Guess who’s back!?

Lady Dahmer:

Men jag undrar om hon fick en förklaring till varför hennes konto stängdes ner eller om Instagram bara pudlade och aktiverade det igen – sin vana trogen?
LD – vad hände? Eller är du belagd med samma munkavle som jag är gällande Nellie Berntsson?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Camcam slå dig loss från Nöjesguiden! De förstör din blogg med reklam och massa förbud

    Du sa ju att du inte visste varför du inte fick skriva om Nellie?

      Att säga att du är belagd med munkavle betyder ju inte att du vet varför du är det.

    Håller med Matilda: Slå dig friiii, slå dig friiii!

    Jag förstår inte varför hon har ett swishnummer på sin beskrivning? Har hon nån insamling?

      Det är väl hennes sätt att tjäna pengar på att hon bloggar då hon inte vill ha något samarbete. Så har iallafall jag uppfattat det.

        Så tanken är att läsare ska swisha pengar bara för att? På riktigt? Gör folk det?

          Ja, folk swishar pengar för att de tycker att hon gör ett bra jobb. Folk är kanske lite okritiska, kan jag tycka. Det är inte den som skriker högst som gör det bästa jobbet.

            Jag gör också ett bra jobb i mitt liv, ska genast be folk swisha mig……
            Nu har jag ingen koll på LDs motiv eller liknande, men njah, känns inte riktigt hundra.

              Att swisha LD eller andra bloggare är ett sätt att se till att de kan fortsätta lägga tid på sin blogg utan att börja med samarbeten och reklam.

              Det är som att betala för att slippa reklam när man streamar teve. Eller betala för en veckotidning.

              Skulle önska att alla bloggare startade frivilliga insamlingar så vi tillsammans kunde se till att de kunde blogga utan att behöva proppa in masa reklam.

          Ja…

          Finns många som gör på det sättet, att det är gratis att ta del av allt, men att man gärna får bidra. Tidningen The Guardian är ett exempel (de har såklart prenumeranter också, men deras material är till skillnad från de flesta andra tidningar ej låst) och rätt många podcastare har t ex patreon. Vissa arrangemang typ konserter och föreläsningar har också ha ett frivilligt inträde.

          Det är ett superbra sätt tycker jag att de som vill och har råd bidrar och stöttar ekonomiskt. Vill man inte slipper man, så varför klaga?

            Min mening var inte alls att klaga, jag hade inte sett/läst om detta tidigare och funderade, fick svar och höll inte med. Nu har jag läst bakåt när denna diskussion var på tapeten, och förstår hur hon tänker, men håller fortfarande inte med – dock så respekterar jag att hon väljer att göra så 🙂

      Ja, till sig själv. Tiggeriet har fått ett nytt ansikte.

        Men snälla…

          Lamotte tigger också pengar men där är det väl ok… ?

            Kan någon förklara vad det är för snubbe? Vad jag förstått av andra, utan att veta varför, är att han är någon form av antifeminist? Eller har jag fel?

      R: Hon vill inte jobba och tigger hellre….

    Hennes Inlägg om Hugh Hefner är borta?

      Det verkar så. Jahapp, då var det där gränsen för hennes självständighet och ”jag vill inte förlora i trovärdighet” gick.

        Du behöver inte oroa dig gullet, inlägget i sin helhet finns fortfarande både på bloggen och på nyheter24. ? http://ladydahmer.nu/2017/september/hugh-hefner-kan-dra-at-helvete.html

        Jag tog bort det själv från insta tillsammans med en bild där mina bröst syns för att försvåra för de som anmäler mitt konto. Jag förlorar inte det minsta trovärdighet på detta men bra försök!

          Nämen, sweetie, jag visste inte att vi var så familjära men funkar det för dig så 😉 Puss!

          LD: Varför sjunker du så lågt att du använder dig av härskarteknik med ditt ”gullet”? Känns ofräscht :/

            Du tycker inte att kommentaren om min trovärdighet är ofräsch? Intressant. Men för att svara på din fråga: härskar gärna över personer som försöker sänka mig.

              Vad sägs om att sluta se dig som ett offer och tro att alla försöker trycka ner dig? Sträck på dig, kamma och snygga till sig så får du kanske lite respekt och trovärdighet du också till sist.

                Det är så gulligt när endast personangrepp som ”argument” finns kvar ❤

              Men LD,
              Skaffa dig ett jobb eller det kanske inte går?
              Du är för bekväm / lat, lättare gömma dig bakom dina diagnoser & uppmana dina läsare att swischa dig?

    OT – Monasuniversum har knåpat ihop nån historia om att hon tar hem ponchos av jättehög kvalitet från en liten fabrik som har ont om getter, så hon måste skynda sig att beställa. Det kan inte vara så att det är rean som gör att det måste gå undan? Undrar hur många tusen dessa kommer att kosta…

    https://m.alibaba.com/product/60445513742/Cow-Neck-Crochet-Poncho-Top-Cashmere.html

    https://m.alibaba.com/product/60576434619/Batwing-Sleeve-Trendy-Cashmere-Poncho-Sweater.html?spm=a2706.7843667.1998817009.1.WaV3IL

      Men herregud, är hon fortfarande o shoppar på Alibaba? Så lågt o pinsamt….

      Hoppsan, snodda bilder rakt av.

      Men herre … och så det vanliga ”maken blir tokig” för att HON springer åstad och sätter mycket lägre priser än han vill för att vara den goda samariten nu igen och se till att så många som möjligt av hennes polare bloggläsarna ska få möjlighet att köpa en.

      Lurendrejare av stora mått!
      Fy fan :/

      Skillnad på rumphår och halshår,haha som om hennes lättlurade läsare skulle känna skillnad…Och den lilla fabriken hade ju inte så många getter,konstigt att dom kan sälja till Ali i storpack då?

    Trist att hon är tillbaka, tycker jag. För övrigt en bra tanke att slå mot hennes största portal.

    Ett annat förslag är att försöka få skattemyndigheten intresserad av hennes insamlingar till sig själv och om det kan betraktas som beskattningsbar inkomst. Det råder olika meningar om detta och det skulle vara intressant med en prövning av saken.

      Hon säger ju att hon betalar skatt på insamlingen (även om hon menade att hon inte tyckte att hon behövde det inledningsvis) och stämmer det så har hon ju inget att förlora på att skattemyndigheten får upp intresset. Anmäl henne du om du inte har något bättre för dig.

      Så du tycker att de som har åsikter som inte stämmer överens med dina ska tystas? Personer som engagerar sig och skapar plattformar för att främja jämställdhet ska få sitt arbete saboterat?

      Hon skattar för alla sina inkomster, så även bidragen via Swish.

        Främjar jämställdhet?!?!
        Hon gör mycket och hon brinner för sina frågor men främjar jämställdhet gör hon inte. Det är i och för sig inte hennes avsikt heller så det är kanske inte så konstigt.

          Jasså, vad är avsikten?

            Det vet jag faktiskt inte riktigt. Om du vågar så kan du fråga. Jag ställde en fråga gällande jämställdhet på hennes blogg för länge sedan vilket inte föll i god jord. Tydligen är det skillnad på jämställdister och feminister, enligt LD, så mycket fattade jag.

              Vilket är alldeles riktigt. Det är skillnad.

              Feminismen vill uppnå jämställdhet.

              ”Jämställdismen” vill ”typ” det också, men är de som säger ”inte alla män” så fort patriarkala strukturer, mansnormen och sexuellt våld diskuteras. Att skydda det bräckliga manliga egot är viktigare än att kvinnor ska ses som och behandlas som människor och jämlikar.

                Det är alltid lika kul att se folk som försvarar LDs ”kamp” mot mansnormen.

                Försörjs av sin man, check.
                Lever som hemmafru, check.
                Använder gärna penisstorlek som förolämpning, check.
                Pratar gärna om hur riktiga män är, check.

                Inse, det enda LD representerar är en bortskämd kvinna i 40årsåldern som vägrar ta lite eget ansvar.

        Det har inte något att göra med att tysta någon. Hon är sjukt otrevlig på många sätt och då får man väl räkna med att andra också är otrevliga tillbaka.

          Om de som irriterar sig på LD massanmäler för att få kontot nedstängt är det absolut att tysta de är ute efter. Den mängd människor som i varierande grad trakasserar och attackerar (de som inte är intresserad av att föra en diskussion) är ute eftr att bryta ner och trötta ut och på det viset tysta ner.

      LD har, om jag förstått saken rätt, numera ett företag och hon betalar skatt på alla sina inkomster; försäljning av sin konst, bidrag via Swish osv. Så allt görs på rätt sätt.

        Det är väl hon själv som säger det, men så behöver det inte alls vara, att hon betalar den skatt som man ska.

        Det är väl hon själv som säger det, men så behöver det inte alls vara, att hon betalar den skatt som man ska.

        Det stämmer bra!

        Jag förlorar all min trovärdighet på att skattefuska om inte annat. (Oavsett vad mitt svarta lilla borgarhjärta känner) (har en socialisthjärna dock)

      Lessen att göra dig besviken men har redan personligen kontaktat Skatteverket ang detta. Se själv: https://cdn1.cdnme.se/4777934/8-3/img_5662_59d136dc2a6b2299c4f8fb95.jpg

      Lessen att göra dig besviken men har redan personligen kontaktat Skatteverket ang detta. Se själv: https://cdn1.cdnme.se/4777934/8-3/img_5662_59d136dc2a6b2299c4f8fb95.jpg
      Like

        Är inte alls besviken. Målet var att gåvorna skulle redovisas som inkomst, vilket det varit delade meningar om tidigare i år, här på bloggen. Troligen kommer allt att tas upp i deklarationen, p g a rädsla för att förlora i trovärdighet vid skattefusk. – Det är bra med social kontroll.

      Men hur störd är du på en skala? Du tycker alltså att det inte finns viktigare funktioner våra myndigheter ska ägna sig åt? Tvi för såna små små små människor som dig.

        Detta var till fåntratten som tycker man ska anmäla ld till skv

        Vilken funktion Skatteverket annars har då enligt dig, om inte samla in skatter av människor som enligt lagen ska betala skatt?

          Men snälla rara Henrietta, tänk med huvudet innan du lägger en dum kommentar. Det finns inte obegränsat med resurser. Det är klart att skv ska samla in skatter men jag tror nog det finns en prioriteringsskala och LDs sjukt lilla business är nog ingen prio. Långt ifrån faktiskT.

            I Skatteverkets prioritetsskala står alltid små företagare och andra småinkomsttagare först. Hur ska dom stora aktörerna annars kunna skattefuska om dom ständigt blev granskade in i minsta detalj? Dom har mycket pengar och därmed kan dom göra avancerade skatteupplägg, vilket blir en utmaning för Skv att utreda. De är inga genier som sitter hos Skv och jobbar direkt…genierna jobbar ju för dom som har pengar. Och därför ser samhället ut som det gör idag, W, så vem är det nu som ska tänka med huvudet…?
            Men nu till det allra viktigaste:
            Lady Dahmer är en självutnämnd socialist, som vill att välfärden ska finnas till, bli bättre än den är idag och allt det där. Då är det sjukt jävla viktigt att hon själv står där och drar sitt strå i stacken och betalar vad det kostar. Man kan ju förstå om en kapitalist smiter från sitt ansvar, men hur fan ser det se ut om en sosse inte tar ansvaret för ett system som hen själv varit med och skapat…?

            Och W, jag är varken snäll eller rar, så försök inte med den approachen. Din första kommentar var ju som ett öppet mål, herregud!

              Precis, öppet mål och därför struntade jag i att bemöta det. Enligt kommentarsfältet verkar det som att vissa går det bra att jaga med blåslampa (ex Hedlund), medan andra ska vara undantagna för granskning (ex Fru Dahmer).

              /Mvh störd fåntratt

              P.S. Granskningen fortsätter nästa år, när årets inkomstdeklararion blir offentlig. – Sug på den ”W”.

    Skönt att LD är tillbaka, så det blir ordning på torpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.