Två jävla clowner i en och samma sandlåda

Jocke & Jonna:

Jocke pratar ofta om att folk använder sig av hans namn för att få klick och ofta tvivlar jag på att det stämmer men här- och här har vi nog fan vinnaren!
Jag ville mest skrika ner i en kudde under hela den här videon. Den här pajsaren menar på att Jocke ska ha blåst honom på 10 000 kr i produkter – han ville ha en Youtubevideo men fick en bild på Instagram.
Att de båda två beter sig som totala snorungar i sin mailkonversation till varandra orkar jag knappt ens ta upp men tror den här tribalprydda killen att man får ett Youtubeklipp för 10 000 kr?
Han gnäller över att han ”bara” fick en Instagrambild för sina stålar och bevisar där sin totala okunnighet för vad saker och ting kostar på sociala medier.
Jocke har i skrivande stund 827 000 följare på Instagram. Han kan med lätthet ha uppåt en 60-70 000 kr för en Instagrambild så snubben här ovan borde skatta sig lycklig över att han fick all den exponeringen för ynka 10 000 kr i produkter men har verkar vara totalt tappad när det kommer till marknadsföring på sociala medier. Kanske be om att få ringa en vän eller fråga publiken nästa gång?

Att han sedan bevisar för alla som kollar på klippet att han är en råidiot får ju stå för honom. Han avslöjar nämligen både Jocke och Jonnas fysiska adress och Jockes mobilnummer och ber honom göra smygreklam för hans märke! Han BER Jocke göra smygreklam! ”Du får gärna lägga videon på Jonnas kanal om du gör smygreklam för mina produkter på din egen”. Och Jocke verkar inte bättre själv eftersom han accepterar. Bra att veta inför framtiden att Jocke inte alls är oäven att göra smygreklam.
Det finns ingenting Jocke kan säga eller göra som skadar hans varumärke MER än det han själv gör i den här videon.
Att han sedan sitter med solglasögon och lipar under 14 minuter får mig bara att vilja sticka ut mina ögon med de ätpinnar jag nyss åt sushi med.
Han fick ett jäkla GULD-inlägg för sina ynka 10 000 kr och så har han mage att sitta och påstå att Jocke blåst honom! Kanske dags att komma in i den sociala medier-marknadsföringsmatchen???

Jag vägrar länka till den eftersom jag inte vill ge honom ett enda klick till eftersom det han sysslar med är både pinsamt och sorgligt. Den som vill titta får vackert göra detektivarbetet själv.
Själv ska jag gå och skrika i den där kudden med ätpinnar i ögonen.

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    1. Vem fan bryr sig?
    2. Vem fan bryr sig?

    Joakim Lundell borde skaffa sig assistenter som tog hand om hans affärer. Så han slipper tjafsa så mycket onödigt.

    Lite OT: funderade i helgen på vad bloggare tjänar när de ställer upp på events. Var på Svenssons i Lammhults öppning i sickla i helgen där bl.a. Petra Tungården, en av tvillingarna o Frida Fahrman ”jobbade”. Det dom gjorde var att gå runt och ta kort på varandra och stå i en cirkel och prata högljutt. Kostade inte ens på sig ett leende åt kunderna. Hur mycket tjänar dom på att ställa upp på events?

    Hon har bra minne Isabella.
    I intervjun hos damernas värld så köpte hon sin Omega seamaster som belöning till sig själv, men en snabb googling så hittar man hennes eget blogginlägg där hon fick den av sina föräldrar 2009. Är så synd man aldrig kan tro på något hon säger, inget verkar stämma med den människan när historier ändras gång på gång på gång.

    http://www.isabellalowengrip.se/2009/06/en-vecka-kvar-till-studenten/

      Det står ju att hon önskade sig den. Kan du länka till någon mer info där hon faktiskt fick den och har den på sig?

        Jag läste hennes blogg på den tiden.
        Lägligt nog är det fler perioder i hennes liv som är utraderade. 12 inlägg finns i juni 2009 och hela juli augusti och september är borta för 2009.
        Ungefär samma som att allt kring bröllop och saker med Odd försvann för att kunna glömma allt positivt hon skrivit om äktenskapet.

      Hon fick pengar i studentpresent och köpte klockan för dem.

      Citerade från hennes bok igår. Orkar inte leta upp det igen men hon skriver att hon fick halva summan av sina föräldrar och sparade ihop andra halvan själv.

    Klockan närmar sig 9.00 and I feel like pop som popcorn ?? såå taggad!

    Rättegång!!

      Samma här! ? Önskar jag tagit med mig popcorn på väg till jobbet.
      Hoppas hon dyker upp!

    Har varit uppe hela natten för att jag vill se rättegången. Snacka om att man inte har något liv men detta är typ det intressanta som har hänt på ett tag känner jag.

      Varför vara uppe hela natten? Du kunde ju ha sovit till 8.59.

        Jag jobbar natt denna vecka och vaknade igår vid 20.00 på kvällen för att vända på dygnet så att jag orkar jobba natt ikväll. Hade kunnat somna för 3-4 timmar sen men valde att vara uppe tills det börjar.

    nu har han ju fått exakt det han var
    ute efter så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.