Idag är Paow med i Lyxfällan

Paow:

Idag klockan 20 – om en timme alltså – så sänds avsnittet av Lyxfällan som Paow medverkar i. 
Tydligen går hon back hela 9000 kr varje månad eftersom hon fortsatt med sin livsstil trots att bloggen genererar allt mindre pengar.
Vad jag inte fattar är varför hennes sambo inte satt ner foten när det barkat helt käpprätt åt helvete men han kanske inte tycker att det är hans sak att blanda sig i, vad vet jag?

Men det ska bli ytterst spännande att se vad Paow faktiskt drar in på bloggen. Vad tror ni? Jag gissar på kanske 30 000 kr i månaden.

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror du så mkt?
  Jag tänker 15.000?

  Svara

   15.000, med hyra i sthlm, hennes levnadssätt.. vet inte, men tänker spontant att hon får in mer.

   Svara

    Å andra sidan behöver ju inte bloggen i sig vara hennes enda inkomst, kan tänka mig att den typen av ”kändisar” får in en hel del på diverse andra uppdrag. Samt får kläder med mera som sponsring och reklam

    Svara

   38 000 brutto sa de i programmet

   Svara

    38 lax i månaden för den där jävla skitbloggen? Jävla värld alltså.

    Svara

    Sa de inte 28 000 netto? Det är inte så illa.. men hur kan hon bo så billigt i fin lägenhet mitt i sthlm 5.700 tyckte jag hon sa i hyra, eller menade hon att det var halva vad hon betalar då för hon är väl sambo?

    Svara

  Nu tycker jag att du borde berätta VARFÖR du inte får skriva om Nellie. Att du inte skriver om henne är ok, får (väl) acceopteras, men OM det inte har att göra med hennes ålder, tycker jag det känns som obehalig censur och möjligen hot. Och det är inte ok. Alls. Så, snälla – skriv en rad om vad det hela gäller, så släpper vi det sen. Just nu känns det mest obegagligt. Please, Camcam!!

  Svara

   Ja engligt Cam skulle vi fattat men inte ett ljud.

   Svara

   Jag skulle förstå om det är för att hon är under 18 men iom att det inte är det så känns d lite sådär att en CamCam väljer vilka hon ska bevaka….

   Svara

    Eller såklart hon väljer, det är ju hennes blogg men ja, ni kanske fattar hur jag menar…

    Svara

   Men Gud, Let it go

   Svara

  Vad tycker ni om Englas nya blogg hos Amelia? Larvig start tycker jag…

  Svara

   Haha ja vilket fånigt sätt o locka läsare…
   (Ni som inte vill klicka- spelar gravidkortet fast var ej gravid.. Tog test o avslöjade ej resultatet men nästa inlägg hade rubrik ”Du är i vecka…”

   Svara

   Men gud, hur desperat är hon? Hon måste verkligen ha tappat många läsare den senaste tiden.
   Snart kommer det ett inlägg som är tänkt att provocera för att få kommentarer och uppmärksamhet. Så brukar hon göra. Kanske en utmanande bild med mycket sillisar eller något korkat om feminism, ekonomi, botox eller vad fan som helst för att få en reaktion. Sedan lullar hon på med adlinks och naglar i ett par år…

   Svara

    Humor på hög nivå i hennes senaste brösttinlägg där någon faktiskt ifrågasatte vad syftet var med bilden hon lade upp.

    Först ett klassiskt ”haha-vadmenarduegentligen????”-hånande svar och sedan kom:

    ”Eller så är frågan varför ditt fokus är på mina bröst och varför bilden stör dig?”

    Eh….. var tänkte Mirja själv att fokus skulle ligga i den bilden? :/

    Svara

  Poppar popcorn 😄🍿🍿🍿

  Svara

  Ska bli kul o spännande att se. Trodde hon fick de flesta skönhetsbehandlingarna gratis mot att hon bloggar/instagrammar om det. Vad hon drar in kan nog variera allt från 10 000 – 50 000.

  Svara

   Om hon har ett AB så kan man sätta en lön som betalas ut varje månad som alltid är samma summa.

   Svara

  Går det att se på nätet? Har inte TV3 i mitt kanalutbud och använder inga TV-betaltjänster till mobil/surfplatta.

  Svara

  Redan nu är det pinsamt.. ”vill inte jobba”

  Svara

   Hon hade ju glömt det. Lätt hänt 😉

   Svara

    Vaaaaad är det med vissa… hur kan man tro det går att leva/resa utan jobb.
    Mer ekonomi i skolan!

    Svara

     Hon har ju inte gått i skola… såatte…

     Svara

  Nice att två gubbar förminskar bloggerskor genom att tycka att det inte är ett riktigt jobb.. 🙄

  Svara

   Kan ju inte påstå att varken paow eller dessies bloggar är något riktigt jobb

   Svara

    Nej kanske inte just dom två.

    Svara

    Ger det pengar så jo då är det ett jobb!!

    Svara

   Så uppfattar inte jag det

   Svara

   Fast var hennes blogg ett riktigt jobb hade hon inte kunnat skita i bloggen i flera månader, så kan man inte göra med ett jobb och ändå legit ha det kvar. Då är det mer en hobby.

   Svara

   Hon säger ju själv att hon ”inte skulle kunna tänka sig att jobba”, ”ha ett riktigt jobb” osv. Tycker hon lyckas ganska bra själv med att få bloggandet att framstå som en riktig lekstuga.

   Svara

   Känner att jag tar tillbaka min kommentar 🙈

   Svara

   Vem kan tycka att tex vara sjuksköterska med det ansvar det innebär och sedan ofta jobba extra och sedan blogga går att jämföra ?!tyvärr menar inget illa men det förstår jag inte. då lever man ju inte i verkligheten. Dom flesta arbeten innebär ju mycket stress också. Och det ansvar du har.

   Svara

    Alla jobb går ju inte att jämföra såklart, jag arbetar med ett kreativt yrke som enbart bidrar med lite extra livskvalité och det går inte att jämföra med tex sjuksköterska heller. Men ett yrke är det. Paulina är dock inte särskilt professionell.

    Svara

   Vad tycker ni gör att något blir ett riktigt jobb då? Att det är tillräckligt stressigt, pinigt och jobbigt, typ? Är det ens eftersträvansvärt?

   Jag tycker det är ett jobb om man lägger tid och tjänar pengar på det. Ett enkelt jobb verkar en del bloggare ha, och då kan man undra om de inser hur lätt de har det jämfört med ett vanligt (fast på andra sätt nog rätt påfrestande) men det är väl forfarande ett jobb. Inte jämförtbart med att jobba i vården men det är inte mitt bekväma kontorsjobb heller. Bloggare är knappast den enda sysselättningen som inte är samhällsbärare.

   Svara

  ”Hon är väldigt olångsiktig” ”kunde blivit bjuden en hel kväll av mina killkompisar men gick ändå till baren och betalade själv”

  Alltså vad för pappskalle har hon som kompis? 😑

  Svara

   Dog cringe-döden när dom snackade med kompisen 😂😂

   Svara

   Stör ihjäl mig på hennes kompis, ”hit & dit” ” hit & dit” ”aaaaa asssååååååååå” -.-’

   Svara

  Har de inga möbler hemma?

  Svara

   Tror hon kanske har lånat någon annans lgh så inte folk ska se var hon bor. Dom bor väl i en vindsvåning?

   Svara

    Det där är hennes lgh.

    Svara

     Hon bor hos pappsi

     Svara

      Eeeh nej.

      Svara

   De rensar nog bort det mesta innan så inte lyxfällan ska sälja det.

   Svara

   Hon skrev i sin blogg för några veckor sen att hon och hennes kille slängt nästan alla möbler för att de skulle ”börja på nytt” när de flyttade ihop och att hon senare insåg att de inte hade råd att köpa nya möbler.

   Svara

  12 minutet in, cringe… Tyvärr.

  Svara

  Hon verkar helt enkelt vara bortskämd och lat. Skryter med att hon haft lön sen hon var 15, men har betalat en enda räkning i sitt liv…? Vad är det att vara stolt över, helt ärligt? ”Vill inte jobba” och sen ser hon ned på folk som faktiskt jobbar med att säga ”Ja medan de sliter för skitlön så sitter ju jag här och tjänar mer”. Jag har ett slitigt jobb men det har iallafall lärt mig värdet som pengar faktiskt har. Och jag har därmed haft råd att köpa en soffa för mina ihopjobbade pengar, vart är hennes soffa? Skämt åsido haha!!!! Undrar genuint vart soffan är

  Svara

  Vad det över 10k på mat?!

  Svara

   15 😅

   Svara

    Oh shit 😖

    Svara

  Kl 20.25, mina tankar hittills; Paow är desperat efter pengar, gör detta mest för att vara lite dramatisk och locka läsare till bloggen. Älskar när dom var hos hennes sponsor som hade någon klinik och alla loggor var blurrade och paow; ”alltså även om dom inte hade sponsrat mig hade jag ändå gått hit för dom är så bra”. Hur många tror att hon fick betalt för att säga det trots att klinikens namn var blurrat? 😉

  Svara

  Hur i helvete har hon fått en telefonräkning på 11k?!?!??

  Svara

   Ser du på programmet så fick du svaret där….

   Svara

   Hon hade ringt hem när hon var utomlands

   Svara

    Jag tittar, men förstår inte att det inte finns någon mental spärr vad gäller ekonomi överhuvudtaget. Det övergår mitt förstånd.

    Svara

     Är nog därför hon är med i programmet. Hon har ingen och behöver hjälp.

     Svara

     Är du efterbliven? Det är extremt tydligt vad Paulinas problematik är. Att du ändå inte förstår säger ganska mycket om dig.
     Jag tycker det är så sorgligt att Paulina har det som hon har det men jag begriper ändå att alla människor är olika med olika förutsättningar.

     Svara

      Läs din kommentar och se om du verkligen tycker att den utstrålar det minsta empati för andra människor.

      Svara

      Det luktar Sandra om dig, Anonym.

      Dags för CamCam att även blocka ditt nya IP-nummer kanske.

      Svara

      Anonym: först och främst, nej jag är inte som du uttrycker det ”efterbliven”. Något du hade kunnat uttrycka utan att vara funkofob. Inte för att det egentligen är relevant, men jag har en längre universitetsutbildning och har också arbetat med människor som just har ekonomiska problem under flera års tid.
      Men, det jag menar är att jag som privatperson inte förstår hur det kan bli såhär för någon rent ekonomiskt, med brist på konsekvenstänk och också brist på mognad iom hennes motvilja till att de facto göra något åt problemet. Jag säger inte att det bara är Paulina som har denna problematiken och jag vet att det finns olika omständigheter som kan leda till att en hamnar i denna sits. Men, jag tycker att föräldrar och samhället i stort borde ta bättre ansvar för att arbeta preventivt och förebygga att ungdomar hamnar i ekonomiska problem så tidigt i livet. Jag minns ett samtal på mitt jobb där gäldenären sa (detta gällde också en telefonräkning på ungefär samma summa) ”mamma säger att jag inte behöver betala räkningen nu, för att kronofogden kommer att dra det på min lön senare”. Där tycker jag att det finns ett systemfel. Att unga människor konsumerar utan att tänka på konsekvenserna. Att de ringer, shoppar och äter ute utan att tänka på finansieringsmöjligheterna. I detta fall gav Paulina ett ansikte på mina tankar.

      Vidare tycker jag att Lyxfällan borde ha varit hårdare mot henne, och faktiskt uppmuntrat henne till att skaffa ett jobb (bortsett från hennes tafatta cringeminuter på baren) och en långsiktig plan. Visst att hon har en blogg nu, men hur säker inkomstkälla är det om några år när den redan går sämre än vad den gjort innan? Alla är inte gjorda för 9-5 jobb, visst, men att inte göra något ”större” för att ta sig ur situationen ställer jag mig frågande till.

      Svara

   Paow borde använda WhatsApp

   Svara

  Kul med väskvärderare, tror inte att hon har fejkväskor men tänk om det hade varit hos nån annan bloggare för ett par år sen haha… ”Hördu XX, de här väskorna är ju fejk”. Obs pekar inte ut någon speciell bloggare, enligt mitt minne hade typ alla fejkväskor at some point.

  Svara

   Någon mer än jag som kom ihåg när Petra tungården var i Thailand och köpte en snodd Balenciaga för 3000,-? Som hon skröt med i bloggen att den var äkta (eftersom att den var snodd). Och forni som back in the days gick runt med en fake Fendi spy bag, och fick en äkta Chanel av en granne. Den Chanel-väskan försvann ganska snabbt, så var nog inte ett dugg äkta.

   Svara

  Men ändå bra att visa Paow tycker jag. Kanske en och annan ungdom ser henne och tänker att det faktiskt inte bara är guld och gröna skogar. Allt är inte så lyxigt och glamoröst som det verkar.

  Svara

   Fast det har väll varit sus och dus tills nu. Tror dock det blir svårt att byta livsstil. Hon har ju levt så många år. Men nu har hon ju kille och han arbetar nog.

   Svara

    Det enda jag kan tänka på är att hon kunde haft många miljoner på banken vid det här laget. Rätt investerat hade hon varit ekonomiskt oberoende nu. Istället har hon bara bränt pengarna… Sad!

    Svara

  Men alltså cameltoe deluxe 🐫🐫🐫🤣🤣🤣

  Svara

  Tycker ändå Paow ger ett bra intryck. Visst har hon levt jävligt skyddat men hennes situation är väldigt speciell.

  Var ju inte alls lika gnällig som andra deltagare brukar vara.

  Det mest pinsamma var ju hennes kompis.

  Svara

  Hon är ju bara för mycket. Använder ”jävla sosse” som skällsord och verkar tro att hon är typ överklass för att hon inte jobbar. Paow, du har mer gemensamt med en socialbidragstagare än nånting annat. Delusional deluxe.

  Svara

  28000 netto för att typ göra ingenting, ganska bra ändå! Hon måste dragit in riktigt stora pengar tidigare då antar jag, eftersom hon knappt hade några skulder men ändå haft en dyr livsstil länge.

  Svara

   Ganska bra ja, eller mycket bra skulle jag säga, särskilt för att inte behöva göra så mycket jobb. Hon hade väl större blogg för några år sedan och tjänade kanske lite mer då, sedan så vann hon ju en stor summa pengar för ett par år sedan.

   Svara

    Blev nyfiken nu, vad vann hon på? Typ lotto eller triss eller vad?

    Svara

     hon vann ju Paradise hotel

     Svara

   Jag tjänar inte så mycket och jag har ändå en femårig universitetsutbildning och sliter som ett djur på mitt heltidsjobb…

   :/

   Svara

  Börjar som fjortonåring att blogga. Blir ”känd”, gör bort sig i ett antal år. Gör bort sig YTTERLIGARE genom paradise hotel, är med ÄNNU en gång i paradise hotel (så ingen glömmer henne), sjunker mer än nånsin o riskerar att bli bortglömd o hamnar i ekonomisk knipa (samt MÅSTE SYNAS, så ingen glömmer henne) o behöver hjälp med ekonomin. Då är ju Lyxfällan PERFEKT!! Både få någorlunda hjälp men framför allt få SYNAS!!
  Win win liksom… 🤑👌

  Svara

   Ja det blev nog ett litet uppsving för bloggen. Och det verkar som att hon haft en del samarbeten på instagram på senare tid så hon har nog steppat upp och tagit tag i mer saker och sådär så att hon får in mer pengar.

   Svara

  Camcam – är det inte konstigt att blondinbellas pappa, som hon inte har haft kontakt med på många år, står skriven på samma adress som henne?

  Svara

   Hitta.se – ej säker källa. Vem som helst kan skriva sig var som helst på hitta.

   Ratsit.se – säker källa. De går efter folkbokföringen.

   Vilken sida hittar du Blondinbellas pappas på? Min gissning är att det är mobilabonnemanget på hitta.se du har hittat.

   Svara

    Hitta.se – men varför skulle han skriva sitt mobilabonnemang på hennes adress? Eller menar du att vem som helst kan skriva in sig på vilken adress som helst och att någon annan km ha gjort detta?

    Svara

     Hon har kommenterat det någon gång. Tror det var något om ett abonnemang som tillhörde bolaget på något sätt (från när var involverad i det) och att det följer hennes namn typ? Kan minnas helt fel dock.

     Svara

     Men detta har tagits upp här bland kommentarerna ca 100 gånger innan. Ursäkta, men börjar bli less på denna ”upptäckt”.

     Ett mobilabonnemang står fortfarande i hans namn sedan han jobbade för henne i hennes bolag. Hitta.se har INGET med folkbokföring att göra.

     Svara

     Hitta.se har inget med folkbokföringen att göra. Jag finns t.ex (bland annat) på mitt jobbs adress, antagligen för att de betalar min telefon. I flera år gick det också att hitta mig på en adress jag hade flyttat från för längesen. Inget att hänga upp sig på. Kolla ratsit eller hör med Skatteverket om du vill veta vem som är skriven var.

     Svara

      Ratsit är inte heller helt säkert. Mina barns pappa bor tydligen ihop med en tjej han aldrig hört talas om och har flertalet fordon skrivna på sin adress som inte är hans.

      Svara

      Mannen som är far till dina barn bör nog kolla upp det så ingen snott hans identitet

      Svara

    Om någon står skriven på en adress enligt ratsit och uppgiften inte stämmer bör man kontakta skatteverket för att ordna felet. För det betyder att fel person är felaktigt skriven på adressen. Kan handla om det misstag, men kan också handla om bedrägeri.

    Svara

  En annan anmärkningsvärd sak från kvällens avsnitt var att Paow inte kunde blanda någon annan drink än typ redbull/vodka, enligt henne själv. Vad fan gjorde hon på bartenderutbildningen egentligen?

  Alltså förlåt, men hon verkar tyvärr inte ha supermycket innanför pannbenet. Och dessutom då tro att hon ska kunna leva som en diva utan att behöva leverera något öht.

  Hoppas många många ungdomar tittar på detta avsnitt och lär sig hur det blir om man inte går till skolan.

  Svara

   Hon sa att hon mest har blandat enkla drinkar som redbull/vodka (när hon jobbat), inte att det är det enda hon kan. Hon gjorde ju en whiskey sour sen, på eget initiativ, så uppenbarligen kan hon annat. Men är man osäker på sig själv så är det vanligt att man förminskar sin egen kunskap, kändes som ett sånt moment tyckte jag.

   Svara

    Agree, hon kan nog mycket mer men var osäker

    Svara

     Att jobbet är meningsfullt och att det gör så vi får en bättre till varo och värld.

     Svara

    Grejen med att vara ”kändis-bartender” är väl att visa upp sig på diverse brukortskrogar och turistöar, inte att blanda den bästa drajan och konka ölbackar.

    Svara

  Hon verkar ju ta det där med att skaffa samarbeten seriöst iaf om man kollar hennes insta. Hon verkar dock ha missat att folk kommer sluta följa när det enda hon postar är just sammarbeten. Hon måste börja lägga lite tid på sina sociala medier om hon ska kunna fortsätta leva på det.

  Sen är det hennes kompis Aina som castar till lyxfällan så tror inte att paow själv sökt, utan att hennes kompis frågat om hon ville va med och hon sagt ja i ett svagt ögonblick.

  Svara

  Om ni vill ha en full sammanfattning så finns den på svenskabloggares.se nu 🙂 Och Camilla du kan dela den på din blogg sen också om du vill. Tänkte eftersom du brukar dela mina sammanfattningar så tänkte jag tipsa dig :)/ Sandra

  Svara

   Okej Sandra, ingen bryr sig 🙂

   Svara

    Förmodligen bryr sig ingen om dig heller V, om du måste lämna vidrig komentar. Väx upp

    Svara

    Vilket otroligt svar…

    Svara

  Varför har hon inga möbler???

  Svara

  Snälla camcam anmäl Malin gramer för att annonsera och göra reklam i sin blogg och på sin insta på helt fel sätt. Så många gånger det hänt nu och nu har hon dessutom en länk i bion utan att skriva att det är reklam.

  Svara

   Anmäla kan du väl göra själv?

   Svara

  Kommer nog inte titta, men tycker Paou verkar vara en härlig tjej 😊

  Svara

   …om man är 12 och har Paradise Hotel-medverkan som mål här i livet

   Svara

   Paou?

   Vem är Paou?

   Svara

    Take a guess!

    Svara

  Totalt ointressant människa’

  Svara

  Jag hoppas nu att Paow börjar ta sitt arbete inom sociala medier på lite mer allvar och ökar sitt läsarantal. Samt att hon lever efter budgeten… som hon fick sig tilldelad.
  Hon skulle ju kunna spara hur mycket som helst då och lägga grunden för insatsen till en bostadsrätt eller hus.

  Pengar gör en inte lycklig… men det ger trygghet och valfrihet.

  Tänk på det ungdomar… och Camcam. 🙂

  Svara

  Jag var tvungen att stänga av för att jag blev så otroligt förbannad av att se henne och hennes inställning. Aldrig kan väl ett ”jobb” som hennes vara mer serverat på silverfat. Exempel:

  ”Ja det är ju bara att sätta sig ner och svara på några mail så får jag in pengar” eller ”jag orkar inte gå på möten med sponsorer, det är jobbigt” ELLER när de skulle gå igenom hennes kostnader för kläder bl.a. ”du har inga kostnader för du får ju kläder, eller ibland t.om betalt för att bära dem”.

  WHAT!? Hur har du ens mage att klaga? Du kan alltså sätta dig ned framför datorskärmen och svara på några mail – typ att du ska exponera några produkter i din blogg – och så får du betalt för det!? Och det….orkar du inte!?

  Svara

  Förstår inte att en del provoceras av det här, hon har det bra och klart att man inte vill byta ut det livet mot ett vanligt jobb om man inte måste. Jag hade inte heller velat byta 28k för 2 h arbete i hemmet om dagen mot 19k för 8h arbete långt borta.

  Är även imponerad över att hon inte har några skulder, även om mycket säkert är hennes pappas förtjänst med att betala räkningarna åt henne så har hon ju slösat något otroligt. Och hon är bara 23 år, så hon har gott om tid att lära sig nu. Tror det är lätt att glömma hur ung hon är när hon varit känd så länge, känns som att hon som fenomen är så gammalt men hon blev ju ”känd” som 13-åring… Helt sjukt!

  Svara

   Håller med. Jag känner igen mig i Paow, har frilansat inom kulturbranschen hela livet och skulle tycka det var FRUKTANSVÄRT att ha ett 9-till-5-jobb. Vissa klarar helt enkelt inte att bita ihop. Sedan är det ju en fördel om man t.ex. lär sig betala räkningar… men det verkar hon vilja göra.

   Svara

   Ja, fast jag tänker att även Kissie, Kenza, Blondinbella osv. var väldigt unga när de blev kända, men ändå är inte lika omogna som Paulina och har även gjort fler saker (skrivit böcker, investerat, skapat kolektioner, har företag osv.) som kommer att gynna de under lång tid.

   Svara

  Såg inte avsnittet men tjänar själv 28k och har ett otroligt (för mig) givande arbete, med roliga kollegor och enormt mycket frihet och ansvar. Skulle aldrig någonsin byta mina dagar mot det jag läst om hennes liv, Fyfan vad meningslöst det verkar.

  Svara

  Hahaha ska kolla och njuta. Där fick hon 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.