Nån som är sugen?

Anna Book:

Anna Book är öppen när det gäller hennes sexliv.
Hon har tidigare pratat om hennes och maken Roberto Toledanos lustfyllda äventyr på offentliga toaletter.
Nu berättar hon även om fantasierna om att vara fler än två i sängkammaren.
– Nu har vi varit tillsammans i 20 år. Jag skulle inte vilja ha ett öppet förhållande där man kan vara med vem man vill när man vill. Men jag är öppen för att man lär känna någon som man bjuder in i relationen, så att man är tre stycken i sovrummet, säger hon till Hänt.
”Vänner som swingar”
– Vi har pratat med våra vänner som swingar, då hör vi hur de resonerar och då tänker man att det är väldigt sunt. Men vi har fortfarande väldigt roligt på egen hand, säger hon.
Hennes tre svenska drömkillar – som hon kallar sina ”frikort” – är skådespelarna Mikael Persbrandt, Ola Rapace och Joel Kinnaman, berättar hon för Hänt.
– Roberto vet allt, han är lite tråkig för han säger att hans frikort är Jennifer Lopez, säger hon.// Från tidningen Hänt och Expressen.

Kan någon förklara mig mig…
Tycker Boken att det är trist att Robertos frikort är Jennifer Lopez eftersom en trekant med henne med största sannolikhet inte kommer hända, medan chansen fortfarande finns med hennes frikort Mikael Persbrandt, Ola Rapace och Joel Kinnaman eftersom de finns geografiskt tillgängliga?
Åh herre min skapare.. Jag kan riktigt se det framför mig – Boken som rasslar fram till Mikael Persbrandt lite på kanelen och slickar honom i örat samtidigt som hon förföriska viskar fram frågan:
”Vill du följa med mig och Roberto in på kundtoaletten på ICA Maxi?”

Tack för tips, Nina!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om min mamma öppet hade berättat om att de hade sökt en tredje eller fjärde person till deras sex, då hade jag skämts så sjukt mycket. Kanske jag som tycker det är en privat sak..

    Men va fan! Blev just frigid bara av tanken. ?

    Undrar verkligen hur hennes familj tänker kring det där snacket i media? Vilken vuxen människa pratar såhär? ??

      Fattar verkligen inte hur hon tänker här, det har ju redan spårat ur rejält i familjen.

        Få rubriker och synas i tidningarna vettu, inte bli bortglömd.

    Det här garanterade mig mardrömmar för flera år framöver.

    Inte Dragomir Mrsic då? 🙂

      Nej men gärna Dragan Zubović 😉

    Som sagt.. integritet är en enorm bristvara idag och med tanke på hennes barn och hur offentliga även de är så.. ja, utan att skriva något ”olämpligt” men.. är det att vara bra förebilder?
    Att ha 3 kanter och halv-offentligt sex, det skiter jag fullständigt i MEN att vara totalt integritetslös påverkar förmodligen deras barn och synen på sex kan förändras på ett (tyvärr) negativt sätt vilket faktiskt kan få ganska förödande konsekvenser och en sexuell avtrubbning vilket kan leda till.. brott.

    De flesta vet vad jag menar.

    Orkar inte skriva för mycket, vill bara poängterar att något i samhället blivit så skevt att folk så desperat vill skrika ut sina sexuella preferenser i offentliga rum utan tankar på framtida konsekvenser!

    Som förälder skulle jag inte vilja figurera i ett sammanhang där mitt sexuella liv avhandlas offentligt. Speciellt inte om något av mina barn var dömd för ett brott av sexuell karaktär.

    Det känns olämpligt och ganska pinsamt. Och ärligt talat så tror jag inte att hon är särskilt frisk just nu. (Inte elakt sagt, mer konstaterande)

    Tror på braskande rubriker inom något år där hon kommer att avhandla sin psykiska ohälsa. Intresset för hennes sexliv måste dock svalna först.

    Olämpligt beteende, kändisar eller ej!

      Håller med dig så mycket, Tomten. När sonen blivit dömd i två instanser för det han gjort och när hon dessutom uttalat sig som hon gjort ang. det så borde hon ha mer vett än uttala sig så här.
      Vart har det sunda förnuftet flytt i tider som dessa?

        Jag undrar ofta var det sunda förnuftet tagit vägen. Ibland känns det som att man drunknar i alla dumheter 🙁
        Och det värsta är att sånt här beteende blivit någon slags ”norm”

        Gillar INTE!! Kan ingen uppfinnare ett mentalt skräpfilter?

    Anna Anna kan du dig inte stanna! Jag tar mig för min panna.

    Alltså herregud. Den här kvinnan slutar aldrig att leverera. Hon är helt galen. Kan ärligt talat ej förstå att hon är på riktigt.

    Men för i helvete!!
    När ska hon lära sig att hålla tyst??!!
    Snacka om att fläka ut sig.
    Men det beror nog på att hon desperat försöker hålla sig kvar i kändisvärlden…

    ”Anna Book är öppen när det gäller hennes sexliv.”
    SITT sexliv borde det väl vara?

      Texten är saxad från Expressen i sin helhel men jag håller med dig. Jag hade också skrivit ”sitt”.

    Sitter och är dålig i magen på Ica Maxis kundtoalett och funderar på hur fan man kan bli pilsk och genomföra ett samlag här inne… usch.

    Är faktiskt inte alls förvånad över hur hennes barn är med tanke på att deras morsa är helt rubbad och ständigt söker uppmärksamhet.

      Fast nej! – en uppmärksamhetstörstande mamma leder inte automatiskt till att barnet blir en våldtäktsman….

    Jag vet inte mycket om Anna Book, men allt jag vet hade jag nog hellre varit utan…

    #nofilter

    Min livmoder låste sig precis

    Kul för hennes yngsta tjej att komma till skolan i morgon och veta att alla och några till förmodligen läst eller hört om hennes föräldrars sexliv…

    Stackars barn.
    Sorgligt med denna Anna Book.

    Det är ju så sjukt på så många sätt. Hur tänkte hon där?

    Håller med alla om att det här är uppenbart olämpligt, men varför är det INGEN som stoppar henne? Hennes man, barn, vänner, skolpersonal, socialtjänsten eller vem som helst.

    Ärligt talat varför är det ingen som stoppar den här galningen?

    Svängde in på ICA Maxi på väg hem från en heldag i skogen. Behövde egentligen besöka toaletten men valde att knipa ihop den halvtimme det tar att köra hem. Ett visst par var ju i stan förra helgen så man vet ju inte vad de gjort…. 🙂 Alltså, seriöst, all uppmärksamhet är INTE bra. Det går ju inte att låta bli att driva med henne när och går ut och berättar både det ena och det andra.

    Är det bara jag som tycker att hon har helt sjukt klyschiga och fantasilösa frikort? 😛 Ärligt? Kinnaman?

    Jag har så svårt att förstå varför detta skulle vara av intresse för någon annan än Anna, Roberto och deras ev tredje sängkamrat. Ja och så kanske nån nära vän som hon kan snacka med om såna saker. Men det är klart – Anna Book är minst dubbelt så kåt på rubriker som hon är på Persbrandt. Framför allt: hon är ju mycket mån om att alla ska veta hur otroligt LYCKADE (snarare än lyckliga) hon och Robban är efter nästan 20 år ihop. Och har man ett lite slentrianmässigt sexliv där det ibland går både veckor och månader mellan samlagen, då är man inte lyckad. Medan man förr skämdes för att man njöt och begärde för mycket, så finns idag närmast ett krav på att man ska njuta och begära, och alltid vara upplagd för sex. Att framställa sitt äktenskap som sexuellt hett går helt i linje med Annas önskan att framställa hela sitt liv som lyckat och perfekt.
    Med vänlig hälsning,
    Ksmb, jourhavande hobbypsykolog

    Kvarg och kokt torsk måste vara riktigt bra afrodisiak! ? Man kanske skulle prova? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.