Keep in mind.

Hannalicious:

Jag hoppas verkligen att Hannalicious använde sig av extremt hög spf eller inte använde just den här baddräkten för att sola i – utan mer för att ta sprättbeniga bilder med – så hon slapp komma hem från sponsresan i Marrakesh och se ut som bilden till höger.
Vad gör man då? Kan man spraytanna över sådant?
#imagetaraldrigsemester

Men jäkligt snygg baddräkt men aningens opraktisk. Lite som den min mamma kom hem med en dag och som inte fick användas i vatten. Bra där, CamiMami!! 🙂

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har den kvar! Hittade den i en låda för ett par veckor sedan. En typisk ”sprättbensbaddräkt”.

    Cam! Skriv om det här otroligt pinsamma inlägget av Bellas lilla försvarare.

    https://twitter.com/TheSharkWeek/status/912252642776305665

      Postar min kommentar från tidigare tråd:

      Så otroligt pinsam och desperat liten och offended pojke. Är inte han någon daytrader? Varför håller han inte sig till sitt eget game än att försöka smöra för Isabella som han inte ens känner? ? Jag är troligtvis mer insatt i aktier och börsvärlden än honom, med tanke på hur mycket tid han har med att sitta och smöra desperat för sin nyfunna kompis.

      Som kommentar till hans kalender: Han har nog glömt att hon har delegerat alla uppgifter och han glömde lägga in några timmar på ”tramsa och flamsa, men ändå leka viktig” på typ 8 timmar?

        Han känner henne då de dejtar?

        Duktig du är som är en mycket bättre daytrader ??
        Shark Week har tidigare förklarat att han brukar göra memes och skoja runt för att det gör honom till en bättre trader då han inte överanalyserar eller tradar för att han har tråkigt. Men tror inte riktigt att du är intresserad av information om dessa två utan mer intresserad av att trycka ner dem. Härligt!

          Hej Sharkweek!

          1) Hur vet du att de dejtar? Är du såpass engagerat i deras liv att du vet det här med all säkerhet?
          2) Att vara duktig på aktier eller börsen innebär inte att man är en bättre daytrader, men helt okej att du tolkar det så. Man tackar!
          3) Jag är dödligt intresserat av deras liv. Önskar jag också hade någon undercover dude som skyddade mitt liv med felaktig info och som desperat försöker framstå som rolig med hånande och pinsamma skämt <3333333 GoalZ som Gabbi hade sagt.

            Om Peps är the Sharkweek så hoppas jag verkligen att han vet om han dejtar Bella. För bådas bästa.

        Haha! Härligt med folk som dig Anja, som helt enkelt måste posta en gammal kommentar för att den inte fick tillräckligt med likes och medhåll sist! Så bra taktik också, att sätta kommentaren högt upp nu, så att ingen kan missa att du verkligen ogillar Bella! Haha! Så go person! 🙂

    Ny kort poddintervju med Bella in iiingliiissh: http://thesthlmer.com/episodes/s3-i-the-businesswoman-behind-swedens-biggest-blog/

    – How do you plan what to put on your blog?
    – How do you handle online haters?
    – What kind of manager are you?
    – How do you cope when things go wrong, such as getting divorced?
    – How do you manage friendships?
    – What advice would you give to your 14-year-old self?
    – What have you learnt from business ventures that didn’t work out?

      Tycker hon får oförtjänt med kritik för sin engelska! Den är uppenbarligen inte superbra, men man förstår ju verkligen vad hon menar, och hon låter relativt avslappnad. Och mest av allt: hon försöker!! Det är läskigt att prata ett språk man inte känner sig bekväm med, och kan tänka mig att det är ännu värre när man är en offentlig person. Är inget fan av Bella, och tycker mycket hon gör är riktigt risigt politiskt sett, men just språkkritiken tycker jag är väldigt överdriven.

    Kan du inte skriva ett inlägg om Tunis samarbete med Tink? Jag finner det hysteriskt roligt att hon ”endast” spenderat 29000 i augusti. Med tanke på att det är typ vad de lägger på en väska. Eller så får bloggarna kanske mycket gratis?

      Men mycket onödiga utgifter ändå! Jag menar hon slösar i princip 20 000 kronor per månad bara sådär

        Och inte lär hon vara lyckligare ändå, shopping beroende är inget att leka med! Måste vara nått tomrum hon försöker fylla.

    Vad hände med din pod? Kom helt spontant på att den bara tog tvärstopp. Eller du kanske har avslutat den, och det bara är jag som missat det? ?

    Heej! ”har du skrivit om fokis bebis? ?

      Ja

        Tack, hade missat det inlägget ?☺️☺️

    Hon är så SNARK! Förstår inte varför folk finner henne intressant

    Nu är nataschas kiddo på väg!

    Varför skriver du inte om att Maxinne Björk har anordnat ytterligare en sponsrad resa med DeoDoc där de flugit ned 10 bloggare till Marrakech för att testa produkter för deras fiffis och ingen markerar att resan är sponsrad, de döljer att det är sponsrat mer än någonsin!

    https://www.instagram.com/p/BZYe8YAhKms/?taken-by=maxinnebjork

    DeoDoc verkar verkligen vilja branda sig som det mest oseriösa företaget.

      Tycker de lyckas bra nog med att se oseriösa ut bara pga vad de säljer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.