Nytt från MumsMums..

Joe Santagato:

Craigslist =Blocket.
”I need someone to fart on my son’s pet-turtle!”

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sharkweek hänger med Blondinbella på Twitter!

   De käkar på Mathias Dahlgrens Matbaren. Säkert trevligt ? Antar att Bella behöver en kick-off inför resan till HK imorgon ?

   Hur hänger man på Twitter?

    Kul!

  Alltså I Love him!!!!! Fart all over My sons stuff….. bushahahahahaja

  Det enda jag tänker på när jag hör och läser ”Craigs list” är ett av få avsnitt som jag sett av Dr Phil. En kvinnas ex skrev ut en annons där i hennes ställe. Där önskade ”hon” sig en våldtäkt. (???) En rå våldtäkt. Jaha, och vad hände? Jo, en dag kom hon hem och blev överfallen, slagen, bunden och våldtagen. Minns inte hur hon kom till sjukhus men när hennes nuvarande pojkvän skulle hem och hämta grejer åt henne stod det en man där som också svarat på annonsen om ”frivillig våldtäkt”. Den första mannen som våldtog henne åkte dit för brotten men trodde att ”hon ville detta”. Man fick se bilder på hur hon såg ut efter misshandeln och våldtäkten. Kommer aldrig glömma bilderna. Hur kan någon ens tro att någon vill bli våldtagen?! Ja, så det tänker jag på när jag hör och läser det ordet. Usch.

   Jag såg också det avsnittet och jag tänker med på det när jag hör om craigslist. Det var så jävla vidrigt!!!

  Känns inte Simon Skölds inlägg på IG lite VÄL övertydligt? Dessutom har karln knappt skägg! Känns orättvist mot oss andra män. Jag ropar diskriminering mot oss med riktigt skägg! ?

   Vilket inlägg syftar du på?

    Hans nya rakhyvlar… sorry för att det inte riktigt gick fram. Jag var väl för upprörd! ?

  Ankpungens gubbvän dyker upp som gubben (ha) i lådan på deras tjejresa i Kroatien. Stalker much?

   Och vad är du då? Du behöver en hobby!

    Hon har ju lagt ut det själv på snapchat så det är väl inte till att stalka huh? Tyckte också det var märkligt, tråkigt för kompisen liksom.

    Min hobby är att läsa bloggar och kolla på tv-serier

   Osar kontrollerande ? (Om oinbjuden)

    Ja min tanke precis, kontrollbehov

  Har varit lite off pga influensa men då jag nu skulle kolla mina influencers – eller inte 😉 ser jag att familjenmångabarn- varför ska de vara annorlunda, det är enl mig något som de själva skapar. Ja nu kan man kanske ifrågasätta min influencer Madde Iilmnrud då inget vet hur många av barnen tillhör Mikael. I alla fall så det jag skulle skriva om är att hon skrivit en MASSA gånger att hon inte är en ”cliffhanger” utan berättar saker då hon VET. Jag kan nog inte annat än kalla henne för en ammande cliffhanger just nu.

  Kolla Bingos instastory från inatt. Verkar vara ett riktigt party för Katrin . Magdalena Graaf är riktigt full och Pumaswed kör hårt

   Ja tänka sig. Vuxna människor som lyckas få till en helg med alla sina vänner och går all in på festandet. Det är helt jävla underbart och jag önskar att de kommer göra så mycket tok så de kan skratta åt detta tills det är dags för Katrins 50års fest. Hoppas verkligen inte att detta ska slås upp som ”oansvarigt” och ” kan någon tänka på baaaaarnen” osvosv. Skitsamma om det hamnar på sociala medier, vi lever i en sådan värld. Kan kidsen (de äldre, de yngre borde rimligtvis inte förstå ändå) inte ta att föräldrarna har kul så är det deras problem att de inte förstått att deras föräldrar inte är felfria och precis som vilka andra människor som helst som lever livet.

    Fast jag kan nog inte riktigt hålla med dig där. Alla verkar inte tycka att det känns så härligt med varken Puma Swedes show eller Bingos dokumentärfilmande…. Kolla in Sara Sommerfeldt t ex. Stackare. Och även Isabell Adrian ryter ifrån tidigare under kvällen när Bingo filmar mindre trevliga saker.

    Helt ärligt. Festar de såhär?

     Håller absolut med dig ang om de ska läggas ut på sociala medier mot folks vilja. Det är inte okej att filma och lägga ut när folk uppenbarligen inte vill.
     Men din sista kommentar ”festar de sådär” får eftersmak i munnen. Vilka är vi att döma andra vuxna människor? Vill de ta en paus från sin vardag och dra till Nice och släppa alla spärrar så do it! Vill de lägga ut det så hela världen kan se så bara gört! Dock under förutsättningen att de som är med på bild/film är okej med det såklart!

      Du har rätt förstås, det var en onödig kommentar. Får skylla på att jag var en aning morgonchockad 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.