Hur var det nu med helkroppsbilder?

Anna Book:

Boken jobbar på bra med att bryta mot alla regler Biggest Loser satt upp – bland annat den där med att inte förekomma på några helkroppsbilder.
Och så klart att hon var på plats! En chans att frottera sig med riktiga kändisar är ingenting en Bok på glid tackar nej till, eller hur? Kanske lyckades hon spika nästa års deltagande i Fångarna på Fortet redan nu så hon vet att hon kommer synas i rutan även 2018?

Tack för tips, Amanda!

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bokis kanske inte fattade att Henrik skulle lägga upp bilden på insta? Det händer ju faktiskt att man tar bilder vars syfte inte är att läggas upp på sociala medier, jag gör iallafall ofta det. Hon kan ju inte styra och kontrollera allt, det var ju inte hennes instagram den här gången.

    Och för att vara lite positiv – gud vad hon jobbat på med viktnedgången!

      Det var ju inte direkt långsökt att den skulle hamna på sociala medier direkt, Anna vet säkert hur b- och c-kändisvärlden fungerar.

        Å andra sidan jobbar ju Henrik på TV4, Anna kanske litade på att han hade koll?

          Det kanske hon gjorde men det är ju henne det handlar om, kontrakt mellan henne och TV4, så det är rimligen på henne ansvaret ligger. Inte på alla andra av kanalens medarbetare.

            Sant! Dock står det väl inga specifika regler kring foton i kontrakten för just kändisversionen av programmet, utan snarare ett ”önskemål om att följa riktlinjerna”, om jag förstår det hela rätt. Oavsett känns det lite som en icke-nyhet IMO.

    Nån som jobbar med säkerhet är och kan lösa bellas senaste inlägg om alla hennes larm. Seriöst, vad är det för konsult som inte sagt till henne att inte outa vad hon har för larm.

      Brukar folk inte vara väldigt tydliga med att de har larm, just för att skrämma folk från att ens försöka?

        Ja, det är väl som med fartkameror? Syftet är inte att plocka de som kör för fort, utan att få ner hastigheten.

          Men hej! ??

          Du lever! ??

            Jaa, jag lever 🙂

            Tog en paus, saknade er ❤

        Fast att auto att man HAR larm, och att outa VILKET larm man har, är ju ändå olika. Antar att det finns olika sätt att ta sig förbi olika typ av larm, så därför inget bra att avslöja detaljer. Har dock ej läst Bs inlägg utan detta är mitt intryck från vad jag läst här, så kanske är mitt input bara rakt av irrelevant. Sorry, my bad i så fall 😀

      Hon outar inte vilket larm hon har, hon bara berättar om säkerheten. För att verkligen riskera sin säkerhet och ofta något hade hon typ behövt skriva ”jag har Sector Alarm, men koppling till väktare som har en svarstid på 15 minuter. På alla fönster har jag krosslarm, men dom funkar ju inte om man till exempel lyfter ut hela rutan. I högra hörnet i hallen sitter en värmesensor med en räckvidd på fem meter, riktad mot ytterdörren, i vardagsrummet sitter det två till. Larmets manöverpanel sitter i hallen, direkt till höger från ytterdörren sett. Vi har en fyrsiffrig kod.”

      Det finns en anledning till att brottslingar ofta behöver reka innan ett inbrott. Filma var sensorerna sitter, (vanligt i köpcentrum, exempelvis) kolla när man är hemma, ”testköra”larmet och se om det funkar samt hur lång svarstid polis/väktare har osv.
      Hon har inte riskerat säkerheten 🙂

        Jo men hon skriver ju var hon har sina kameror. Att hon har ett skyddsrum. En larmdosa osv. Är inte det avslöjande tycker du?

          Njaej, egentligen inte. Kamerorna utanför skulle man ändå se, med ett tränat öga. Eller ett otränat, jag vet inte vilken typ av kamera hon har, hur synliga de är, vart de är kopplade etc. Kanske syns skitväl eller knappt alls. Många med ett hyfsat avancerat larm har larmknappar och bland de dyrare villorna på Lidingö kan jag tänka mig att det är typ standard. Vad skyddsrummet beträffar så är det inte ens säkert att det är ett skyddsrum/panikrum. På många skolor och förskolor uppmuntrar man personalen att se över och tänka på sina lokaler så att man vet vart man kan gömma sig om något skulle inträffa, exempelvis skolskjutning. Bella har kanske ett rum som redan var fönsterlöst och med ett väldigt starkt lås, eller ett rum med två låsbara dörrar eller liknande. Jag tycker inte att det är så avslöjande, egentligen. Utifrån det jag läst på hennes blogg skulle jag inte kunna göra ett lyckat inbrott och jag arbetar ändå med larm, både hemlarm, industrier/affärer och brand.

    Verkligen bra jobbat med viktnedgången, hon var söt innan, men nu strålar det om henne!

    (Obs! Menar inte att man är snyggare ju smalare man är)

      Ja tänk så lätt det var att gå ner i vikt. Trots att hon innan åt ”för lite” och motionerade och inte kunde gå ner i vikt på grund av pcos.

        Lätt??? Du inser att de tränar nästan all sin vakna tid med att träna och får äta en väldigt väldigt strikt diet. Självklart kommer man gå ner i vikt, men inte fan är det lätt.

    Wow, jävlar vad hon har gått ner i vikt!! Bra jobbat Anna 🙂

      ..med hjälp av operation..

        Fast nej, detta var ju tackvare biggest loser 🙂

          Och amfetamin.

            Works like a charm though 🙂 men sköter man det inte korrekt får det dock en sjujävla backlash!

        SmygarBerit: Är det gbp-op du syftar på så gjordes den för nio år sedan.

          Ja exakt. Hon verkar ha haft kass kosthållning trots den, men ijumed BL så har hon kunnat få vägledning i att hålla vettigt intag.

            Ijumed? ?

            Antar att Smygarberit menade ”i och med”, troligtvis dialektalt skriftspråk. Om jag skulle skriva som jag säger skulle det bli ”ijomä” 🙂

    Tooken är så kändiskåt och förmodligen den största bekräftelseknarkaren i norra Europa. Bara hennes gulligull med den föredetta bankrånaren som förstört åtskilliga liv fick mig att må illa. Det är nog bara i Sverige som man kan vara tokkriminell sen byta bana och bli hyllad som en hjälte. ?

      Vem är den föredetta bankrånaren?

        Dragomir Mrsic, han rånade en bank i början av 1990-talet.

          Ja men jösses, ska man aldrig kunna få gå vidare? Han är dömd och har avtjänat sitt straff, och då ska man väl för fan ändå kunna få en ny chans att vissa sig värdig att vara delaktig medborgare igen? Eller ska man vara för evigt dömd? Rimmar illa mot vårt rättssystem som önskar rehabilitera framför att straffa…

            Jag är så fräck att jag gillar min egen kommentar, för det är faktiskt det – avtjänat straff – som hela vårt rättssystem bygger på. Tycka vad man vill om det, men nu är det så, och varje person som dömer den som redan dömts skapar en backlash till negativa. Fan, våga tro på det goda; det KOMMER segra till slut.

            Har inte sagt att man inte förtjänar en andra chans 🙂 Svarade på personen ovanför mig. Tycker det är fantastiskt att kunna göra en helomvändning i livet 🙂 All kredd till honom tbh, kan inte ha varit lätt.

      Kasta inte sten glashus, han var kriminell och har jobbat hårt för att få ett bättre liv och för att inte falla tillbaka på den banan. Han har säkerligen haft ett tuffare liv än vad du någonsin kommer få. Jesus Maria, vilken idiot du är!

        ”Kasta inte sten glashus”

        Varför har du fått för dig att Nina skulle vara kriminell? Är genuint nyfiken.

          ??? Nu blev även jag nyfiken för jag kastar inga stenar och är och har heller aldrig varit kriminell. Däremot har jag en nära vän som arbetade på bank under ett rån i början på 20-talet som fortfarande lider av posttraumatisk stress.

          Ps. För övrigt talar alltid Clark Olofsson sanning, nu vet ni det. ?

        ”Han har säkerligen haft ett tuffare liv än vad du någonsin kommer få.”

        Det vet du ingenting om. För att citera dig själv: ”Jesus Maria, vilken idiot du är!”

      Eftersom vi inte avrättar kriminella som i andra länder så ska man ju ut i samhället igen.

    Vem bryr sig om teveprogrammens regler? De utnyttjar glatt deltagarna i alla deras realitysåpor och älskar attslå mynt av folks olycka.

    Men det kanske finns något dyrt kontakt man bryter iofs…

      Ja, det finns ju det. För ett par år sedan var syrrans bästa vän med i ”Världens värsta bilförare”, (tror jag det hette?) och inte ens inför oss, som hon kände, fick hon avslöja någonting. Inte ens för sin bästa vän. Hon fick väldigt bra betalt för att fejka detta program.

    Oj här ser man att hon blivit smal ju, smalare än vad jag trodde eller ser hon bara smalare ut just på denna bild kanske. Men håret oj så lååångt. Så det var någon typ av pressdag för tv4 igår som hon var på då. Så kul med hennes otroliga gulligullande med alla, känns lite lätt överdrivet men det är Anna.

    Hon får fan skylla sig själv ?

    -Men återigen, vad är det för j**la ställe hon rider på.?! Faktiskt bland de värsta inspänningarna jag sett i mitt liv – och detta på en ridskola – med nybörjare!
    Det där är faktiskt inte alls schysst mot hästarna! Hästen försöker gapa men snokremmen är rejält åtdragen och den ser verkligen INTE glad ut.
    https://www.instagram.com/p/BYVrrPLhYqy/?hl=sv&taken-by=annatoledanobook

      Är blockad av henne så kan inte se vart hon rider men är det Näsbyholm finns det en del intressanta människor där ?

        Hahah har du också stått på Näsbyholm? ?

          Inte med egen häst 🙂

        Hmm. Man kan ana att innebörden av begreppet kasta sten i glashus varit lite svår för dig.

        Det står AP ridutveckling, Antuna gård. De har gramantygel fäst i sidorna strax under sadelkåpans slut OCH snodd spänd under magen samtidigt, ingen 2:a tygel i bettringarna och snokremmen åtdragen så hårt att den övre nosgrimman dragits ned. Alla hästar man ser på bilderna har graman.
        -USCH!

        Här kommer du nog in och kan titta lite på ridlärerskans ig. Ingen AB inblandad dr dock. Kan tillägga att jag aldrig förut har sett dressyrutövare som rider på kandar och snodd/graman samtidigt.

          Tittar vi på samma bild? 🙂 Ser varken kandar, snodd eller graman. Andra inspänningstyglar och annat bett dock. Tittar på hästen närmast

    Det är faktiskt inte bara Anna som visar upp hela kroppen, Jonas gör det också.
    https://instagram.com/p/BYXXiaTl3Ns/

      Exakt och det har han gjort flera gånger men ingen nämner nåt om det!

      Kollade in Jonas Instagram nu och ja han har helkroppsbilder, med dom jag kunde se var i relativt döljande/pösiga kläder där man inte ser jättetydligt hur mycket han har gått ner. Medan Booken har figursydda plagg (till o med en halvt transparent topp på bilden ovan) samt svankar o har sig på bilder som kommit ut… Lite skillnad på bilder av dom båda kan jag tycka.

    Men kan det inte vara att kontraktet gäller att de själva inte får lägga upp helkroppsbilder? Sedan kan TV4 inte styra över vad andra människor väljer att göra.

      Om du kollar Jonas IG så har han lagt upp flera helkroppsbilder på sig själv! Samma regler gäller väl för hon som för Booken!?

    Bra jobbat av Anna.

    Men alltså Bokens hyllande och gullande med Dragomir ha ha ha… Långa utlägg om hur karismatisk och vacker han är så att hon missade hans namn, och alla vet ju hur kass hon är på namn, men det är inte lätt när man träffar en så kariskmatisk man skriver hon och hon tror inte att han kommer att krama mindre på henne för det nästa gång de träffas ojoj alltså ha ha… Roberto kanske blir svartsjuk 😉

      Roligast är att hon taggar honom i varenda kommentar till inlägget. Som om hon vore rädd att han skulle missa de första tio gångerna hon taggat honom…

        Ja precis, och roligt att han inte svarar henne hahaha.. jösses alltså hon verkar nästan förälskad i honom, inte så lite starstrucked haha.

          Struck. Starstruck.

    Reflekterat lite över hur ofta Mona tappar bort saker. Hemma har de tom hammockar i gjutjärn som de glömt bort att de har. På jobbet tappar de bort lådvis med ljus och kläder varje månad. Jag fattar att de har stort lager men de måste väl göra inventering någon gång. Att de jämt och ständigt rear ut varor som de bara råkar hitta verkar ju…. minst sagt oseriöst. Eller är det bara så att den varan säljer dåligt och de låtsas hitta en vara som det tydligen varit enooorm efterfrågan på och som de är sååå snälla och rear ut om man skyndar att beställa. Jag är skeptisk.

      Lika lätt att genomskåda som hennes ständiga tjat om hur maken är svinsur för att hon inte sätter ordinarie pris på grejerna utan vill kränga dem superbilligt till sina läsare… Mmm, jo eller hur.

      Läsarantalet verkar minska.. iaf om man kollar på kommentarerna. MUUUAHAHAHAJHA ??

      Det kommer nog snart ett snyftinlägg för att försöka få upp farten på bloggen.
      Gissningsvis på söndag då nått hänt eller att hon är sjuk o iiiiiinte kan åka med på glasögonresan.

      Maken till männska ??

    Tips! Har ni sett trailern på Facebook om ABs medverkande i BL? Äkta gråtfest från början. Ska börja bunkra popcorn inför hösten redan nu.

    Det spelar ingen roll hur smal eller ”vacker” Anna än betalar sig till, med hennes fula insida.

    Med tanke på hennes historia gällande kropp och bantning kommer den här viktnedgången aldrig att hålla i längden, hon kan ju knappast leva på kvarg och vattenmelon resten av livet.

      Jag undrar hur lång tid det tar innan hon gråter ut i diverse tidningar och tv-program för att hon gått upp all vikt igen och skyller på att BL förstört hennes liv. Lyssnade på podden Kropp & själ där läkare förklarade att det näst inpå är omöjligt att hålla sin vikt när man gått ner mycket efter långvarig fetma. Man måste äta minst 500 kcal mindre än vad man bör göra för att inte gå upp igen.

      Insidan var ordet!

    Kom inte Anna hem ganska fort från BL? Tyckte hennes Insta-tystnad var ganska kort? Så hur många avsnitt kan hon vara med i tänker jag. Eller är jag helt ute och snurrar nu!??

    Men vad Anna är fin på bilden!

    Jag tycker också att hon är fin på bilden. Hon har gjort en hälsovinst som är viktigare än utseende.

      +1

    Hennes huvud ser för stort ut och tänderna ?

    Hon fick precis en kommentar i sin live från en vän som skickat blommor. Anna tackade för blommorna, meddelade att de stod pp vardagsrumsbordet sen sa hon ”men du, säg inte varför du skickade dem!”
    Ja, eftersom hon är såååå diskret kan väl ingen lista ut varför…. ?

    Undra hur lång tid det tar innan hon gråter ut i diverse tidningar och tv-program för att hon gått upp all vikt igen och skyller på att BL förstört hennes liv. Lyssnade på podden Kropp & själ där läkare förklarade att det näst inpå är omöjligt att hålla sin vikt när man gått ner mycket efter långvarig fetma. Man måste äta minst 500 kcal mindre än vad man bör göra för att inte gå upp igen.

    Haha lite roligt att nyhetsuppläsaren till höger ser lika fisnödig ut ståendes på foto som han gör när han spänner sig på stolen i tv.. säkert bara jag som tänker på det också men jag stör mig på det varje gång han är med i nyhetsmorgon :b

    Kan någon förklara för mig varför det står ”+1” ibland efter en kommentar? Hur blir det så? Var snälla och dumförklara mig inte ?

      Undrar också vad +1 är?

        haha det betyder att de håller med, att de instämmer i det som skrevs. Ungefär samma som att trycka på gilla.

          Typ ”här är en till” (som tycker lika)

          Till exempel, J säger: Jag gillar bröd.
          Anna säger: +1

          Anna gillar alltså också bröd.

    Kan det vara så att hon vill lägga upp bilder nu innan hon går upp i vikt igen?

      Precis vad jag tänkte också! Hon passar väl på medans hon känner sig som a million bucks, vore ju att slösa bort det annars 😛

    Varför togs ett inlägg bort idag? Jag kunde läsa inlägget, se att det hade 150 kommentarer men dessa kunde jag inte läsa. Ballade det ur?

      Vad var det för inlägg?

      Antar du menar det om Kakan?

      Det kan vara många anledningar till att det togs bort. Du får fråga CamCam vilken eller vilka det berodde på.

    Okej att man inte har koll på vad andra lägger upp, men att man ställer upp på helkroppsbilder till Aftonbladet, då BORDE man väl bryta mot reglerna??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.