Morr.

Anna Book:

Välkommen till ännu ett avsnitt av ”Morr med Anna Book”.
I dagens episod ger även hennes syster Sussi sig in i matchen och skriver bitska kommentarer till den arma stackare som frågade om Boken dricker Cola från Lidl eftersom det tydligen stått på bordet.
Att påstå någonting så fruktansvärt!??!?! Ha mage till det liksom…
Till allas vår Bok som enbart lever på vatten, keso och tomater. Gudars skymning liksom! Det får väl finnas måtta på förolämpningarna mot denna självutnämnda renlevnadsmänniska?

Och frågan ”Du hade inget mer att säga?”
Nej, hur skulle hen kunna ha det? Vederbörande är väl med största sannolikhet blockad från Bokens konto nu vilket gör det omöjligt att formulera ett svar på ”hatsvanandet”.

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?⚡️? Bitska ???? Booken ???

    Skitkul att Anna lagt upp en bild på henne och Dragomir Mrsic med bildtexten ”Sååå tagen av Dragan Zubovic (?????) VARJE gång jag möter honom”

      Så underligt ?

      Fast Googlar man båda namnen kommer samme person upp. Har han bytt namn?

        Googlar man Dragan Zubovic så kommer någon fiktiv karaktär upp med Dragomirs foto men så vitt jag vet har han alltid hetat Dragomir Mrsic. ?

      Hahaha tänkte också på det☝?

      I filmen Gangster spelade Dragan Mrsic Dragan Zubovic. Zubovic är altså filmkaraktärens efternamn.

    Tycker nog det mest är kommentaren som är dum…
    Känns som den vara är lagd för att få igång Anna… Visst hon beter sig knas och instabilt i sociala medier… Men tycker det går för långt, det här med att folk hetsar igång henne…

      Håller helt med dig.

    ”Lider av bukfetma”. ?? NÄ det är ingen sjukdom. Även om en del matfrossare gärna vill låtsas det

      Om inte bukfetman är orsakad av en ätstörning.

      Ätstörning innebär inte enbart svältdieter, framkallande av kräkningar, överkonsumtion av laxermedel etc. En ätstörning kan även innebära exempelvis enbart hetsätning eller tvångsmässigt ätande. Detta är något som går att få en diagnos på.

      Ätstörningar är mycket mer än de mest kända sjukdomarna anorexi och bulimi.

        Bukfetman är ju fortfarande inte en sjukdom utan snarare ett symptom på en sjukdom.

      Korkad kommentar AA

      Bukfetma kan även vara en biverkning av viss psykofarmaka

      Man kan väl lida av saker som inte är sjukdomar eller?

        Vissa stackare verkar lida av dumhet, till exempel

          Tur att du har självinsikt iaf 🙂

    KAN VI PRATA OM DETTA HÅNGEL https://twitter.com/miraekman/status/899755376874332160

    Jag måste tvätta ögonen. Vet Roberto om vad hon lägger ut egentligen. Han verkar ju inte vara aktiv på internet…

      Wtf. Vill ha tillbaka 15 sekunder av mitt liv.

      Usch!!!!

    Varför publiceras inte min kommentar om Anna books hångelvideo 🙁 vill diskutera den för att inte gå under

      Vem är det ens hon hånglar med?? Sin man? Fattar inget haha

    Både Paula och Hugo ignorerar frågor kring spons på Steam hotell

    Mest förundrad att Skäringer, med sin rättspatos, kramar Anna…

      Hon ser ju iofs inte direkt superbekväm ut. ?

    OFÖRSKÄMT ATT ANTA!

      Ååh, besvikelsen när nån hann före med min kommentar 😉

    Sussi har tydligen pm:at folk på instagram som kommenterat på sjuans reklam för Biggest Loser och vågat kritisera Booken ?
    Avundas på allvar tids- och och energiöverskottet den familjen besitter!

    Står fan inte ut!
    Häpp!

    Herregud vilken jäkla överreaktion! Det var väl inte så farligt att någon skrev det och vadå fler frågor på det? Vad skulle hon mer fråga liksom. Ja HUR hade hon mage att skriva så och fråga något så fruktansvärt eeeeh… jösses!

    Så genuint otrevlig som AB är är väldigt få förunnat. Var för övrigt bland det vidrigaste jag sett – den där hångelsketchen.

    Den stora frågan just nu är dock ”vart har Felicia tagit vägen?” Eller är det jag som missat något?

    Gudars skymning att det kunde vara så känsligt haha. Men undrar vad det är för tv-program eller projekt Boken varit med på idag. Trodde BL VIP var färdiginspelat men hon har träffat dem idag igen.. Och träffat Mia Skäringer och Dragomir och öööverhyllat dem ojojoj det var en lycklig Anna, men hon visste inte rätt namn på den ena hehe.

    Var det inte Felicia som opererat käken och inte fick äta annat än flytande föda? Varför har hon en tallrik vid matbordet och ingen smoothie/ annan flytande föda? Eller har det redan gått ett halvår eller vad det nu var hon sade? ?

      Hon kanske har en stavmixer under bordet.. ?

      Skulle inte hon också få nya tänder (ni vet var)? Hon ler aldrig på bild, så vem vet hur de ser ut.

    Hahahah! Lite roligt att personen anser att colan är sååå farlig bara för att den är från Lidl ?.

    Fast nä, även om Anna Book överdriver i sitt svar så tycker jag att kommentaren först och främst är besserwissrande och rakt av oförskämd. Vad har någon att göra med om Anna Book dricker cola eller inte. Oberoende av om hon har gått ner i vikt.

      Fast Booken lägger ut sitt privatliv på allmän beskådan. Ingen detalj är för obetydlig för att delas på instagram och förses med en massa såååå och förskräckliga hashtaggar. Då får hon väl tugga i sig att inte alla kommentarer är rövslickeri. Colafrågan var f.ö. möjligen näsvis och förnumstig men knappast oförskämd imho.

      Det konstiga är väl att det alltid ser ut som om hon dricker till maten, men GBP-opererade ska väl inte dricka och äta samtidigt Då spolas väl maten direkt ner i tarmen som töjs ut och blir ett bottenlöst slukhål, eller? Nån som kan upplysa?

        Jag reagerade också på att hon öht taget dricker till maten. (Är själv opererad sen 4 år tillbaka.) Här är en video som jag tycker förklarar rätt pedagogiskt varför man som överviktsopererad inte ska dricka till maten: https://www.youtube.com/watch?v=xR0VM3mnsgM

        Och nej, man KAN INTE töja ut magsäcken! En gastric bypass, som det väl är Anna har gjort, innebär att man leder maten förbi magsäcken (”bypass” är en ledtråd…) och mer eller mindre direkt ner i tarmen. I och med det kan man 1) äta väldigt mycket mindre och 2) ta upp betydligt mindre näring från det man äter. Och på så vis går man ner väldigt mycket i början. Så småningom kommer den fiffiga kroppen på hur den bättre ska ta upp näring, så att mer kommer en till godo + att man ju inte är nyopererad och lättretad, så att man kan äta mer.

          Tunntarmen kan töjas ut.
          Cirka 9 min in i videon handlar det om GBP.
          https://www.youtube.com/watch?v=eIPSriOIJKw

        Rekommenderas inte första perioden efter op, efter några år är det skitsamma. Har du ett bottenlöst slukhål? Vi har liksom samma funktioner som ickeopererade, skillnaden är en mindre magsäck.
        /Opererad sen 5 år.

          Som jag har förstått det är nedre magmunnen bortkopplad efter en GBP-opereration . Om man då snabbt spolar ner maten i tarmen blir den lilla magsäcken tom och man blir hungrig igen, eller?

          https://provostbariatrics.com/gastric-bypass-7-rules-for-managing-your-pouch/

    Så chockad jag blir, hon som aaaaldrig är otrevlig ??
    http://www.expressen.se/noje/anna-books-ilska-efter-fracka-fragan/

    Är de bara jag som tycker hon verkar va påverkad? ögonen hänger inte med o hon nästan sluddrar på dom videos jag sett från henne och från intervjuer. Såg en intervju med henne där hon sa att hon ville fixa tänderna för att inte behöva ta ipren och citodon hela livet. grejen är ju, har hon tagit citodon en längre tid så är risken stor att hon blivit beroende av de trots att hon inte behöver de längre. Säger inte detta för att va taskig utan är bara en tanke jag haft ett tag.

      Eller så beror det på att hon ej kan tänka klart för att hon äter så lite per dag att man känner sig typ påverkad för att man helt enkelt ej orkar tänka. /Mvh en som har PCOS med och som åt 1000 kcal per dag för att gå ner i vikt.

        Sp kan de ju absolut vara. Är själv uppvuxen bland tablettmissbruk av bla citodon och hon påminner väldigt mycket om den personens blick o sätt att prata. Så de va därför jag undrade om de va bara jag som fundera på de. Tycker iaf att de är uppenbart att hon inte mår bra och hoppas de går bra för henne

    Tycker det är jättesvårt att veta hur jag ska svara på något, jättesvårt att prata på detta sätt. Luddigt hela grejen. Vart ska jag börja , verkar vara en massa saker som pratas om, typ allt man någonsin har sagt & gjort i helasitt liv får man veta nu allt på samma gång att allt var skit och nu ska jag sitta och förklara allt typ? Kan ana ibland ungefär vilka situationer man kanske möjligtvis tänker på men är inte säker, så är svårt att veta hur jag ska svara på riktigt. Är nog lättare att förklara direkt efter man har gjort något, om någon hade sagt något om det direkt. Hade varit enklare med konkreta exempel. Verkar som ingen riktigt lyssnar på vad man säger här heller så vet inte om det är lönt att försöka säga något. Har jag ens något att säga till om. Vad vill?

    Oförskämt att anta!

      Sedan när är att fråga och att anta samma sak?

    Så fruktansvärt otrevlig Anna book är i sitt kommentarsfält och på sin instastory ??

    Asså ”äkta” cola från Coca Cola är väl inte mycket bättre?? Haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.