Läsarna oroar sig för My

My Martens:

Hur jag än gör, hur jag än planerar så gör jag någon besviken. Det är alltid någon som väntar eller förväntar mig att vara någonstans. Tiden räcker aldrig till!!!
En känsla av att vara otillräcklig. En kombination av att inte kunna leverera 100% utan istället leverera ca 75%.
Att bara leverera ”halvdant” på jobb, på studier, som vän, som mamma OCH som flickvän.
Detta och flera andra åtaganden till.
Jag sätter höga krav på mig själv. Jag vänder ut och in på mig själv för att räcka till, för att hålla ihop…
Det är en sak i teorin att schemalägga dubbla pass Stockholms-veckorna, att planer pendlingen med kör-sträckor och flyg-tider och tider/schema att få ihop det osv… det är en sak.
Att få in i diverse kontrakt att fysiska jobb endast fungerar Stockholms-veckorna är också en sak…
MEN Att leva ut planeringen i det praktisk var ärligt talat en MYCKET större utmaning än vad jag kunnat förställa mig!
Just nu… Just idag är jag trött. Riktigt TRÖTT!//My

Mys liv verkar vara allt annat än harmoniskt och hon försöker pussla ihop vardagen med en vecka på Öland och en vecka i Stockholm.
Herregud, jag känner hur det kryper i mig bara av att läsa hennes inlägg.
Har man en gång varit utbränd så hör man varningsklockorna ringa lite högre och lite tydligare än andra människor och jag hoppas bara att My får till sitt liv innan hon kraschar helt.
Läsarna verkar även de vara oroliga för henne och hennes livssituation.

Finns det någon där ute som levt ungefär så som My beskriver sitt liv just nu?
Några tips till henne?

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pussla*

    Säger bara STOPP STOPP STOPP!!

    Halvdana studier bådar ju inte gott. Mäklarutbildning kräver full fokus om man ska hänga med o prestera det som krävs.

    My kanske ska fokusera på sonen o vanligt jobb just nu.

      Stämmer

      Snacka om att inte fatta nånting.

    Sänk kraven och alla åtaganden! My är ännu ung och har god tid att ta uppehåll från studierna i några år. Fokusera på det som är viktigt och lägg energi på det! Kroppen orkar köra på ett tag men sedan sätter det stopp och det tar emot bara att ta på strumporna varje morgon – för att orken finns inte där. Återhämtningstiden efter utmattning kan vara väldigt lång, ibland tar det många år innan man kan känna sig som vanligt igen. Ibland återhämtar man sig aldrig.

    Utmattning är inte lathet eller ovilja till arbete, det är ett tufft sjukdomstillstånd som jag inte önskar någon..

    Vad är det som gör att det är så ordentligt svårt att ta henne på allvar>? Inget hon skriver eller säger känns trovärdigt. Man tvivlar på ALLT! ALLT! Så falsk och pinsam.
    Det är sorgligt att läsa hennes naiva inlägg. Det är sorgligt att se hennes ”pojkvän” med andra. Men fullt förståeligt.

      Såna som dig känns också svåra att ta på allvar. Hur mår du egentligen? ❤️

      Vadå hennes pojkvän med ”andra”?!?

        My tror att dom är tillsammans, pojkvännen verkar ha en lite annorlunda uppfattning?

          De är sambos enligt My!

    Natacha/Elenas bebis är född! @desive har lagt ut bild på insta

    Jag lycksdes rädda mig själv när jag var på väg att bli utbränd genom att be om hjälp i tid. Jag pratade med min chef och fick omgående psykologhjälp via företagdhälsan. Så sök hjälp är mitt råd. Jag fick med psykologens hjälp syn på och verktyg att hantera mitt eget ptestationsbeteende. Jag kunde plötsligt tänka igen och börja prioritera.

    Varför dra ner t Malmö över dagen? Bloggen är hennes inkomst? Plugga, o sedan bo på 2 ställen. Ja hon har verkligen satt sig i ”skiten”. Risk o konsekvensanalys på henne….för mig låter det inte sunt, eftersom hon inte orkar med det!

    Har inte alla svårt att få det att gå ihop. Här är väl problemet att hon vill ha allt. Alternativet hade varit att i några år jobba och bo bara på Öland. Inte absolut behöva hänga kvar i Sthlm och stå på röda mattan. Ta ett vanligt jobb, dra ned på kostnaderna och ägna sig åt sonen. Att jobba och plugga är i sig inget problem och dessutom med bara ett barn. Börja flyga till Sthlm och åk kommunalt på plats. Bestäm vad som är viktigt. Känns som hon inte riktigt gjort det. Allt är viktigt.

    Det här låter farligt stressigt ja 🙁

    Förstår att det är tufft att få ihop allt rent praktiskt men varför inte satsa på en usk-utbildning eller vad som helst och jobba dagtid varannan vecka.
    Eller ännu hellre jobba heltid och åka upp då och då till Stockholm och pojkvän får göra fler besök.
    Visst att man kanske förlorar något samarbete eller en ”VIP-frukost” eller två men på det stora hela så kanske det jämnar ut sig?
    Det finns ju stora bloggare som inte bor i storstäderna trots allt…

    De flesta som kommenterar gör ju uppenbarligen det av oro och vill My väl. Sedan finns det givetvis stolpskott vars inlägg hör hemma i skräpkorgen. Hoppas att hon vill ta till sig de med omtanke.

    Ps. Ofta är det nog så att de som ”aldrig kan tänka sig ett 7-16 jobb” kanske de som hade mått bäst av det.

    Men snälla nån det är INTE synd om My på något sätt!.. så patetiskt med dessa tyck-synd om mig-inlägg och söka sympati-o bekräftelse-inlägg som är ständigt återkommande. NEJ det är inte synd om My, hon har valt det och VILL vara i Sthlm inget som hon måste. Hon hade inte blivit socfall av en heltidsanställning i Kalmar men det vill hon ju inte ha, som hon själv skrivit. NEJ My är inte duktigare och mer fantastisk än andra! Hon har det bra, tjänar stora lätta pengar och har ett kul bra liv om än pendlande men hon vill ju ha det så. Om hon nu har så ont om tid och stressigt (tycker iofs det verkar tvärtom som att hon har mycket tid att disponera, men det känns alltid stressigt att plugga) så får hon väl ta och hoppa podd en tid, det är väl inget måste och det förstår väl folk. Och skriva kortare blogginlägg, det ger väl inte mindre inkomst och all smyg/dold reklam på instagram är nog en bra inkomst. Har hon dessutom fått en dyr utbildning så bör hon ta den chansen och plugga på för byråns skull, jobbet hos dem gissar jag mest är att marknadsföra byrån just nu, tänker på fotograftagna bilder på skolböckerna 😉 Nu lär det komma ett nytt långt snyftinlägg efter inlägg om henne här, i vanlig ordning.

    Hur HON mår HELA TIDEN!!!!?? Hur mår hennes älskade SON? Han har en mamma som är missnöjd. Kanske att HON ska steppa tillbaka och låta sonen bo hos pappan för just sonens skull, säga vad man vill men där verkar det i alla fall vara en familj. Faktum är att jag tror dessa snyftinlägg handlar om just detta, att hon i slutänden kommer att flytta upp till Stockholm för ”sonens skull” för att kunna ge honom en bättre framtid genom att satsa fullt på studier. ”kunna blogga och hänga med C kändisar”

      Ja pappan verkar vara en stabil typ. Vänstrar och gör älskarinnan och flickvännen gravida samtidigt. Strongt av My att kunna vara civiliserad med honom för sonens skull.

        Han vänstrade inte. My och han var inte tillsammans vad hon än säger. Han var tillsammans med den som kallas älskarinna som han idag lever i hop med. Det var bara My som inte ville” förstå”. Ludwig var inte planerad och han ville att hon skulle göra abort eftersom han hade träffat en annan men My lyssnade inte på det örat. I och med graviditetet kom också kom också hennes viktresa från 100 kg…….Alla kvinnor går upp mer eller mindre av att vara gravida? Eller har jag fel?

          Håller med dig om det där med viktresan. 100 kg som höggravid är ju inget unikt. Det andra vet jag inget om men det skulle inte förvåna om det stämmer på pricken. Hålla sig till sammingen är inget hon är känd för. Vända, vrida och krydda så att det passar hennes ändamål är mer regel än undantag. Tror precis som många här har skrivit, det hon gör just nu är att bädda för ett kommande inlägg om att barnet ska bo heltid hos pappan och hon i sthlm…och ett sedvanligt snyftinlägg om hur hon sätter sig själv åt sidan för barnets skull. My Martyr är så otroligt förutsägbar ?

    Haha ge My tips? Hon verkar inte ta till sig tips ändå men hon tackar sina läsare fiiiina fiiina tro fan det, det är för att folk läser bloggen som hon tjänar pengar. Men nej försöker udvika att läsa den bloggen, för mycket lögner och taktik vill inte gynna henne och hjälpa henne att tjäna pengar, skulle Aldrig följa hennes IG.

    Att My befinner sig i den situation hon är i beror ju på de val HON gjort. Med den livsstil hon haft/har och de skulder hon dragit på sig är det inte undra på att hon som hon själv säger behöver ha tre jobb samtidigt.
    Svårt att se hur detta kommer hålla i längden.
    Kanske bäddar för ett ”lilleman förtjänar en mamma som mår bra, så det bästa är om jag flyttar tillbaka till Sthlm till studierna är avklarade-inlägg”…

      Ja det var det jag menade med mitt inlägg. Trots att pappan varit otrogen så är det väl 6-7 år sedan och My´s nuvarande situation har ingenting med hur han VAR då. Strongt att lämna honom JA, men det innebär ju inte att han är en dålig FÖRÄLDER bara en dålig POJKVÄN åt MY. (svarade visst på två inlägg i ett 😉 ) Men jag tror att My håller på att lägga upp för en just sådan sak eller 2v i Stockholm och 1 på Öland till att börja med.

    Jag förstår inte hur hon hade tänkt sig att detta skulle fungera. Två liv som hon pendlar mellan. Om hon nu ville flytta tillbaka till Öland så kunde hon väl gjort det helhjärtat. Det är bara en tidsfråga innan hon är tillbaka i Sthlm på heltid.

    Känns som Mysan går all in i relationen och ser sig som sambo på 56 kvadrat i Täby. Vad händer om han får kalla fötter och lämnar henne? Ojoj känns som det är upplagt för mer strul här..,

    Om hon har så mycket att göra -varför åka med Book och ”busa” över helgen? Hon lever i en fejkvärld och alla som ifrågasätter är dumma nättroll. Nu ska hon sätta sin son i bilen och pendla upp till Stockholm i helgen. Varför inte bära ta det lugnt? Undrar hur länge ”hennes indian”står ut. Hoppas han är smart nog och drar snart!!!

      My och Book var bara iväg över en dag och det gav ju My många nya ig-följare. Det är väl röda-mattan-event i Sthlm i helgen skulle jag tro, barnfilmspremiär antagligen, hon vill ju inte missa kamerablixtrar och att få synas i mingelreportage. Är ju alltid då sonen ska komma upp till mamma på pappaveckor om det är barnevent/barnfilmspremiär för det vill ju inte mamma my missa.

    Ja det går visst aldrig bra för My. Bara problem och problem. Det lyckas aldrig varken med studier eller pojkvänner. En människa med stora psykiska problem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.