Alla Catter gillar väl sol?

Catrin Hedlund:

Som flugor dras till koskit dras katter till solen så det är inte jättemärkligt att vi återfinner Catten af Tälje på Mallis.
Jo jo…det går bra nu…

Tack för tips, Victoria!

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Magen har krympt

      Enligt hennes egna påstående är ungen färdigbakad om 3 månader. Tillåt mig att tvivla!

        Du har alltså inte egna barn. Jag själv fick mage i v 18 med första barnet och såg ut som en sprickfärdig gigantisk ballong i v40. Med andra barnet kom inte magen förrän vecka 36. Varje graviditet är olik den andra.

        Och nej, man behöver inte bli större om armar osv.. Inte alla äter som en häst eller lägger på sig vätska.

          Jo jag har egna barn, tillåt mig ändå tvivla. Jag har inte kommenterat dina graviditeter, de är i sammanhanget helt ointressanta. Det är Cattens förmåga att hålla sig till sanningen jag ifrågasätter.

            Varför är du så intresserad av hur sanningsenlig någon är på internet? Är du besatt av att alla du kommer i kontakt med måste tala sanning? Är det inte jobbigt att reta sig på omgivningen så som du verkar göra, om man läser dina kommentarer överallt?

              Men du, ta ett chill pill.

                Ahhhh. Förstår nu hetsjakten på alla ”M” ?

        Hennes graviditet har pendlat mycket i längd…
        Kanske kör sommar/vinter-tid?

      Jag är inget graviditetssnille och har inte några barn. Men med 3 månader kvar, borde inte graviditetskilon skymta åtminstone lite på övriga kroppen? Armarna är precis som de alltid har varit. Förstår att detta är individuellt men ändå?

      En genuin fråga bara från en som har noll koll.

        Inte nödvändigtvis. När jag var gravid gick jag upp lite drygt 20kg, men det syntes ingenstans. Fråga mig inte vart det la sig, för jag såg ut som vanligt, men som att jag hade svalt en enorm badboll typ. ;P

        Det är väldigt individuellt. Jag kunde med lätthet ”gömma” min mage fram till vecka 30, dvs tio veckor innan BF. Är i vecka 20 nu med nummer två, syns inte heller!

        Jag gick sammanlagt 12-13 kilo med både Camcam och hennes storasyster. Jättemage på slutet och båda vägde över 3700 gram. Så nej, jag gick inte upp någon annanstans än på magen. Det behöver man inte.

        Det är så himla olika, mellan kvinnor och graviditeter. Jag är i vecka 23 nu (ganska precis fyra månader kvar alltså) och har en mage som inte går att missa, men fem kilos viktuppgång hittills syns det inte mycket av på resten av kroppen. Förra graviditeten var magen lätt att dölja vid samma tid, men strax efter det exploderade den i storlek.

        3v innan lillen kom så kunde jag fortfarande dölja, gick upp 8kg och allt försvann när sonen föddes sen. Så på mig syntes det knappt, bakifrån syntes inget allt ?

    Men hon var väl tvungen att typ vila fram till födseln? För det var väl inte så att hon kunde ljuga ihop en massa snyfthistorier innan rättegången väl?

      Japps sängliggande var det väl till och med? ?

    OT: Gjorde Elena Belle/Natasha Peyre kejsarsnitt? Tyckte hon skrev som att det skulle varit en naturlig förlossning men på en bild upplagd på dotterns instagram kan man se att hon ligger med ett sånt där blått skynke mellan huvud och kropp. Det gör man väl inte vid vaginal förlossning? ?

      Kan ha hänt något vid förlossningen som krävde akut kejsarsnitt.

        precis, ibland går inte allt som man tänkt sig helt enkelt. vad spelar det för roll? 🙂 en bebis föddes, det är väl det relevanta.

          Absolut, så kan det vara. Tänkte bara om det är någon annan som läst något om det? Var inget skammande, blev bara förvånad.

          I den här bloggen skriver Cam om observationer och det här är väl ändå en observation om något?

      Men vad fan spelar det för roll hur barnet kom ut?!

        Läs inlägget du svarar på så får du ditt svar :))

        Men snälla lugna ner er lite. Det var en OBSERVATION! Ingenstans dömer jag Elena, finns väl ingen skam att föda med kejsarsnitt! Funderade mest på hur det fungerar + om det nu var kejsarsnitt varför hon skriver att hon födde naturligt!

      Det är ganska annorlunda i USA.

    Sorry för OT men har försökt googla mig till svaret men utan resultat:

    Jag blir tokig snart, jag har den nya iPhone 8 och även iOS 11 – men jag har ett sånt jäkla problem med att ladda ner appar..

    Vissa går bra att ladda ner, men de flesta blir aldrig hämtade, som att App Store bara ”tänker” efter man tryckt på hämta – så tänker den i ett bra tag för att sedan bara avbryta hämtningen, och den läggs inte ens till i min telefon när App Store ”tänker” … HUR GÖR JAG FÖR ATT KUNNA LADDA NER APPAR IGEN?!

    Har testat reboota, logga in och ut ur mitt Apple ID.. Jag kan uppdatera befintliga appar utan problem men just att hämta nya krånglar

      Apple har en chattsupport..

        Godmorgon sunshine ?

        Jo tack, jag vet att de har en chattsupport men den kommer jag inte in i av någon anledning och jag har planer att idag ta mig till Genius Bar för att få det undersökt men tänkte att någon här kanske upplevt samma problem och satt på en lösning som fungerat..

        Och tack för tipsen Anonym, har testat det där utan resultat ?

          På Genius Bar vill dom oftast att man bokar en tid innan, och inte bara dyker upp. Bara så att du vet – det kan bli så att dom skickar hem dig med oförrättat ärende och order om att ringa till supporten.
          Men gör så, ring till Apples support, dom är supertrevliga och kan sina grejer. 🙂

      Har du soft resettat? Volym ner + låsknappen (tror jag?) tills du ser äpplet.
      Med eller utan wi-fi?
      Läste du in en säkerhetskopia?
      Jag upplevde typ samma sak häromdagen, AppStore var superlaggigt men det kom igång sen. I värsta fall får du väl nollställa enheten och börja om 🙁 020100529 är numret till Apples tekniska support för övrigt.

      Kan vara ett problem med nya telefonen. Dom nya har alltid något problem. En bugg eller så.

    Usch å tvi, finns inget annat att säga, hon är bara för mycket ?

    Såg inte magen först, den har väl krympt, eller ser jag dåligt?

    hur har hon kunnat åka dit? för vilka pengar?

      Hon påstår ju att vår insamling till brpttsoffer är en ersättning till henne, alltså hon behöver inte betala (???), så det är väl för dem pengarna? Tror min kattunge är smartare än denna Catt.

      Hon känner många generösa människor som älskar att bjuda henne på allt

    Så smaklöst av Catten att lägga ut dessa bilder, det är ett under att hon inte fått stryk av någon besviken som blivit lurad.

      Ja usch det är verkligen som ett hån mot alla dom hon lurat.

    Graviditeten va förmodligen bara lögn.. och pengar till resan har hon väl lurat till sig av någon stackare som trott att dom köpt biljetter men blivit blåsta..
    hennes bedrägeriturne är garanterat igång igen.

    Tror det är nya bedrägerier. Hur skulle hon annars ha råd? Hon kommer aldrig sluta stjäla.

    Undra vem som tar bilderna?

      Skäggturken?

    Osmakligt. Har domen överklagats? Vore fint för rätten att se dessa bilderna.

    Förresten så kommenterade någon tidigare här något med stil att ”om hon hade varit gravid så hade hon hållit handen på magen”, vilket hon inte gjorde på de tidigare bilderna. Men nu mottog hon visst tipset ?

      Oj, vad hon övat in sin nya graviditets-pose! Hon står ju exakt likadant på alla tre bilderna till höger.

      Och vill hon inte ha några fina bilder på sig tillsammans med pojkvännen (om det är honom hon hälsar på). Eller vill han inte vara med på bild?

      Alltid handen på magen. Alltid denna gråa klänning ?

      Jaså.. jag hade nog aldrig handen på magen när jag va gravid.. hmm

    Det är väl i Palma som hennes påstådda pojkvän bor? Iaf enligt hans Facebook.

      Det stämmer det.
      Han jobbar för ett resebolag i Palma.

        Vad heter killen?

    Tycker synd om hennes brottsoffer, men också hennes närstående som i och med hennes girighet blir en annan typ av offer. Det är inte hon själv som betalar resor och uteliv så länge hon nu inte har lurat fler på pengar de senaste veckorna men någon betalar ju och hon lever som en liten envis blodigel på dessa personer. Mamman står väl redan för hennes bil och hyra så att hon sedan skulle ha råd med sitt eget liv OCH semestrar åt C låter inte rimligt. Antingen skuldsätter sig hennes mamma för att hon ska kunna ha denna livsstil eller så betalar pojkvännen. Vad händer när hans pengar tar slut? Drar hon vidare då för att mjölka nästa stackars sate på pengar eller ska han också ta lån åt henne då?

    OT: Såg Dessie på Arlanda igår. Hon hade förlovningsringen på så den är mao inget hon har bara för att ”provocera” på IG-bilder. Hon var med någon kille (vet dock ej vad de har för relation) och verkade glad och nöjd.

      På insta sitter dock ringen på högerhanden….

        Är inte den där ngt internskämt med hennes tjejkompis Paulina Friman?
        https://www.instagram.com/p/BYDKdSzAXHu/

          Så uppfattade jag det.

        Jag byter finger på mina ringar hela tiden. På morgonen är jag lite svullen så då kan jag inte ha båda på höger hand så då har jag en på vardera ringfinger. Under förmiddagen hamnar de på höger ringfinger (höger för att jag trivs bäst så). Så för ringtraditionalister förlovar, skiljer och gifter jag mig flera gånger varje dag 🙂

        Kollar man dock på senare foton så sitter ringen på vänster hand

        Denna satt med 100 % säkerhet på vänster ringfinger. Såg ju henne live och på nära håll, dvs. utan ev spegelvändning i en bild. 🙂

      var det samma kille som hon har synts med på insta nu i cannes? eller gubben kanske är mer korrekt

        Gubbe vid 40! ?

        Akta dig, snart är du en kärrig. Eller det har kanske inget med ålder att göra? ?

          ja jämfört med dessie blir han gubbe vid 40+ IOM att det är typ dubbelt så gammalt som henne :)) hade det varit typ maggan graaf hade det ju varit en jämlik

            Med den logiken är alla pappor gubbar också i förhållande till sina barn och alla mammor kärringar.

            Är faktiskt lite trött på åldersrasismen främst mot män. Jag gillar inte när man polaliserar.

            Jag tycker inte heller det är så fräscht med den stora åldersskillnaden främst när det kommer till honom, men att kalla någon för gubbe tycker jag är lika illa som att kalla någon gör kärring.

              Fast det är ju lite så, när jag var typ 10 tyckte jag man va vuxen vid 20 och typ gubbe och tant vid 50 sen förflyttas ju det ju äldre man blir. Jag är 23 idag och kan nog inte klassa mig som fullt vuxen än. Vuxen nu för mig är man kring 30 och gubbe och tant vid 70+. Man tror ju att allt är så långt bort innan man helt plötsligt är där.

                Jag är 32 år. Känner mig sådär ovuxen fortfarande ?? Men vid 40, då jäklar är man väl vuxen?

        Vet inte hur han du menar ser ut men denna killen såg yngre ut iaf, ingen gubbe. Pratade svenska också (så inte fransos).

    Läskiga bilder. Samma drogade leende varenda gång – som om det vore reklam för ”Prozac Nation”.

    ”Titta! Ser ni inte vad lycklig jag är? Jag ler ju på varenda bild!”

    Hon är smaklös och provocerande och hon ser inte gravid ut längre.
    Hur har hon råd att resa dit kan man undra, någon ny stackare hon har lurat.
    Vad sorglig hon är.

    Underbaraclara nämner Mia Skäringer och Bella som en notis efter hennes krönika idag. Hon ställer sig helt ”för” att kvinnor ska kunna driva med andra kvinnor.

    Precis min åsikt också ?

    Hur många kronor har hon betalat tillbaka till sina offer hittills?
    Så jävla smaklöst att lägga ut dessa bilder!
    Catrin… Gud hjälpe dig (om han finns)

    ?

    Skitsamma hur hon ser ut som gravid, själv har jag sett annorlunda ut under mina graviditeter och alla ser olika ut beroende på hur barnet ligger i magen mm. Det jag undrar över är hur människan ens har mage med bäbis i eller ej att lägga ut andra bilder än där hon gör rätt för sig för sina brott och dess OFFER. Men å andrasidan så binder hon ris åt sin egen rygg och DET kan straffa sig för henne. KARMA på hög nivå.

    Är det Mamsomaten som har hand om barnen under tiden? ?

    Det känns som lite gamla nyheter det här.
    Catrin är gravid, det är inget att diskutera. Hon blev spinkig som fan, sa hon själv i en live, eftersom hon spydde konstant i början.
    Vem hon är gravid med vet hon inte men det kan vi ju bara spekulera om oavsett.

    Att flyga till Palma kostar inte mycket och bor hon med pojkvännen så är ju resan en jävligt billig sådan. Skulle till och med våga sträcka mig så långt som att pojkvännen kanske betalat hennes flygbiljetter.

    Hon har redan sagt i en live att hon kommer få så mycket skit för att hon reser nu efter rättegången men som vanligt så skiter hon i det.
    Det är som alltid hon som är i fokus och hon är värd en resa och avkoppling efter allt hon själv orsakat.

    Det här är ickenyheter och något hon gör för att hålla sig kvar i ljuset av sinna egna cirkuslampor. Ge henne inte det.
    Låt henne glömmas bort och bli en okänd nobody i förorten till sveriges skithål till stad.
    Det är ett straff hon kommer känna av.

      Håller med dig MEN det gör även att risken minskar för att fler ska låta sig luras av Catrin framöver.
      Det är väl ingen som tror att bedrägerierna kommer upphöra?

        Bedrägerierna kommer inte upphöra men hon kommer inte begå samma brott igen. Dvs att lura privatpersoner på småpengar.
        Smart är hon inte så hon kommer åka fast igen så det är väl i princip det vi har att se fram emot.

        Det som bekyrmar mig lite är att hon kanske planerar för att flytta utomlands och ”börja om”. Då har KVV och Frivården noll insyn i hennes liv och hon kan börja ”hustla” igen.
        Förhoppningsvis orkar barnens pappor ta upp kampen igen om så skulle behövas.

          Hon har absolut inte råd att flytta utomlands. Skulderna kommer för det första följa med henne. Är det inom EU är hon dessutom helt körd. Och barnen, var ska de gå i skolan? Svenska skolan? Varken hon eller hennes reseguide till kille har råd att betala terminsavgifterna för barnen.

            Hon har ju tyvärr inte haft något problem med att lämna barnen i längre perioder tidigare ?

            Hoppas du har rätt. Eller du har ju rätt i att hon inte har råd, hon har inte råd med ett jota. Men jag hoppas du har rätt i att det sätter käppar i hjulen för henne.

              Hej Catrin. Hur är vädret i palma, soligt och härligt? Hur är det nu, läcker du fortfarande fostervatten? Du har kanske en privatläkare med dig på resan? Hustla lugnt och hälsa castello!
              ??

    Sluta skriv om henne, hon förtjänar det inte.

    Men helt otroligt att hon efter en fällande dom där hon ERKÄNT att hon bl.a. lurat en kvinna på en utlandsresa, så åker hon själv utomlands.

    Borde hon inte hellre lägga pengarna på att betala skadeståndet till sina brottsoffer?

      Men hallåååå! Hon jamade faktiskt fram ett ”förlåt” vid rättegången. Räcker inte det?

    Jobbar hon som eskort?

    Jösses, jag såg ut som jag personligen var orsak till svälten i Afrika när jag var gravid. Jag måste ha absorverat kalorier genom huden. Plumsade runt i foppisar på vintern eftersom fötterna svullnade så inga skor funkade. Efter det föder jag en pytteräka…

    Alltså, är Catten sjukskriven från sitt jobb?

    Ja catten är gravid det har vi ju redan fått konstaterat men dock inte så långt gången som hon utger sig från att vara. Magen har varit bra mycket större tidigare pga Photoshopande och diverse bukoperationer då buken fyllts med luft. Sedan den dagen hon gick ut med att hon var gravid har hon kämpat på med att försöka bli gravid och nu lyckats. Jag gissar på en mars bebis. Eller vad tror du som kallar dig för 🙂 hör i kommentarsfältet? Är du lika aktiv och kommenterar inlägg om andra bloggare eller är det bara när det kommer till Catrin?

    Nämen där e hon ju, i sin evigt grå slitna klänning, samma pose och fula flin, hej Catten!!!
    Att dra till Palma nu off season kostar inte många kronor, mammsen har nog betalt eller så fixade hon detsjälv underhållsbidrag och barnbidrag räckte nog till en biljett med Ryanair.
    Detta bevisar att Catten fortsätter med sina lögner, att betala tillbaka det hon är dömd till kommer aldrig ske.

    Undrar om hon tagit ut semester igen från kundtjänstjobbet hon aldrig är på???

    Nåja, hur som helst är Catten rökt för måååånga år framöver!!!

    Men gud jag var vid den hamnen igår! Kul om man hade sprungit på henne ?

      Du får hälsa om du ser henne i Palma, hälsa Hedlund 🙂

    Men hade hon inte havandeskapsförgiftning? Hur vågar man ge sig ut och resa då?? Jag drabbades av det med mitt första barn i v29, födde med akutsnitt i v34. Gick på kontroll på sjukhuset var annan/var tredje dag däremellan.

    Vi kan kalla henne för spöket i den gråa klänningen 🙂

    Kan det vara gamla bilder? Befinner mig nämligen själv i Palma sedan tre dagar tillbaka och är himla bitter över att det regnar konstant! Inte sett en gnutta sol..

      Av hårfärgen att döma borde bilderna vara förhållandevis nya, hon blekte väl håret i våras.

      Och innan rättegången hade hon väl ögonen på sig så hon inte kunde smita iväg utomlands ombemärkt (ja, bortsett från Böda då, men för alla utom henne själv ligger ju inte inte Öland utomlands…).

      Jag tror att hon nog var på Mallis i helgen. Hon sprang väl ut för att få ett par skrytbilder precis när solen var framme en kort stund.

      Allt för att desperat klamra sig fast vid imagen som glamourkatten från Järna. Men som alla andra har genomskådat numera.

    Hemresan gick visst inget vidare – hon skriver om smärtor och feber på planet så hon blev hämtad av ambulans på Arlanda, skriver hon på IG. Nu ”mår bebis inte bra och varje sekund känns som en mardröm”.

    Nu får ni i alla bestämma er vad ni vill klaga på. Om hon hade haft nya klänningar på alla bilder hade ni blivit galna för att hon sprätt pengar, för hon borde betalat sina offer, istället för att köpa nya klänningar. Nu när hon inte köper nytt, utan kör samma klänning, så snäll, klaga i alla fall inte på det!!! Det blir så löjligt när ni gnäller på henne för småsaker! Sjunk inte till den låga nivån.
    Och nej, jag försvarar henne INTE!

      Ser att jag stavar som om jag går i lågstadiet. Sitter på bussen…. sorry! Men ni fattar budskapet??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.