Inlägg i samarbete med ”Nemo möter en vän”.

Nemo möter en vän/podd:

Egentligen gynnas inte jag av det här på något annat sätt än att mitt ego eventuellt kommer växa sig aningens större men så klart är det ett samarbete som ska märkas ut! 🙂

Det är nämligen så att jag kommer vara konferencier när en av Sveriges största intervjupoddar kör en livepodd på Södra Teatern.
Jag har alltid velat testa på att dosera ut min humor på folk live och här får jag chansen att göra premiär på scen genom att värma upp publiken och presentera Nemo och hans gäster!
Jag har nog fan inte tackat ja om avsnittet spelats in men det gör det inte så om det går åt skogen så får jag väl köra med lite ”man in black-taktik” och försöka radera det ur folks medvetande.
Men jag undrar om Nemo verkligen inser vad han gör när han ger mig en mikrofon och publik? Det kan sluta hur som helst. Om det vill sig riktigt illa har jag beatboxat innan jag går av scenen (vilket jag på intet sätt är bra på), vilket inte skulle vara första gången. Det gjorde jag även till allas förtjusning live i Nyhetsmorgon 2012 när jag presenterade årets sommarplågor, något som var allt annat än planerat. Åh, herregud, vad har jag gett mig in på!?

Men…vill ni se det här spektaklet så hittar ni all info HÄR!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad glad jag blev nu!!!!! Har redan biljetter dit och nu blir det ännu roligare. Lycka till!!

  Kräver video på när du beatboxar på TV4 🙋🏻

  Men uh inget mer av den snubben, snälla!

  Såg att Anders Wendin är med i ett avsnitt! Två män som tycker så himla synd om sig själva för att dom råkade bli sexualförbrytare, en sådan superduo alltså

  Camilla möter Catrin (Hedlund) om allt ifrån basketproffs till bedrägerier. 🙂
  Svartenbrandt hade någon föreläsning har jag för mig något halvår innan han tog livet av sig.
  Det blir nog kul.
  Hade hellre sett dig med sång, standup och pianospel, Camilla, standupshowen, ”romantik i den småländska svampskogen 🙂
  Gillar varken Nemo eller gästerna Porr Puma och dryge Ulf Brunnberg.

  Snälla Camcam. Får bort de andra artiklarna som inte har med din blogg att göra..

  Får ibland skrolla ner nästan en hel sida pga andra artiklar som tar massa plats.

   Jag har mailat ng massor av gånger. Tips är att NI gör det – de verkar inte lyssna på mig. Pelle.tamleht@nojesguiden.se

    Har mailat.

    Oroväckande att de inte lyssnar på dig…

  OT: VARFÖR lägger Booken upp på instastories när hon är på kyrkogården för att sörja sina föräldrar? Jag förstår att hon är ledsen och saknar
  dom (ja det kan jag faktiskt förstå) men VARFÖR skriver hon hälsningar till dom på instastories och gråter och spelar musik? Den kvinnan alltså…..

   Hahaha alltså så stört

   #segundakyrkogård

  #parasiempre

  Tips på annan podd: I senaste avsnittet av Dilemma (finns i podcast-appen eller på radioplay.se t.ex) gästar Anna Book och podden börjar med att hon beklagar sig en LÅNG stund (typ 15 min) över att media ger henne för mycket uppmärksamhet och att hon får tacka nej hela tiden till en massa olika program för att hon är för poppis. Hasse Aro är också gäst och ifrågasätter hur detta är ett problem och varför hon klagar så mycket. Så komiskt! Offerkoftan är på och Hasse pallar inte! Skrattade hela vägen till jobbet.

  OT men temptation Island.. deltagarna är släppts. Paow finns inte med som det spoilats om? Hon kan inte räknas som joker för jag känner en av singelkillarna och han har redan spoilar att han kommer in som joker efter några avsnitt och han finns med på den officiella deltagarlistan.

  Tittar in igen för att spy lite över det skeva i dina silkesvantar gällande Nemo när du går hårt åt typ alla andra för grejer som är minimala i jämförelse. Kommer aldrig att förstå.

   Ja gullandet med Nemo är faktiskt fullkomligt obegripligt. Sunkigt av dig Camilla!

  Jag är inte intresserad av att läsa om Nemo och jag tror många håller med. Om du inte kan skriva om honom på ett kritiskt sätt, som du gör med övriga bloggare/fittpetare/biljettbedragerskor, skulle jag hellre se att vi slipper läsa om honom på den här bloggen. Förstår inte hur du motiverar ditt samarbete med honom när du samtidigt ifrågasätter företag som samarbetar med exempelvis Catrin Hedlund.

   Skillanden är att han sonat sitt brott, är ångerfull och på alla sätt försöker gå vidare i sitt liv och vara ett bättre människa. Låter det som Catrin Hedlund som i måndags erkände nya brott?

    Han är bara ångerfull för att folk pratar om det, anledningarna till varför han inte ångrar sig eller förstår vad han gjort fel är vi många som tagit upp exempel på. I ett inlägg om Nemo skrev du själv såhär när du fick se vad han sagt om saken. Han bortförklarar sig, han hittar på. Sist så skyllde han till och med på advokaten! Är det att sona det man gjort fel och att vara ångerfull?

    ”Bloggbevakning skriver:
    11 Apr 2017 kl. 12:47
    Det hade jag faktiskt missat helt. =( Trist att läsa faktiskt…”

    Prövar en gång till med kommentaren eheeeh

    han är bara ångerfull för att folk pratar om det. Anledningarna till varför han inte ångrar sig eller förstår vad han gjort fel är vi många som tagit upp exempel på. I ett inlägg om honom skrev du själv såhär (nedan) när du fick se vad han sagt om saken. Han bortförklarar sig, han hittar på. Sist så skyllde han till och med på advokaten! Är det att sona det man gjort fel och att vara ångerfull?

    ”Bloggbevakning skriver:
    11 Apr 2017 kl. 12:47
    Det hade jag faktiskt missat helt. =( Trist att läsa faktiskt…”

     Jag har redan godkänt din kommentar. Jag HADE missat det helt då. Nu, efter att jag intervjuat honom så har jag inte det intryck du verkar ha. Helt okej, man får tycka olika.

      Som sagt, det har hänt kommer inte den här ”din kommentar inväntar granskning” inte upp och se kommer aldrig kommentaren upp, tänker att det har nåt med min webbläsare att göra eftersom man inte får någon info om att det ska godkännas. MEN DU BEHÖVER INTE GODKÄNNA ALLA 1000 kommentarer då

      Och för att svara. Det var i intervjun du gjort med honom han skyllde på sin advokat, att han var anledningen till att han sagt att han inte visste tjejens ålder…

       Jag tog bort några dubletter. =)

    Han ångrar ju inte vad han gjorde. Han ångrar att han åkte fast.

  Snälla. När du skriver om det där äcklet sjunker du rejält i mina ögon. Bloggen har överlag blivit mycket sämre sista tiden.

   Det var tråkigt att höra. Själv är jag jättenöjd med den och läsarantalet stiget hela tiden så det är ett bra betyg.

   Ja kvalitén är det lite upp och ner med särskilt sista tiden (undantaget katrin-bevakningen som höjde)

   Tycker dock fortfarande det är mycket onödiga och lite äckliga detaljer om ex. katterna som känns så malplacerade i mina ögon.

    Whaaaaat? Mer katter! Mina drar också röven över mattorna och hetsäter allt i sin väg. Camcam kanske kan ha en parallell kattblogg? 🙂

  ~~~~~~test om jag kan kommentera eller om jag satt på moderering ~~ ibland dyker det upp att ens kommentar inväntar granskning och ibland inte, som nu får väl se om det blir en miljon kommentarer snart

  Usch. Låt oss slippa se den här vidriga människan här. Du kan producera bättre än så!
  Eller är det bara för att du är köpt?

  Vad blit nästa steg? Att frottera sig med Elaine Eksvärds pappa? Han har också sonat sitt brott.
  Börja med att intervjuva honom, så kan han också SÄGA att han är ångerfull, försöker gå vidare i sitt liv och bli en bättre människa. Precis som Nemo sagt.
  Förstår ni jämförelsen?

   Nej. Det har han INTE. Fy fan vad äckligt att göra den jämförelsen.

    Helt ärligt, vad som är äckligt är att du samarbetar med Nemo.

    Äckligt var att ställa den här frågan till honom

    ”Det är ju ganska aktuellt nu i och med den sk ”handbollspedofilen” där tjejen var 13 och i beroende ställning till honom när de började ha sex. Hur känns det att lite ”klumpas ihop” med den typen av brottslingar? Eller vuxna män som faktiskt förgripit sig på små, små barn men som ändå heter typ samma sak som det brott du dömts för?”

    Äckligt är att Nemo säger att det var den här fjortonåriga tjejen som söp ner honom, att han rent moralisk inte har gjort något fel (hans medverkan i Medberoendepodden förra året)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *