Sorry not sorry..

Catrin Hedlund:

Tydligen är det dags att damma av det gamla tårdrypande programmet om förlåtelse för nu söks det efter nya deltagare med ljus och lykta.
Ska vi gissa på att det är detta programmet Catten af Tälje ska vara med i eftersom hon annonserat ut att vi kommer kunna se henne i tv-rutan i höst? Hon kommer förmodligen behöva hela säsongen för sin förlåt mig-turné om hon ska täcka in alla människor hon blåst så de kan nog sluta söka efter fler deltagare nu.

Tack för tips, Annelie!

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förmodligen inte då den ska börja sändas i februari.

      Sändas ja. De kan väl spela in i förväg.

        Hon skrev ju ”se henne i tv-rutan i höst”. Det innebär att programmet måste sändas under hösten för att kunne se henne i tv-rutan i höst, d.v.s. inte i februari.

    Nä tror jag inte, inte minst med tankte på att det ska börja sändas i februari och inte i höst så nää men kanske en annan person däremot.

    Nu har Samir & Sigrid bekräftat att de ÄR ihop. Så nu behöver inga tvivla på det och ställa frågan konstant 😉 Deras Youtubekanal har startat och de berättar det i en video. MEN dagens roligaste måste ju vara Bokens gulligull med Dragomir på hennes insta, där kan vi snacka starstrucked hehe.. Han är så vacker och karismatisk så inte konstigt att hon tog fel på hans namn..asså nästan dog av skratt när jag läste alla hennes långa utlägg… skrattade nästan lika mycket som när jag såg En stark resa med Morgan och Ola-Conny igår Herregud.. Tips, se det om ni vill skratta!

      *Starstruck.

        But she was starstrucked. Right? Anyway…

          She was star struck. Punkt.

            Det finns något som heter strucked. Punkt.

            Nej Anonym, det finns inget som heter strucked.

            https://www.google.se/amp/s/www.collinsdictionary.com/amp/english/struck

            Ellen det finns ett ord som heter strucked också, slå upp ordet 😉 Och over there så säger en del I was starstrucked iaf.

            Anonym, du är säkert otroligt världsvan och vet vad som gäller ”over there”, men faktum kvarstår. Strucked är inte ett ord.

            Men snälla Ellen googla ordet. Det förekommer i vissa låtar iaf… It strucked me like a million, Superstar strucked sjunger någon.. men aja okej. Världsvan skulle jag inte säga nej, ganska bra på engelska dock trots jag bara varit ”over there” i två månader, men man får inte skriva starstrucked tydligen har jag lärt mig nu. Anyways är tydligen okej 😉 Jag tyckte hursomhelst att det var kul att Anna verkade så STARSTRUCK. Okej. Eller ska det vara star struck? Adjö.

            Låttexter brukar ju iofs leka en del med ord och böjelser, så ord som egentligen ”inte finns” kan alltså ändå användas i låttexter.

            Men snälla Anonym, googla det själv. Och om du syftar på de låtar jag tror du gör, så är ordet än en gång struck och inte strucked. För övrigt är anyways informellt och därför helt okej att använda i det här sammanhanget, medan strucked som sagt inte är ett ord.

            Anonym: och Simple Plan stavar låten ”Everytime” som ett ord. Det betyder inte att ordet stavas så för att det passar en låttext.

            Strike-struck-struck, så böjs ordet. Strucked är fel, även om vissa säkert säger så. Det är som att säga ”ätade”.

            Men så är det ju också så att engelska är de flesta svenskars andraspråk, och då är det viktigare att det är förståeligt än att det är 100 % grammatiskt korrekt 🙂

          Anonym: Och det finns människor som säger should of och on accident..men inte fan borde vi ta efter dem heller.

    Nej det står ju att programmet kommer sändas i februari, alltså i vinter

      Fake eller ej, garva rätt ut! Så roligt!

    Åååh, jag minns det gamla nittiotalsprogrammet! Ursäkta hette det! Här är ett av deras episkt cringeworthy ögonblick: https://youtu.be/p-T3u-dczXU

      ??????

      Heeeelt fantastiskt!

      En ursäkt för att dom andra vann?!! ???
      Jag vrider mig i plågor av skam här nu, det finns då folk till allt…

      Det där klippt är fejk och en parodi på programmet Förlåt mig! 🙂

    det här med att vara med i tv- är ett av Catrins många trolleritricks- gissar på att rättegången kommer skyllas på när det inte blev något av tv-programmet.

    Jag tror, förvisso, hon hoppar rättegången. Något medicinskt tillstånd kommer att segla upp dagen för huvudförhandling.

    Har vi tur så är det en svensk version av Judge Judy hon ska vara med i…

    Kvinnofängelset.

    När ska de börja sända Kär & Galen igen med Lotta?????

    Magdalena Graaf skriver om det i sin blogg. Ska hon vara programledare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.