Schollin anmäld för misshandel efter bråket med den fd partnern.

Christina Schollin/Pernilla Wahlgren:


Igår skrev jag om bråket mellan familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin och Christina Schollins tidigare affärpartner Minette Tigerfalk och de olagligheter som de sysslat med när de hängt ut henne med namn och bild på sina sociala medier.
Idag rapporterar Aftonbladet att det finns två polisanmälningar gjorda av Minette – en mot Christina Schollin för misshandel och en mot Pernilla Wahlgren för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Jag sa att vi måste prata. Hon sa att hon inte hade tid. Hon ville inte lyssna. Då la jag min hand på hennes axel för att hon skulle förstå att det var allvar.//Christina Schollin

Detta är så befängt. Det är så utanför alla normer och allt. Jag förstår inte hur man över huvud taget kan förvränga en situation så. Det är omoraliskt och oetiskt. Det finns ingen som helst sanning i de här polisanmälningarna. Det här är människor som handlar i affekt. Jag har aldrig hotat och min mamma har aldrig misshandlat.//Pernilla Wahlgren

Jag tycker väldigt synd om henne, att hon försatt sig själv i den här situationen och ska behöva utstå allt negativt som skrivs om henne. Jag hade velat att hon skulle slippa allt det här.//Christina Schollin

Det där sista citatet ger jag inte mycket för.
Om hon inte velat att Minette skulle hängas ut på det här sättet och bli utsatt för allt detta näthat så hade det funnits EN enkel lösning, nämligen att INTE hänga ut henne och godkänna vidriga kommentarer om henne och hennes familj.
Klart hon ville det – varför skulle hela familjen annars skriva som de gjort? Vad trodde de skulle hända?

Tack för tips, Jahopp!

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kommenterar ursprungshändelsen, ej anmälningarna.

    Om det har gått till som det gjorde enligt Pernilla med kontraktet av lokalen förstår jag VERKLIGEN familjen Schollin/Wahlgren.. Skulle vara SÅ upprördz

      Samma här. På ren magkänsla tror jag att Schollin är den som varit godtrogen och att den andra har utnyttjat henne. Men som sagt bara magkänsla.

        Eller hur? Vad skulle Schollin tjäna på detta?

          Hon ville sälja kontraktet men nu blev det uppsagt så jag gissar på ganska många tusenlappar med tanke på lokalen i fråga…

            Jaså? Uppfattade som att hon verkligen ville vara kvar..

              Hon har bott i Spanien i många år och hyrde ut lokalen ( vid FB och Blocket) till kreti och pleti. Fastighetsägaren tröttnade.

                Jahaa.. Förstår!

    IDOL!!

    Ni som ser idol, kan vi diskutera Ginas näsa? Har inte hon förnekat att hon fixat den? Ser helt sjukt ut.

      Haha, good minds think alike

      Minns att hon la upp en bild och skrev på instagram att hon opererat näsan av medicinska skäl. Sen fick hon så mycket näthat pga bilden att hon raderade den…

        Aha. Har inte så mycket koll på henne. Senast jag vet var att hon sa att hon var så stolt över sitt utseende och aldrig skulle röra sin näsa. Nu när du säger det könner jag igen det med medicinska skäl men detta är helt sjukt. Hon måste gjort den fler gånger.

          Hon opererade den p.g.a andningsproblem tror jag det var, men vem som helst kan väl lista ut att det var av en annan anledning hon gjorde det. Förstår dock inte varför man ska förneka ingrepp oavsett om det är av estetiskt eller medicinskt syfte. Tycker Gina verkar vilja se ut som Rebecca Stella.

            Hahaha, jag slog på tvn och undrade vad Stella gjorde i 4an. Sen började hon prata och jag insåg att det var Gina.

            Haha, ”andningsproblem”. Det är den klassiska bortförklaringen. Av någon märklig anledning drabbar andningsproblem tjejer med stor eller sned näsa och något som är ännu märkligare är att de alltid, alltid, alltid lämnar operationsrummet med en typisk nose job-näsa 😉

              *bara tjejer

              Ja precis. Minns när Gins gjorde programet på Svt Ginas värld, (som jag gillade jättemycket) då reste hon till Libanon, plastikkirurgins land, och hon satt och berättade i kameran att hon aldrig skulle operera sig och att man duger som man är. Sen satt hon där och redan hade opererat näsan. Så otrovärdigt när tjejer säger ”du duger som du är” du är fin som du är, så har de själva gjort olika former av ingrepp.

                Man kanske inte ser på andra som man ser på sig själv? Tkr hon, och alla andra, har rätt att peppa trots ingrepp oavsett orsak.

                  Nej håller inte med alls. Det blir sådan dubbelmoral. Ska hon som opererat sin näsa predika om att man inte ska bry sig om utseende? Självklart ska hon operera sig om hon vill men det blir äckligt när hon ska råda andra att inte göra samma sak.

                    Jag håller med mig själv ja! Till exempel: JAG skulle inte för allt i världen (lätt överdrivet) vilja ha en övervikt, men skiter fullständigt i hur andra har det eller råder inte dem gå ned för det.. Tänker jag fel?

                    Känns ju som en operation är en risk, självklart råder man inte andra trots att man själv gjort.. dubbelmoral eller inte

      Haha kul att 3 st skrev samma sak :0
      Det är alltid hit till bloggbevakning man springer så fort det händer något i mediasverige för att diskutera mer er kära vänner ?

        Haha det är lite som ett vardagsrum på nätet

          Precis ?

          (Även om jag helst sett att kommentarer som rör utseende som man inte kan rå på, inte skrevs.)

            Dock handlar det här ju om ett utseende hon kan rå för 🙂

              Nja, inte direkt samma som en frisyr eller ett plagg.

              Jag tycker nog gränsen borde gå vid kroppsdelar, opererade eller inte. 🙂

                Ja, så tycker du 🙂 Inte jag.

                Man måste kunna diskutera offentliga personer och operationer speciellt om de förnekar det och ger en skev bild av verkligheten. Sålänge man inte lägger in personliga åsikter i personens utseende och hurvida man tycker det är fint eller inte.

                  On point!!

                  Fast hon förnekar det ju inte-bara anledningen till OP

      Vill tillägga att jag inte lägger någon värdering i hennes utseende och om jag tycker hon är snygg eller inte. Blev bara chockad över skillnaden och gillar inte när man inte kan stå för vad man gjort.

    OT men nån som kollar på Idol? Gina Dirawi är ju helt oigenkännerlig ? Så smal och sönderopererad…

      Haha jag trodde det var hon Sibel som var med i Idol för flera år sen, kände inte heller igen henne.

    Off topic.. vad har hänt med Gina dirawi? Såg henne på idol nu och hon är jättesmal och verkar vara opererad i ansiktet? Hon var ju sååå fin innan 🙁

      Kul ändå att Gina tillslut fick uppträda i Idol ?

      (För visst sökte hon väl till Idol för många herrans år sedan?)

        Ingen aning ?

        Gillade hur som helst den gamla Gina bättre, som gjorde humorvideos hemma i badrummet 🙂

        Ja hon fick en guldbiljett men kom inte längre sedan. Hennes audition ska finnas på youtube.

      Jag tycker verkligen inte om kommentarer som ”hon var sååå fin innan”… Även om det är din åsikt som du uttrycker så är det inte skitkul att höra/läsa oavsett om personen är opererad eller inte/har gått ner eller upp i vikt osv. Det viktigaste är väl ändå att hon är nöjd med hur hon ser ut.

        Ok.. Men hon var ju sååå fin innan? Har ju inte sagt att hon inte är fin nu?

    Varsågod Camcam 🙂 och tack för inlägg.

    Så naiva ni wahlgren/schollin fans är.. Christina Schollin har ju till och med erkänt att hon har hyrt ut lokalen i andra hand. Ställd inför fakta skrev hon på och avsade sig kontraktet…hon hade självklart tänkt sig att sälja detta till andrahandshyresgästen.
    Nu försöker hon, tillsammans med Pernilla och Bianca att skriva om historien… mormor 80 år lurad… gå inte på det!

      Men oavsett vem som har rätt ur ett juridiskt perspektiv så anser jag att denna kvinna verkar ha gjort en fuling. Att sedan Wahlgrens varit godtrogna/naiva är en annan diskussion. Tror kvinnan som numera innehar salongen får leva med det dåliga samvetet. Magkänsla.

    Oavsett vem som har rätt eller fel så undrar jag lite vart världen är påväg när en 80-åring(?) och en snart 50-åring löser problem genom att hänga ut folk på nätet….

    Hela soppan känns som ”80 och 50 är det nya 14″…

      Du har så himla rätt.
      Det är väldigt barnsligt att ta detta på sociala medier bara för att man kan och har en stor plattform.
      Rätt eller fel i sak, det är omoget och fel.

    Den här resan de gör i Italien nu.. Inte dålig alltså.

    Börjar trötta på alla Wahlgren ar överallt.
    Verkar så barnsligt beteende av en 80 åring och en 50 åring med detta tjafs.

    Cam jag undrar om du kommer svara på det här. Har du ingen verklighetsuppfattning? Du skriver att de hängt ut henne och att hon fått så mycket näthat. Det du pysslat med dagligen under år är tre tusen gånger värre?

      Camcam går ju in på sociala medier och skriver om vad blogginnehavaren själva skrivit där. Tex Tyra skriver bla bla bla. Bloggbevakning: Tyra har bla bla bla och sen lägger Camcam till vad hon tycker om bla bla bla. Alla gillar inte att bli ifrågasatta över att bla bla bla inte var så smart, konstigt eller whatever.

      Medan Wahlgren och co har använt sina sociala medier till att ge sin egna ensidiga högst subjektiva version på en sak som hänt vilket har gjort att en person fått diverse påhopp/hat utan att någon egentligen vet vad som hänt.

    Det är som man säger hemma i Tuna – hellre en kniv i handen än två i ryggen.

    Vad sjukt. Jag skummade igenom Betnérs Youtube för några timmar sen och tittade på den här roasten av Pernilla. Måste ge henne credd som vågade vara med. Jag hade aldrig ställt upp!

    https://www.youtube.com/watch?v=fwwUdr1jonw

      Ville bara tillägga att jag inte följer deras insta eller deras program. Såg bara det klippet och så skrev du om henne

    Alltså, börjar känna att det är FÖR mycket Wahlgren/Ingrosso (inkl resten av släkten) överallt just nu. De har liksom blivit värsta stora kändissläkten. Visst har de varit kända i alla år, men med Pernillas barn ute i offentligheten; mello, stor ”influencer” (enbart pga sin familj) , mm så känner jag mig less på dem.

    Deras attityd tyder på att de helt tappat verklighetsförankringen, och det förvånar mig inte alls att Christina S gör en fuling och nu är förundrad över att någon vågar opponera sig. Sveriges svar på familjen Kardashian?

    Om man håller sig till lagen ”händer” inte sånt här. Hon hyrde ut utan tillåtelse. Hon blev av med sitt kontrakt. Att vara 80 år utan någon som helst självinsikt är dåligt.

    Jag har följt Wahlgren/Ingeossosklanen lite här och där, men avföljde allihopa häromdagen. Har för mig att jag läste för ganska många år sedan att Stormorsan Schollin inte ville ha sin butik kvar alls…? Jaja, känns skönt att sätta dom på paus en stund!

    Läste idag en lång artikel om ett bråk mellan främst Christina och någon som heter Minette. Jag förutsätter att artikeln är korrekt. I s f är det ytterst beklämmande att CS beklagar sig över handhavandet. Finns väl ingen som får ut 250000 för en hyresrätt man inte äger. Vad är det för trams. Men mycket vill ha mer. Kom ner på jorden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.