Ett kärleksbarn!

Angelica Blick:

Jag tänker att om Susanne Lanefelt, Elin från Fucking Åmål och ett par snöriga ballerinaskor (plus lite klack då) fick ett kärleksbarn så skulle det vara Angelica Blick under New York Fashion week.
Mysbyxor och klackisar? Jag känner mig gammal.
Jag har liksom redan haft det där modet en gång och vill verkligen inte skaka liv i det igen… Jag tror jag ställt frågan tidigare men den är värd att ställa igen:
Har vi gått full circle? Har vi sett allt som går att se till den milda grad att vi måste börja återanvända det värsta från 90-talet?

Men det känns som att detta är lite i ropet – helt (för mig) obegripliga outfits.
Jag fick ett tips igår om Elles lista över de bäst klädda under Stockholm Fashion week där en tjej från Vice tog på sig det fulaste hon kunde hitta på Stadsmissionen och fick plats på listan.
De flesta av personerna på listan ser mer eller mindre ut som att de rasslat in på närmaste Stadsmission för att i mörker klä sig på 30 sekunder blankt.
Så här såg liksom jag ut när jag var 6 år och provade alla mammas kläder som hängde i garderoben. Det enda som saknas är toalettpappret längst fram i klackisarna så de skulle stanna kvar på fötterna.
Så vad vill jag ha sagt med detta? Att jag kan noll och ingenting om mode och nog aldrig kommer göra det heller.
Jag sträcker mig så långt som att byta mellan stuprörsjeans och utsvängda när trenden svänger. Det tycker jag är att ta ut svängarna. =)

Jag menar, jag har ju säkert många liknande plagg i min garderob – jag skulle bara aldrig komma på tanken att bära dem tillsamman.
Bilderna kommer från Elle.

Det här påminner om när jag höll på att flyttpacka och min kompis Zoe tog fram det fulaste hon kunde hitta i min garderob och satte ihop en tjusig outfit som hon toppade av med att sjunga Livin’ on a prayer med hjälp av ett silverfärgat blockljus som mikrofon. Hon hade passat som handen i handsken på Fashion week. =)

Monica: Well, this is the last box of your clothes. I’m just gonna label it, ”What were you thinking?”
Rachel: Funny, because I was just gonna go across the hall and write that on Chandler.

Tihiiiii!!!

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahaha!! Fy fan vad gräsligt klädda de var. Uteliggarmode, man tar på sig vad som helst för att hålla sig varm.

  Pewdiepie är en riktig rasse, har varit i farten återigen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Gd26V/pewdiepies-rasistiska-ordval-kan-sta-honom-dyrt

   Hahahahah!!! Men lol. Ja, man är en rasist för att man säger det ”föööööörbjudna” ordet. Nej, inte riktigt så.

    Har du missat detta http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Q4y6V ? Hur kommer det sig att han ”råkar” uttrycka sig rasistisk om han inte är rasse?

     ”Rasistiskt”, inte ”rasistisk”. Jag ser sådana här fel ÖVERALLT numera. Skriver folk fel eller kan folk inte längre böja ord korrekt?

      Ber ÖDMJUKAST om ursäkt att jag missade en bokstav när jag skrev snabbt på mobilen.

  Catrin är närvarande.

   ”Kommentarer inaktiverade” var väl ett jättekonstigt val för inlägget om rättegången??!

    helt rätt – jag drar på dem igen.

  EXAKT så jag känner när jag ser såna outfits. Ju konstigare och längre från klassiskt välklätt desto bättre verkar vara regeln.

  Calle S verkar vara besviken över att Tom-Allan har fått håret avklippt, svarar på kommentarer om att ”de” har klippt honom, och att han också håller helt med om att han skulle ha håret kvar. Verkar som att Anitha har klippt honom utan att prata om det med honom först. Finns kommentarer både på hans egen insta och Sandhras. Hört att han pratar otroligt mycket skit om Anitha till varenda människa han träffat på i princip. Någon är bitter🙄

   Tror ju knappast du eller någon kan ha koll på vad han skulle prata med alla om. Det är ju självklart bara skvaller.

    Det är inte skvaller, har själv hört det från personer som hade lunchmöte med honom och han drog igång om henne. Dom känner honom inte alls och tyckte att det var väldigt märkligt att han började snacka skit om sin sitt ex till några han inte ens känner.

  Haha Ingrid Altino (Vice) skriver så jävla roliga texter

  90-talsmodet har ju varit trendigt i några år nu. Billigt att håna modeskapare och modelejon tycker jag. Alla klär sig som de vill.

   Alla får klä sig precis som de vill, men ingen kan ta ifrån oss att ha åsikter om det. Jag tycker allt ovan är skitfult!
   Det finns säkert de som tycker att jag klär mig fult och trist, fast jag tycker att det är klassiskt snyggt. Och det är helt OK att folk tycker det.

  Fruktansvärt fult! Kommer aldrig förstå mig på det där!!

  Jag fattar seriöst inte nånting av dagens mode. Sådär ser jag möjligen ut när jag har haft maginfluensa några dagar och alla ”snygga” myskläder är i tvätten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *