Hur är det med läsförståelsen?

Jocke & Jonna:

Ibland undrar jag om Jocke medvetet till missförstå saker och ting för att framstå som ett ännu större offer.
Ta bara den här maktbarometern som Medieakademin tog fram och som fastslog att Jocke & Jonna har mest makt på sociala medier – Twitter, Instagram, Youtube, Facebook.
Hade listan inkluderat blogg så hade den nog sett annorlunda ut men detta är i alla fall de sociala medier som inkluderades.
Alltså. Mest makt PÅ SOCIALA MEDIER men hur tolkar Jocke listan? Som att han och Jonna har mest makt I SVERIGE. Snacka om att läsa den här listan och förklaringen med hybris-glasögon. Eller så har han inte läst texten alls utan bara förutsätter att det är vad den avser.
En sådan tolkning säger ganska mycket om hur han ser på sig själv och Jonna.
Han skriver själv ”Vi har mer makt än Zlatan”.
Eh, ja…på Youtube har ni säkert det eftersom Zlatan sällan filmar och publicerar vloggar, Spökjakter och Mukbangs till sin Youtubekanal – jag tror inte ens han har en – men rent generellt så skulle jag säga att Zlatan både är ett betydligt starkare varumärke, en influencer och representant för Sverige än dessa två förvuxna barn med kameror någonsin kommer bli.

Vill han missförstå precis allt för att riktigt kunna gosa ner sig i offerkoftan där hemma i soffhörnet eller vad handlar det här om?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahaha, snälla säg att detta är ett skämt? Snälla?

    Jag blir provocerad.

    Men snälla.
    Mina föräldrar och många i deras generation har ingen aning om vilka Jocke och Jonna är, mäktigast i Sverige jovisst. *himlar med ögonen*
    Med tanke på deras målgrupp vs någon som riktar sig till 18+ borde de inte hamna i topp. Barn har väldigt lite makt jämfört med vuxna så vilken typ sv makt är det egentligen meningen att J&J ska kunna utöva?
    ”Mamma! J&J sa att jag skulle göra A, B och C!”
    ”Nej.”
    ”Awwwww.”

    Sen påståendet att man tappar makt av att göra dåliga saker, I wish!

    Han bara dumförklarar sig haha. Större än Zlatan?? Mm säkert haha. Men låt han leva lite på hoppet av att tro så hybris Jocke

    Fan va bra inlägg! Hoppas Jocke läser det!!!

    SÄTT DIG NER I BÅTEN FÖR FAN JOCKE

      Hans mamma och styvfar borde anmäla Jocke för förtal. Hjälp vad dom får ta hans hat. Boken tycks envart vara en fet hämd. Som han framställt och gjoet reklam för den och total sågat grovt sin familj. Så obehagligt otäckt hur pengar och makt kan gör folk helt från vettet.

    Hur är det med din läsförståelse Camcam? 😉 Kände du dig kränkt, ledsen och besviken för att du inte var med på listan? Känner du att Du har makt? Du känner inte att du maktmissbrukar ibland? Inte att du pudlar ibland, att det blir fel, pinsamt, inte rädd för konsekvenser??? Tycker nog att det framgår att Jocke fattar att det handlar om makt på sociala medier. Och ett tips till dig Camcam; läs inlägg och kommentarer mer än en gång, läs två eller tre gånger innan du svarar och skriver så slipper det bli pinsamt för dig och du slipper framstå som korkad. Inget illa ment bara ett välmenat tips.

      Jocke du är en tönt!!

        Menar du att du tror att jag skulle vara Jocke hahaha herregud. Så jävla töntigt här att så fort man försvarar någon eller skriver bra/positivt om någon bloggare eller helt enkelt bara reagerar och tycker att folk är lite tröga/korkade/fåniga/hemska/missförstår/överdriver… så påstås man vara den bloggaren…suck! Nej och min kommentar var inte menat som försvar av Jocke utan jag menade mer generellt och syftade faktiskt mer på andra inlägg som inte alls var om Jocke. Och så undrade jag genuint och ville genuint ge de tipsen så det inte blir fel, var inget illa menat.

          Haha ”inget illa menat”…undrar hur nedlåtande du är när du verkligen menar något illa.

          ???? Skojar du eller?

      ??

      Inte så mycket kränkt utan mer naken… och exposed… Men eftersom listan inte handlade om bloggar så vet jag inte riktigt vad jag skulle göra på den… ??

        Ha Ha Haaa sååå kuuul…nej men Du påpekar ju det att om listan innehöll bloggar (en del av sociala medier va?) så skulle den sett annorlunda ut? Kan lätt tolkas som att du menar att du då hade varit på listan eller tycker att du borde ha varit där? Ofta inga el dåligt med svar på frågor som du får, trist.

          Jag tror att om listan inkluderat bloggar hade nog Kenza och Bella legat på den. Och jag så klart! *hybris*

        Listan handlar om sociala medier, räknas inte bloggar till sociala medier?

          Exakt, så menade jag också. En annan anonym alltså och jag blev tydligen satt på granskning eller förmoderering som det kanske kallas.

          Givetvis, men de inkluderade inte bloggar i sitt urval tyvärr.

        o var tog min svarskommentar vägen hehe jösses…

      Antingen är det Jocke som skrivit det där eller så är det ett otroligt hjärntvättat fan ?? fick nästan ta fram skönskudden när jag läste. Så pinsamt med folk som tror att de ”knäcker” någon när de totalt saknar poäng i vad de skriver. Förlåt men den enda som framstod som korkad här var du ? Väldigt Cringe, om man nu ska uttrycka sig lite som kidsen + Jocke brukar göra 😉

        skämskudden* skulle det såklart stå, dumma iPhone ?

        Hahaha nä är varken ett hjärntvättat fan eller Jocke…framstår jag som så korkad verkligen?? njaa.. Var inte min tanke att knäcka någon för övrigt. Vem och varför skulle någon bli käckt av det jag skrev?? Ja skämskudde behöver man ta fram det har du helt rätt i, i övrigt är det många här som saknar koll. Kan också berätta att jag har inte alls särskilt mycket koll på Jocke överhuvudtaget, han går mig liksom mest förbi.

          Herregud, svenskan i Anonyms kommentarer får mig att känna att det borde vara obligatorisk skolgång i 20 år

            Öh.. för att jag missade ett N i ordet knäckt? Eller för att jag skrev nä istället för nej?? 🙂 Tror inte att man vare sig skriver bättre eller sämre svenska för att man går 20 år i skolan än 9 år. 😉

              Användandet av överord o frågetecken samt aggressiviteten. Allt detta gör att ingen kan ta budskapet från dig på allvar. Några år till i skolan hade nog lärt dig att skriva en text som folk kan ta på allvar.

                Haha överord?? Många frågetecken visar på att man verkligen undrar. Tror faktiskt de flesta normalbegåvade inte har några som helst problem med att läsa och förstå vad jag skriver, OCH att skriva är något jag är ganska bra på, kanske det enda 😉 något jag sysslat MYCKET med i mina dagar och yrken.

                  Ja, överord. Visst förstår vi vad du skriver och menar, men du är inte särskilt bra på att uttrycka dig i skrift.

                  Man undrar inte mindre för att man använder ett frågetecken vilket tom en mellanstadielev vet. Stay in school kids och ta skolan på allvar om ni vill göra er hörda.

                    Söta du… vad får dig att tro att jag inte gått i skolan? Jag har gått 15 år i skola! Men nuförtiden är det väl sådana som INTE har gått så många år i skolan som får framgång och får sina röster hörda, exempelvis Jocke då 😉 Just saying.. Men jag håller med – Stay in school kids !

                      Men lilla du…15 år är ingenting.

                      Nähee du ojojoj.. Hur många år måste man gå i skolan enligt dig för att man ska kunna skriva? 20 år? Annars har man inte gått i skolan någonting? Hade inte blivit mycket av denna bloggen då du hö hö hö…

                      För att lära sig kritiskt tänkande krävs nog minst ett år av eftergymnasial utbildning. Kritiskt tänkande krävs för att skriva bättre. Konstant ifrågasättande av sig själv, sitt skrivande och andra. Hade jag fått läsa dina utkast till kommentarer hade det varit fullt med markeringar i form av: vad menar du, vem riktar du dig till? varför så många frågetecken? startar man en mening med ”söta du” bryr sig den du riktar sig till inte om resten för det är en klart genomskinlig härskarteknik.

                      Hahaha Du är hysteriskt rolig X! Så lilla du är mindre härskarteknik än söta du då? Du tycker inte jag har ett kritiskt tänkande? Hmm märkligt att du inte kan se det – Jag har både ett kritiskt tänkande och eftergymnasial utbildning men tro mig, det finns folk som kan skriva bra och uttrycka sig bra i skrift även utan det. Förstår för övrigt inte vad det är i mitt skrivande som är så uselt? Jag är ganska bra på att både skriva korrekt och på att uttrycka mig, och att ha ett kritiskt tänkande. Ser du verkligen sådär jättemånga frågetecken i mina texter? Vet du vad!? Jag vet att man inte behöver ha flera frågetecken för att man ställer en fråga, och jag förstår att du är en äldre person. Jösses orka.

          Alltså om du inte skulle lagt så mycket energi på att övertyga alla om att du INTE är den här Jocke hade jag kunnat tro dig. Men magkänslan säger klassisk överkompensation

            Hahaha eller hur… men då har inte Jocke någonting att skämmas för iaf, kan han utrycka sig och skriva så bra som jag verkligen hehe.. men oj nä jag kan ju inte ha gått i skolan ens tio år jag missade ju att skriva ett n i ordet knäckt… men fyy alltså tänk om jag har dyslexi!? Fy fan vilken mobb det är här..usch mobben här alltså 😉

              Men vafan nu missade jag ett t hmm.. jag har nog dyslexi så ni ska inte mobba mig! Fy vilken mobb, denna mobben…usch för mobben.. (obs! ironi)

              Versaler och gemen huller om buller, ”hahaha” ”hehe” ”fyy” ”mobb” ”?!?” ”!!!”

              Ovanstående inget med dyslexi att göra. Du är nog bara inte tillräckligt gammal.

                Söta lilla du… om man missar bokstäver var det annars som jag syftade på och som kanske kan bero på dyslexi INTE pga om man skriver haha eller hehe eller använder versaler!… versaler brukar man använda för att markera/betona ett ord. Tror inte att det har med ålder att göra eller så är det så vi gamlingar skriver då hahaha kul att du tror att jag är ung. Är det åldersgräns för att skriva här? Inte tillräckligt gammal? haha..alldeles för gammal och klok för att både läsa och skriva här känner jag själv annars hehe…

                  Det var värst vilket behov du känner över att försvara dig till punkt och pricka. Fortsätt gärna skriva här, det är lite underhållande 🙂

                    Japp vissa vill man gärna sätta på plats 😉 men försvara MIG vet jag inte, ingen här som vet vem just JAG är så.. och tar inte åt mig blir mest bara trött, ja lite irriterad blir man också förstås.. Men kul att du blir underhållen trots att du inte alls verkar förstå ironi, du har inte uppnått den åldern antagligen men har väl tydligen åldern inne för att skriva här, om det nu är åldersgräns 😉

                      Oavsett vem du är så verkar du iallafall vara en väldigt lustig figur ? Din intelligensnivå och sätt att uttrycka dig på påminner iallafall en hel del om Jocke.

                      Söta Issa lovar dig att varken min intelligensnivå eller sätt att uttrycka mig är i närheten av Jocke Lundell. Jag har intelligens men många här har det INTE och det är därför så många inte ens fattar vad de läser och vad som skrivs. T.ex så var mitt första inlägg inte något som helst försvar av Jocke. Men jag kan ju säga att det var ju inte Jocke själv som ansett sig vara eller utsett sig själv till någon slags makthavare utan det var andra som skrivit det om honom. Det fattar iaf JAG!

                  Men seriöst. Du som tycker att folk härinne mobbar, varför använder du dig av härskartekniker (försöker iaf) och nedvärderar? Det är inte okej att nedvärdera dig heller såklart, men det blir ju lite att kasta sten i glashus för din del…

                    Men alltså haha orkar inte.. Ja det blir verkligen kasta sten i glashus här! Det är verkligen dubbelmoralen, dårarna och dumskallarnas paradis här! Och Du verkar inte förstå ironi tyvärr, både humor och att förstå ironi kräver lite intelligens, kanske 20 år av studier också 😉 Komiskt att den där X (M) som studerat i 20 år inte vet att man startar en mening med stor bokstav/versal. Det borde inte heller vara så svårt då att förstå vad någon menar och vem man riktar sig till, kanske för mycket studier eller för hög ålder? Gissar att det blir mycket markeringar för X om hen läser Camcams inlägg för de innehåller ofta både stavfel, grammatikfel och faktafel, och det är ofta svårt att urskilja vem som sagt vad och vad som menas. Hepp.

                      Varför blir du så kränkt att du känner ett behov av att insinuera att jag är ointelligent? Har inget behov av att hävda mig inför dig. Hela ditt försök att använda dig av ”humor” är tyvärr meningslöst när du är elak mot andra. Och ditt första inlägg här var inte ironiskt, i sådana fall behöver du googla det ordet…

                      Men söta.. har jag sagt att mitt första inlägg var ironiskt?

    Hoppas att denna sjuka människa aldrig får barn. Med så taskig självinsikt, lär han definitivt föra över detta på ett e.v. barn. Förresten hoppas han läser allt som står här!

    Jag avlider ?

    Det säger ganska mycket om hur sjuk denna värld är! Sluta skriv om idioten! Och ni föräldrar blocka skiten så era barn slipper se skiten!

    Jocke och Jonna vilka då? Zlatan känner jag (och övriga världen) till.

    Men snälla, har de ingen med lite folkvett i sin närhet som kan tala om såna här saker för dem? Någon rådgivare eller mentor? Jag tänker att det måste vara jobbigt att tro att man har makt och sedan inte ha det. Finns det någon som kan upplysa honom om hur landet ligger så att pojken kan andas ut?

      Låter som du pratar om Kim Jong un lol

    Alltså hjälp, är han så blåst på riktigt? Jag har sett exakt ett (1) av deras prank och typ 99% av de fotbollsmatcher Zlatan spelat i landslaget som sänts på tv.

    Jag förstår verkligen inte hur Margaux kan sitta och filma sitt barn ca varje dag. Tycker det är helt sjukt?? Kolla hennes instastory

    Seriöst !!!! Jocke måste vara lite efter. Bakom flötet, inte ha alla hästar hemma, alla chips i påsen, bestick i lådan. Mer förtydligande alla hjärnceller på plats. Någonting fatta mer än en skruv lös. Ingenting verkar funka i hans signal system däruppe. Börja tro han är smått efterbliven. Vad pysslar gubben med??????? Ursäkta men någonting är inte iordning i hans hjärnkontor.
    Anat att något inte stått rätt till då han tackar sina barn följare som är mer än hälften så gamal som han själv för de är förstående och rättar honom att välja rätt väg och val i livet. Barn alltså ger feedback till en fullvuxen person. Hallåååååå. Borde vara tvärtom.
    Hybris mannen med komplexa problem att bli sedd. Finns bara en person i Jockes liv, hans spegelbild. Han pratar om sig själv 24/7 helt otroligt egenkär. Tänk att barn lyckas blåsa upp en gubbes självförtroende så till den mildaste grad.

      Det går inte att ta din text på allvar! Alldeles för mycket överord, aggressivitet, utropstecken och frågetecken! Du hade behövt några år till i skolan för att lära dig att skriva en text som det går att förstå och som det går att ta på allvar.

    Lady Dahmers Instagram har blivit avaktiverat.
    Enligt hennes Facebook har hon blivit anklagad för att brutit mot regler men det har hon inte gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.