Baam Baam!

Anna Book:

https://www.instagram.com/p/BZjppv5BmG2/

Anna Books fd manager Alexander Erwik går också till Brottbykliniken för att fixa sina tänder och skickar ut en minst sagt välriktad spark till Anna Book och hennes nya tänder.
Om jag får tolka fritt – vilket jag så klart gör – så tolkar jag det som att tandläkaren som är ansvarig för Bokens kritvita tänder inte alls är särskilt nöjd med att ha kopplats ihop med dem och att hon aldrig skulle rekommendera någon att sätta in sådana kronor.
Är detta månne anledningen till att det inte finns några som helst bilder kvar på Brottbyklinikens Instagramkonto och att den nytillsatta marknadschefen Felicia ”PocketBooken” Book inte längre verkar verksam på sin post?

Men…det roligaste av allt än nog ändå att tandläkare Jelena är en av de två som like’at min kommentar på Alexs sida. 
Det känns som att detta är hennes sätt att ”redeem’a” herself utan att komplett slänga Anna och hennes tänder under bussen. Men som Alex säger… i slutänden är det patienten som väljer sina tänder själv och vill de ha tänder som bättre passar i munnen på en häst så kan inte tandläkaren göra någonting åt det. Förutom att tacka nej till uppdraget så klart, så man får ju hoppas att det här inte var någon typ av smygreklam som Jelena och Brottbykliniken trodde skulle kunna gynna dem för det här slog lika hårt tillbaka på dem som Bellas märkliga reklam om barnvagnar gjorde mot Babyshop.

Tusen tack för aaaaaalla tips om detta! =)

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Babyshop var det väl som Bella gjorde reklam för? Babyland är ett helt annat företag som visserligen säljer liknande saker

      Tack!

    Ja men vilken seriös tandläkare skulle vara nöjd med att ha satt in ett kritvitt hästbett i Anna Book? Så jag kastar definitivt ingen skugga på tandläkaren och jag förstår verkligen att hon hamnat i en jättejobbig sits där hon måste låta kunden bestämma men inte ville. Så bra att hon kommer ut med att ha nöjda kunder.

      Ja men eller hur? Tänker att det borde vara som bröstoperations-konsultation, om kirurgen anser att det inte kommer bli bra så kan han/hon vägra att utföra den..

        Fast vem vågar säga emot Stollen?
        BAAM BAAM BAAM ?

    Han, Alexander, verkar ha postat om detta inlägg på sin instagram,

    Sjukt kul och intressant oavsett 🙂

      Nej, det här är från hans Facebook väl?

    Camcam: hur många länkar kan man bifoga i en kommentar utan att den fastnar i mod?

      Två tror jag. Men jag kollar kommentarerna hela tiden så länka på du..

    Ja antingen har han postat om detta eller tagit bort din kommentar Camcam? Synd, jag kan knappt läsa den som syns på bilen.

    För att kommentera vad inlägget handlar om så säger jag bara en sak: INTE förvånad!

    För att säga fler saker: Anna är ju trots allt ökänd för just detta, att göra sig osams med allt och alla, nya vänner hela tiden tills de tröttnar på hennes fulspel.

    Det var ju inte längesedan Anna visade bild med henne och Elena och skrev fint om Elena, men man hade på känn att det var något knas mellan dem efter det där uttalandet om tonfisk men bilden kom efter det. Så Felicia jobbar inte kvar? Det var inte länge det höll.

      ”…utalandet om tonfisk” ??? alltså. Att är den här världen på väg?

    Jag kan dock tycka att det är lite synd att man inte ska få se ut hur man vill utan att bli vuxenmobbad för det, vill minnas att du tillochmed lagt upp ett klipp där en kille sa väldigt taskiga saker om Annas utseende och hyllat honom för det. Men sen kan jag förstå att det inte är bra reklam för företaget. Men att vara elak mot någon och skratta för att hon vill ha stora vita tänder, det är faktiskt ganska taskigt. Förstår inte hur någon kan tycka att det är okej

      Gränsen för mig vad jag skrattar åt/har åsikter om går vid självvalt utseende eller ej. Väljer man att spöka ut sig får man acceptera om folk reagerar.

        Varför? Och hur kul är de för dem som faktiskt har stora tänder, när folk skrattar och hånar en sån sak. Kan man inte bara låta folk få se ut hur man vill. Varför ska man straffas och hånas för att man valt att inte se ut exakt som alla andra tycker att man ska se ut. Jag kan förstå att man kan tycka till
        om saker någon säger och gör. Men utseende är ingenting man någonsin behöver håna någon för.

          Dessutom, gör man en sådan förändring så betyder det ju att man inte var nöjd med hur det såg ut förut och att det redan är ett känsligt komplex. Så hur tror du då man mår om man blir hånad och retad för det?

          ”Kan man inte bara låta folk få se ut hur man vill. ” – att jag skrattar åt Annas sockerbitständer hindrar henne på inget sätt ifrån att se ut som hon vill. Dessutom skryter hon konstant med dem och tjänar sitt levebröd på interaktion med sin publik så då är det verkligen fritt fram att tycka till om dem. Det är inte så att jag går fram till grannen o ba ”vilken ful tatuering du skaffat”.

            Du verkar mig vara en riktigt osympatisk och vidrig jävel ”Anonym”.

          Anonym skriver att hon drar gränsen vid självvalt utseende, någon som har stora tänder av naturen skrattar hon (han?) alltså inte åt utan kan tänka sig att skratta åt någon som VALT att ha kritvita tänder i storlek XXXL. Inte helt orimlig gränsdragning känner jag.

        Jag är inget fan av Anna Book men ogillar starkt din kommentar. Låter som mobbarfasoner. Skulle du säga likadant till ett barn som blir mobbat p.g.a. att hen har en annorlunda stil eller sticker ut på annat sätt? ”Skyll dig själv, det är ditt eget val att sticka ut från normen.”

          Nej.

            Så barn med ”självvalt konstigt/annorlunda utseeende” är inte okej att skratta åt. Men vuxna med detsamma är okej att skratta åt.

            Varför?

              Och PS
              Är detta något vi kanske ska börja lära ut till barn i skolan?
              Att nu när ni är små så får ni absolut inte skatta åt och håna varandra. Ni måste vara snälla mot varandra. Det är viktigt!
              Men sen, kära barn, när ni är vuxna så kan ni skratta åt och håna varandra hur mycket ni vill. Då behöver man inte längre vara snäll mot andra!
              Varför vet vi inte men det är bara så det är. Så gör inte som vi vuxna gör, gör som vi säger.

              Finemang. Verkligen.

      Åh Issa fan vad bra kommentar! Håller helt med. Ingen ska behöva ”skylla sig själv” för att hen blir mobbad, hånad och trakasserad. Oavsett stil eller utseende – frivilligt eller ofrivilligt.

    Erwik, Erwik, Erwik….man skall icke skriva på engelska om man inte kan skriva på engelska!!

      Och måste han ens skriva på engelska?
      Han kan faktiskt få fram samma budskap på svenska.

    Ja det ser lite roligt ut när Anna står och ler tillsammans med folk som redan har blekta supervita tänder och även deras tänder ser gula ut i jämförelse med hennes.. uttrycket ett bländande leende har aldrig passat bättre.

    Det ska bli spännande hur hennes tänder kommer bli om 30år om det är lika vita då och kanske med ilningar.
    Ingenting håller i evighet.

      Jag pratade med min tandläkare om detta nyligen och han sa att såna här fasader (jag vet att AB säger att det inte är det, men det ser ut som det) är väldigt känsliga för skador och det går aldrig att återskapa exakt samma färg om man ska byta ut en del.

        Det är kronor, syntes tydligt i videon som någon av dom la upp på instagram där man såg oklusalt av tänderna. Jag själv hade inte behandlat Anna utan jag hade hänvisat henne till en annan tandläkare om hon bestämt skulle ha kronor på sina friska tänder.

    Är den här killen engelsktalande? Varför skriver han annars på engelska, många internationella följare kanske? Har tänkt på många influencers som skriver på engelska, tex Bella, någon som vet hur stor andel av hennes följare som är internationella? Kan inte låta bli att tycka det känns lite fånigt om majoriteten är svenskar. Men hon kanske har väldigt många internationella tittare i och med hennes mål att etablera sig globalt med hennes företag. 🙂 Men tex Forni, har hon verkligen så många engelsktalande följare? Osv osv… kan man se den statistiken någonstans?

    Anna la just upp ett klipp på sin insta. Är bara 2 minuter och slutar med att hela bilen ruskar. Hon måste kört över nått?! Hon är helt exalterad och pratar hysteriskt in i kameran sen blir det rusk och skak och klippet bryts..

      Och hon KÖR samtidigt som hon filmar och tittar in i kameran. Blir så jävla förbannad. Folk dör för i helvete pga rattsurf! Barn kan dö! Blir arg på riktigt, så onödigt. Och såklart vidrigt ur aspekten att Anna alltid ska göra en sån big deal när hon förnekar detta fenomen gällande henne. SKÄRPNING.

        Att hon dessutom lägger upp den för att skryta som vanligt tar det ytterligare en nivå! Hon är ju typ 47 år gammal!

      Kan du filma av det?

        Done ✔️

          Skicka till polisen. Fan inte okej! Som någon ovan skrivit, det är livsfarligt!

            Och till Camcam tack. Jag är blockad utan att ens ha rört Bookens insta

              Har mejlat henne!

            Vad ska polisen göra? Det är inte olagligt att hålla på med telefonen samtidigt som man kör bil så länge det inte påverkar din körförmåga.

            Tänkte också på det, att kanske anmäla henne för vårdslöst beteende i trafiken.

          Skicka till mig! kontakt@bloggbevakning.se

            Såg att jag fått. Bröts det bara?

              Japp de blev svårt direkt efter dunsarna tror mobilen ramlade ner

    Fan vad störigt. Att han skriver. Så korta meningar.

    Blondinbelle-engelska på den. Iiinglis. Har någon lyssnat på den engelska podcasten hon var med i? Jag stod ut i fyra minuter… Skäms över att jag skäms hur hon pratar och hennes grova svengelska; visst, man ska försöka, men sättet hon framhävde sig själv var bara… Nä.

    Kan någon se CamCams kommentar och skriva ut vad det står. Jag lyckas inte öppna bilden så jag kan zooma.

      Det står ”Haha!! BAAM BAAM BAAM!” 🙂

      CamCam skrev: ”Haha!! BAAM, BAAM, BAAM!”
      (Om du sparar ner bilden kan du zooma.)

      Det står ”Haha..BAAM, BAAM!” typ..

      Tack för hjälp och tips!!

    Men nu finns inte hennes live på instagram.. hon bara speedlunchar med en dam.

    KAN FOLK BARA SLUTA HÅNA ANNA BOOKS UTSEENDE? Ni äcklar mig fan på riktigt.

      OKEJDÅ EFTERSOM DU SKRIVER MED VERSALER SÅ KOMMER VI GENAST TA TILL OSS DET DU SKRIVIT ANONYM!

      Du kanske borde testa något annat, på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.