Svaren på frågestunden del 2!

Här hittar du del 1.

1. Kan du bli en blogg+youtubebevaknings blogg? Galet dålig uppdatering på den andra.
2. Vilka bloggare var en gång i tiden stora men är nu bara orelevanta?
Svar:
1. Jag försöker täcka in Youtube också i min bevakning men det är inget litet område att hålla koll på, men jag försöker hålla ett öga på de allra största.
2. Mogi, Stina-Lee, Michas, Dessie och Hanna Widerstedt.

Väldigt efter, men hur gick det för kvinnan som hade typ tröttpåattvarapreggo som användarnamn? ( missade upplösningen)
Svar: Bebisen har kommit och verkar hålla henne sysselsatt så vida hon inte bytt namn här inne utan att jag vet om det.

1.Undrar också hur du väljer vem du skriver om (kan aldrig bli för mycket Bella!)?
2.Och hur ser din arbetsdag ut rent praktiskt när du jobbar med bloggen?
Svar:
1. När jag läser blogginlägg så känner jag nästan direkt om jag vill skriva om det. Jag får liksom ”feeling” på en gång och lampan tänds. Jag har börjat använda mig av Bloglovin’ nu – sist på bloggen – för att slippa sitta och klicka mig in på allas bloggar. Det blir lätt lite för snävt då i urvalet.
2. Eftersom första inlägget kommer upp kl 06 så tidsinställer jag det kvällen innan – precis som jag gjort med detta.
Jag går upp runt 07.30-08.00 och sätter mig direkt och kollar igenom kommentarerna och mailen för att sedan går över till alla läsa bloggar, kolla facebook, youtube, instagram och snapchat. Jag skriver väl till lunch ungefär då jag tar en promenad med Molle, min grannes Golden Retriver och min partner in crime. Sen jobbar jag några timmar till innan jag planerar kvällens middag och åker och handlar. Sen är jag ledig några timmar – förutom att hålla ett öga på kommenterarna – då jag spenderar tid med familjen när de kommer hem från jobb och skola. Sen vid kanske 20 så sätter jag mig och skriver morgondagens första inlägg som jag tidsinställer.

Har du märkt att bloggare/influencers kommenterar om sig själva i annat namn här på bloggen? Via exempelvis en IP-adress som du kan se via maillkorrenspondens eller att denne har kommenterat i sitt ”riktiga” namn tidigare? Med tanke på att du kunnat blockera Catten exempelvis, så det bör gå att se/märka av väl?
Svar: Catrin har aldrig kommenterat under något annat namn än sitt egna så det var inte så svårt att blockera. Om hon är riktigt snäll så kanske jag släpper på henne i framtiden.

VARFÖR i hela friden gräver du inte mer i stefan-och-angelica-gate? Finns ju HUR mycket som helst att hämta där!
Svar: Skvaller, skvaller, skvaller. Jag skriver bara om sådant som redan publicerats. Det här är ingen skvallerblogg.

Får du aldrig ångest av att smutskasta andra?
Svar: Om jag ansåg att jag smutskastade andra människor så skulle jag givetvis ha ångest över det men det tycker jag inte att jag gör.

Varför skriver du inte om alla stora mammabloggar som Ilmrud, Norrström M fl. varför undgår Graafsystrarna, Toftby M fl nästan helt granskning från dig?
Svar: De har alla – förutom Mirka – egna kategorier här på bloggen och jag skriver om dem då och då när det hänt något värt att skriva om.

Jag har en fråga angående dig och Nöjesguiden. Förstår att dom har stöttat dig bra hittills men detta senaste tilltag med reklam för egna gamla artiklar överallt som verkligen har förstört läsarupplevelsen för oss besökare.. Hur relevant är det med flera år gamla nyheter om att Alex och Amanda Schulman väntar barn t.ex. Min fråga är: fick du någonsin svar angående det? Såg dig skriva att dom inte svarade dig vilket är helt sjukt, jag menar så otroligt mycket besök som du inbringar till deras portal så måste du väl få vara viktigare för dom än så? Blev du någonsin involverad eller tillfrågad innan dom gjorde din blogg till sin egen clicbait-site? Och finns det en chans att vi kan få tillbaka bloggen i lite bättre format eller måste du bara acceptera att det är såhär nu?
Rip lättlästa favoritbloggen
Svar: Nej, det gjorde de inte och jag är sjukt irriterad på att de totalt ignorerar mina mail om att jag vill att det ska tas bort.
Det får en inte att känna sig jätteuppskattad direkt.

Varför skriver du inte om Lovisa Barkman?
Svar: Har inte fastnat för hennes blogg helt enkelt. Den är liksom bara en i mängden av andra generiska bloggar.

Vad tjänar du i månaden?
Vad hände med din musikkarriär?
Hur kom du och Tyra i kontakt med varandra?
Svar:
1. Jag tjänar pengar. Bra med pengar. Sexsiffrigt – så mycket kan jag avslöja.
2. Se tidigare svar.
3. Vi kom i kontakt med varandra via en gemensam vän.

Vilken känd person hade du helst nuppat med?
Svar: Jamie Dornan. Eller Leonardo DiCaprio under Titanic-eran. Gudars skymning vad kär jag var i honom.

Jag undrar hur det kom sig att du valde att skapa en kommentatorblogg, vad som fanns i tankarna och vad målet var då, och ifall målet idag är detsamma eller om det har ändrats.
Sen funderar jag kring dina ”värderingar” eller hur man ska uttrycka det, vad skulle du absolut inte skriva om/outa (om vi bortser helt på vad ditt kontrakt innebär, vad du inte får skriva om osv.)
Kenzas bröllopsdatum valde du att inte skriva ut, av respekt antar jag? Så vad finns det mer för saker som är ”heliga”? Vart går dina gränser helt enkelt.
Svar: Jag har bloggar sedan 1999 men ville inte skriva om mig själv längre, dock älskar jag att skriva och det riktigt kliade i fingrarna. Så…en vecka när jag var hemma med influensan så bestämde jag mig för att skapa en ny typ av blogg – ingen skvallerblogg utan mer än rapporteringsblogg full av humor och ögonglimt.
Jag hade faktiskt kontaktat Madde på Svenska Bloggare och frågat om hon ville ha hjälp med uppdateringen eftersom den uppdaterades så sällan men jag fick aldrig något svar så jag startade en egen istället.
Jag har en ganska stark och tydlig moralisk kompass som jag går efter. Jag skriver som sagt inte om saker som inte redan publicerats och Kenza var så väldigt tydlig med att hon inte ville att hennes bröllopsdatum och plats skulle komma ut, så när jag såg att någon ur personalen på slottet hon bokad läck uppgifterna på min blogg så blev jag vansinnig. Så sjukt respektlöst.
Jag publicerar heller aldrig bilder på barn, även om influencern själv gjort det och jag skriver inte om självmord mm. Det är vanligt inom pressetik.

Vad är framtidsplanerna för denna blogg + var ser du dig själv vara om fem år?
Svar: Jag skulle vilja involvera mer rörlig bild i konceptet. Sen finns det även planer för en bok om sociala medier – ett bokkoncept som inte finns på marknaden just nu.
Jag drömmer stort.
Om fem år arbetar jag som skribent och arbetar med media. Så vida ingen hostar upp det där skivkontraktet för då befinner jag mig på världsturné med Beyoncé som förband.

Varför kan du inte skriva ett inlägt om Bloggvännerna vi minns som försvann och vad de gör idag?
Skulle även vilja ha ett liknande inlägg om storbloggarna som försvann, tex Mixx, stina-lee osv
Svar: Det kan jag absolut göra. Ska spåna loss på det.

VIlken bloggare/influencer skulle du vilja byta liv med?
Vad tror du är receptet för en framgångsrik blogg? Alltså vad tror du alla som blivit stora har gjort rätt med, eller har gemensamt?
Svar: Ingen tror jag. Jag älskar mitt egna liv.
Kontinuitet. Man måste uppdatera ofta och konsekvent. Och ha ett tema. Jag tror det är svårt att få en stor blogg idag – även om jag lyckades – utan en tydlig plan så vida du inte blivit ”känd” på annat vis först.

1. Har du blivit utsatt för mobbning under din skolgång? Om ja, hur har det påverkat dig?
2. Hur har din syn på alkohol påverkats av din pappas tidigare alkoholmissbruk?
Svar: Ja, det blev jag. Under flera års tid fram till att mina föräldrar bestämde sig för att flytta från samhället vi bodde i. Fram till att jag började med KBT – och till och med flera år in i behandlingen – så var jag en prestationsprinsessa av rang. Jag ville vara alla till lags och att alla skulle tycka om mig. Vad andra tyckte betydde SÅ mycket mer än vad jag själv tyckte och min självkänsla var i botten. Jag har gått in i väggen två gånger på grund av att jag alltid behövde vara bäst i alla lägen och jag sa aldrig nej.
Det är först nu som jag skiter totalt i vad folk som inte känner mig anser om mig och det är otroligt skönt och befriande.
2. Inte så mycket faktiskt. Jag har gått på alateen och alanon under lång tid av mitt liv och lärt mig att det är hans beroende, inte mitt. Givetvis har jag respekt för alkohol men det skulle jag ha även om han inte varit alkoholist och nu för tiden nykter alkoholist.

Kan jag ha sett dig utanför restaurang Återvall på Ingarö i somras?
Svar: Tyvärr inte! Har jag en dubbelgångare?

1. Är det någon i din närhet som valt att ta avstånd från dig pga bloggen?
2. Har du någonsin behövt bemöta kritik för något av dina inlägg IRL? (Från den du skrev om/vänner/osv)
3. Hur ställer du dig till att du gör narr av Isabella Löwengrip genom att göra videos medans du själv upprepar samma sak om dina katter, USA osv… Hyser du ett särskilt agg mot henne?
4. Vad gör dig så hårdhudad?
5. Varför ställer du upp i Nemos program som konferencier? Vad fick dig att tacka ja? (med tanke på hans ”problematiska” bakgrund som du interjuvade honom för)
6. Har du blivit anmäld någon gång? Är du någonsin rädd för något? (Relaterat till bloggen)
Svar:
1. Nej, egentligen inte. Jag avslutade en vänskap med min gemensamma vän som jag hade med Tyra men det var inte på grund av bloggen utan på grund av personliga skäl.
2. Inte IRL men i telefon. En influencer som ville att jag skulle ta ner ett inlägg med ett inlägg hen postat och som inte fick hen att framstå i jättebra dager.
3. Det kallas ironi.
4. Se tidigare svar gällande mobbning och KBT.
5. Jag anser att han sonat sitt brott och fick ett erbjudande om att få vara konferencier och vara lite rolig. Jag har närt en hemlig dröm om att testa på Stand up och nu får jag chansen. Plusset är att podden inte spelas in så om jag totalt fuckar upp så får jag köra en ”men in black” och försöka radera magplasket ur publikens minne.
6. Ja, tydligen har både Tyra och Catrin anmält mig men det har givetvis inte blivit någonting med det. Jag har aldrig själv kontaktats av polisen utan har fått reda på det på annat håll.
Rädd? Nä, inte vad jag kan komma på. Vad skulle det vara? Att en ilsken Anna Book skulle stå och vänta på mig i Gustavsbergs centrum?

Vad gick du för linje på gymnasiet?
Svar: Samhäll humanistisk

1. Folk blir ledsna, arga på dig. Varför fortsätter du med bloggen? Vad drivs du av? (Menar inte smygreklam utan andra inlägg. Även om folk blir arga när dom blir anmälda med)
2. Hur skulle du reagera om någon gjorde samma mot dig? Startade en blogg och skvallrade om ditt och M’s liv.
3. Vad gjorde du innan du började blogga? Vad arbetade du med?
4. Om du fick jobba med vad som helst vad skulle du vilja jobba med då?
5. Finns de någon influenser som du inte tycker förtjänar sin läsar-skara/kändisskap/pengar? Motivera varför.
6. Berätta en hemlis om en kändis som vi inte vet om.
Svar:
1. Om man inte tål att granskas som offentlig person så ska man nog byta bransch.
2. Skillanden är att jag inte tjänar en massa pengar på att skriva om mitt och Ms liv. Så jag förstår inte riktigt din liknelse.
3. Jag arbetade med musikalisk upphovsrätt och var Content Manager på Youtube. (Inte hos Bella..haha)
4. Det jag jobbar med nu men givetvis också musik.
5. Nä, det gör de nog alla. Om man blivit stor på sociala medier så har man gjort helt rätt eftersom det är svårt och då förtjänar man också den framgången.
6. Förlåt mig, men du börjar ditt inlägg med att anklaga mig för att göra folk ledsna och arga och nu vill du höra en smaskig hemlighet? Du får nog ta och bestämma dig för vilken moralisk fot du ska stå på, eller vill du både ha kakan och äta den?

Varför skriver du inte om Sindy & Knivis märkliga tatueringskonst längre? Älskade dom inläggen! : D
Svar: Micke har blockat mig på Instagram så jag har helt enkelt glömt bort honom. Får in och kika via datorn istället.

1. Har du aldrig dåligt samvete för sånt du postar?
2. Hur lång kan du gå för att få läsare?
3. Varför väljer du att inte skriva om vissa saker? (när du skriver att du inte kommer skriva om tex en viss händelse)
4. Vad tycker du genuint om Isabella Löwengrip?
5. Sen du blev ”vän” med Gabriella Joss så slutade du skriva ”elaka” saker om henne. (Och Foki) hur ställer du dig till det?
6. Håller du med om att det ibland blir lite ”häxjakt” på nyheter?
Svar:
1. Nej, jag postar bara saker som jag anser mig ha tänkt igenom och som jag kan stå för. Sen blir det givetvis fel ibland men då försöker jag ställa det till rätta.
2. Till Örebro. Jag förstår nog inte vad du menar…
3. Det är där den moraliska kompassen kommer in.
4. Jag tycker hon är en driven, framgångsrik kvinna som ser sin blogg och sina plattformar som ett arbete och det respekterar jag. Hon vet att allting jag skriver om henne – eller skojar om – genererar pengar till henne och som den affärskvinna hon är skulle hon aldrig komma på tanken att gnälla över det. Jag har en känsla av att hon är väldigt annorlunda privat men ingenting ska dokumenteras till hennes sociala medier.
5. Förhoppningsvis kommer jag inte skriva elakt om någon utan mer humoristiskt och med glimten i ögat, så jag blir glad över att du uppmärksammat det.
6. Häxjakt? Nä, snarare får jag trolla med knäna för att få ihop inlägg att publicera när det är torka hos bloggarna. Det var några sådana riktiga dry spells i somras. Det var tufft. Det är då jag önskar att jag hade kunnat slänga upp en bild på ett stilleben av mitt vardagsrumsbord med ett doftljus på.

Har du ångrat några inlägg? I så fall vilka?
Svar: Ja, det där jag outade Egoinas pojkvän innan hon själv gjort det.

Har du bott i något annat land än Sverige?
Svar: Nä. SKOJAR BARA!!!!!! IN THE US OCH AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh vill även veta om nicole falciani gett dig fler pikar?
Svar. Nä, inte efter hon gnällde över att jag drivit med hennes unpackingvideo på stranden.

1. Har någon kändis hört av sig till sig privat och varit sur?
2. Har någon hört av sig och velat att du skrev om dem?
3. LD/Cissi/Elaine har ju skrivit flera gånger hur illa de tycker om dig, bara för några veckor sedan skrev LD i en kommentar att din blogg är avskyvärd osv, ändå fortsätter du ge dem utrymme och positiva ord, hoppas du på att ni ska bli vänner?
4. Vilken bloggare gillar du mest?
5. Har du märkt något av Tyras anmälan emot dig?
6. Sitter du inne på någon smaskig info som du inte vågar skriva i rädsla för konsekvenser?
7. Och till sist, hur ofta önskar du att folk var lika intresserade av dig som person som de är av att läsa om andra?
Svar:
1. Ja, en. En person som ville att jag skulle ta ner ett inlägg innehållande någonting hen publicerat som inte fick hen att framstå i den bästa av dagrar.
2. Nej, inte direkt men ibland får man ju kommentarer gällande mindre bloggar som med största sannolikhet skrivits av dem själva.
3. Jag träffade faktiskt Elaine för en fika förra veckan – för att ge henne en receptfri medicin för hennes urinvägsinfektion så den stridsyxan är begravd sedan länge.
Och vad Cissi och LD anbelangar så bryr jag mig inte om vad de anser om mig. Jag kommer fortsätta skriva om dem precis som innan – den här bloggen är liksom ingen plattform för mina personliga vendettor om jag skulle ha några. Det är mitt jobb och det sköter jag professionellt.
4. Tror det eller ej, men de jag skojar mest med faktiskt. Privat känner jag ju några stycken men om jag skulle gå på vilka jag gillar som influencer så är ju Bella och Boken klart mest underhållande.
5. Nej, ingenting.
6. Jag sitter nog inne på mycket smaskig info som jag väljer att inte skriva om eftersom det räknas som skvaller och ingenting jag vill ha på min blogg.

Brukar du få mail och klagomål från bloggare/influencers du skriver om? Om ja, vad kan de då skriva?
Svar: Om de klagar så gör de oftast det på sina bloggar eller andra sociala medier. De gnäller över att jag är elak som skojar om deras unpackingvideos eller liknande. Men sällan mail. Nästan aldrig faktiskt.

Min fråga: Har detta blivit en feministblogg? Vill bara veta så jag kan sluta läsa liksom.
Svar: Jag visste inte att det var en anti-feministblogg tidigare?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här är den bästa frågestunden jag någonsin varit med om, ÄNTLIGEN en bloggare som svara på mer än fem frågor!

    Nej jag blir helt förvirrad av de sista centimeterna:
    7. Och till sist, hur ofta önskar du att folk var lika intresserade av dig som person som de är av att läsa om andra?
    Svar:
    (svar på en helt annan, opublicerad fråga:)
    Brukar du få mail och klagomål från bloggare/influencers du skriver om? Om ja, vad kan de då skriva?

    Jag undrar nog också det, om än inte särskilt aktivt, för så mycket privata bilder som du publicerar så verkar det som att du vill etsa dig fast i våra minnen till vilket pris som helst. Varför behövs egentligen bilderna på dig & dina katter? Bloggen hade varit relevant ändå.

      Missade jag den frågan? Jag är väldigt nöjd med att folk inte är lika intresserade av mig som person som av att läsa om andra. I så fall hade jag ju haft en 100% personlig blogg med stilleben på mitt vardagsrumsbord och mina handväskor.

        Åh tack för svar.
        Fast om du haft en blogg med ännu mer DIG och dessutom stilleben kanske du inte tjänar sexsiffrigt? Jag tycker att du gör ett bra jobb iom regelbundna uppdateringar! Men allt om katter drar bak intresset/seriositeten ca 90 steg (fast det är bara jag, andra kanske tycker att det är relevant!)

    Grymt jobbat med frågestunden camcam! Bara jag som är laddad inför att höra cattens dom om en stund? 😀 kommer du uppdatera här camcam eller finns det någon annanstans man kan vända sig? 🙂

        Tack för länken ? Så är det ju ibland, man kan ju tyvärr inte vara överallt. Men nu är det bara en timme och tio minuter kvar ?

      Jag skulle egentligen befunnit mig i Södertälje idag men fick inte riktigt ihop det. Men jag inväntar domen med spänning precis som ni.

    Va de inte så det började med Tyra att du gav henne medicin? Och nu Elaine?
    Det kan väll inte sluts bra! ?

      Elaine fick receptfria tranbärstabletter typ som verkar lokalt smärtstillande så jag tror det är lugnt…

        LANGAR DU TRANBÄRSTABLETTER?!?!!!??! ????

        😉

    Men alltså vad är dealen med Nöjesguiden? Kan du inte hitta en annan plattform som funkar bättre? Eller är det de som betalar din lön?

      Undrar också. Byt plattform så vi slipper alla länkar OCH så att du kan hålla ditt löfte och berätta om Nellie. Väntar ju förfan varje dag! Less

    Lyckost dig som har direktörslön ?

      Sociala medier betalar sig bra i förhållande till knegarjobb.
      Fast jag tycker ändå camcam sliter för sin ”direktörslön” jämfört med den som håller upp schampoflaskor inför några miljoner följare som ändå är där enbart för att kika på en stor stjärt.

        Bästa kommentaren ever! Garvade rakt ut, tack varje dig har jag kaffe på skärmen nu.

    Intressanta frågor folk ställt. O vettiga. Inga skumma, alltför närgångna. Vissa saker är inte ens affär… människovärde ligger i att alla förtjänar respekt o sin integritet. Men såklart kul me folk som bjussar lite sådär lagom på sig själva!

    Ok, jag måste skapa en blogg för dina katter så att du kan bevaka den och därmed får jag mer kattbilder här…..

      Hahahaha!

    Tips: BB skriver om egna värderingar kring att inte testa produkter på djur. Fast hon har ju inga problem att prova och använda andra produkter som har djurtestats. Hur går det ihop?

      Plus att det var ju så himla viktigt tidigare att det var just apotek som krängde LCC

      Plus att hon går runt i päls.

        Ja, eller hur! Med andra ord – det som är viktigt är att sälja, som vanligt. Och då väljer man värderingar därefter. Skulle inte hennes svenska/europeiska konsumenter skriva något om djurtester skulle BB aldrig ens komma på tanken. Och här har de serverat henne en ny och bra försäljningsargument. Konsumentna är nöjda och BB tjänar mer. Bingo!

      Eller hur. Jag gillar Bella men det är klart hon skulle sälja djurtestade grejer om det gynnade bolagen. Det är bara för arr hon är rädd om sin svenska kundbas och vet att folk reagerar på djurtester. Gillar henne bättre när hon kör på och är ärlig med att hon inte bryr sig om andras åsikter.

    Petra svarar som vanligt inte på kommentarer och jag antar att hon inte kommer svara på all kritik i detta inlägget heller: http://petra.metromode.se/2017/09/16/34884/

      Men herregud, haha. Syns ju INGEN skillnad alls! Och varför använda en redan smal modell till detta, visar ju inte ens vad produkten är kapabel av eftersom modellen verkligen inte har någonting som måste döljas.
      Apropå Petra, någon annan som reagerat på att hennes ansikte är mer stelt än jag någonsin sett det? På bilderna från hennes insta i helgen ser det ut som hon försöker le men inte lyckas…

      Och jag postar inte för snabbt!!

        Det är just på grund av för frekvent bruk av Botox hos många i kundkretsen som Spanx nu kommer att komplettera sitt sortiment med modellen Face som täcker in det behov som funnits vid sidan av linjerna Smooth, Shape och Sculpt.
        Man drar Face över huvudet och då kommer ansiktet att återfå en ”jämnare och slätare siluett” 🙂

    Sista svaret!!!! ????❤

    Catten fick bara skyddstillsyn!!

      Samhällstjänst 140 timmar.

    Skyddstillsyn för Catrin!

    Skyddstillsyn med samhällstjänst 140 timmar får Catrin.

      Hon döms endast för bedrägeri och inte för grovt bedrägeri.

    Anna B är ilsken igen. Serverar vad som tydligt ser ut att vara fryst broccoli (i know, mina barn älskar det och vi har det ofta), får kommentaren att hon ska köpa färskt och svarar ilsket att allt är färskt. Ja, och aldrig att det skulle komma en pulversås över tröskeln heller… ?

      Jag har HÖRT att frysta grönsaker har ett högre näringsvärde än färska eftersom dom fryses ner snabbt jämfört med andra som fraktas runt o ”vissnar” jag har ingen som helst säker källa på detta o jag är för lat för att kolla upp. Men varför ska man skämmas för fryst broccoli? ?

        Jag tror att din källa (även om den är undermedveten) är Findus reklam.
        Findus ärter (ärtor?) fryses ned så färska att de knappt har skördats innan man vräker flytande kväve över dem!

          Där tror du fel.

      Just när det gäller grönsaker är fryst ofta bättre än färskt eftersom frysta grönsaker fryses direkt vid skörden och näringsinnehållet då blir bättre än hos grönsaker som skördas halvt omogna och sedan färdas långa transportsträckor. Så grönsaker som inte är närproducerade och i säsong köper jag helst frysta.

    Varför togs inlägget med Kakans graviditet bort?

    Glömde ju fråga det viktigaste av allt: sminkar du dig när du jobbar hemifrån? Är oförklarligt nyfiken på detta. ?

      Aldrig. Det är jag alldeles för lat för. =)

      Det var verkligen den mest relevanta frågan! Tack för dagens första ”sattekaffetihalsen-skratt” Moppjävel ?

    Såg inte svar på det någonstans, men vad är det konkret du tjänar pengar på? Tänkte eftersom du inte har annonsering/sponsring.

      Jag får betalt per sidvisning från de inkomster som genereras från bannerannonser mm..

    Tack för många svar! Men du skriver att du aldrig skulle skriva om självmord men och andra sidan lägger du upp en bild på bente schramm där hon skriver att hon vill dö samt reflektering kring detta, vad anser du är skillnaden? Jag tycker båda är fruktansvärt:(

    Haha, bebisen håller mig sysselsatt men skulle inte klara mig utan bloggbevakning under maratonamningarna ❤️

    //preggot letar fortfarande efter ett bra användarnamn

      Spelar väl inte så stor roll vad det blir bara. I känner igen dig.

      Hej ??

        *bara VI känner igen..

      Intepreggolängre?

      Grattis Föresten!

        Tack ? Vi kör på min lifesaver ist ?

      Lyckligöverattintevarapreggolängre ? 🙂

    FAN vad nice att du drar in så mycket pengar på bloggen, bra jobbat och lycka till i framtiden!

    Det jag uppskattar mest med bloggen är att du inte gör som alla andra bloggare som blir stora och slutar svara på kommentarer eller bara svarar typ ”tack” eller ”jackan är från Lindex, klicka på länken nedan”.

    (Det är dock okej att bara svara ” tack” eller inte svara alls på den här kommentaren. Om du vill kan du ju såklart även svara med en adlink, lovar att jag klickar på den!)

    CamCam, har du sett The fall? Även fast Jamie Dornan spelar seriemördare i den så är han så jävla heeeet! Plus att det är en riiktigt bra serie (Y)

    Tjänar sexsiffrigt i månden!!??!?? WHAT!!?!? Det hoppas jag inte, hoppas det var ett skämt. Förlåt, inget illa ment men sååå mycket pengar är du inte värd tycker jag, det tycker jag ingen bloggare är. Sjukt!!

    Fast du publicerade ju både namn och bild på en stackars tjej som var suicid, faller inte det under ”jag skriver inte om självmord”?
    Och bilder på barn har du ju lagt upp vid ett flertal tillfällen, utan att pixla ansikten tills du blev tillsagd, så det stämmer väl inte riktigt det heller.

      Det är skillnad på att lyfta fram psykisk ohälsa och att det är okej att må dåligt som att skriva om folk som begått självmord. Och nej, jag lägger inte upp bilder på barn opixlade. Visa mig gärna ett exempel på det.

        Du slutade med det när folk kritiserade saken, precis som Anonym skriver

    6 siffrigt…. du tjänar mer än 100 000 kr / månad alltså?

      Innan skatt och moms ja… jag har inget AB än..

        Det kallas omsättning. Inte inkomst.

          Nix, eftersom jag inte har något AB så är det inkomst.

            Spelar ingen roll om det är AB eller Enskild firma eller kommanditbolag. Det man får in genom försäljning och/eller tjänster är omsättning. I enskild firma dras sedan företagets utgifter och moms bort. Resterande summa är bruttoinkomst. Ska man jämföra med vanlig löntagare ska även arbetsgivaravgifterna dras av. Där har du sedan din bruttoinkomst.
            Har du AB tar du ut en lön istället.

            Fel av mig! Normalt räknas inte momsen in i omsättningen. Förstås.

            Nu vet jag att jag är jobbig, men ändå. I enskild firma är det som kallas vinst din inkomst.
            Så. Nu är jag klar med föreläsningen.

    Kan inte chefen svara på inlägg om NB?

    Nu har jag googlat samtliga tänkbara ord för att hitta juicy info om herr och fru lagergren, vad som hänt egentligen. Finns det NÅN där ute som kan ge mig bättre info än den som hintas i blogg och podd??
    Btw, finns det fler som blivit lite halvt maniskt intresserade av detta?

      Jag!Har med letat och letat ? Känner mig samtidigt hemsk när jag inte kan släppa detta ?

        Jag med! Är otroligt nyfiken!
        Någon borde ju sitta på lite juicy info?
        Stefan verkar ju ha träffat någon ny men det är inte bekräftat va? Angelica däremot har ju setts med en lite äldre snubbe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.