Lady Dahmers Instagram är nedstängt

Lady Dahmer/Instagram:

Jag är helt övertygad om att Lady Dahmer följer Instagrams regler till punkt och pricka med tanke på att det säkert finns mängder med människor som inte skulle tveka att anmäla henne för minsta ”nip slip”.
Så vad kan LD möjligen ha gjort för att få sitt konto stängt? Eller krävs det bara att en grupp människor som inte gillar det man skriver går samman och anmäler kontot och så stängs det ner per automatik?
Men Tyra kunde få sitt konto återställt när hon stängde ner det för några år sedan så det måste väl även gälla LD? Kom igen nu, Instagram! Make that magic finger work a litte… Clickeliclick!

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror att det räcker med att en liten grupp anmäler utan att det finns orsak.

      Instagram stänger inte ner ett konto utan anledning, är du dum i huvudet eller?

        Anonym, säg rent hypotetiskt att Instagram får in x antal anmälningar på ett konto. Kanske upp emot ett 100-tal, du tror inte det väcker lite varningsklockor hos IG som då innan de sett över innehållet stänger ner kontot? Det är ok att tänka olika utan att kalla andra för dum i huvudet 🙂

          Jo, men instagram stänger inte ner ett instagramkonto endast för en har fått ett x-antal anmälningar. De kollar in kontot för att bekräfta att hen faktiskt bryter mot reglerna. Så tänk till en extra gång snälla.

            Hahahahahahahahahaha *andningspaus* hahahahahahahaha! Tror du på riktigt att Instagram endast stänger ner konton som bryter mot deras regler? Gulle

            Va elak du är ☹️ Dum i huvudet säger man väl inte till folk?

        Charmtroll där!

    Pingis har gjort en intervju med Gotlands tidningar som var rätt intressant. Räkna hur många gånger ”Isabella Löwengrip” omnämns. Gillar hennes tankar kring nätverkande och att starta en slags festival för entreprenörer på ön.

      Tänker du att hennes namn skrivs ut onödigt mycket? När skribenten pratar om företagen är det ju inte mer än rätt att skriva Isabellas namn då de driver dem tillsammans. Liksom att de har givit ut en bok tillsammans.

    OT men what’s up med Therese Lindgrens instastory? Fick man inte lära sig demokrati och yttrandefrihet i skolan på hennes tid? Avskyr allt som har med NMR att göra men hennes resonemang chockade mig.

      Haha, ”på hennes tid”. Hon är 30

        Ja hon är tillräckligt gammal för att kunna säga ”på hennes tid”. Hon hade MVG/VG/G/IG på hennes tid.

          Mvg och VG hade vi ju för några år sedan bara. Jag är 22 och det hade vi när jag gick gymnasiet ?

          Betygssystemet byttes 2011, när den nya läroplanen kom, dvs helt fucking nyss

            6 år är en evighet på nätet ?

          Haha. Vi förstår att du är ung. Det är nog den enda slutsatsen man kan dra av ditt resonemang.

            Som sagt, Therese är jävligt gammal och föddes för hela 30 år sedan. Mycket har hänt sen dess, wake up people!

      Någon sammanfattning om vad som sagts? Har inte ett instagramkonto så kan ej se hennes storys.

      Tack vare demokratin och yttrandefriheten kan hon säga sånt. Allt nazister och fascister gör skyddas inte (och ska fan inte heller göra det) av yttrandefriheten. I dag (bland annat)försökte NMR köra bort media och Niklas Orrenius rapporterade på twitter ”Fredrik Vejdeland (tv), hetsdömd Hitlerhyllande NMR-man, sprider nu i sitt tal så grov antisemitism att jag inte vill upprepa den här.” Är det här människor som ska inkluderas i demokrati? Nej.

        Sammanfattningsvis är Therese chockad över att NMR får demonstrera lagligt i Sverige. Dock är det ju en del av demokratin. Yttrandefriheten ger varje människa rätt att uttrycka sina åsikter, det är en mänsklig rättighet. Vi har antinazister som sitter vid makten idag men det kan imorgon sitta nazister vid makten och tysta ner oss. Titta på de länder som inte har en fungerande demokrati. Däremot kan jag tycka att poliserna kan lägga sina resurser på annat än att skydda packet vid demonstrationerna 🙂

          Som sagt, allt nazister och fascister gör skyddas inte av yttrandefriheten. Sverige har till och med kritiserats av en FN-kommitté för att tillåta såna här organisationer att sprida sitt hat

          Såhär säger FN:s rasdiskrimineringskonvention. Allt är inte tillåtet, allt räknas inte som en mänsklig rättighet

          I detta syfte skall konventionsstaterna, med vederbörligt beaktande av de principer som omfattas av den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna och av de rättigheter som uttryckligen anges i artikel 5 i denna konvention, bland annat:

          – förklara som brottslig gärning som är straffbar enligt lag allt spridande av idéer grundade på rasöverlägsenhet eller rashat, uppmaning till rasdiskriminering, liksom alla våldshandlingar eller uppmaning till sådana handlingar mot en viss ras eller en grupp av personer av annan hudfärg eller annat etniskt ursprung och även lämnande av stöd i någon form till rasistiska aktiviteter, inklusive finansiering av sådana aktiviteter

          – olagligförklara och förbjuda organisationer samt organiserad propaganda och all annan propaganda som främjar och uppmanar till rasdiskriminering, samt förklara deltagande i sådana organisationer eller i sådan verksamhet som brottslig gärning som är straffbar enligt lag, samt

          – inte tillåta offentliga myndigheter eller offentliga institutioner, vare sig nationella eller lokala, att främja eller uppmana till rasdiskriminering.

    Du tänker inte att det kanske har att göra med hennes beteende? Läs bara vad hon kommenterar exempelvis, väldigt oartig och krängd. Hon förtjänar inte att vara på internet.

      Hon är rakt på sak och obekväm och provocerande för många. Samma orsaker som gör att hon också är otroligt uppskattad och behövd.

      Om feminister konstant ska avkrävas att de ska vara artiga hela tiden hade kvinnors rättigheter varit totalt obefintliga. Tror du att suffragetterna var artiga när de krävde rösträtt och krävde att slippa ha manliga förmyndare? Hell no. Oartiga människor krävs för förändring och för att uppmärksamma sjuka strukturer.

      Kolla på beefen Trump har med #takeaknee/NFL-spelare. De som vägrar stå för flaggan/nationallsången beskylls för att vara respektlösa när allt de vill är att belysa rasismen.

        Kan tycka att det är en viss skillnad på att vara rak och göra folk obekväm, och att faktiskt hoppa på och kränka människor som inte har exakt samma åsikt, som hon gör dagligen trots att det handlar om konstruktiv kritik. Visst, hon är arg över hur samhället ser ut, men man måste vara öppen för dialog och inte säga, ”du är dum i huvudet, du är tappad, etc.”

          Absolut, det är en stor skillnad. Men när menar du att hon gör det? Jag följer LD på alla plattformar och har inte sett dessa påhopp och kränkningar du pratar om. Är det ett beteende som upprepas borde jag lagt märke till det tänker jag, men är det något enstaka tillfälle kan jag såklart ha missat det.

          Att vara brysk eller ej orka varenda liten diskussion är inte att hoppa på och kränka. Det där med att förvänta sig/kräva ett änglalikt tålamod och ständig god ton leder oftast till att diskussionen (den större frågan) aldrig kan komma vidare, utvecklas och vara givande för de inblandade. Jag tycker att det är helt ok att snäsa av folk om de kommer med okonstruktiv kritik eller har ett diskussionssätt eller åsikter som gör att det redan från starten är uppenbart att ingen kommer att få något gott ut av ett meningsutbyte.

      Jisses. Man blir väl inte avstängd för att man är ”oartig”.

    Men Maxine får ha kvar sina nakenbilder som
    Blivit anmälda massor av gånger. Så skevt.
    Instagram säljer massan, sex säljer, passar du inte in i mallen får du svårt att hålla dig kvar om många anmäler dig.

    Nu ska jag in och anmäla fler bilder hos Maxine. Som hämnd för LD.

      Inte min dag idag.
      Instagram *följer
      Hon heter Maxinne.

    Funderar på om det var LD’s ”skrevbild” i samband med Stå-upp-för-aborträtten som blev alltför provocerande för någon/några och som anmälde?

    Folk anmäler väl för att de tycker att hon framför jobbiga, störande åsikter.. tillräckligt många så stänger Insta av. Det är väl inte så konstigt???

      Jo det är konstigt eftersom det inte står i instagramma användarantal att man inte får ”framföra jobbiga och störiga åsikter”.

    Ingen slump, tror jag, att det här handlar om hennes senaste uttalanden om Hugh Hefner. Tror att tillräckligt många ifrån patriarkatet retat upp sig på det. Nu jävlar är de kränkta på riktigt!

      Tror jag med. Hennes hat mot en nyss avliden person gick nog för långt enligt vissa.

    Skönt att slippa hennes hat. IG känns plötsligt lite renare.

      Här kommer du och släpper in kärleken!

      Genom att påstå att något är ”renare” utan vissa personer. Sådana åsikter finns även bland de som marscherade omkring i Göteborg idag.

    Svårt att bli upprörd över det. Hon är ingen vidare ödmjuk eller sympatisk individ.

    Om Lady Dahmer skrev likadant på Instagram som på sin blogg om Hugh Hefner så kan jag tänka mig att det är därför den stängts ner. Att påstå att någon är en hallick lär nog klassas som förtal och kränkande. Hon bröt isåfall mot Instagrams regler och det uppmärksammades och anmäldes kanske av många.

    Hon är kontroversiell, feminist, kvinna och tjock. Och ja, det senare spelar roll för lättklädda bilder (OBS inte nakenbilder) av stora bröst och arslen åker väldigt mycket oftare än bilder där smala tjejer poserar i linne och trosa, eller jämfört med bilder med halvnakna män.

    Håller f.ö. med henne angående Hugh Hefner så vilken tur att jag inte har en instagram som kan stängas ned.

    Ett glädjande beslut av Instagram, tycker jag. I krig och kärlek kan allt vara tillåtet och det är väl ett Internetkrig vi är i gentemot Lady Dahmer bl a. Dock vet jag ej exakta orsaken till avstängningen, men kan ana och då var det lyckat.
    Bloggbevakning t ex är inte heller främmande för en del fula knep, så man känner sig i gott sällskap i allla fall.

    ”…Det här händer fan inte”. Dramaaa! Hehe, låter som att hon har varit med om ett fruktansvärt övergrepp.

    Som att det vore nån form av mänsklig rättighet att ha ett instagramkonto…

      Och du har såklart aldrig svurit över något banalt eller velat gråta pga en struntsak?

      Jag tappade en pizzabit på golvet igår och jäklar vad jag svor (inbillade mig att det inte var bra för parkettgolv med rykande het pizza)

      Sen ingår ju instagram i princip i LDs jobb och hon känner sig dessutom orättvist behandlad (hade min pizza hoppat med vilje hade jag nog svurit ännu mer)

        Nä sant!

        Men ändå, Instagram…

          Instagram är min största plattform. 80% av allt jag gör utgår från den. Utan den så blir det svårare för mig att nå ut, att sälja konst, att bygga upp min publik, tjäna pengar. Tror inte du skulle rycka på axlarna om ditt arbetsverktyg försvann. ”bara instagram”. Ja för er som inte jobbar via det kanske.

    Det kom väl inte som någon överraskning? Hon har ju profilerat sig hårt som ett hatkonto och det får man säga att hon har lyckats med? Det är ju inget solsken hon sprider utan hon generaliserar grovt och slår mot allt från 8-åriga pojkar till nyss avlidna.
    Det är kanske så att det finns en gräns för hur mycket hat och kränkningar hon får sprida?

      Hon sprider massor med solsken ?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.