Vad är en bajskisskorv?

Odd Spångberg:

Odd är sannerligen kreativ med sina Instagramnamn.
Först var det Ottos barnmat, sedan, hejpadigellermig, sedan O.d.d.a.n och nu bajskisskorv 12345.
Eftersom han gjort en Molly Sandén-urblåsning av kontot så tänker jag mig att han har en briljant masterplan för utformningen av sitt nya konto. Kanske kommer det handla om barnens potträning med tanke på namnet?

Tack för tips, Guld!

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad händer?? 😂

  Gissar att han frågade sin son vad han skulle heta på instagram och fick detta som svar.

  Gillis och Salsan kanske tog över IG kontot och bytte namn😂Snart kommer vi få se livestreams när han springer runt och skrattar högt och säger hey guyz*fniss*

  Är det enda livstecknet från Odd på ett tag så känns det som att det går utför eller nåt´

   Ett konstprojekt?

    Kanske ett konstprojekt med hans kiss och bajs.

   Odd ville ju försvinna från det offentliga så det är inte så konstigt att vi inte längre ser honom på radarn.
   Synd för det skulle vara kul att höra lite om hur hans liv är nu för tiden. Kanske lite matlagningstips och tips om viner. Det är inte så mycket av den varan i Bellas outsourcade kök.

  Saknar Odd❤️

  Löjligt.
  Varför avvaktiverar han inte kontot istället?

   Pga av de 16,2k följarna antagligen 🙂

    Och om han vill behålla kontot för att kunna nyttja följarna när han får en idé han vill marknadsföra, då är det passande att undertiden ha ett kissochbajsnamn?

    Han får väl sälja kontot till något nytt företag som vill ha lite följare istället.

     Som jag har förstått det så får man inte sälja eller överlåta IG-konton inkl följare enligt IGs regler.

      Det blev ju ett väldigt hallå när Odd skyltade om kontot till Ottos barnmat. Det var ett klart brott mot Instagrams regler. Men det var bara under en kort period. Odd ska vara glad att Instagram inte stängde ned kontot då utan lät honom behålla det med alla följare.

    Följarna som han fick för att folk ville få inside info om Bella och ungarna.
    Hade Odd inte varit gift med Bella så skulle han ha haft max 50 följare som alla andra vanliga människor.

  Varför får jag för mig att han råkat skriva sitt lösenord i användarnamn-rutan?

  Hade varit otroligt kul att höra Odds version av äktenskapet. Ja, jag är faktiskt riktigt nyfiken på äktenskapet som iaf nu verkat ha varit rena rama charaden…..

   Samma här. Odd, skriv en bok om alla hemligheter för bövelen! Du blir garanterat ekonomiskt oberoende och kan åter införliva din grusade dröm om att vara husägare. Pretty pleeeeease…?

    Ett par till hintar i bloggen från Isabella om hur svåååååååårt livet var som gift (men hur hon fortfarande klarade av att vara mest PoSitIV av ALLa trololol!!11!1!!) räcker kanske för att provocera fram en full disclosure-bok från Odd. Håller tummarna! Trött på att bara få hennes konstiga perspektiv.

   Tyvärr så tror jag att Odd har kompenserats ekonomiskt för att inte delge sin version. I BBs kommentarsfält finns antydningar om att Odd varit kontrollerande, jag tror snarare att han helt enkelt krävt ett normalt samarbete för att få familjelivet och vardagspusslet att gå ihop. Min kommentar om detta på BBs blogg blockades…

    Jag tror som dig Jenny, att det inte handlar om att han var kontrollerande utan att han kanske ställde (helt vanliga) ”krav” för att få förhållandet att funka. Typ att om Bella ville jobba på kvällen att hon då kanske satt bredvid honom i soffan (så att de ändå typ kunde umgås). Att hon inte gick runt med skor inomhus. Att hon inte var borta på jobb mer än X antal kvällar i månaden, osv. Sen tror jag att Bella tog detta som att han blev en bromskloss i hennes karriär och då var det inte värt det och således blev det skilsmässa.

    Och ja, jag tror också Odd har fått ekonomisk kompensation för att vara tyst. Jag hade iaf inte klarat av att inte försvara mig om jag och min man skulle skiljas och han sen offentligt gång på gång gav mig ”kängor”.

  En korv som det sen… kommit kiss på? I guess?

  Har nog varit Team-odd sen Bella uttryckte sin glädje över att hon nu kan gå med skor inomhus. Oavsett konto, han verkar vettig! :p

  Tycker ändå BB är festlig att följa när hon skriver saker som att hon jobbat ”ända” till 17.30. Haha. Har aldrig haft så kul åt hennes inlägg som efter skilsmässan när hon verkligen maxat sin busy-entreprenör-stil. Hon verkar verkligen inte, alltså VERKLIGEN inte, hajja att alla med en hyfsat ambitiös karriär jobbar till 17.30, och ibland kvällar och helger. För henne verkar det vara en helt ny grej. Så vansinnigt roligt iallafall 😂😂😂 men hon verkar ha rätt mycket issues så egentligen tycker jag nog mest lite synd om henne.

   Behöver inte ens vara hyfsad karriär, eller ens intresse av karriär. Folk arbetar. Dygnet runt är vissa verksamheter igång.

   Prova jobba inom restaurang. Långa dagar. Kvällar och helger. Garanterat.

   Ja, tänkte på det igår när hon verkar ha varit ute o druckit drinkar på kvällen – vem orkar det om man jobbar så hårt som hon hävdar att hon gör?

   Personlig assistent här! Jobbar dygnspass, alltså 24 h i sträck.

   Hon skulle verkligen behöva prova på att ha ett par vanliga jobb någon månad så att hon kommer ner på jorden och inser att hennes dagar är rätt glidiga och inte alls så jobbiga som hon vill få det att framstå som. Jag har jobbat inom restaurang och jag har svårt att tro att BB skulle klara ett 17 timmars pass där man står upp och äter sin mat för man inte har tid att sitta ner.

   Eller prova mitt förra (karriärs) jobb där jag snittade 12 timmar per dag. Jag kom först och gick sist och åt lunch vid skrivbordet. Mina dagar var inte fyllda av hårföning och nagellacksmålande om man säger så, utan de var fyllda med ansvarsfulla uppgifter med tighta deadlines. Jobbar man på det sättet så orkar (iaf inte jag) med så mycket socialt liv som Bella verkar ha. När jag väl var ledig så låg jag mest på soffan för att samla energi.

   Jag jobbar på att göra karriär, men jag kan verkligen inte se Bella som en inspiration i den frågan då hon inte visar upp en rättvis bild på hur det är att vara en ”karriärista”. Följer hellre någon från verkliga livet som på riktigt sliter för att göra karriär och samtidigt få ihop familjeliv och socialt liv. Har ni några tips?

   Håller med. Jag har också tänkt på det.
   Att arbeta till 17:30 är väl ganska normalt för många människor inom olika branscher. Till exempel inom sjukvård, restaurang eller om man driver eget företag i någon form.
   Min pojkvän jobbar mellan ~05:00-22:00, som minst antal timmar, alla dagar i veckan året runt i princip. På somrarna jobbar han längre dagar, inte ovanligt med 24-timmars pass. Han är lantbrukare med eget företag.

   Enligt henne verkar det vara jobb att läsa bloggar, shoppa på nätet, läsa böcker… hon överdriver.

  Magdalena Graaf söker deltagare till ett program om försoning. Jag tyckte att hon själv och My skulle vara ett utmärkt exempel men hon publicerar inte min kommentar. Gjorde kanske lite ont där att behöva blanda in sig själv istället för vanliga svennebananer! *thihi*

  DELTAGARE SÖKES TILL TV-PROGRAM OM FÖRSONING
  Vi söker människor som vill delta i ett tv-program om försoning och vill komma i kontakt med er som gjort något mot en annan människa som ni ångrar.

   Det låter som ett program som fanns på 90-talet, sändes på TV3 tror jag.. ”förlåt mig” hette det 😱

  Tror det definitivt är en relaunch ala molly och snart kommer det bilder på ljuvliga maträtter ala Mästerkock Odd. Därav namnet, what goes in must come out…

   Såg detta jag med, garvar ihjäl mig! Vad kallade hon sina bröst nu igen? Jo, ”girliesar” 😂

   Nu gissar jag att hon har en spänd väntan där hemma – är det någon plastikklinik som ska läsa artikeln och erbjuda henne gratis bröstförstoring och borttagning av överskottshud?

    Hon glömde bort att nämna att hon även har förstorat dem efter sin bröstförminskning i 18-års åldern.

  Jag tror Odd ville leva Svenssonliv helt enkelt.
  Jag tror inte han är typen som ville ha en contentmanager springandes runt dom konstant och som ger direktiv hur man ska stå och gå för bra bilder.
  Jag hade blivit tokig att allt ska filmas och ut på blogg och Instagram. Att bara gå in i en affär ska filmas med gapskratt.
  Sen allt folk springandes hemma som ska sminka och stylea frugan hela tiden och inte få vara ifred.
  Sen att behöva boka egentid med sin fru via assistent så hon har tid för familjen också, finner inte ord, hon verkar tro hon är president Obama.
  Tror helt enkelt han inte orkade ett sånt liv och att Bella ogillade att han var en vanlig Svensson.

   Vidare tror jag hon är så kall att hon vet det blir mer spänning och mystik som lockar läsare till bloggen om man hintar om att Odd ska ha varit sån bad guy och måla upp sig som ett offer som är så otroligt stark som tar sig igenom detta.
   Tyvärr verkar allt handla om att locka läsare till bloggen.

  Odd har ju ändrat sin folkbokförningsadress nu. Han bor granne med min kompis på Lillåkersvägen.
  Lidingös ”lågklass område” tyvärr.

   Men alltså, ”lågklass”… så barnslig du är

    På vilket sätt skulle det vara barnsligt att ett bostadsområde definieras? Områden klassificeras och det är nog mer barnsligt (läs: naivt) att inte känna till det eller låtsas att inte göra det.

   Har dålig koll på Lidingö, ligger den gatan i högsätra?

    Ja det ligger i högsätra

   Högsätra är Lidingös ghetto 😂

   Han fick väl ta det han hade råd med för barnens skull. Tycker fan de skulle sålt huset och köpt två mindre radhus istället eller så. För barnens skull. Bo kvar i exakt samma hus har inget med barnen att göra, det är bara Bellas maktbehov ”för att hon kan”.

   Min man och jag har sjukt skev ekonomi (han är rik, jag är det inte) och det har lett till att vi bor i områden jag aldrig skulle ha råd att bo i själv. Ger barnen en annan grund än vad jag hade eller kunnat utan deras pappa. Vi är dock extremt överens om (har papper på) att om vi separerar så får han ordna ett boende (billigare absolut, mindre javisst osv), eller hjälpa mig att ordna ett boende som gör att jag kan ha hand om barnen utan att de behöver byta skolor osv. Men också att det håller en viss levnadsstandard, dvs barnen ska inte behöva växla ner. Fattar att det kan låta sjukt drygt (jag är ju själv inte uppvuxen såhär, jag vet att man kan ha det väldigt bra utan fancyschmansy) och som att jag är en gold digger (tro mig, jag har hört det ett par gånger i början av vårt förhållande), men han behöver inte ge mig bostaden, jag kan hyra av honom, och det är ju pissigt att vara beroende av sitt ex kanske men han är en reko person som skulle sköta det snygg och jag skulle ta det. En komplicerad sits javisst, men allt för barnens skull!

   (Om man nu har råd. Mina föräldrar skilde sig och hade inte råd att hålla på sådär och det gick fint ändå, men de bodde nära varandra fast de inte tyckte om det för vår skull, vi skulle ha nära till dem och till skolor och kunna bo hos dem båda på lika villkor.)

  Trots att det är Lidingös ”ghetto” så köpte Odd köpte sin lägenhet för 4,7 miljoner. 90 kvm.

  Ganska dyrt ändå.. så bella har säkert fått hosta upp lite för att han ska kunna stanna på Lidingö.

   Det är ändå helt sjukt att betala det priset för att bo där, kunde för de pengarna fått ett mycket trevligare boende någon annanstans, jobbigt att bli så fast pga att BB ska bo kvar i villan.

  Hmmm, han är ju helt klart inte så mediatränad som man skulle tro efter att ha varit ihop med Isabella några år. Tycker att Odd verkar vara den mest vuxna av de två men ibland undrar jag över hans omdöme ändå…

  Skulle vara ganska komiskt om odd började lägga ut bilder på kidsen där man såg deras ansikten 🙄

  Han har nog fått jobb på Pampers 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *