Tänk så det kan gå

Paow/Paula:

Paula känner jag inte, men med tanke på att hon inte har det bästa jobbet så blir det nog att bo kvar i Fruängen med två ungar på armen och flottigt hår.//Paow

Så stor i orden var Paow 2012 när Hugo och Paula avslöjat att de skulle bli föräldrar till Molly. Då var Paow – enligt henne själv – tydligen on top of the world medan Paula var en tragisk sate som jobbade på 7Eleven och som bodde i Fruängen, där hon enligt Paow skulle behöva bo kvar med sitt flottiga hår eftersom hon inte hade det bästa jobbet.

Ska vi ta och spola fram bandet lite?
Året är 2017.
Hugo och Paula har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina två barn, driver flera framgångsrika företag och har sålt en bloggportal för X antal miljoner och är två mycket starka varumärken i influencervärlden.
Paow däremot – deltog precis i Lyxfällan och har dragit sitt varumärke i smutsen så till den mildra grad att det är svårt för henne att få seriösa samarbeten. De senaste åren har hon mest hörts och synts i dokusåpasammanhang där hon utmärkt sig genom att ha sex i tv eller genom att publicera kränkande och nedlåtande inlägg på Snapchat om diverse människor som hon av någon anledning inte gillar.

Life’s funny that way, ain’t it?

Tack för tips, T!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ot: Bianca Ingrosso skriver ett inlägg om hur nöjd med Natural cycles hon är och att det verkligen funkar för henne. Samtidigt skriver hon att hon precis fått sin första gröna dag, då är det ju för tidigt för att veta om det fungerar som skydd för henne eller inte. Jag tror säkert hon mår bättre av att inte ta hormoner men hur kan hon skriva ett sånt inlägg när hon inte ens fått testa metoden ordentligt?!

  Svara

   Jo, lite så. Förstår dock själva grejen att hon mår bra utan hormoner, men är ju än så länge inte NC:s förtjänst.

   Mer ot om Bianca, men noterade på insta igår att hon nu gör reklam för ett mobilmärke som inte är iphone. Har så svårt att se sådana inlägg som seriösa. Liksom ”love my new phone” när man 1. vet att det förmodligen inte är genuint eftersom hon säkert egentligen helst använder sin iphone. 2. känns så random på nåt sätt och lite det där ’ja men sponsring är nice, spelar roll vad det är’

   Svara

    Håller med om det med mobilen.. speciellt när man har sett andra som typ Anty och GabJoss göra reklam för samma skit!:)

    Svara

     Huawei är ju ett enormt företag, särskilt på mobiltelefonmarknaden. Just telefonen som de är sponsrade med har fått superbetyg i tester. Trist att så många i Sverige är så impade av iPhone och ratar allt annat när det finns så mycket bättre alternativ.

     Svara

      Men håller med om att reklamen hon gör inte känns 100% genuint ärlig, ser mest ut som om hon kopierat vad de föreslagit att hon ska säga. Haha

      Svara

      Håller med om att det är trist att enda som syns är iPhone och andra märken inte får uppmärksamhet. Själv har jag xiaomi, super telefon för billigt pris 🙂

      Svara

  Haha ja, måste kännas bittert när samma ”karma” som man själv gillar att tjata om kommer och biter en i häcken!

  Svara

  Som Anna Book skulle sagt: KARMA KARMA BOOOM!

  Apropå vad bloggare jobbat som innan de blev heltids-influensers: Ett önskeinlägg!
  De jag vet:
  Kenza – barnvakt och hjälpte till i sin pappas skobutik (?)

  Sandra Beijer: copywriter på reklambyrå i Sverige och i New York. Innan det 7 eleven.

  Rebecca Stella: McDonalds och sen nattklubbschef

  Daniel Redgert: McDonalds (och nattklubbschef kanske? Nåt liknande)

  Alex Schulman: Videoaffär

  Amanda Schulman: Hade eget kafé på Östermalm

  Hannah Widell: Veckorevyn

  HannaPee: På blondinbellas tidning som jag ej minst namnet på

  Svara

   Egoboost hette Blondinbellas tidning. Men Hanapee är ju ingen ”heltidsinfluencer”, hon jobbar ju på SVT 🙂

   Svara

   Hanapee jobbade även på kebabresturang och Panduro hobby. /Megafan

   Svara

    älskar fan master ❤️

    Svara

   Hade inte Bella något jobb också i början av karriären? Vet inte Vrf men får det till typ på en juristbyrå?

   Svara

    Har för mig att hon jobbade extra hos sin pappas juristfirma. Osäker dock på hur mkt hon jobbade och med vad med tanke på att hon var typ 14 år.

    Svara

    Och hon jobbade väl på något café också? I gamla stan va? Chokladkoppen? Chokladkakan? Nä, minns inte men något liknande heter det väl..

    Svara

   Öpp, Öpp, Öpp!
   Intressant återblick måste jag erkänna, cred for research <3

   Men där däringa lilla toppbloggerskan Catrin:s jobbhistorik de senaste 10 åren hade varit intressant 😉
   Ja, #ironideluxe #påmåndagbörjarrättegången #omhoninteliggerpånånsjukstugaitälje

   Svara

    #honkommerintetillrättegången #tyvärr

    Svara

   Vad få arbetsplatser de har jobbat på. Jag är 26 och jobbade på 10 olika platser när jag var yngre. Det var ju sommarjobb, korta inhopp osv.

   Svara

   Tror att det var pressbyrån som Sandra Beijer jobbade på. Alex Schulman har väl jobbat på Se & Hör samt som undertextare.

   Svara

    Nej 7-11

    Svara

   Jaa kul inlägg! Egoina har jobbat på burger King och bluebox

   Svara

    Ops! Din kommentar kom inte upp förrän jag uppdaterade. Sry för dubbelpost

    Svara

   Egoina: Burger King

   Svara

  Kan inte låta bli att skratta lite när Bella skriver ett helt inlägg om hur mycket hon ÄLSKAR att vara ensam hemma och inte behöva ha ansvar för någon (även fast hon paradoxalt nog samtidigt skriver att hon älskar att vara med barnen). Skrattar eftersom hon ju ALDRIG är ensam hemma? Men hon älskar det ändå? 😂

  Svara

   Säkert under de ensamma kvällarna hon packar upp sina paket från Matsmart.

   Svara

    Nej det har hon ju någon som gör åt henne (är seriös nu). 😅

    Svara

     Head of packa upp leveranser

     Svara

  Karma is a bitch 🙂
  Ja skulle varit sååå kul om hon på någotvis svarar på detta inlägg 🙂
  Minns både hon o Dessie fick ju ta mycket skit förr.
  Och dom va så himla uppkäftiga båda.
  Än verkar ju åtminstone dessies karriär gå bra.
  Paows med väl till viss del av o dömma från lyxfällan.
  Sjukt att hon ändå får den lönen för att typ aldrig uppdatera sina sociala medier.
  Dom borde ju sätta mer krav på flickan att gör hon inte ett visst antal lite mer personliga inlägg/veckan utan massa reklam o skit borde hon ej få betalt.

  Svara

  Inget fel att bo i Fruängen heller!

  Svara

   Nä, älskar Fruängen!

   Svara

  Åh haha jag minns det inlägget på Paows blogg så tydligt! Hon skrev mycket om Hugo och Paula den tiden, bl.a. att Paula ser ut att vara 40 år, men poängterade TYDLIGT att hon absoluuut inte är svartsjuk på dem. Har aldrig känt av sån bitterhet genom datorn förut.

  Svara

   Haha, håller med. Skrev hon inte något om att Paula har på sig converse också? Som att det skulle vara fruktansvärt.

   Svara

  …och Fruängen fylls av hipsters 😉

  Ful text förresten, hon formulerar sig som en högstadiemobbare med sina insinueringar och ”hoppas veeeerkligen” och ”ska jag vara ärlig så”. Nu tycker jag inte synd om henne för att det gått dåligt länge :p

  Svara

  Svar på tal till underbara Claras osmakliga blogginlägg om mörkhyade i NY.

  ”Stockholm är inte bländande vitt, Stockholm är segregerat. Alla människor är helt enkelt inte inbjudna till de rum du och dina vänner rör er i. Vi som inte är bländande vita bjuds antingen inte in i rummen – eller nekas inträde om vi är för många som vill in samtidigt. Och när vi väl är i de vita rummen blir vi misstänkliggjorda eller exotifierade. Som du exotifierar svarta män (”de har sånt swag när de går och alla ser ut som coola skådisar eller artister! Superstjärnor! Även om de råkar vara klädda i crocs och arbeta med att städa gatorna”), visar det att du inte har särskilt många svarta i din omgivning och att du inte ser på svarta som individer och människor utan objekt att förundras över och iaktta men inte lära känna. Och mest ironiskt av allt är det du själv skriver, att du tycker att de ser så coola ut fastän de är klädda i crocs och arbetar med att städa gatorna. Verkligen great. Svarta människor får finnas i ditt medvetande så länge de är härliga att se på och ägnar sig åt sina arbeten med att städa gatorna (för det gör ju alla svarta).

  Tänk nu en gång till på varför du uppfattat Stockholm som så bländade vitt. Ser du människorna runt omkring dig? Och gällande att enbart se svarta när de är coola eller har swag: Se filmen Get Out.”

  Svara

   En annan person har kommentat såhär:

   ”När jag var i New Orleans för flera år sedan fick jag den bästa komplimangen ropad till mig på gatan som jag lever på än idag. ”She’s got some nice legs for being a white girl!” Härligt osvenskt!”

   Var detta ”härligt osvenskt”? Jag tycker det var både rasistiskr, sexistiskt och kränkande.

   Svara

   Jag har för mig att Clara fått kritik tidigare att inte använda människor/barn med mångfald i sina böcker.

   Svara

  OT
  Blondinbellas instasnap visar att Gillis åker framåtvänd?

  Svara

   Han är väl snart 4 år? Vet inte om han är lång för sin ålder men vid 4 år kan de ju få åka framåt (även om det står att det absolut bästa är att åka bakåt längre).

   Svara

    Rekommendationen är bakåtvänd till 5 år men helst längre tid. Diskuteras frisk om det i Bilbarnstolar gruppen på fejjan.

    Svara

     Men det är omöjligt om man har normalstora barn. De som har sina 8-9 åringar bakåt har ju barn som är 112 cm långa liksom.

     Svara

   Fyller inte han 4 i oktober? rekommendationen är från 4 år i framåtvänd stol så då är det ju lugnt!

   Svara

    Rekommendationen är att åka bakåt till 4år, helst 5år.

    Tänk då på att du är 5år ända tills dagen du fyller 6år….

    Svara

     Precis 4 år. Men en rekommendation är ingen lag så om man väljer att byta nån månad tidigare kommer ingen bötfälla en. Så jag förstår inte shamingen från ovanstående(som jag inte kommer ihåg namnet på) upp till var och en.

     Svara

      Nu bryr jag inte mig för 5 öre om hur andra väljer att göra med sina barn.

      Men jag är dock nyfiken, alltså på riktigt, över varför man, trots rekommendationen, väljer att vända sina barn tidigare? Är det för att barnen klagar? Eller tycker man att det är enklare helt enkelt?

      Svara

      Svar till Anna egentligen…
      Min systerdotter fyller 4 i december och har precis börjat åka framåtvänt eftersom hon är lång och själv säger att det är obekvämt att sitta med så pass böjda ben som hon måste göra när hon åker bakåtvänt. Hon tycker även att det är tråkigt att åka bakåtvänt eftersom hon inte ser ut lika bra som hon gör framåtvänt.

      Svara

  För mig har paow alltid kännt väldigt white trash. Nu är hon ändå 24år, sorgligt att se att hon fortfarande är likadan som när hon var 18 🙂

  Svara

  Fast Paula är en lika stor mobbare som person som Paow, bara att Paulina tar det offentligt. Det spelar ingen roll att försvara Paula med att säga att man växer upp och mognar osv, har man varit en stor mobbare och elak så finns det alltid kvar – hur mycket man än försöker framställa sig som annat.

  Svara

   Berätta mer. Har Paula alltså mobbat dig eller någon du känner?

   Svara

    Jag har också fått uppfattningen av folk från hennes gymnasie att hon var en av de ”tuffa tjejerna” som både mobbade, frös ut samt såg ner på andra tjejer och hetsade till att folk skulle göra samma sak.

    Svara

    Glömde att flika in: Dock inget jag kan bekräfta med säkerhet eftersom jag varken känner henne eller har någonting gemensamt med henne. Någon annan kanske vet mer?

    Min uppfattning av henne är att hon är falsk och spelar ett dubbelspel för att tjäna så mycket pengar på hennes ovetande läsare som möjligt, men det är också bara en uppfattning och magkänsla, och alltså inget som behöver vara sant.

    Svara

  Måste inflika att jag har svårt att tänka mig att de blev så rika av att sälja sin bloggportal till Loppi som är kända för att inte vara så generösa om man säger så.

  Svara

   Hur är de kända för att vara inte så generösa? Berätta mer!!

   Svara

    Tja, jag har bloggat hos dem och de gjorde allt för att ge så lite som möjligt i arvode när det gällde både trafik och samarbeten. Kände mig riktigt dåligt behandlat och jag vet många med mig som upplevde samma sak. Bloggarna hoppade av på löpande band och de har riktigt dåligt rykte i branschen.

    Svara

  Vilket elakt inlägg.

  Svara

   Ja, visst var hon elak mot Paow!?

   Svara

    Jag menar att inlägget är elakt. Drar upp 5 år gammalt för att på nåt sätt trycka ner paow. Why?

    Jag gillar bloggbevakning.. men du är bättre än så. Det här är sånt som sprider hat. O sägs det inte emot, blir det acceptabelt.

    Svara

     Om jag ska vara ärlig så är det Paow som spridit väldigt mycket hat på sina sociala medier och sånt får man stå för serru…

     Svara

      Jag förstår din poäng, men var den större människan. Att andra sprider hat rättfärdigar inte att du också gör det. Annars bryts aldrig en negativ spral.

      Svara

       Nu tycker jag ju inte att jag gör det utan ställer Paows tidigare uttalanden mot den krassa verkligheten.

       Svara

  Kul att det går bra för dom! Men tror författaren till den här bloggen borde ägna sin tid till att göra mer research istället för att drömma om att dricka vin med Paula. Enligt alla bolag så har dessa två ett företag som omsatte nästan 2 miljoner kr 2016, även om omsättning inte säger speciellt mycket så kan en väl i alla fall gratulera! Men att favorisera och trycka ned en stackars tjej i livskris tycker jag inte känns okej :/ kom igen lixxom

  Svara

  Ursäkta alla vidriga människor, men är ni bättre ???

  Svara

   Nu är inte jag med i diskussionen här bland kommentarerna, men-ska du komma med nåt sånt där måste du ju ha lite finess om det ska bita.. 🙂

   Svara

  Snacka om att söka läsare på någon annans bekostnad……

  Svara

  Ha-ha rätt åt henne, så vidrig och genomrutten människa den där Paow.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.