Camilla Henemark ska ha hotat Anna Book i Biggest Loser VIP

Anna Book:

Säga vad man vill om Boken gråtfester men jag börjar mer och mer gilla henne i Biggest Loser VIP. 
Hon framstår som ett under av pannben jämte de andra deltagarna och visar upp en jävlar anamma jag inte trodde att hon hade.
Camilla Henemark däremot förstår jag inte riktigt vad hon gör där… Hon är ju uppenbart inte intresserad av att varken utmana sig själv, lära sig någonting om kost eller spendera tid i gymmet.
Så frågan kvarstår – vad gör hon där?

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast just det här med mordhotet är ju nig endast en del av Annas gråtfest. Tror det bara har hänt i hennes huvud hahah

      Mordhot säger hon dock inget om, men det är nog lätt att folk uppfattar det så efter camcams rubriker på inlägg och filmklipp.

    Inte relaterat till inlägget, men varför i hela friden har Nöjesguiden tagit sig friheten att proppa din blogg full med saker som man uppenbarligen INTE vill läsa och medför att man som läsare blir totalt förvirrad när man måste skrolla fram de rätta inläggen skrivna av dig. Tycker de förstör upplevelsen av din annars i övrigt gymma blogg!

      Enligt chefredaktör Pelle så ska de vara borta innan dagen är slut.

        Men dom är fortfarande kvar…

        Den där Pelle verkar vara en tidsoptimist… Hoppas de försvinner under denna dag istället!

    Tror inte ett dugg på vad Anna säger, för hon lägger alltid till lite drama. Camilla e så pass rak när hon pratar, så något av allt detta Anna påstår borde ha visats. Fan vad du har ändrat uppfattning snabbt,

    Men ursäkta mig. Alla ni som klagar på Camilla – lägg ner. Förstår ni inte vidden utav hennes problematik när hon till och med matmissbrukar m.m. till och med I BIGGEST LOSER-HUSET?
    Hon är uppenbarligen i stort behov av hjälp men kanske är för långt nere i sitt missbruk för att kunna hantera situationen.

      När man har hjärtsvikt så kan man bli enormt trött av minsta lilla, så det är ändå bra kämpat av henne. Kanske har hon faktiskt gått från noll till 50 när det gäller motion, och andra av dem gått från 50 till 100, en del från 20 till 70 om ni förstår hur jag menar, så det är lika duktigt kämpat av alla då. Menar att Camilla kanske inte ens tagit en endaste liten promenad på flera månader innan biggest loser. Hon har kämpat på bra i tävlingarna iaf. Kanske tänker hon faktiskt smart och taktiskt också.

    Jag kan någonstans förstå Camilla, både vad gäller hennes kost och träning. Det är sjukt svårt att komma igång och så lätt att komma med undanflykter osv. Har aldrig gillat Camilla tidigare men nu håller jag på henne.
    Loulou blir jag däremot inte klok på. Älskat henne från det att hon var med i idol men efter denna veckas avsnitt så tycker jag gott att hon kan åka hem.

      Vad gäller detta hot förresten så vet jag fan inte vad jag tror.. Booken känns inte som världens mest ärliga människa. Stämmer det däremot så hoppas jag man får se det i tv

        Observera hur hon kliar sig på kinden efter att hon sagt det hehe brukar vara ett tecken på att någon ljuger sägs det 😉

    Håller helt och hållet med dig! Camilla beter sig som ett barn och hon förtjänar verkligen inte att vara kvar. Usch vad trött jag är på den människan.

    Oooh hot, var det mordhot? Om nu Anna blivit sur för att Camilla la sin röst på henne (inte särskilt konstigt för övrigt) och tagit upp det och Camilla då sagt att ja jag kommer rösta på dig nästa gång också om du försöker få ut mig.. ja inte konstigt alls, fullt förståeligt, smart och taktiskt och även rakt…sen att Anna kallar det hot, ja för det låter ju då till Annas fördel och Camillas nackdel att kalla det för hot.. drama drama… Men varför visar du inte lite mer av liven, varför så lite?

      Det var inget mer kul.. Anna bara tackade för komplimanger typ.. jag gick och la mig innan det var slut..

        Det är ju det enda hon gör: ”Taaaack vad gullig du är” ” Taaaack vad glad jag blir” ”Taaack jag blir sååå glad” – yada yada yada – hela tiden. Dessutom går bloggfingret varmt (tillsammans med ett elakt flin).
        Camilla må vara helt hopplös men hon är rak och ärlig. Booken är raka motsatsen en lismande, lipande offerkofta. Blääääääääh

          Du menar blockfingret va? Vad då bloggfingret?

            Dorry. BLOCKERINGSfingret ska det givetvis vara?

            Hel–te ? Kan tydligen inte skriva rätt öht!!

    Två som är beräknande då för Anna Book är väldigt beräknande ju, inte bara i programmet.
    Vilken tur för Boken att Henemark inte använder sociala medier och inte pratar ut i sociala medier-kanaler. Har nog aldrig sett Henemark prata illa om andra kändisar offentligt förresten.

    Ska bli spännande att se vad Henemark säger som gör att Loulou säger att hon vill döda och mörda OM nu det kommer att visas i programmet, så många teasers/cliffhangers ju som de visat som sen INTE visas i programmen, väldigt märkligt, t ex det när Anna säger; alla skrattade åt dig och Morgan men inte JAG, och Jonas sa saker till Camilla i teasers men det visades inte i något program sen hmm… Är det rätt förresten att skriva i en rubrik att någon med namn har hotat någon utan att veta om det faktiskt är sant och eftersom det lätt kan misstolkas?

    Jag är imponerad av Annas kämpar glöd, hon är väldigt duktig! Camilla kämpar på sitt sätt och efter sin förmåga. Jag kan tycka att att hon ger upp för lätt, sur för det minsta lilla, så vill hon gärna ge tbx, när det är något negativt.

    Hmm… är det inte Anna Book som titt som tätt brukar säga ”passa dig” till folk som kommenterar?

    Jag är faktiskt också förvånad över Booken. Tycker hon har riktig kämparglöd till skillnad från många av de andra. Sen är hon ju lite speciell, men det får man väl ta ändå.

    Camilla är ingen duvunge, hon har levt ett hårt liv och jag skulle inte alls bli förvånad om hon faktiskt hotat någon. Att hon ställer upp i BL kan nog vara så enkelt som gratis mat och boende.. De får väl säkert en slant också?

    Kommer dock aldrig någonsin komma i närheten av ”gilla” AB. Hon känns fejk rakt igenom.

    Fast C. vill ju alltid bara ha uppmärksamhet oavsett i vilket sammanhang! Det har vi ju sett upprepade gånger, inte minst med den påhittade affären med Kungen….haha skrattretande!

    Märkligt att LILLA Anna Book får ställa upp i detta program. Hon har ju ingen övervikt att tala om efter alla bantningskurerna. Camilla Henemark måste väl vara ett skämt som hon bär sig åt. Är det verkligen förenat med god hygien att ligga och gympa på köksborden?

    Anna du hade en så snygg klänning vill du tala pm vad man kan köpa ? Du var jättesnygg så fin!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.