Dagens mest sympatiska går till….

Blondinbella:

Denna kärlek som hela jag fylldes med när jag hämtade barnen hemma hos deras pappa. Mina skruttungar! Vi åkte direkt till matbutiken och handlade lördagsgodis och ingredienser för att kunna baka en äppelpaj.//Bella

Wow! Den här ”J” måste ha suttit länge och väl och klurat på vad för elakhet hen skulle skriva i Bellas kommentarsfält.
”Hmm…vad kan man gå på som riktigt kommer vrida om kniven i hjärtat? Åh, jag vet… Det vita på skorna. Det är smutsigt. Ha! Där kommer Bella få så hon tiger!
Och äpplepaj! Hennes barn kommer aldrig kunna njuta av samma mästerliga och hemmagjorda vaniljsås som min JAG gör! Jag är fan bäst på vaniljsås. Och på att vara mamma. (Jag antar att det är en kvinna som skrivit den här kommentaren)
Ja, jag är bästaste bäst på vaniljsås! Jag ska nog söka till Sveriges Mästerkock! *googlar på Odd Spångberg och Sveriges äösterkock för att kolla så att inte ribban är för hög*”

Där har vi det!
Det vita på skorna och vaniljsås! Hit’em where it hurts!!!
Eller som Anna Book skulle ha sagt – BAAM, BAAM, BAAM!!!!

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror på riktigt vissa driver för att få igång fan-cluben.. Dumt ge trafik dit med nonsens dock..

    Som vanligt så är motkommentarerna långt mer osympatiska och obehagliga i mitt tycke. Som en flock hyenor. ?

      Jag tänker att många reagerar över en kommentar vars enda syfte är att trycka ner. Tycker att det är ett sätt att stå upp för andra människor, oavsett om det är Isabella eller någon annan. Sen är det inte okej att ge igen med samma medicin, men vissa av dem ifrågasätter ju utan att krydda med elaka ord. Förstår inte det obehagliga i det?

      Med tanke på bloggens historia skulle det inte förvåna mig om dessa hat-kommentarer är en del av strategin. Eftersom de kommer typ 70 i moteld

        Är helt säker på att det är så, med tanke på att kommentarsfältet annars är så strikt bevakat med vad som får och inte får släppas in.

        Eftersom det dröjer innan kommentarer publiceras kan 70 ha svarat i tron att dom är den första. Sen publiceras kommentarerna och voilà. Det är dock riktigt bra att 70 pers säger emot. Uppenbart är fler människor vettiga individer än idioterna med fula kommentarer.

          Fortsätt att göra dina anmärkningar mot allt som verkar avvikande och inte korrekt. Läs också om begreppet rättshaverist och se om något stämmer in på dig och dina kommentarer.

            Que?

              Den här anonym har tydligen gått fullständigt bananas och hugger med personangrepp på kommentarer skriva av ”M”. Under inlägget om Catten var det jag, här var det du. Smått galet beteende kan jag tycka, så inget att bry sig om.

                Onekligen obehagligt beteende ?

                Svara istället på varför du är fixerad vid om någon är sanningsenlig eller inte. Det är bara en ursäkt för att maniskt hacka på Catrin Hedlund, tror jag. Är du också rättshaverist? – Buhu, allt måste vara sanning runt dig, annars är det inte rättvist. BAM, BAM, BAM. *stampar i golvet*

    Haha, patetisk kommentar. Lite skrattretande dock att hon släpper igenom den men frågar du något helt adekvat i andras ögon, men som inte passar henne och kan avslöja en gnutta hyckleri, så ser du inte skymten av den i kommentarsfältet.

      Du kan alltid testa med att fråga om de har kollektivavtal i Bellas och Pingis företag 🙂

        Haha, har testat två gånger!

        Ser att många frågat om just kollektivavtal – om man nu bortser från att en del kanske frågat för att provocera- hur många småföretag har egentligen kollektivavtal?!

          I stort sett alla som inte vill riskera blockad och bojkott från facket.

            Skumt – jag har jobbat på flera småföretag och familjeföretag, inget kollektivavtal och ingen var med i facket….

          Man frågar av den enkla anledningen att hon samarbetar och gör reklam för ett fackförbund -Unionen. Ser inte så fint ut när det då kommer fram att hon inte har ett tecknat kollektivavtal 🙂

          Sen tycker hon ju själv inte att hon har ett småbolag.

          Hennes bolag är ju jäääääääätte stort. ?

            ”Imperium..”

    Fan vad taskigt att sitta och hugga sådär ?

    Med tanke på att kommentarer inte längre släpps igenom om de inte är positiva så känns det som att vissa kommentarer är en del av hennes strategi. Elak påhittad kommentar = massa sympati, klick ECT = det Bella vill.

      Brukar du läsa kommentarerna? Fortfarande väldigt många kritiska som släpps igenom.
      Men tack och lov rensas det bland de mest hatiska nu. Förut var det en krigszon där inne

        Håller inte alla med.

        De kritiska släpps inte igenom.

        Onödigt hackande gör.

    Sorgliga människor det finns, sen har jag svårt att tro att den skulle vara påhittad då det finns väldigt snarlika kommentarer här på bloggen som klagar på allt från blåmärken till en för perfekt fasad. Vad är det för människor som låter sig gå igång nåt så fruktansvärt på en uppenbart dramatiserad blogg. Det är en bara en blogg för fan(z) ?

      Ingen har sagt att den är påhittad såvitt jag kan se. Däremot att hon har en strategi när hon godkänner dessa kommentarer men inte andra helt adekvata frågeställningar utan en gnutta otrevlig ton.

        Kommentaren över min skriver det. Jag tror också att det finns en strategi bakom vilka kommentarer som släpps igenom, konstigt vore det annars på en blogg vars enda syfte är att dra in pengar.

          Sorry, missade den!

            Lätt hänt ?

    Finns det seriöst folk som köper färdig smuldeg till paj?! Har sett den frysta varianten i butikernas frysdiskar men alltid skakat på huvudet och funderat vilka som köper den. Smuldeg är ju det enklaste man kan göra, tar ju inte många sekunder att röra ihop..

    Jag kan förstå att man köper färdiga kanelbullar/gifflar etc – sånt tar ju längre tid att tillaga.. Men smuldeg?! Man hinner ju blanda ihop det medan ugnen står och värms upp.

    Vaniljsås brukar jag dock oftast köpa färdig, eller så äter jag med grädde eller glass ?? nomnomnom

      Haha folk köper färdigkokta konserverade potatisar, färdighackad lök och skalade samt färdigkokta ägg. En fryst pajdeg (eller pizzadeg) är väl inget märkligt i jämförelse 🙂

        Färdighackad lök är seriöst bästa sen skivat bröd. Slippa de tårkalaset som för mig lätt pågår en halvtimme efter löken är färdighackad. Fyfan.

          Hear hear ?

      Ja… vaniljsås är lika lätt som smuldeg så du talar emot dig själv ganska mycket

        Vi har äggallergiker i huset och jag (vi) tycker inte att den hemlagade äggfria blir lika god. Oftast blir det vispgrädde som tillbehör.

      Jag köper färdigpaj pga äter inte socker, mjöl så har aldrig dessa ingredienser hemma. Mycket smidigt då att kunna bara ta exakt den produkt man söker efter.

      Så duntih du är! Fjant!

    och längst ner i inlägget skriver hon provocerande ”Dom fick ett kinderägg och några bitar lösgodis. Visst kan jag ordna så att det är inhandlat innan men dom tycker att det är roligt att välja själv.”

    att hon orkar xD hon VILL ju ha tjafs.

      Vad är det som är provocerande med det?

        Tror du Bella menar att hon själv ska handla godis till barnen i förväg? Hon vill naturligtvis få oss att förstå att hon menar att någon tjänsteande ska sköta också den saken medan Bella själv gör något viktigare t ex får manikyr eller ännu en blåsning hos frissan.

          Eller så tolkar man det utifrån sin egen bitterhetsnivå, sen om det ändå är så återstår ju frågan om vad som är så provocerande med det? Måste man köpa godiset själv?

      ”ordna så att det är inhandlat innan”
      Ja, varför skriva så om man inte vill få kommentarer?
      Dessutom konstaterar jag att Bella missat att rekvirera en ny uppsättning sponsrade skor till barnen. Det blir väl så när man är stressad och har så hemskt många järn i elden. Heja!
      Kanske är svaret enkelt? Bella vet inte vilken skostorlek hon ska be sponsorerna om för hon har svårt att klura ut vad Gillis och Sally behöver för storlek nu i höst och inför kommande vinter.
      Förmodligen kommer dock vinterstövlar ganska snart med länkar beröm.

        Din kommentar är precis lika smaklös och patetisk som ursprungskommentaren i inlägget. Kan ganska enkelt konstatera att du är en oerhört bitter människa.

        Hehe – sätter 1000 spänn på att du inte heller skulle tackat nej till gratis barnskor/kläder/whatever om du hade chansen?

        Greta, är det du som är J? Känns som samma nivå på kommentarerna

    Är det bara jag som reagerar att i det inlägget och det sättet hon skrev om barnen och köpa godis. Att hon kan få det i handlat men barnen tycker det är så roligt att handla att hon gör det med dom. Vill hon upprätthålla en sån fasad av att inte vara Svensson att måste ursäkta sig att hon handlar godis med barnen. Sä sorgligt

    OT (jag vet förlåt, bli inte arga) jag måste fråga. Har panik. Jag har alltid jobbat inom vården, men gått in i väggen blivit sjukskriven för utmattning, ångest och stressproblem, hormonproblem som Skk, PCO-s, ev magsjukdom. Fick reda på att jag har ADD ganska nyligen. Jag är således en enda röra. Jag har två barn som jag kämpar för och vill förändra livet för.

    Kommit in på universitet, avslutat sjukskrivningen. Vill inte vara sjukskriven längre. Stressad men glad. Söker CSN. Pågrund av att jag påbörjat utbildningen förut och inte klarat det (vet nu att det var pga ADD) så får jag inga pengar. Har således ingen inkomst sedan 2 månader tillbaka. Lånat fram till nu.

    Vad kan jag göra? Om man söker socialbidrag måste jag väl sälja min gamla bil och dator som jag båda är beroende av för att kunna studera? Vill förändra mitt/vårt liv men inget fungerar och jag vill bara lägga ned? Vet någon om det finns fonder eller i värsta fall, något sms-lån som är mer ok än andra? Korkat jag vet, men desperat.
    Seriöst stressar jag ihjäl över detta, känner för att bara sluta att kämpa och bli sjukskriven igen. Symtomen kvarstår ju och förvärras ju nu tyvärr. Ge mig råd snälla, är ganska ensam och allt detta är så rörigt, har googlat men inget klarnar tyvärr.

      Är du verkligen beroende av bil och dator för att studera? Jag studerar datorvetenskap och har ingen dator hemma. På mitt universitet finns datorer på skolan iaf.
      Det tar mig lite över en timme att ta mig till skolan också med 3 byten. Tänk efter om du verkligen behöver vissa saker. Låna kurslitteratur på biblioteket och sälj onödiga saker så kommer du klara dig! Lycka till!

      Om du kan bevisa att det var på grund av add så tror jag att du kan få låna pengar ändå. Med bevisa menas tex läkarintyg

        Be om ett läkarintyg om att du fått en add-diagnos och skriv ett personligt brev till CSN om varför du inte klarat tidigare studier.

        Finns en relativt stor chans att du får studiemedel ändå.

      Riktigt tråkigt att höra och jag hoppas att det snart blir bättre. Jag skulle råda dig att kontakta socialtjänsten i den kommun där du bor, berätta hur din situation ser ut och hur du ska gå tillväga, du kan alltid vara anonym om det känns jobbigt.

      Ta verkligen INGA sms-lån!!!

      Jag tror som kommentaren över att det går att få lån från CSN ändå, om du har en Npf-diagnos och kan styrka det med papper på utredning. Mitt tips är att ringa dem. Angående socialbidrag så brukar dem inte kräva att en ska göra sig av med saker som kan he pengar om en behöver dem för att få vardagen att gå runt. Tex din dator; du pluggar och behöver således en dator. Kan du även förklara varför du behöver din bil, och det dessutom är en gammal sådan, brukar en inte behöva sälja den heller. Tyvärr kan detta variera beroende på vilken handläggare du träffar. Fonder är jag tyvärr inte så bevandrad med men jag vet att tex kyrkan kan hjälpa en med att leta efter passande fonder (och nej, en behöver inte vara troende). Sen finns det grupper, tex giving people dit en kan vända sig om en behöver hjälp med mat eller kläder till sig själv och sina barn. Hoppas det löser sig och lycka till!

      Jag har haft så sjukt jävla mycket strul med CSN. Det blir på nåt sätt lite komiskt när de blir en anledning till ångest/oro och att man inte kan fokusera på skolan haha. OH WELL. Lycka till! Överklaga kan du ju bara göra 3 veckor efter avslag; om du missat detta eller försökt hitta andra sätt att finansiera dina studier på så spelar det enligt CSN ingen roll hur många i din familj som dött om din överklagan kommer in en dag för sent.

        Förlåt. Jag är bitter.

    Men gud. Det är skor. Skor blir smutsiga. De är dessutom barn och barn smutsar ner sig…vad vill folk egentligen. Bliiiir så trött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.