Idag är Paow med i Lyxfällan

Paow:

Idag klockan 20 – om en timme alltså – så sänds avsnittet av Lyxfällan som Paow medverkar i. 
Tydligen går hon back hela 9000 kr varje månad eftersom hon fortsatt med sin livsstil trots att bloggen genererar allt mindre pengar.
Vad jag inte fattar är varför hennes sambo inte satt ner foten när det barkat helt käpprätt åt helvete men han kanske inte tycker att det är hans sak att blanda sig i, vad vet jag?

Men det ska bli ytterst spännande att se vad Paow faktiskt drar in på bloggen. Vad tror ni? Jag gissar på kanske 30 000 kr i månaden.

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror du så mkt?
    Jag tänker 15.000?

      15.000, med hyra i sthlm, hennes levnadssätt.. vet inte, men tänker spontant att hon får in mer.

        Å andra sidan behöver ju inte bloggen i sig vara hennes enda inkomst, kan tänka mig att den typen av ”kändisar” får in en hel del på diverse andra uppdrag. Samt får kläder med mera som sponsring och reklam

      38 000 brutto sa de i programmet

        38 lax i månaden för den där jävla skitbloggen? Jävla värld alltså.

        Sa de inte 28 000 netto? Det är inte så illa.. men hur kan hon bo så billigt i fin lägenhet mitt i sthlm 5.700 tyckte jag hon sa i hyra, eller menade hon att det var halva vad hon betalar då för hon är väl sambo?

    Nu tycker jag att du borde berätta VARFÖR du inte får skriva om Nellie. Att du inte skriver om henne är ok, får (väl) acceopteras, men OM det inte har att göra med hennes ålder, tycker jag det känns som obehalig censur och möjligen hot. Och det är inte ok. Alls. Så, snälla – skriv en rad om vad det hela gäller, så släpper vi det sen. Just nu känns det mest obegagligt. Please, Camcam!!

      Ja engligt Cam skulle vi fattat men inte ett ljud.

      Jag skulle förstå om det är för att hon är under 18 men iom att det inte är det så känns d lite sådär att en CamCam väljer vilka hon ska bevaka….

        Eller såklart hon väljer, det är ju hennes blogg men ja, ni kanske fattar hur jag menar…

      Men Gud, Let it go

        Let it go, let it go! Can’t hold it back anymore! ?

          En fantastisk version av Let it go: https://www.youtube.com/watch?v=ZF898-pji2A

            Heja Saara Aalto! Och nu har X-Factor UK börjat igen.

    Vad tycker ni om Englas nya blogg hos Amelia? Larvig start tycker jag…

      Haha ja vilket fånigt sätt o locka läsare…
      (Ni som inte vill klicka- spelar gravidkortet fast var ej gravid.. Tog test o avslöjade ej resultatet men nästa inlägg hade rubrik ”Du är i vecka…”

      Men gud, hur desperat är hon? Hon måste verkligen ha tappat många läsare den senaste tiden.
      Snart kommer det ett inlägg som är tänkt att provocera för att få kommentarer och uppmärksamhet. Så brukar hon göra. Kanske en utmanande bild med mycket sillisar eller något korkat om feminism, ekonomi, botox eller vad fan som helst för att få en reaktion. Sedan lullar hon på med adlinks och naglar i ett par år…

        Humor på hög nivå i hennes senaste brösttinlägg där någon faktiskt ifrågasatte vad syftet var med bilden hon lade upp.

        Först ett klassiskt ”haha-vadmenarduegentligen????”-hånande svar och sedan kom:

        ”Eller så är frågan varför ditt fokus är på mina bröst och varför bilden stör dig?”

        Eh….. var tänkte Mirja själv att fokus skulle ligga i den bilden? :/

    Poppar popcorn ????

    Ska bli kul o spännande att se. Trodde hon fick de flesta skönhetsbehandlingarna gratis mot att hon bloggar/instagrammar om det. Vad hon drar in kan nog variera allt från 10 000 – 50 000.

      Om hon har ett AB så kan man sätta en lön som betalas ut varje månad som alltid är samma summa.

    Går det att se på nätet? Har inte TV3 i mitt kanalutbud och använder inga TV-betaltjänster till mobil/surfplatta.

      Tv3s egna program brukar vara gratis på deras playkanal på nätet

      Bör komma upp i efterhand på tv3play 🙂

    Redan nu är det pinsamt.. ”vill inte jobba”

      Hon hade ju glömt det. Lätt hänt 😉

        Vaaaaad är det med vissa… hur kan man tro det går att leva/resa utan jobb.
        Mer ekonomi i skolan!

          Hon har ju inte gått i skola… såatte…

    Nice att två gubbar förminskar bloggerskor genom att tycka att det inte är ett riktigt jobb.. ?

      Kan ju inte påstå att varken paow eller dessies bloggar är något riktigt jobb

        Nej kanske inte just dom två.

        Ger det pengar så jo då är det ett jobb!!

      Så uppfattar inte jag det

      Fast var hennes blogg ett riktigt jobb hade hon inte kunnat skita i bloggen i flera månader, så kan man inte göra med ett jobb och ändå legit ha det kvar. Då är det mer en hobby.

      Hon säger ju själv att hon ”inte skulle kunna tänka sig att jobba”, ”ha ett riktigt jobb” osv. Tycker hon lyckas ganska bra själv med att få bloggandet att framstå som en riktig lekstuga.

      Känner att jag tar tillbaka min kommentar ?

      Vem kan tycka att tex vara sjuksköterska med det ansvar det innebär och sedan ofta jobba extra och sedan blogga går att jämföra ?!tyvärr menar inget illa men det förstår jag inte. då lever man ju inte i verkligheten. Dom flesta arbeten innebär ju mycket stress också. Och det ansvar du har.

        Alla jobb går ju inte att jämföra såklart, jag arbetar med ett kreativt yrke som enbart bidrar med lite extra livskvalité och det går inte att jämföra med tex sjuksköterska heller. Men ett yrke är det. Paulina är dock inte särskilt professionell.

      Vad tycker ni gör att något blir ett riktigt jobb då? Att det är tillräckligt stressigt, pinigt och jobbigt, typ? Är det ens eftersträvansvärt?

      Jag tycker det är ett jobb om man lägger tid och tjänar pengar på det. Ett enkelt jobb verkar en del bloggare ha, och då kan man undra om de inser hur lätt de har det jämfört med ett vanligt (fast på andra sätt nog rätt påfrestande) men det är väl forfarande ett jobb. Inte jämförtbart med att jobba i vården men det är inte mitt bekväma kontorsjobb heller. Bloggare är knappast den enda sysselättningen som inte är samhällsbärare.

    ”Hon är väldigt olångsiktig” ”kunde blivit bjuden en hel kväll av mina killkompisar men gick ändå till baren och betalade själv”

    Alltså vad för pappskalle har hon som kompis? ?

      Dog cringe-döden när dom snackade med kompisen ??

      Stör ihjäl mig på hennes kompis, ”hit & dit” ” hit & dit” ”aaaaa asssååååååååå” -.-’

    Har de inga möbler hemma?

      Tror hon kanske har lånat någon annans lgh så inte folk ska se var hon bor. Dom bor väl i en vindsvåning?

        Det där är hennes lgh.

          Hon bor hos pappsi

            Eeeh nej.

      De rensar nog bort det mesta innan så inte lyxfällan ska sälja det.

      Hon skrev i sin blogg för några veckor sen att hon och hennes kille slängt nästan alla möbler för att de skulle ”börja på nytt” när de flyttade ihop och att hon senare insåg att de inte hade råd att köpa nya möbler.

    12 minutet in, cringe… Tyvärr.

    Hon verkar helt enkelt vara bortskämd och lat. Skryter med att hon haft lön sen hon var 15, men har betalat en enda räkning i sitt liv…? Vad är det att vara stolt över, helt ärligt? ”Vill inte jobba” och sen ser hon ned på folk som faktiskt jobbar med att säga ”Ja medan de sliter för skitlön så sitter ju jag här och tjänar mer”. Jag har ett slitigt jobb men det har iallafall lärt mig värdet som pengar faktiskt har. Och jag har därmed haft råd att köpa en soffa för mina ihopjobbade pengar, vart är hennes soffa? Skämt åsido haha!!!! Undrar genuint vart soffan är

    Vad det över 10k på mat?!

      15 ?

        Oh shit ?

    Kl 20.25, mina tankar hittills; Paow är desperat efter pengar, gör detta mest för att vara lite dramatisk och locka läsare till bloggen. Älskar när dom var hos hennes sponsor som hade någon klinik och alla loggor var blurrade och paow; ”alltså även om dom inte hade sponsrat mig hade jag ändå gått hit för dom är så bra”. Hur många tror att hon fick betalt för att säga det trots att klinikens namn var blurrat? ?

    Hur i helvete har hon fått en telefonräkning på 11k?!?!??

      Ser du på programmet så fick du svaret där….

      Hon hade ringt hem när hon var utomlands

        Jag tittar, men förstår inte att det inte finns någon mental spärr vad gäller ekonomi överhuvudtaget. Det övergår mitt förstånd.

          Är nog därför hon är med i programmet. Hon har ingen och behöver hjälp.

          Är du efterbliven? Det är extremt tydligt vad Paulinas problematik är. Att du ändå inte förstår säger ganska mycket om dig.
          Jag tycker det är så sorgligt att Paulina har det som hon har det men jag begriper ändå att alla människor är olika med olika förutsättningar.

            Läs din kommentar och se om du verkligen tycker att den utstrålar det minsta empati för andra människor.

            Det luktar Sandra om dig, Anonym.

            Dags för CamCam att även blocka ditt nya IP-nummer kanske.

            Anonym: först och främst, nej jag är inte som du uttrycker det ”efterbliven”. Något du hade kunnat uttrycka utan att vara funkofob. Inte för att det egentligen är relevant, men jag har en längre universitetsutbildning och har också arbetat med människor som just har ekonomiska problem under flera års tid.
            Men, det jag menar är att jag som privatperson inte förstår hur det kan bli såhär för någon rent ekonomiskt, med brist på konsekvenstänk och också brist på mognad iom hennes motvilja till att de facto göra något åt problemet. Jag säger inte att det bara är Paulina som har denna problematiken och jag vet att det finns olika omständigheter som kan leda till att en hamnar i denna sits. Men, jag tycker att föräldrar och samhället i stort borde ta bättre ansvar för att arbeta preventivt och förebygga att ungdomar hamnar i ekonomiska problem så tidigt i livet. Jag minns ett samtal på mitt jobb där gäldenären sa (detta gällde också en telefonräkning på ungefär samma summa) ”mamma säger att jag inte behöver betala räkningen nu, för att kronofogden kommer att dra det på min lön senare”. Där tycker jag att det finns ett systemfel. Att unga människor konsumerar utan att tänka på konsekvenserna. Att de ringer, shoppar och äter ute utan att tänka på finansieringsmöjligheterna. I detta fall gav Paulina ett ansikte på mina tankar.

            Vidare tycker jag att Lyxfällan borde ha varit hårdare mot henne, och faktiskt uppmuntrat henne till att skaffa ett jobb (bortsett från hennes tafatta cringeminuter på baren) och en långsiktig plan. Visst att hon har en blogg nu, men hur säker inkomstkälla är det om några år när den redan går sämre än vad den gjort innan? Alla är inte gjorda för 9-5 jobb, visst, men att inte göra något ”större” för att ta sig ur situationen ställer jag mig frågande till.

      Paow borde använda WhatsApp

    Kul med väskvärderare, tror inte att hon har fejkväskor men tänk om det hade varit hos nån annan bloggare för ett par år sen haha… ”Hördu XX, de här väskorna är ju fejk”. Obs pekar inte ut någon speciell bloggare, enligt mitt minne hade typ alla fejkväskor at some point.

      Någon mer än jag som kom ihåg när Petra tungården var i Thailand och köpte en snodd Balenciaga för 3000,-? Som hon skröt med i bloggen att den var äkta (eftersom att den var snodd). Och forni som back in the days gick runt med en fake Fendi spy bag, och fick en äkta Chanel av en granne. Den Chanel-väskan försvann ganska snabbt, så var nog inte ett dugg äkta.

    Men ändå bra att visa Paow tycker jag. Kanske en och annan ungdom ser henne och tänker att det faktiskt inte bara är guld och gröna skogar. Allt är inte så lyxigt och glamoröst som det verkar.

      Fast det har väll varit sus och dus tills nu. Tror dock det blir svårt att byta livsstil. Hon har ju levt så många år. Men nu har hon ju kille och han arbetar nog.

        Det enda jag kan tänka på är att hon kunde haft många miljoner på banken vid det här laget. Rätt investerat hade hon varit ekonomiskt oberoende nu. Istället har hon bara bränt pengarna… Sad!

    Men alltså cameltoe deluxe ??????

    Tycker ändå Paow ger ett bra intryck. Visst har hon levt jävligt skyddat men hennes situation är väldigt speciell.

    Var ju inte alls lika gnällig som andra deltagare brukar vara.

    Det mest pinsamma var ju hennes kompis.

    Hon är ju bara för mycket. Använder ”jävla sosse” som skällsord och verkar tro att hon är typ överklass för att hon inte jobbar. Paow, du har mer gemensamt med en socialbidragstagare än nånting annat. Delusional deluxe.

    28000 netto för att typ göra ingenting, ganska bra ändå! Hon måste dragit in riktigt stora pengar tidigare då antar jag, eftersom hon knappt hade några skulder men ändå haft en dyr livsstil länge.

      Ganska bra ja, eller mycket bra skulle jag säga, särskilt för att inte behöva göra så mycket jobb. Hon hade väl större blogg för några år sedan och tjänade kanske lite mer då, sedan så vann hon ju en stor summa pengar för ett par år sedan.

        Blev nyfiken nu, vad vann hon på? Typ lotto eller triss eller vad?

          hon vann ju Paradise hotel

      Jag tjänar inte så mycket och jag har ändå en femårig universitetsutbildning och sliter som ett djur på mitt heltidsjobb…

      :/

    Börjar som fjortonåring att blogga. Blir ”känd”, gör bort sig i ett antal år. Gör bort sig YTTERLIGARE genom paradise hotel, är med ÄNNU en gång i paradise hotel (så ingen glömmer henne), sjunker mer än nånsin o riskerar att bli bortglömd o hamnar i ekonomisk knipa (samt MÅSTE SYNAS, så ingen glömmer henne) o behöver hjälp med ekonomin. Då är ju Lyxfällan PERFEKT!! Både få någorlunda hjälp men framför allt få SYNAS!!
    Win win liksom… ??

      Ja det blev nog ett litet uppsving för bloggen. Och det verkar som att hon haft en del samarbeten på instagram på senare tid så hon har nog steppat upp och tagit tag i mer saker och sådär så att hon får in mer pengar.

    Camcam – är det inte konstigt att blondinbellas pappa, som hon inte har haft kontakt med på många år, står skriven på samma adress som henne?

      Hitta.se – ej säker källa. Vem som helst kan skriva sig var som helst på hitta.

      Ratsit.se – säker källa. De går efter folkbokföringen.

      Vilken sida hittar du Blondinbellas pappas på? Min gissning är att det är mobilabonnemanget på hitta.se du har hittat.

        Hitta.se – men varför skulle han skriva sitt mobilabonnemang på hennes adress? Eller menar du att vem som helst kan skriva in sig på vilken adress som helst och att någon annan km ha gjort detta?

          Hon har kommenterat det någon gång. Tror det var något om ett abonnemang som tillhörde bolaget på något sätt (från när var involverad i det) och att det följer hennes namn typ? Kan minnas helt fel dock.

          Men detta har tagits upp här bland kommentarerna ca 100 gånger innan. Ursäkta, men börjar bli less på denna ”upptäckt”.

          Ett mobilabonnemang står fortfarande i hans namn sedan han jobbade för henne i hennes bolag. Hitta.se har INGET med folkbokföring att göra.

          Hitta.se har inget med folkbokföringen att göra. Jag finns t.ex (bland annat) på mitt jobbs adress, antagligen för att de betalar min telefon. I flera år gick det också att hitta mig på en adress jag hade flyttat från för längesen. Inget att hänga upp sig på. Kolla ratsit eller hör med Skatteverket om du vill veta vem som är skriven var.

            Ratsit är inte heller helt säkert. Mina barns pappa bor tydligen ihop med en tjej han aldrig hört talas om och har flertalet fordon skrivna på sin adress som inte är hans.

            Mannen som är far till dina barn bör nog kolla upp det så ingen snott hans identitet

        Om någon står skriven på en adress enligt ratsit och uppgiften inte stämmer bör man kontakta skatteverket för att ordna felet. För det betyder att fel person är felaktigt skriven på adressen. Kan handla om det misstag, men kan också handla om bedrägeri.

    En annan anmärkningsvärd sak från kvällens avsnitt var att Paow inte kunde blanda någon annan drink än typ redbull/vodka, enligt henne själv. Vad fan gjorde hon på bartenderutbildningen egentligen?

    Alltså förlåt, men hon verkar tyvärr inte ha supermycket innanför pannbenet. Och dessutom då tro att hon ska kunna leva som en diva utan att behöva leverera något öht.

    Hoppas många många ungdomar tittar på detta avsnitt och lär sig hur det blir om man inte går till skolan.

      Hon sa att hon mest har blandat enkla drinkar som redbull/vodka (när hon jobbat), inte att det är det enda hon kan. Hon gjorde ju en whiskey sour sen, på eget initiativ, så uppenbarligen kan hon annat. Men är man osäker på sig själv så är det vanligt att man förminskar sin egen kunskap, kändes som ett sånt moment tyckte jag.

        Agree, hon kan nog mycket mer men var osäker

          Att jobbet är meningsfullt och att det gör så vi får en bättre till varo och värld.

        Grejen med att vara ”kändis-bartender” är väl att visa upp sig på diverse brukortskrogar och turistöar, inte att blanda den bästa drajan och konka ölbackar.

    Hon verkar ju ta det där med att skaffa samarbeten seriöst iaf om man kollar hennes insta. Hon verkar dock ha missat att folk kommer sluta följa när det enda hon postar är just sammarbeten. Hon måste börja lägga lite tid på sina sociala medier om hon ska kunna fortsätta leva på det.

    Sen är det hennes kompis Aina som castar till lyxfällan så tror inte att paow själv sökt, utan att hennes kompis frågat om hon ville va med och hon sagt ja i ett svagt ögonblick.

    Om ni vill ha en full sammanfattning så finns den på svenskabloggares.se nu 🙂 Och Camilla du kan dela den på din blogg sen också om du vill. Tänkte eftersom du brukar dela mina sammanfattningar så tänkte jag tipsa dig :)/ Sandra

      Okej Sandra, ingen bryr sig 🙂

        Förmodligen bryr sig ingen om dig heller V, om du måste lämna vidrig komentar. Väx upp

        Vilket otroligt svar…

    Varför har hon inga möbler???

    Snälla camcam anmäl Malin gramer för att annonsera och göra reklam i sin blogg och på sin insta på helt fel sätt. Så många gånger det hänt nu och nu har hon dessutom en länk i bion utan att skriva att det är reklam.

      Anmäla kan du väl göra själv?

    Kommer nog inte titta, men tycker Paou verkar vara en härlig tjej ?

      …om man är 12 och har Paradise Hotel-medverkan som mål här i livet

      Paou?

      Vem är Paou?

        Take a guess!

    Totalt ointressant människa’

    Jag hoppas nu att Paow börjar ta sitt arbete inom sociala medier på lite mer allvar och ökar sitt läsarantal. Samt att hon lever efter budgeten… som hon fick sig tilldelad.
    Hon skulle ju kunna spara hur mycket som helst då och lägga grunden för insatsen till en bostadsrätt eller hus.

    Pengar gör en inte lycklig… men det ger trygghet och valfrihet.

    Tänk på det ungdomar… och Camcam. 🙂

    Jag var tvungen att stänga av för att jag blev så otroligt förbannad av att se henne och hennes inställning. Aldrig kan väl ett ”jobb” som hennes vara mer serverat på silverfat. Exempel:

    ”Ja det är ju bara att sätta sig ner och svara på några mail så får jag in pengar” eller ”jag orkar inte gå på möten med sponsorer, det är jobbigt” ELLER när de skulle gå igenom hennes kostnader för kläder bl.a. ”du har inga kostnader för du får ju kläder, eller ibland t.om betalt för att bära dem”.

    WHAT!? Hur har du ens mage att klaga? Du kan alltså sätta dig ned framför datorskärmen och svara på några mail – typ att du ska exponera några produkter i din blogg – och så får du betalt för det!? Och det….orkar du inte!?

    Förstår inte att en del provoceras av det här, hon har det bra och klart att man inte vill byta ut det livet mot ett vanligt jobb om man inte måste. Jag hade inte heller velat byta 28k för 2 h arbete i hemmet om dagen mot 19k för 8h arbete långt borta.

    Är även imponerad över att hon inte har några skulder, även om mycket säkert är hennes pappas förtjänst med att betala räkningarna åt henne så har hon ju slösat något otroligt. Och hon är bara 23 år, så hon har gott om tid att lära sig nu. Tror det är lätt att glömma hur ung hon är när hon varit känd så länge, känns som att hon som fenomen är så gammalt men hon blev ju ”känd” som 13-åring… Helt sjukt!

      Håller med. Jag känner igen mig i Paow, har frilansat inom kulturbranschen hela livet och skulle tycka det var FRUKTANSVÄRT att ha ett 9-till-5-jobb. Vissa klarar helt enkelt inte att bita ihop. Sedan är det ju en fördel om man t.ex. lär sig betala räkningar… men det verkar hon vilja göra.

      Ja, fast jag tänker att även Kissie, Kenza, Blondinbella osv. var väldigt unga när de blev kända, men ändå är inte lika omogna som Paulina och har även gjort fler saker (skrivit böcker, investerat, skapat kolektioner, har företag osv.) som kommer att gynna de under lång tid.

    Såg inte avsnittet men tjänar själv 28k och har ett otroligt (för mig) givande arbete, med roliga kollegor och enormt mycket frihet och ansvar. Skulle aldrig någonsin byta mina dagar mot det jag läst om hennes liv, Fyfan vad meningslöst det verkar.

    Hahaha ska kolla och njuta. Där fick hon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.