CamCams webbshop!!!

Blondinbella:

Jag har funderat länge över den här märkliga dekorationen som Bella har hemma i sitt fönster. Den är säkert svindyr men jag har tagit fram en budgetvariant som ni kan få handla i min webbshop.
Se bara till att ni inte har en Tjock Hetsätarkatt hemma som kan gå och knapra på konstverket för den kommer varken med garanti eller försäkring.

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag skulle inte tro att Bella betalat något för dessa märkliga tingestar. Det måste ha varit något som inredaren ställde dit för att promota konstnären eller vad man nu ska kalla upphovsmannen/kvinnan. Bagaren kanske?

    Haha fiffigt 🙂

      SMYGREKLAM CAMCAM;)

        NÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!

    Förlåt för att jag avviker från ämnet.

    För ett tag sen gav ni mig mycket stöd i min svåra stund då jag berättade att jag nyligen förlorat min far och att min mamma inte heller hade långt kvar. Jag har gått tillbaka till era varma kommentarer när det känts riktigt svårt och de har hjälpt mig mycket mer än ni kan ana. ❤

    Nu sitter jag vid min mammas sida och det är inte många timmar kvar.

    Ni som är troende får gärna skänka oss en tanke och självklart även ni andra.

    Jag vill inte att det ska bli en massa inlägg som är helt OT här hos Camcam – det räcker att ni tänker på oss om ni vill.

    Tack för stödet jag fick tidigare – och ta hand om era nära och kära så länge ni har dem!

    Kram! ❤

      ❤❤❤

      Tänker på er. <3

      Du har alla läsare av bloggbevakning vid din sida, hoppas det kan ge någon stöttning i din situation ❤️

      Fina du!!! Skickar varma kramar. Du är stark o din mamma har tur att ha dig vid sin sida

      All kärlek till er. ? Jag vet inte vad dina föräldrar hade för relation till varandra, men det finns något fint i orden ”far har sträckt ut handen och mor har fattat den”.

      Sitter hos klienter i telefonkonferens och dränks i email men kände bara att du absolut inte skulle behöva vänta länge med att få en varm hand utsträckt mot dig efter att du har postat inlägget. Jag tänker på dig och din mamma, tänker på vilken fin gåva du ger henne som är där med henne till slutet, tänker hur stolt hon måste vara över sitt fina barn och hur stolt du kommer känna dig om några år över ditt val att närvara. Sorg är inte lätt och inga val får fördömas men jag vill bara säga att du är en jättefin människa, nu gäller det att bli en stark sån också för att ta sig genom den långa mörka tunneln och ut till ljuset på andra sidan. Alla tankar och böner om ett fredligt avsked av jordelivet önskar jag din mamma, och dig önskar jag hopp och ljus och kärlek och värme. Stor kram till dig

      Tänker på er. <3

      Önskar er all styrka i världen ❤️

      Varma kramar till dig, Sorgsen <3
      Du finns i mina och många andras tankar.

      Tänker på er ❤️

      Jag tänker på dej. Har förlorat min pappa och går igenom sådan oro så oj jag förstår. Var tuff nu och kämpa. Du är inte ensam vi är många som går igenom sorg. Stor kram. ??

      ❤️
      Tänker på Er i denna svåra stund.

      ”Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
      och något oväntat sker.
      Världen förändrar sig varje dag,
      men ibland blir den aldrig densamma mer”.

      /Alf Henriksson

      Kramar till Er båda.

      All kärlek till dig och din mor. Önskar av hela mitt hjärta att din mamma får en stilla övergång.
      Kramar

      Jag tänker på er och hoppas att det finns någon vän som du kan landa hos ❤️

      Varma kramar

      ❤ jag kan inte ens föreställa mig hur det känns. Fint att din mamma har sig vid sin sida in i det sista.

      Nu har mamma somnat stilla.
      Pappa har bokat ett dubbelrum så nu kan han och mamma vara tillsammans igen.

      Tack snälla alla ni för ert stora stöd!
      Det betyder mycket när man inte har en stor släkt att luta sig emot.

      ❤❤❤

        Åh! Ikväll går alla mina tankar till dig! Världens största kram till dig! <3 <3 <3

        ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

        Beklagar verkligen. Tänker på dig. Stor varm cyberkram till dig.

        ?

        <3

        Tänker på dig! Fäller en tår. Livet är förjävligt ibland. Men livet är också fint. Hade det inte varit så fint att ha sina nära och kära hade det ju heller inte varit så förjävligt att förlora dem.

        Saknaden får man helt enkelt acceptera, men sorgen kommer övergå till en värme och tankar och tacksamhet över allt fint man hade. <3 kram till dig!!

        Kram till dig! <3 Förstår vad du går igenom då jag också är utan föräldrar, och satt med min mamma för ett par år sen när hon somnade in. Man tror att man inte kommer orka överleva men det gör man, även om det många gånger är otroligt tufft.

        Ni ses i Nangijala ❤

        Beklagar sorgen ❤ Så fint att du var där hos din mor. Vad jag tror så väntar din far på andra sidan. All kärlek till dig

    Tänker på er! <3

    Så kul inlägg!
    Går att göra mycket ”lyxiga” dekorationer av aluminiumfolie, som foliehatten lilla nöboll’ hade.

    Head of comment-killen verkar iaf sköta sitt jobb! När de tagit bort alla kritiska kommentarer och därmed det efterföljande tjafset, blir det ca 20 kvar 🙂

      Aha. Jag har alltid undrat hur stor Bellans fanclub egentligen var. Ni vet de där som alltid hoppar in och försvarar henne mot elaka (sanningsenliga) kommentarer. 20 stycken är de alltså :p

    Egentligen tror jag knäckebröden ska vara lite som insynsskydd, min morbror hade en lägenhet i stan o trottoaren nedanför fönstret. Folks huvuden va i höjde med fönsterkarme . Vill minnas att han hade lite olika Liknande krims krams i fönstren

    Alltså gabjoss? Hennes reklam för sin blogg får mig att ta fram skämskudden. ”Läs om min snippa på bloggen ??” Vad faaaaaan

      Nu har jag inte sett någon reklam för bloggen men inlägget är riktigt bra och modigt! Tror att många som som är/blivit gravida för första gången behöver läsa sånt:) Alltid skönt att läsa om andra med liknande ”problem” haha.

      The shit som sker när man blir gravid, och sedan är. Chesus!!!!

    Vad kul om thk knaprar blir det ju mer personligt eller??

    Alltså bellas instastories.. HAHAHAHAHA heeeeela tiden. Så tröttsamt

    Så sjukt!!! Såg dessa två fönsterskärmar/dekorationer igår och skickade till min syster ”kolla ser ut som två runda knäckebröd”.

    Tänkte även tanken ”undrar om camcam kommer kommentera dem i ett inlägg??”

    Och woooila ???

    Väldigt väntat att BB publicerar ett inlägg om hur mycket hon saknar sina barn så fort hon får mycket kritik (inlägget om henne som chef). Börjar se ett mönster,

      Jo för det är klart att det måste ju vara på grund av det. Det kan ju inte vara för att hon faktiskt saknar sina barn, det är ju helt otänkbart härinne.

      Det förvånar mig att inte nån härinne har kommit på idén att enda anledningen till att hon skaffade barn var för att hon skulle kunna använda dem som sköld när hon provocerar på bloggen. Men det dröjer väl inte.

        Jag tror Bella skaffade barn för att Odd ville och för att Bella tänkte att det kunde vara praktiskt att få barn tidigt så att barnen skulle ha ”unga föräldrar” när de blev vuxna.
        Att barnen kan vara användbara som avledning har hon kommit på nu. Men mönstret är tydligt att hon kastar in känslosamma inlägg så fort som det blivit lite dålig stämning på bloggen över något hon provocerat läsarna med.

    Haha, detta inlägget passade mig. Så himla roligt, Bellas dekorationer i förnstret är så hopplöst fula och tråkiga. Och säkert svindyra.

    .. jag är nog ensam om att tycka att dom är superfina. ?

      Nej! Jag tycker dom är fina också ? annorlunda och intressant form

    Vilket fint kommentarsfält det blev.
    Sorgsen skrev att det inte fanns stor släkt och finns det få vänner, så kanske ”Hitta vänner”-inläggen på Bloggbevakning i juni i år och i dec 2016 kan vara till hjälp.

    Länk till dessa inlägg:

    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/?s=Hitta+vänner

    Nä dessa är inte svindyra. Min storebror har en sån som han fick i födelsedagspresent för några år sedan. Max 500 spänn kostade en, om ens så mycket. 🙂

    Only knäckebröd for me som min bror sa till ett par gökar av manligt kön som försökte sälja knark till honom.
    Det var dyrt knäckebröd, Camilla, kanske blondinbella ingår som staty i priset? 🙂

      JA! En byst på Blondinbella att ha på sängbordet borde ingå!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.