Vad betyder det här?

Anna Book:

Edit – Det spekulerades alldeles för mycket kring Annas son och det som hänt kring honom och jag vill inte ha det här då han inte är en offentlig person och är under 18 så har jag stängt av kommenteringen. Får inte ha kvar det för min chefredaktör.

Det kanske är min jetlaggade hjärna som strejkar helt men jag fattar helt enkelt inte.
Vad fan betyder det här? Dessa tröjor satt upphängda lite överallt i Örebro när Bokskogen var där på Pride.
Pridehjärtat fattar jag men myran? Och det andra?

Tack för tips!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det har varit Open Art i Örebro (bor där). Det är inte ovanligt att vissa gör ”art attacks” med sina egna konstverk eller dylikt som sen får sitta uppe. Såg en likadan på Kungsgatan häromveckan men utan Bookens ansikte. Kan vara något sånt!

      Vid närmare tanke kanske den här bilden är tagen på Kungsgatan???

    I kommentarstormen när domen kom mot hennes som sa hon i ett inlägg att ”ett offer är inte alltid ett offer och en gärningsman inte alltid en gärningsman” det kanske har med det att göra?

      Mot hennes son…

      Sa människan på allvar att ett offer är inte alltid ett offer om en 13 årig flicka som precis fått sin framtid och sexliv förstört av hennes son?
      fyyyy faaaaan

    Långsökt men kan det inte vara ant och inte myra? Och en lök, onion?

      Ant onio(n) ?

        Fan va bra att ta den! Haha hade jag aldrig gjort…

        Strålande!

      Det ligger nog något i det! Men blir förvirrad, den andra tröjan tolkade jag som att de menade att de var på offrets sida men den andra tröjan ser ju ut att vara på antonios sida? Eller vad menar de egentligen … Och vad är ens poängen att hänga upp det där. Vem tar sig tiden liksom

    Tänker, kanske långsökt, på att alla drar sitt strå till stacken? Ser ju ut som att myran drar på hjärtat?

      Tycker att det ser ut som att myran fiser på hjärtat. ?

    Okej. Ogillar om kommentarer som ber om hjälp här men nu har jag sån dubbelmoral att jag för detsamma. Jag firar snart 2-årig bröllopsdag med min man och då firar vi pappersbröllop. Har en idé om att göra en tavla med bilder från olika platser. En ”My Love for you is so big it has reached…” har ni hört talas om det/sett bilder från det? Finns överallt i världen. Har försökt hitta utbyte i Facebookgrupper men personer i tex Dubai är konstigt nog inte så intresserade att byta med mig från Växjö. Har pratat med kompisar som bor utomlands och fått hjälp men det är ändå inte så lång. Finns det några snälla som bor utomlands här och som vill hjälpa mig? 🙂

    (O för att kommentera inlägget. Så jävla rätt. Offer är offer!!)

      Vill du inte ha något mer originellt? Sorry för negativitet…hoppas inte min pojkvän försöker sig på det där någonsin hehe

        Tycker mest det är en gullig grej 🙂 sen får han flygbiljetter också så det knyts ihop lite.

          Jag Jan hjälpa till ifrån Sydney 🙂 maila CamCam så kan du få min mailadress ?

            Kan jag få hjälp också?

      Tkr det mest är cringe

        Pju, vilken tur att jag inte är gift med dig då. Hade blivit lite jobbigt 🙂 gillar att det är lite cee

          *cheezy och larvigt 🙂

        Folk som använder ordet cringe är cringe.

          Ja ja vi kan låtsas det

          Nä Elin…bara nej. Gud vad skämmigt. DET var cringe.

      Jag hjälper gärna till om Danmark/Köpenhamn är intressant. Inte så långt ifrån Växjö kanske men utomlands i alla fall hehe ?

      Hojta till om du vill ha min mail ????

      Emma, vad har du för email? Jag bor i Australien, det kanske är intressant? 🙂

      Jag kan fixa från Frankrike om du vill ha/inte redan har därifrån.? Men frågan är hur jag ska skicka den? Jag vill helst inte outa min epost här i kommentarsfältet.?

      Jag kan hjälpa dig om Amsterdam är intressant 🙂

      Kan bidra från Finland om du vill

      Kan fixa från Frövägen på Öster, bor du på typ Hovshaga kan ju det vara exotiskt!

      Jag bor tyvärr inte på något spännande ställe meeeen tycker den idéen är så gullig! Hade blivit jätte glad om min man gjorde det för mig, krävs ju lite ansträngning för att få ihop ?

      Önskar er en helt fantastisk bröllopsdag! ?

      Jag kan hjälpa från Barcelona om du vill men vad behöver du? Camilla har min email.

      Jag kan hjälpa till från UK om du vill. Vad behöver du och vart ska jag skicka bilden?

      Schweiz här!

    Det var studenter som satte upp dom under insparken på universitetet. Det var samtidigt som Pride i Örebro

      Jo, men frågan är vad det betyder.

    Nu lånar jag en liten plats här.

    Men jag läser Elsa Billgrens blogg och jag måste bara säga att jag verkligen älskar hennes samarbeten och reklamen hon gör. Det är alltid snyggt fotat, genomtänka aammarbeten och nästan som en hel reklam i sig. Det är väl markerar som reklam/ sponsrat. Och hon gör det bara så snyggt!!

    Hon borde få en stor eloge! Varför kan inte alla bloggare göra det såhär ordentligt?

    http://elsa.elle.se/gotlandsk-sensommarpavlova-och-en-lyxig-tavling/

    Drömde att jag var hemma hos Sandra Beijer och tillbringade mycket tid med henne där, kollade på hennes inredning och saker, beundrade utsikten (som ser annorlunda ut i verkligheten), bondade. Vi var sedan på en fest där hennes snygga killkompis gav Felicia Book (som också var där) en fint inslagen present. Det visade sig vara en burk Ravioli.

    Jag tror att jag läser denna blogg för mycket 😀

    Förlåt men kan du inte skälla ut BLondinbella för att hon fotar och instagrammar när hon kör. På motorväg dessutom. Hon kanske körde sakta men va fan. Hon kommer krocka snart.

      Hörru ljushuvud, bilen står STILL i en bilkö, därav bilden… man ser tydligt att hastighetsmätaren står på 0 km/h.

        Vad händer när det går att köra igen då? När blonda Bella grejar med mobilen? Är hon tillräckligt uppmärksam på trafiken omkring?

        Är det okej att hälla i sig några burkar öl i en bilkö (när man sitter ensam i bilen i förarsätet), om man står still dvs. Man kör ju inte bilen… ?

          När det börjar rulla går det ju inte upp i 100 kilometer i timmen direkt. Dessutom ser man att bilden framför börjar rulla, man lägger ner sin telefon och släpper kopplingen lite. Sen står man förmodligen still igen en stund.
          Man får dricka hur mycket öl i sin bil man vill, så länge man är parkerad och hinner bli nykter innan man ska köra.

          Haha så dålig jämförelse? Ölen blir du ju påverkad avi flera timmar men du blir ju inte ouppmärksam på trafiken för stt du TIDIGARE tittade i din mobil. Om det är sådan kö att det får i 0 km/h kommer det knappast helt plötsligt bli 100 km/h så snabbt att BB inte hinner lägga ner mobilen.

        Av en slump hamnade jag och min sambo i filen bredvid henne på väg till Norrtälje igår.
        Jag tittade lite extra när det var köer, och upptäckte att det var Isabella.

        Hon höll på med mobilen även då bilen rullade. Tänkte direkt på hur oansvarigt det är när man har två barn i bilen. Dessutom när man är den enda ansvariga just i den situationen.
        Kan även påpeka att hon körde ganska så fort när köerna släppte.

          Jo men säkert

            Kattis: varför skulle jag ljuga om att ha sett henne i en bilkö?

            Däremot kände jag inte igen henne på en gång utan det var mest bilen som drog min uppmärksamhet. Sen var jag tvungen att dubbelkolla på instastory där man såg en skymt av registreringsnumret.

        Nej man ser att den står på 30km i timmen. Och oavsett vad, ska man instagramma? Ska man inte vara uppmärksam på att kön kan röra på sig om den stod still? Har man inte som förare en uppgift att vara medveten om vad som händer? Bella är farlig i trafiken. Det är alla som gör så här. Hon kommer orsaka en olycka snart. Om man känenr sig säker på att göra en grej med mobilen i låga farter kommer hon tänja på gränserna och göra samma sak i högre sen.

    Enligt alla smarta huvuden då betyder det alltså att tröjan till vänster är ett uttalande av Anna kring hennes sons dom. Och andra tröjan står team Antonio. Ant onion.. haha sjukt smart.

    Okej min kommentar försvann för jag skrev sonens namn. Men det var ingen dålig kommentar. Hoppas du kan godkänna min kommentar, kanske sudda namnet bara då om det går. Orkar inte skriva igen..

    Det är ju uppenbart att det är riktat mot vederbörandes barn av manligt kön.

    Varför försvinner mina kommentarer? Är det här ett ställningstagande i frågan från nöjesguidens sida? Konsten handlar uppenbart om det b r o t t hennes son begått och hennes ställningstaganden gällande brottsoffrets del i det hela.

    Jag tycker det värsta är att Booken inte verkar förstå att hon utsätter sina barn. De är egna individer och kanske skulle kunna tala för sig själva? Men hon för deras talan, så de blir dragna över samma kant som henne. När jag ser kändisar som poserar på bild med henne och när jag ser intervjuver med henne så sjunker personerna i mina ögon precis som i så många andras, de som intervjuvar henne ger henne plats att synas och uttala sig i media. Sanna mina ord, snart kommer hon att gråta ut om att BL.Vip förstört hennes liv. Min undran är också vad har hon för hållhake på sin man?

    Läs flashbacktråden i aktuella brott, sök på Solna. Myrlökens föräldrar ville att hovrätten skulle titta på flickan bakgrund och därmed döma till fördel för Myrlöken. Så uselt. Hon var 13 och i ett försvarslöst tillstånd pga alkohol som Myrlöken försett henne med.

      ”Myrlöken”! ??

      Hahah! Myrlöken. Kan vara det bästa jag hört!

      Myrlöken!!! ??? Dessutom var han ju nykter och utnyttjade tillfället.

      Jag tror faktiskt att boken nog inte tycker att ”det var så farligt” att en avsugning inte kan vara ett övergrepp, en våldtäkt.

    Alltså denna kommentar slår allt på hennes insta, om tröjorna såklart ?? kan ej sluta skratta http://www.bilddump.se/bilder/20170909121424-77.236.164.201.png

Comments are closed.