Vill du se mig in action?

Uppdatering:
Fan, som vanligt har ni rätt!
Precis som förra gången när Foki frågade mig om jag ville vara ambassadör för hennes hårprodukter så påpekade ni för mig att jag inte borde göra det eftersom jag ska hålla mig objektiv. Och nu har det hänt igen. Jag fick ett erbjudande om att få testa på att köra lite stand up – vilket har varit min hemliga dröm länge – så jag tog det erbjudandet. 
Men..eftersom det är i regi av någon jag skriver om så skulle det bli svårt för mig att hålla mig objektiv i framtiden. 
Med det sagt så vill jag skriva att jag inte håller med er i den kritik ni riktat mot honom men alla har rätt till sin egna åsikt. Jag anser att Nemo sonat sitt brott och försökt göra rätt och bli en bättre människa på alla sätt han kan och det är inte er kritik gällande honom som person och det brott han dömdes för som fått mig att tacka nej utan det handlar om att jag behöver hålla mig objektiv.

Med det sagt så har jag meddelat Nemo att jag tyvärr måste lämna återbud som konferencier i morgon och han förstod det.
Men det är inte för att jag inte vill bli ihopkopplad med honom utan för att jag vill hålla mig objektiv mot alla jag skriver om. 

Men tack för att ni påpekade det tokiga i att jag tackade ja från första början!

I samarbete med Nemo möter live på Mosebacke!

I morgon gör jag ju debut som konferencier/urskojsig tjej på Nemos livepodd från Mosebacke och jag har fått några platser att förfoga över om det är någon som är intresserad.
Maila mig på kontakt@bloggbevakning.se och skriv en rad om varför du vill gå så hör jag av mig om ditt namn hamnar på listan.

Hepp!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte varför du gör detta… Påminner mig om att SD hade nominerat sexuella brotttslingar i kyrkovalet. Hur kan du stötta en otroligt icke-ångerfull människa som äger en av Sveriges största offerkoftor? Jag skäms å dina vägnar och undrar hur detta ens är möjligt? Ryser fortfarande när jag tänker på din intervju med honom… Som utsatt för ett sexuellt brott blir jag så jävla förbannad över ditt daltade och skryt över er vänskap. Hur kan du kritisera att män tänder på barn/tonåringar när du ÖPPET stöttar Nemo??? Kommer du även stötta ”Catrin möter en vän” sen och predika om hennes förändring och tycka synd om henne?

  Speechless.

   Den där uppställningen borde locka ingen.

    Skulle behöva få minst en halv miljon för att klara av att sitta där och lyssna på skiten

    Skulle behöva få minst en halv miljon för att klara av att se skiten

    (”Vill du mig in action?” 🙄)

  Du behöver rätta till rubriken. Det saknas ett ord där. 😃

  sell out

  Those photoshop skillllzzzzz.

  Nordman? Puma Swede? Ulf Brunnberg? Nemo? Du skojar! Vem betalar för det?

  Vad vill jag dig in action? 😉

  Nej, alltså….. bara nej. Är det DEN Nemo? Hell no then.

  Men kom igen Camcam; vad är det här för skit? Porrstjärnor, sexistisk gubbar? Fattar att du behöver jobba som alla men sälj dig inte till denna skit. Du är värd så mkt mer…

  ”VILL DU SE MIG IN ACTION?”

  Nej, inte när du väljer att stötta Nemo Hedén.

   Känns förövrigt jävligt fräscht att en person som har dömts för sexuellt utnyttjande av barn använder just den typen av bilden for att promota sitt event.

    Fan, tänkte inte ens på det. Camilla borde istället ifrågasatt hela spektaklet istället för att VARA MED

    Åh fy fan *spyr* 😢😝

  Jag förstår inte hur du kunde sitta och hålla med lady damher häromdagen om hur fruktansvärt det är att män sexualiserar barns kroppar, och samtidigt stötta Nemo. Sån jäkla dubbelmoral.

   Ja, ingen ska vara hans vän, ingen. Han ska vara helt ensam, låst i en skrubb för resten av hans liv, ensam också. Det räcker inte med att man gått igenom rättsväsendet och sonat sitt brott utan man ska bli straffad i resten av ens liv, och dom som ska försöka vara vän med en ska också kritiseras, för att vara en vän.
   Det låter ju helt rimligt. Och världen blir härmed en mycket bättre plats, för Nemo och för alla.

    Det skulle vara att föredra faktiskt. Istället så fortsätter kändismän eller andra män med makt sitt liv precis som vanligt…

     Ja men varför inte dödsstraff då också? Det låter helt klart mer effektivt och mycket billigare också. Eller tänker du kanske betala för vad det kostar att hålla en människa isolerad för resten av hans liv?
     En människa utan vänner, kontakter, jobb och framtid som ska ströva runt bland andra i samhället blir en farlig människa tillslut. Är det det du föredrar kanske?

      Låter asgött

      Jag tycker att du behöver komma fler några fler inputs. Varför ska jag komma med alla ideer här? Folk vill ha ett alternativt system men kommer inte med några förslag på hur det ska gå till istället…typiskt.

      Inte för att vara petig, men dödsstraff är inte billigare än vad det är att hålla en fånge inne på livstid.

   Nu kan jag inte direkt uttala mig om Nemo för jag inte alls känner till honom speciellt väl. Men som jag förstått har han blivit dömd för att ha haft sex med en minderårig flicka. Absolut avskyvärt, ja. Men inte stöttar väl Camilla hans brott? Hon har blivit vän med en person som tidigare har begått ett brott. Man får dock verkligen aldrig glömma att människor kan förändras med tiden. Vi kan inte hålla på att stämpla en människas gärning för resten av dennes liv. Jag har i mitt förra arbete stött på människor som mördat, misshandlat och våldtagit och jag kan lova dig att man kan förändras till det bättre.

    Nej, det gör jag definitivt inte. Och tack! Precis så är det…

    Tror att folk i kommentarsfältet är förbannade för hur Nemo ”ursäktade” sitt brott. I intervjun som Camilla skrev om Nemo så säger han i princip ”jag ångrar det jag gjorde, MEN det blev en höna av en fjäder” med andra ord kanske inte han har riktigt full insikt kring vad han gjort. Jag, personligen, hade inte stöttat honom eller hans podd pga det.

    Visst, man kan ändra sig och inse att det är fel att mörda och våldta – sen finns det ju människor med moral och värderingar som redan på förhand vet att det är fel att mörda och våldta…. Jag tror personligen att de flesta vet att det är fel att våldta ngn eller att mörda ngn men att det är ett VAL man gör….och när man gjort det valet så är man, enligt mig, inte värd en andra chans! Hade du tyckt att det var lika enkelt att ge dem en andra chans om det var din dotter de våldtagit och mördat? De utsatta är också ngns dotter, syster, mamma, vän osv….

    (och ja, det finns mord som sker i nödvärn osv – jag menar inte dessa få människor)

     Det är ett val man gör ja, men bakom det valet kan det finnas en rad olika faktorer. Jag försvarar verkligen inte brottet dock. Däremot tror jag på att ge en människa som sonat sitt brott, visat ånger och genuint förändrats en andra chans. Men sen läser jag också till psykolog och tror på behandlingens kraft samt en rad andra faktorer och ser det kanske ur ett annat perspektiv. Det finns ju trots allt även en anledning till varför exempelvis dömda mördare och våldtäktsmän inte sitter i fängelse resten av sitt liv; människan kan förändras.

      Ja, då är vi/kommer va i samma bransch när du är klar och ja, det finns framgångsrika behandlingsmetoder men det finns även oändligt mänga exempel på när behandlingen inte varit framgångsrik – och enligt mig så är det viktigare att skydda enskilda oskyldiga individer i samhället än att ge dessa människor en andra chans….och ja, det finns även oändligt många orsaker till att folk väljer att våldta och mörda – men – samtidigt har man ett val (bortsett från om man självt ex blir attackerad och försvarar sig) och i ett samhälle som Sverige så finns det miljoner andra vägar att gå än att våldta och mörda oavsett vilken situation eller bakgrund man har…. jag har också träffat många som begått brott som lovat bot och bättring främst de som gjort brott pga psykisk ohälsa och visst med rätt medicinering osv så blir de välfungerande men samtidigt, utan medicin är de livsfarliga igen…. jättesvårt men nej, jag tycker inte att alla som begår sånna brott är värda en andra chans!

     Då får jag bara hoppas att du inte är en psykolog (med tanke på att du arbetar i den ”branschen”) med det synsättet.

      Du får hoppas på vad du vill – själv jobbar jag med barn som fallit offer för just sånna som du vill behandla! Och är det en sak jag är säker på så är det att samhället borde lägga mer resurser på dels prevention och dels på offren!

      Tack o hej och lycka till med dina studier!

      Och om det inte framgick så är jag psykolog samt har en PhD🙃

  Vilka starka dragplåster – not.
  Sjukt grymma photoshopskills – not.

  Finns det INGEN kvalitet på saker och ting längre?

   älskar dig <3 håller helt med och säger som Gunilla Persson: det är ingen stil och klass längre!

  Nej snälla, don’t do this!! 😵🤢

  Men VA FAN? Hyllade du inte Dahmerskans inlägg nyss ang vuxna mäns sexualisering av småtjejer och nu DETTA? Nemo och Brunnberg, really? Var är integriteten och det sunda förnuftet, blåste det bort inför chansen att få fryntla med Sveriges mest avdankade D-kändiselit? Osmakligt!

  Skulle du gå med på att din bonusdotter umgicks med honom? Skulle det kännas okej?

   Något liknande tänkte jag skriva för några dagar sedan under inlägget där konferencier-ide’n hos Nemo presenterades.
   Jag avhöll mig ifrån att skriva: Ta med bonusdottern på eventet och presentera henne för Nemo.

  Nääää men nääää. Du delar ju och verkar sympatisera med så mkt feministiska texter. Nemo? Icke ångerfulla peddo-Nemo? Brunnberg? Näää bara…nä! Tänk ett steg längre. Sälj dej ej.

  Det går inte att dra sig ur?
  Råder dig verkligen att INTE delta i detta 😧

   Har du missat den stora, röda texten. Jag HAR dragit mig ut. =)

  Jag tycker att det varit helt ok generellt att du gjort detta. Du klarar väl ändå av att vara objektiv. Herregud det är en blogg om bloggar. Sedan kan jag tycka personen i sig inte är ngt att förknippas med men att vara moderator. Ser inte problemet.

  Nää. En person som tagit sitt straff, ska straffas livet ut. Varför ska det uppviglas samt lynchas.
  Dumt att du skulle backa. Detta skulle ju ara en kul grej för dig.
  Kramis

  Kan hålla med om att du borde hålla dig objektiv.
  Och att du ej borde tackat ja..
  Men att dra sig ur en dag innan? Lite taskigt kanske..

  Dra sig ur dagen innan? Lite Tyra-varning på den va… oproffsigt!

   Det var inga problem för Nemo så borde inte vara något problem för dig. =)

    Som att Nemo är i en position att ställa några krav.

    Skämmigt att du ens överväger ett gig med så många has-beens. Snacka om att du aldrig mer kan dissa barturné och D-kändisar :p.

  Måste ändå säga lite bläää till att du tar parti för Nemo….oavsett om man sonat sitt brott så är det ändå ngt han medvetet gjort! Blää!

  Inbjudan ser verkligen hemmagjord ut…

  Herregud, kan du verkligen inte tänka själv? Insåg inte själv att det här var en jävligt sunkig idé?

  Blir faktiskt mörkrädd när jag läser alla kommentarer här inne. En person som tagit sitt straff och ändrat sitt levnadssätt borde ha sonat sitt brott utan att 7 år senare fortsätta bli bashad. Nemo HAR uttryckt sin ånger, om än jäkligt klumpigt och förklarat vad som skedde. Hur länge ska han fortsätta straffas tycker ni?
  Sen att det var jäkligt sunkiga gäster är en annan femma.
  Kan även tillägga att när jag var 14-15 år hade jag mer än gärna sex med äldre killar (många av mina vänner hade också det). I efterhand kan jag självklart se att det var jävligt skevt av killarna, men det var fan inte våldtäkt eftersom jag VILLE (vilket även var fallet med Nemo om jag minns det rätt).

  För övrigt är man inte pedofil om man tänder på en tonåring. Då är man hebefil.

   Jag hade det med men nu i efterhand kan jag tycka att killarna borde backat, då jag inte bara va 14 utan väldigt ofta full också. En eller 2 av de äldre killarna jag låg med gjorde inte fel, men flera av dom andra tjatade till sig det…vilket jag också har fattat är fel i efterhand.

   ”Nemo HAR uttryckt sin ånger, om än jäkligt klumpigt”

   Den här ångern har inte riktigt levererats på rätt sätt. Han har sagt att han rent moraliskt inte gjort fel, han har skyllt på pappan (som anmälde), på sin advokat (han sa åt Nemo att ljuga och säga att han inte visste hennes ålder), han har skyllt på tjejen (hon söp ner honom, hon ville, hon raggade på honom, hon såg äldre ut osv), han slingrar sig, hittar på och tycker synd om sig själv. Hon var fjorton, det var ett övergrepp i och med att hon var ett barn. Och det är tråkigt för dig att du blir mörkrädd av kommentarerna, inte så att det drabbars Nemo då han fortfarande får vara kändis och mysa med andra kändisar. Det är inte synd om honom för att många tycker att han är ett äckel. Han var vuxen och valde att ligga med en fjortonåring, att bli bashad för det (medans han väljer att vara kvar i rampljuset) kan han ta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *