The worst of the worst.

Anna Book:

Ni vet när en Coop lägger choklad bland frukten och det känns som det lägsta någonsin? Tänk er då någonting som är tusen resor värre!
Och då menar jag inte skumbjörnar bland schampoot eller Hasses sega gubbar bland haricot verten utan jag talar om det episka failet att ha fått läppstift på tänderna när man ska plåtas för en intervju som tagit hela FEM(!) timmar!
Man får ju hoppas att någon sa till henne innan plåtningen för annars kommer photoshop-Nisse få jobb upp till tänderna(!).
Fattar ni!? Till tänderna!!

Tillägg – Ps. Det här inlägget kan innehålla spår av nötter och ironi och eventuellt raljera över Peter Jihdes worst of the worst-upplevelse på Coop och inte Anna Books utseende som vissa av er vill få det till. Sluta bära sekundkränkta glasögon så fort ni läser denna blogg för här skojas det friskt. Era åsikter om utseendemobbing säger faktiskt mer om er än om mig om det är så ni tänker och tolkar mitt inlägg. Takes one to know one som man säger i USA – där jag för övrigt bott om ni inte visste det. =)

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lite för mycket Anna här inne nu. Detta kunde väntat till artikeln kom ut.

    På bilden här ovan ser ju tändernas storlek ut att vara mindre. Har hon filat ner fasaderna? Har för mig att det har skrivits att tänderna ännu inte hade rätt storlek, att det var därför de var så stora i förhållande till hennes mun/ansikte.

      Jag tycker också de ser helt okay ut.

      Håller med de ser inte ut som sockerbitar längre

      Tycker också det såg bra ut 🙂

      Hon har tidigare svarat i en kommentar att tänderna blev för stora och att hon skulle slipa ner dem.

      Går det att slipa till porslinständer? Förstörs inte den blanka porslinsytan då?

      Har det inte att göra med hur långt upp hennes läppar hamnar på tänderna? Där dom sett ut som ”sockerbitar” som ni kallar det, har väl varit när hon lett väldigt mycket?

        Jämför med den här bilden där hon ler mer, t.ex. så syns tandköttet vilket det inte gör på bilden i Camcams inlägg.

        https://www.instagram.com/p/BXSEmCrhihG/?hl=sv&taken-by=annatoledanobook

    Vem fan bryr sig? Det här ju inte ens kul, inte intressant och fan bara taskigt.

    Snälla Cam Cam varför måste du haka upp dig på en bloggare i taget och bli så jävla nasty? Du verkar liksom inte kunna klara av att skriva lite generellt om alla utan istället måste du fastna på nån specifik och skriva massa onödigt taskigt skit om dem bara.

    Försök balansera upp det lite.

    Fem timmars intervju? Really?
    En reporter la nästan en hel arbetsdag på en intervju?
    Btw, alla dessa passbilder hon håller på med i sin instastory- och flöde, med unga killar – de känns så långt från okej. Också avslutar hon alltid med ”glöm nu inte att höra av dig om det där du vet.. så ska jag fixa det andra till dig❤️??”

      Pussbilder*

      Ja nu börjar hon bli riktigt creepy.. Sen tycker jag att hon verkligen inte är rätt person att ha med som ”expertkommentator” på expressen tv inför paradis hotel med tanke på vad hennes son är dömd för. Blir oxå lite lätt äcklad av hennes kladdande på de unga killarna. Undra vad hon skulle tycka om hennas man stod med pH tjejerna runt sig och flörtade offentligt i en live. Stackars karljävel..

    Tänderna är ju filtrerade till normal storlek men när hon lajvar då ser man dom stora igen samt att man hör att hon har lite svårt med s ibland.

      Hur filtrerar man sina tänder mindre?

        Haha.. Ja tänkte på att hon använder ju filter jämt till sina bilder så hon justerar tänderna så dom passar in.

          Fast om du kollar så beror det på hur mycket hon ler eller visar tänderna. På många bilder där tänderna upplevs som stora så visas bla tandköttet. Det gör det inte på bilderna där dom upplevs som mindre. 🙂

    Varför målar hon i sina nya bryn som faktiskt är jättefina och ser naturliga ut istället för att göra dom till två streck med typ vaxad krita

      Fattar inte riktigt din kommentar? Hon har bryntatuering.

    Anna i sin live; jag har intr botox i pannan, min panna är mjuk… kan inte höja ögonbrynen ??

      Såg också den liven och hon är ju sanslös, när hon först försöker höja på brynen ( de rör sig knappt)
      Och hon själv ser/inser att brynen inte går att höja och pannan inte rör sig.
      Så börjar hon ta pannhuden mellan fingrarna och nypa/trycka ihop huden så det bildas stora veck (som sagt det får vem somhelst om man nyper ihop huden)

      Och triumferande utropar att ser ni vad många rynkor jag har, ser ni ?!?( tar nya nyp med ena handen och visar med andra handen alla ”rynkor”)
      Hon tror verkligen att hennes tittare är korkade som går på allt hon säger.

      Men som sagt hon slutar inte med det utan börjar återigen peka och klämma ihop på de naturliga veck som alla har från näsan ner till munnen, och säger för (tusende gången vid det här laget)att ser ni vad rynkig jag är? Sedan byter hon snabbt ämne.

      Det ser ju för roligt ut när hon försöker så mycket att dölja något så uppenbart.

      Och ja pannan är mjuk när man tar botox det är inte betong du sprutar in. Det är musklerna som slappnar av, så är det något man blir så är det mjuk.
      Men att hennes hud på pannan var mjuk var ett av hennes stora ”bevis”…suck

        Skulle vara så befriande om hon bara sagt ”ja, jag har tagit botox, kände inte igen mig förut men är mer bekväm nu” eller liknande. Tror verkligen det skulle vara bra för henne att åka på något camp och SANSA sig ? Allt är så satans intensivt med bokis, vilket skadar hennes rykte och allt omkring henne.

        Hahaha herregud skulle vilja se denna liven.

    Äsch, räcker med eraser i paint

    ???‍♀️

    Förstår inte att Expressen skriver så mycket om henne. Hon är väl ingen kändis i den bemärkelsen? Det finns väl andra kvinnor att skriva om.
    Jag tycker Camilla gör helt rätt som skriver om henne, för hon skriver ju om bloggar o insta.

    Hon som sa under en livesändning att hennes tänder inte kunde bli missfärgade?! Att hur mycket kaffe hon än dricker så kommer tänderna för alltid vara kritvita och vara det enda som finns helt i hennes grav efter hon har dött..

      När hon ligger i graven och äter chips, Coca Cola och feta såser med sina hollywood gaddar 🙂

      Menar du att för att hon påstått att dom inte kan bli missfärgade så kan inte läppstift fastna på tänderna?

    Hon ska tydligen vara med på RIX FM i helgen med Jennifer Åkerman och någon mer i något program som kallades Dilemma?
    Varför vill så många medier beblanda sig med henne när allting uppenbarligen inte står rätt till hos henne?

      Ja det är märkligt. Hon är verkligen i ropet nu och lever livet, får vara med än här än där.. intervjuer, tv-program, radio-program, frottera sig bland kändisar ojoj…

    Återigen ska du klanka ner på hennes utseende. SNÄLLA CAMCAM, detta är inte bloggbevakning… Kan du bara sluta fokusera på hennes utseende? DU BIDRAR TILL UTSEENDEHETSEN som varenda ung tjej i detta samhälle måste leva med.

      Ehh… men det gör inte Anna, menar du?? Bidrar till utseendehetsen, alltså.
      Äh, gå å bada..

        Det är inte det min kommentar handlar om. Den handlar om camcams besatthet av att håna bokens utseende. Bara för att någon gör fel behöver inte alla göra fel.

          Jag har precis gjort ett litet tillägg i inlägget som riktas mot exempelvis dig. Läs och begrunda.

            Många kommentarer här är inte speciellt roliga eller ironiska utan rent elaka och man får känslan av att du CamCam, sitter och hångarvar åt allting, jag fattar att du inte tar ansvar för vad andra skriver här men nån jäkla respekt kan man väl ändå ha eller hur? Att påpeka någons utseende dag ut och dag in och sen försöka få det till att det ska vara ironi och skämtsamt är bara att försöka få skitsnack att verka mer ”rumsrent”. Nej det säger faktiskt väldigt mycket om dig.

            Du behöver verkligen rannsaka dig själv och den här bloggen. Ditt tillägg borde du skämmas över. Behöver du verkligen kommentera Bookens utseende för att driva med Jhide? Ser inte relevansen öht. Och det enda vår kritik och åsikter visar på är att du faktiskt kanske gör fel.

            Du har på något sätt tagit upp Bookens utseende eller hackat på henne minst en gång om dagen den senaste tiden. Det finns ett mönster. Att det bara är ett skojigt inlägg faller därför platt. Bara för att mobbaren ”skojar” med sitt offer gör det inte handlingarna mer acceptabla.

            Hade dina inlägg granskat vad hon gör, hennes reklammärkning, hennes sätt att få andra människor att må dåligt eller liknande, då hade det varit bevakning och granskning, men nu är det du som får andra människor att må dåligt.

            Det kan vara svårt för dig att se, men det din blogg har blivit är inte vad den en gång var. Den där gången en pappa kontaktade dig för att tacka för det du gör för hans dotter, den gången kommer nog inte att komma igen om du fortsätter som du gör.

              Att skoja om läppstift på tänderna – är det att driva med någons utseende? Det är väl i så fall att driva med läppstift?

            Problemet är att du tar upp hennes utseende gång på gång på gång. Det är kanske inte så farligt att driva om läppstift på tänderna, men när du om och om igen skriver om hennes utseende så spelar det ingen roll om det är en skitsak. Bara för att du har normaliserat att prata om hennes utseende betyder det inte att det är okej.

            Trust me, jag har varit mobbad och vet att det gör ont, även fast det är ett ”litet oskyldigt skämt”, för dom 99 andra gångerna så är det inte ett skämt.

            Och i övrigt, ser du inte vad dina inlägg leder till? Att folk tar sig friheten och triggas att diskutera andras utseenden.

            Du behöver nog inse att det finns andra sätt att se på saken, och att du, som nr 1 på blogglistan kanske också behöver ta ditt ansvar. Jag förstår ditt perspektiv, men det finns andra perspektiv. Folk läser och tolkar olika. Folk kan ta illa vid sig.

            Du ber andra ta ansvar, jag ber dig ta ansvar.

              Noted. Tack!

    Det här börjar likna mobbing ang hennes utseende, varför sitter ni och gör er lustiga över en människa så här. OAVSETT hur hon beter sig eller inte beter sig så är det jäkligt dåligt att sitta och håna någon på det här sättet. Lägg av nu!

    Gå inte in och läs om det stör er så mycket!

    Ja hur medierna fortfarande har med Anna fattar jag inte?? Hur nästlar hon in sig ÖVERALLT?
    Som ogräs som växer ur asfalt,med sina tänder som lyser värre än en fyr Hahahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.