Betnér vs Lamotte

Tydligen är det inte bara de feministiska förkämpsbloggarna som uppmärksammat Joakim Lamottes förkärlek till att sitta i bilen och skrika in i sin mobil för att sedan posta på Facebook utan även Magnus Betnér har noterat detta tilltag.
Sjukt kul!

Här har ni ett exempel om ni inte tror mig.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/video.php?v=1377077382386849″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hur är kunskapsnivån när man säger ”Kanske främst i våra små kommuner, främst i Dalarna och Värmland”….?!?

      Han menar väl att det finns små kommuner där…

        Vet inte vem av dem som sa så dock för har inte sett klippen än 🙂 men lamotte är ju sjukt korkad så är inte förvånad om det var han som sa så och på riktigt menade så som du skriver. Om det var Betnér som sa det tror jag dock som jag skrev haha 🙂

        Det var Lamotte som sa det – han kanske menade så men jag tänker att ha sa fel för det är roligare då?

          Haha jaha okej, då håller jag med dig 😀

      Han är dålig på att formulera sig bara. Våra små kommuner i dessa landskap, är vad han menar. Lite av en ”storstadsskada” att rabbla ”bonnlän” – Småland, Värmland etc. – istället för specifika mindre orter, eftersom den storstadsskadade helt enkelt inte anser att det finns annat än små kommuner i län/landskap likt dessa. Och ja, även Karlstad, Skellefteå, Falun o.dyl. faller här under kategorin ”liten kommun” eftersom Stockholm och Göteborg helt enkelt likväl är större. Den storstadsskadade stockholmaren betraktar förövrigt också Göteborg som en mindre kommun. Märk väl dock att här är det folkmängd och inte yta som är det relevanta i sammanhanget,
      Raljerar lite, så klart, men attityden är inte helt ovanligt.

        Om även gbg anses litet så är det ju typ bara Stockholm som är stort?

    Lamotte är hemsk, förstår inte hur skolor kan bjuda in detta svammel?!?!

      Är han ens inbjuden då?
      Jag tänker mer att han är den där läskiga äldre mannen som gått runt i 1årstid och pratat med småtjejer?!?

    Tycker Lamottes utveckling är fantastiskt intressant och den får mig att längta tills om två-tre år. Blir besviken om han inte gallskriker i en megafon som ett jävla odjur då. HÖGRE, JOCKE! HÖGRE!!!

    Är han lågbegåvad? Genuin fråga.

      Han har nog inte så höga studieskulder ?

    Gaaah jävla pucko! Sådär kände jag som tjej på skolan. Men den var fylld av vita svenska pojkar som trakasserade!! Tror vi hade en bosnisk kille på skolan, han fick mig aldrig att känna mig obekväm.

      Kan bara hålla med! Gick nästan bara svenskar på min skola (förutom någon enstaka europé) och det var just svenska killarna som stod för alla trakasserier, tafs på rumpan (balla, balla, balla – någon som minns det?) och liknande svineri.

        Enstaka europé?

          Äh du fattar vad hon menar, lägg ner.

        Åh, anekdotisk bevisföring. Den bästa av bevisning! Fast nu pratar Lamotte förstås inte om just er och era upplevelser, utan lyfter vad andra människor än just ni har upplevt. Och dessa upplevelser menar han i sin tur att människor kontaktar honom om för att få hjälp att höras, att få hjälp att få sina problem lyfta och lyssnade på.
        Huruvida det sen finns faktiskt folk bakom mailen och alla berättelser, det låter jag vara osagt, för alla, också du och jag, har en agenda, medveten eller ej, men som sagt, det är inte er talan han för.
        Självklart ska inte era upplevelser förringas, men att mena på att Lamotte är dum i huvudet för att den verklighet han förmedlar inte är densamma som den ni växte upp i, det är väl ändå, ursäkta uttrycket, ganska trångsynt? Eller?
        Lamotte lyfter vad till synes många anser vara ett särskilt problem. Den bilden delar inte ni, men lika lite som han för er talan, för ni talan för de som vänder sig till honom i hopp om att få en röst.

          Fast det är ju precis föringa man gör när man gör det till ett invandrande problem snarare än ett mansproblem. Aldrig hört talas om någon som påstått att personer med annat ursprunget Ofredar/begår övergrepp men hör nästan dagligen att svenska män INTE gör det.

            Aldrig*

          Nej men precis Anonym. Ett gäng tjejer känner sig otrygga pga nyanlända. Hur djupt dyker han i sin journalistik innan han gör det till ett invandrarproblem? Alla andra tjejer som känner sig otrygga pga svenska män då? Är det inte ett större problem än nyanlända? Det är en väl förhastad slutasats han drar, jag tycker att det är idiotiskt att fortsätta bidra till ett dragande av alla över samma kam.

            Jag menar att – är inte se sexuella trakasserierna i sig och de totala otrygga tjejerna ett större problem. Skriver det nu så vi inte missförstår.

          Problemet är att män som Lamotte inte brydde sig ett skit om att kvinnor trakasserades sexuellt innan män som Lamotte kom på att de kunde göra det till ett invandrarproblem…. De bryr sig inte om kvinnors rädsla och otrygghet, de vill bara skapa opinion mot invandring och invandrare.

      Jag blev KONSTANT mobbad av alla svenska killar i min klass (grundskolan). De utländska killarna stod däremot nästan alltid upp för mig.

    Jag tycker Lamotte är rätt uppfriskande. Det finns så många i detta landet som är så rädda att sticka ut, inte vågar ta ställning. Här kommer någon som vågar ta plats och engagera sig. Härligt! Han är ingen bajsnödig Schyffert och det gillar jag.
    För övrigt, att bli dissad av Betner är en komplimang. Där har vi en man som tar sig själv på lite för mycket allvar.

      Kan ju dock känna att det är synd att han inte engagerar sig i ngt vettigt….

        inte?? engagerar han sig i oviktiga saker. Men men när en vanlig människa engagerar sig så är det inte fint nog. Blind leder en blind..Jag anser att Lamotte är rätt vaken för att vara en svensk man.

          Jag anser att Lamotte är ganska rasistisk för att vara en svensk man!

            är en rasist för att???? Rasist slagordet idag för dem som vågar säga det alla tänker?

        Magnus har ju erbjudit sig att städa efter den mans-fria festivalen ? Tror han skulle kunna göra mer nytta än så i och för sig men bara för att han inte skriker i sin mobiltelefon och laddar upp på fb innebär inte att han inte är engagerad i något vettigt..

      Betnér har ju hjärna och är rolig! Betnér borde inte ge såna här äckliga människor mer tid i rampljuset!

      Sorry men Lamotte är ett pinsamt exemplar till s k journalist och som jag tror merparten av oss (tänkande) kvinnor helst slipper som förkämpe. Han och Birro gör mig så trött. Och illamående…

      Om det är någon som tar sig själv på för stort allvar är det Lamotte. Antar att hans bidrag via Swish ska gå till en större bil eftersom hans uppblåsta ego knappt får plats i den nuvarande.

        Lamotte har precis köpt en ny bil. Dock hävdar han själv att den är hans frus…

      Men detta blir ju också så märkligt, när du skriver så. Då menar du att alla som INTE håller med honom egentligen bara inte vågat ta ställning? Bara för man ifrågasätter honom betyder det inte att man ”inte vågar ta (rätt) ställning” eller ”inte öppnat sina ögon”. Suck.
      För övrigt är Lamotte och alla andra som honom inte längre en frisk fläkt, de är 25% av Sveriges befolkning och därmed lika friska som en rutten fis konserverad i en burk.

        Vill ändå lägga till att jag förstår att du inte menar det så överdrivet som jag skrev, men är så trött på alla som säger ”hen vågar prata om verkligheten!” och därmed ger dem hjältestatus samt förminskar meningsmotståndarnas åsikter.

    Lamotte är ett pengakåt as.

      ha ha o det är inte Schyffert? Lady D vill oxå ha pengar för sin kamp. Det kan väl Lamotte oxå få??

        Lamotte gör ju i för sig ingen som helst nytta och sprider osanning till skillnad från LD.

        Om jag läser mellan raderna rätt här så tänker du alltså att de som inte ingår i Lamottes rövgäng per automatik står bakom Schyffert och LD och hurrar?

    Är Joakim Lamotte och Loulou Lamotte släkt?

      Detta intresserade även mig, men det verkar inte så. Och det baserar jag på den enda googlingen jag gjorde, vilken förde mig till loulous wiki.

    Jag skulle vilja klippa av Betnérs skägg och limma fast på Lamottes huvud. Hans skalliga klot, liksom en frigolitboll, tar fram pysseltjejen i mig.
    Måste göra julkulor i helgen.

      Bästa kommentaren idag! ?

        Jag tycker den är taskig!

          Åh, men du vet, vita, kränkta män är ju paria så när de kommer in i bilden fladdrar värdegrunden behändigt ut genom fönstret. Vi gillar olika – så länge de tycker som oss =)

          Taskig men rolig tycker jag!

            Tycker den är kreativ.

      Bästa kommentaren den här veckan. Troligen oktobers bästa faktiskt! Grattis Hetta! ?

        alktid roligast o enklast att skratta nedåt.

          När jag skämtar så sparkar jag åt alla möjliga håll då siktet är typ off.

      Haha skrattade rakt ut när jag läste din kommentar.

    Han är inte värre än Tobbe Mårtensson eller vad han heter

    Hahahhah! Fantastiskt!

    Ni MÅSTE se när Kristoffer Appelquist härmar Tobbe Mårtensson (Lamottes homeboy)

    https://www.facebook.com/appelstoffe/videos/10153858007124089/

      Hahahahahaha!

    När jag gick i skolan så var det två killar som ibland kunde låsa in sig själva tillsammans med en yngre tjej (killarna gick i nian och vi gick i sjuan). De var så svenska man kunde bli. De kunde också dra ner byxorna på tjejer. Tjejer de inte kände btw så det kan inte ens klassas som ett sjukt skämt. Gapa lite om det också, Lamotte.

      Du kanske ska kontakta Lamotte direkt om du tycker att det ska uppmärksammas? För här sitter han nog inte och läser slaviskt.

        Lamotte är inte intresserad av det svenska män gör mot kvinnor.

    Lamotte är feminismens Gilderoy Lockhart.

    Han skriker nästan? Är det för att han skall låta arg och uppriktig? Dock låter rösten inte så speciellt engagerad och ögonen ser het uttryckslösa ut…

    Har typ noll koll på vad han sysslar med egentligen… Bara hört hans namn och att han ofta är i blåsväder….

    Vad är hans ”grej” Handlar det om främlingsfientlighet eller är han någorlunda vettig? Är det som han säger i klippet är det ju fördjävligt….

    Tycker han att han har kommit på något revolutionerande när han säger att DETTA HÄNDER ÄVEN I SMÅ KOMMUNER – INTE BARA STORSTÄDER!!!

    Nä för innan har alla trakasserier bara hänt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Och så säger han att ingen pratar om det på små ställen? Är uppväxt i en väldigt liten kommun dit det kom många flyktingar, och tro mig när jag säger att det pratas väldigt mycket om det, och ofta väldigt rasistiskt. Kan han sluta sitta och skrika om saker han inte vet något om?

    Kolla Moses Mamotte på instagram, haha.

    Måste bara flika in en fråga här – jag har extremt nedsatt syn – men bilen Lamotte sitter i står väl still? Kollar sällan hans klipp så kanske är han ute och bufflar runt i gbg-trafiken annars, men inte just här, väl?

      Har nog aldrig sett ett av hans klipp där han skulle köra samtidigt. Jag har givetvis inte alla men jag tror faktiskt inte att han kör och spelar in samtidigt. Det gör han ju åtminstone rätt.

    Har liksom inte riktigt hängt med i det han gjort (jag bor utomlands) men förstod det som att han såg sig själv som feminist? Och allt han gör är att kämpa för kvinnors rätt?
    Men här verkar han ju bara vända det till att det är ett problem med invandring/nyanlända??

    Det han säger stämmer ju. Även jag och i stort sett alla mina vänner blir dagligen trakasserad ute på gatan. 99% av gångerna är det av män med utländsk bakgrund.

      HUR kan man välja att blunda för detta, endast av rädslan att bli kallad ”rasist”?

        Vem blundar för vad exakt? Vi som enligt er inte vågar oss på ”sanningen” säger snarare att det inte enbart är utländska män som trakasserar kvinnor. Vi vet att sexualförbrytare finns i alla länder, kommer från andra länder, har alla hudfärger. Vi vet att kvinnor blivit utsatta i alla tider, i alla länder osv osv osv. Vi vet!

        Som en Anonym skriver längre upp,

        ”Fast det är ju precis föringa man gör när man gör det till ett invandrande problem snarare än ett mansproblem. Aldrig hört talas om någon som påstått att personer med annat ursprunget aldrig Ofredar/begår övergrepp men hör nästan dagligen att svenska män INTE gör det.”

          Fast det blir visst ett invandrarproblem när det kommer hit män från andra länder där de har en helt annorlunda (och fruktansvärd) kvinnosyn, och när en stor majoritet av de som sexuellt trakasserar samt begår övergrepp mot kvinnor är just män med utländsk bakgrund.

            Och på något sätt så anses ”vi” blunda för problemet när vi påpekar att det även fanns sexuella övergrepp innan invandringen och snarare är ett mansproblem

              Men att låtsas som att det var i samma utsträckning då som nu är att blunda. I och med massinvandringen så har även de sexuella trakasserierna ökat. Men bara man nämner ordet ”invandring” i mer negativa sammanhang så blir man ju korsfäst av alla PK människor.

                När du säger ”då”, vilket år pratar du om? Och tyckte du att ”då” var en bättre tid?

                Tycker inte att någon korsfästs? Tycker inte heller att en PK-människa oroat sig över att bli kallad rasist eller försökt att blunda för något. Vad som verkar vara förbjudet är att tala om att sexuella trakasserier och våldtäkter alltid varit ett problem för svenska kvinnor, då som nu. Om man säger något om det så blundar man, vågar inte se sanningen, man vill inte bli kallad rasist blabla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.