till er! Sluta vara avundsjuka.

    Du får det du sänder ut. Just say’in

      Jag är inte avundsjuk på hennes liv, men på hennes lön och hur mycket hon får i förhållande till hur mycket hon har ansträngt/ anstränger sig. Typ.

      Susanne, vilken urbota jävla korkad kommentar. Kryper i hela kroppen på mig. På vilket sätt menar du att Bianca är beundransvärd, helt ärligt? För att hon har rolig humor och är jävligt snygg?

      Och ja, jag blir definitivt avundsjuk.
      Jag blir avundsjuk på hennes månadslön men inte på hennes bedrifter, för de är liksom inget att hänga i julgranen med tanke på att hon inte gjort någonting för att förtjäna de pengarna hon drar in. Hon bloggar och är med i en realityshow, buhuhu, stackars lilla gumman…

      Hon är känd för att hon har en känd morsa, that’s all. Vad i det är beundransvärt?

        Har det krypt färdigt?

    Nej fan, det är det här jag blir trött på när det gäller bloggvärlden.. Jag älskar den men människor som klagar på precis allt som bloggarna skriver om. Visst hon tjänar pengar men fan får hon tycka att det är jobbigt för det??

    Jag själv tjänar bra och sliter inte arslet av mig för den lönen jag får, men fasen jag klagar ändå på mitt jobb ibland även om jag borde vara glad för summan jag får på bankkontot med tanke på det jobb jag lagt ner för att få den höga summan.

    Hon har rätten att klaga! Det klart man inte alltid är på strålande humör och få en kamera upp i facet då kan inte vara kul.

    Sen får hon kritik för att hon ens gör programmet, hade jag fått chansen hade jag tagit den, förstå vad kul jobb hon har samtidigt som hon tjänar bra med pengar?? Vem hade inte?? (ok förstår att ni är många som inte tagit den..)

      Vad jobbar du med? Tänker att jag borde byta jobb när jag läser det du skriver. ?

        Haha Ne jag är kontorschef som inte har arbetsuppgifter som fyller dagarna fullt ut. Dock en generös chef ?

    Kommentarerna på hennes inlägg får mig mest att känna; vad hemskt att det finns så många i denna värld som är så missnöjda med sig själva och sin egen tillvaro. För var föds annars energin som gör att dessa människor orkar spy ur sig alla kommentarer?

    Jag önskar jag hade ett jobb över huvud taget.

    Men inte hade jag önskat ha kameror hängandes efter mig tio månader i sträck. Okej, det är en ordentlig lön Bianca får, men tio månader är en väldigt lång tid…

    Samtidigt i en annan ”dokusåpa” hos Monas… där läggs tonåringens bh och trosor ut till allmän beskådan. Skulle aldrig göra så mot min dotter. Integritet?

    Fast varför kan hon inte bara få skriva att allt inte är toppen? Livet är inte det och då måste hon väl få skriva det. Man måste la få gnälla lite för fan

    Hur många i samhället skulle lida om hon inte gjorde TV? NOLL.
    Hon har en sjuk lön för ett jobb som inte är väsentligt för någon annan än Wahlgrens i långa loppet.
    Ge den lönen till någon annan som bidrar på riktigt.

    Klart det är avundsjuka det handlar om. Jag är avundsjuk utan tvekan. Leva på studiebidrag med 10 000 kr i månaden, sommarjobbat för en lön strax däröver, och känna att jag sliter för så lite – vad finns det inte att vara avundsjuk över? Haha. Och så läser man bloggare dagligdags som inte tycks göra annat än att håva in pengar, men för vad tänker man? Det är ju när man sätter det i perspektiv till sig själv och sin egen situation som man kanske surnar till. Men livet är ju så. Oavsett: det är aldrig okej att klaga på den som nu råkar ha ett sådant förmånligt jobb. Med andra ord: var avundsjuk men ta för sjutton inte ut det på den du är avundsjuk på.

    För övrigt går det inte att bli sur på Bianca. Hon kan ju vara en av sveriges skönaste människor!?

    Överlag är jag trött på att man kan tjäna så bra på att inte göra ett piss. Läkare, advokater, sjuksköterskor osv.. DE är folk som förtjänar den lönen som alla youtubers/bloggare/skådespelare får. Det känns rätt sjukt att någon som utbildat sig i över 5 år och räddar folks liv får en mindre lön än någon som lägger ut sminkvideos på youtube, spökjakter, är filmad hemma osv. Samhället är verkligen en katastrof och nej det är inte avundsjuka utan ilska mot folk som faktiskt kämpar och gör viktigare saker i livet än dessa jäkla ”d-kändisar”

      Ja, det är HELT skevt att arbetare inom vården får så låga löner, men de finansieras också på ett helt annat sätt än ex. bloggares (statliga löner vs. marknadsekonomisk efterfrågan). Det känns långsökt att jämföra de två yrkeskategorierna.

    Jag förstår att det känns jobbigt att vara så privat om allt så offentligt.
    Jag hade aldrig klarat det oavsett högre lön än Bianca får.

    Varför är hon ens känd?

    Ödmjukhet och tacksamhet är något som uppskattas hos människor över hela världen, och avundsjuka är definitivt inget svenskt. Däremot så verkar väl Bianca mest bara lätta på locket lite och skriva att det inte alltid är skitlätt?

    Hade hon bara klämt in ett ”men när allt kommer omkring så är jag faktiskt väldigt glad över att få leva det livet jag lever, med de privilegier jag har” – hade ingen gnällt tror jag. Eller?

    Alla har sina egna privata små helveten, även de som badar i pengar, det ska man inte glömma.

    Alternativet är ju att visa upp en polerad Blondinbella-fasad, och det är ju inte uppskattat heller.

    Nä, fy faen för att vara s k influencer. Det GÅR uppenbarligen inte att göra rätt.

    Vem är Bianca?

    Låter inte som att hon gnäller i mina öron, utan att hon bara påpekar att varje dag under en inspelning är man inte 100% sugen och så är det väl för oss alla? Precis som att jag kan sucka en måndagsmorgon och säga till en vän att jag önskar att helgen hade varit lite längre, så får väl hon ventilera samma sak på sin blogg?

    Mona är igång igen.
    Och skämmer ut sin yngsta dotter 🙁

    Bloggtorka så det smäller om det inne hos henne.. inlägg på repeat. Och allt färre kommenterar i bloggen.

    Tror att hennes dagar är över.

    Och ännu ingen redovisning av insamlingen till Moa

    Tycker inte hon låter otacksam och gnällig, det är säkert ett hårt jobb att spela in tv. Men undrar lite vad hon har för bild av andras jobb? Väldigt få personer har väl ett jobb där man skulle kunna välja att krypa ner under täcket och vara ensam en dag, utan om man är deppig är det bara att klistra på ett leende och gå till jobbet, så ur den aspekten tycker jag det låter som ett vanligt jobb.

    Nej man har fan inte rätt att när man FRIVILLIGT ställer upp i ett tvprogram.hon kan liksom säga nej.

      Skönt att du är här och berättar vad man får och inte får göra!

        Hej sekundärkränkta medmänniska 🙂

    Avundsjuka…

    Det jag reagerar på är när jag upplever att någon hoppar på mig oprovocerat och jag inte förstår vad jag har gjort. Inte får höra vad jag gjorde fel. Då reagerar jag automatiskt argt

    Jag kommer ihåg att jag har råkat sagt någon gång att det nog var för personen var avundsjuk, men jag menade inte att den borde vara avundsjuk på något sätt, utan den betedde sig avundsjukt . (Om den var det så förmodligen obefogat avundsjuk isåfall). Hade fått för mig att det är så man säger om någon när någon är så mot en bara. Att det är så det kallas.

    Men spelar altså egentligen ingen roll för mig vilken anledning. Allt jag ville var bara att den skulle säga vad den reagerade på istället för att vara så. Så jag vet vad som har hänt och så jag vet om jag har gjort något fel. Så jag vet vad jag kan förändra på mig själv tex, om jag kan.

    Jag hade tänkt flera gånger att jag ska sluta använda ordet avundsjuk, men råkade använda det ordet igen för inte så längesen trots det. Nej det ordet blir fel att använda, blir helt fel focus. är inte alls så jag menar som det låter

    Alltså… det är altså att jag känner mig oprovocerat påhoppad som jag reagerar på inget annat. Jag bara står där helt neutral och så kommer någon och bara hoppar på mig helt plötsligt. Vill att någon ska säga något istället så jag förstår och på ett lugnt sätt

    Förståelse för att andra mår dåligt också…

    Jag vet innerst inne att man nog kan må dåligt på olika sätt. Jag dömmer faktiskt inte ut någon helt. Jag är öppen och kan lyssna även om det inte verkar så. Även om jag inte riktigt förstår helt än. Det går upp och ner i humöret också vilket gör att i vissa stunder är jag mer stängd medan andra är jag mer öppen och kan lyssna. Behöver ibland också påminna mig om hur andra har sagt om sina problem

    Det som gör att jag får ”argutbrott” ibland är när jag tänker på saker andra har sagt till mig, när det har låtit som dom menade att dom hade exakt samma problem som mig, på exakt samma sätt, bara att dom anstränge sig mer. Det lät alltså som dom satt och jämförde sig med mig. Ibland när jag tänker på detta så får jag utbrott och pratar argt för mig själv om hur dom inte mår så himla illa påriktigt osv . Men jag vet då är jag inte bättre själv. Det är därför jag försöker hålla mig till att skriva av mig sånt i min dagbok istället, inte prata så högt inför andra. För i sin dagbok borde man väl få skriva av sig fritt utan sensur tror och hoppas jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.