Den ultimata frågan

Facebook:

Jag hittade den här frågan i Facebookgruppen Dr. Status och var helt enkelt tvungen att själv ställa den på min sida.
Vad tror ni? Finns det någon fast gräns satt?
Går man på månader? Antal behandlingar? När blir egentligen bröstvårtan så där farlig att man inte kan titta direkt på den längre?

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur som, helt enkelt en genial fråga. Svaret få vi se..

    En transtjej gjorde ju det testet på Instagram för något år sedan – hur länge kunde hon lägga upp bilder på sin växande bröst innan de censurerades. Tror hon blev konsekvent censurerad när man fick nys om vad hon gjorde. http://mashable.com/2015/09/30/do-i-have-boobs-now/#KUlZB7Kjfiqi

    vet att vissa transmän får sina barbröstade bilder borttagna även efter en genomförd mastektomi :/

    Tror kaylie Norell blev anmäld på sin yt kanal när hon råkade visa brösten innan sin behandling ( alltså hon hade manliga bröst) men det var som sagt tackvare någon el några hade anmält henne

    Det här var det bästa jag läst på flera månader!!!

    Har Ellen och mike gjort slut igen? Följer inte varandra på ig längre

    Intressant fråga. Förstår inte vad som ska vara så fult och syndigt med ett kvinnobröst så det ska behövas censureras. Kan inte förstå hur gammal sexmoralism lever kvar år 2017. Löjligt!

    Säger bara… Free the nipples!!! ??
    Aldrig fattat varför en kvinnas bröstvårtor inte får synas. Helst inte ens genom en tröja, nejnej. De måste gömmas i BH eller tejpas över. När uppstod detta fenomen? Det kan ju inte varit så här i alla tider? Uppriktigt nyfiken. Men jag röstar för att fler kvinnor gör uppror (som går med bh för att samhället har bestämt att det inte är ok att visa bröstvårtor genom tyget, naket, etc). Kvinnors nipples förtjänar lika mycket rampljus som männens ?

    Jag ammade en gång på ett köpcentrum i Örebro, satte mig på en bänk där det redan satt en man (som såg ut som om han var med i ett motorcykelgäng). När jag väl börjat amma min son gick det förbi en kvinna i 50 års åldern som stannade till lite och surt sa: – Det är inte meningen att du ska sitta här och amma, det finns toaletter, vet du.
    Jag blev helt paff och fick inte fram ett ord men mannen bredvid mig sa blixtsnabbt till kvinnan: -Det är inte meningen att du ska gå här, det finns speciella rum för såna som är så fula som dig, vet du.
    Glömmer aldrig den kvinnans min? och jag glömmer aldrig den underbara killen som kom till mitt försvar❤️

      Vad fint gjort av honom. Själv blev jag knuffad på av en ganska stor man när jag satt och ammade min bebis. Han skrek att jag var ett vidrigt luder som satt och blottade mig. Blev riktigt rädd iom att jag höll i min lilla bebis. Det kom ett gäng med tonårskillar precis då som frågade vad fan han höll på med. Det slutade i stort bråk och att polisen kom… Jag anmälde mannen för ofredande och bjöd killarna på lunch som tack för hjälpen.

        Vilka fantastiska tonåringar!

      Bästa jag läst, vilken underbar kille!

      Hahahahahaha!

    När jag var liten, i mitten/slutet på 80-talet, var det här inte ens nåt man brydde sig om. Alla solade topless på stranden, kvinnor gick utan bh och lät brösten hänga fritt, och ingen tyckte att det var konstigt. När jag fick barn för 20 år sedan ammade jag öppet på både torg och fik, och fick aldrig några kommentarer om det. Vad hände? När bestämde sig folk dör att ta detta jättekliv tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.