”VERKLIGHETEN SUGER INTE UTAN DIG”//Paow

Paow:

Jag måste faktiskt säga att jag mår bättre än på länge nu när jag valde att lämna mitt förhållande som skadade mig både psykiskt och fysiskt. Har vart runt hos olika vänner och bott på hotell och flytt verkligheten. Men igår var det bara att facea den. Genom att börja städa bort honom ut lägenheten. Eftersom jag inte vart hemma på närmare två veckor så såg det ut som skit. Han hade verkligen lämnat det grisigt. Och det är flera möbler som jag velat slänga som han velat haft kvar(som tillfällig lösning typ) så nu gör vi det på mitt sätt. På 6 timmar så städade jag hallen/köket/badrummet/sovrummet. Men har fortfarande det värsta kvar. Vardagsrummet.//Paow

Det är inga dåliga anklagelser Paow kommer med i sin inläggskänga mot ex-pojkvännen Mattias. 
”Jag måste faktiskt säga att jag mår bättre än på länge nu när jag valde att lämna mitt förhållande som skadade mig både psykiskt och fysiskt
Skadade mig både psykiskt och fysiskt? Hon menar alltså att han skadat henne fysiskt? Det är väl det enda sättet att tolka det här på. Man kan skriva ”misshandlade mig” och mena psykiskt men hon specificerar verkligen att det rör sig om både psykiska och fysiska skador.
Om det stämmer så tycker jag att Paulina omedelbart ska marschera ner till polisstationen på Mariagatan och upprätta en polisanmälan mot honom eftersom våld i nära relationer inte behöver ha ytterligare att mörkertal.
Och om det inte stämmer utan hon bara uttrycker sig dramatiskt och vill trycka dit honom så tycker jag att hon omedelbart ska ändra i sin text eftersom människor som utsätts för våld i nära relationer inte behöver några felaktiga anklagelser som påverkar deras trovärdighet.

Och bilden? Vad handlar den om? Vill hon visa honom vad han går miste om? Originellt! 🙂

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan det inte vara så att man blir så olycklig att man äter/super/tränar för att ta sig bort och på så sätt skadas fysiskt av någon fast hen inte gör nått ?

      Ja hon skrev ju faktiskt att det var förhållandet som skadade henne. Fast det var nog lite klumpigt formulerat ändå då man inte riktigt förstår vad hon menar, och inte speciellt kul för killen om folk misstolkar det till smart han misshandlat henne (om det inte är vad hon menar dvs)

        Att* inte smart

    Jag tycker hon har skrivit sådär om alla sina förhållande. Att killarna har skadat henne på alla tänkbara sätt. t

    OT men hur ser egentligen Försäkringskassan på att Catten semestrar och flänger runt på Mallis om hon inte ens kan sitta på en jävla stol på sitt kundtjänst/telemarketing jobb? Får man hålla på sådär med hennes symtom? Tar emot skattepengar för att hänga på Mallis? Tjena bidragsfusk! Så jävla ofräscht när man samtidigt också har ett enormt skuldberg och brottsoffer som hon ska betala tillbaka till.

    Under hennes senaste bild skriver hon ”Jag har skurit ner på massa bilder, ändrat attityd, och fått en helt annan syn på livet än vad jag hade tidigare.” Hur hög grad av självförnekelse kan en människa ha egentligen?

    https://www.instagram.com/blivande3barnsmamma/

      Hon sa även i en live att de lagat mat hemma två gånger på hela resan, ätit ute resten. Krävs en del pengar för det.

      Jag tror inte C har något arbete att vara sjukskriven från…

    Jag tolkar det mer som att förhållandet har fått henne att må dåligt, både mentalt och fysiskt, men mer som någon kommenterade ovan att man självskadat med mat/alkohol/droger/osv.

    Något helt annat som jag bara måste få ur mig. Lyssnade på P4 Lotta Bromé idag. Alltså jag kunde inte förstå vad jag hörde först. Typ såhär:

    Lotta:
    Du är till och med så engagerad i dina barn så du valde bort att åka till den där högtiden i (Las Vegas) för det var dags att föda här för din fru och så vidare.

    Mats Sundin:
    Ja, det var dålig tajming för då väntade vi vårt tredje barn i samma veva.

    Lotta:
    Och då hade du ändå varit med om att föda barn två gånger , men tredje gången, alltså jag tycker ändå att det är rätt sympatiskt någonstans eller?

    Mats Sundin:
    Haha, jag försökte åka men min fru sa nej absolut, nej, där måste man vara med, så är det bara.

    Lotta:
    Ja, det är klart, ehh.

    Låter än värre in real life. 1:39 in i programmet för den som vill höra hur långt vi kommit i jämlikhet.

    http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2151

      Wtf??

      Blir så arg och less, orkar inte! Shit vilken duktig man han är, bravoooo superpappan. Skjut mig.

      Fast alla killar beter sig inte som Mats Sundin och har ingenting men jämställdhet att göra.

        Svar till Hmmm – vad alla automatiskt fokuserar på Mats Sundin i detta. Jag var helt övertygad om att folk skulle reagera på Lottas frågor. Och de frågorna har definitivt att göra med hennes syn på jämställdhet. Hon är programledare för att av Sverige Radios största program som är finansierad av licenspengar. Och hon skojar inte – lyssna så märker du att hon är allvarlig.

          Eh ja, vad är det för jäkla frågor hon ställer? Det är väl för fasen självklart att han är med vid sitt barns födelse. Det är ju genom att ställa den typen av frågor som hon framhåller hans närvaro som något exceptionellt och beundransvärt.

          Snart börjar väl män få ryggdunkar om de är närvarande vid befruktningen.

      Fast jag reagerar MEST på Lotta Bromérs frågor – hur f-n tänker HON? Mats ville tydligen ändå egentligen åka vilket jag också tyckte var ett j-la svar. Ähh, ni fattar vad jag menar med allt hoppas jag.

      Say what!? Höjden av engagemang i sina barn är att närvara vid deras födsel!? ? Hur sjutton tänker hon!? Det är väl en självklarhet… ?

    Den enda personen som verkar skada henne både psykiskt & fysiskt är Paow själv. Gå till en psykolog och lär dig bryta ditt destruktiva mönster, som konstant upprepar sig. Och sluta skyll på andra (punkt)

      Exakt!

    Hon har anmält honom en gång och tog sedan tillbaka anmälan efter att dom blivit sams/tillsammans igen, han fick i samma veva som
    anmälningen sparken från sitt jobb på en känd restaurang vid Norrmalstorg.

      Whaaaat? Tell me more?

      I call BULLSHIT och det luktar troll.

    ”eftersom människor som utsätts för våld i nära relationer inte behöver några felaktiga anklagelser som påverkar deras trovärdighet.”

    Tycker verkligen inte om att höra/läsa just det där… Det är inte på grund av felaktiga anklagelser folk misstror offer för våld i nära relationer (eller sexuella övergrepp). Dom som automatiskt misstror offret skulle göra det även om antalet falska anklagelser låg på 0.00%

      Självklart! Men hon måste lära sig att älska sig själv och våga tro på att hon förtjänar bättre än detta. Detta är inte hennes första destruktiva.. Eller hur. Tänk lite längre än näsan räcker. Våga bryt mönstret. Det handlar inte om att jag misstror henne, utan att hon måste få hjälp att välja rätt vägar. Hajar du? Allt är inte bara svart och vitt.

        ?

          Kan ha läst för fort ^^ Sorry.

    Jag tror Paows största problem i livet är Paow. Jag vill bara krama henne och skicka henne till någon ställe utan mobiler, sprit, killar och uteställe.

    Vidrigt, kvinnohatiskt inlägg. Ifrågasätt ALDRIG en kvinna som vågar öppna upp om misshandel – det är otroligt vanligt Camilla.

      Jag tror du får läsa det en gång till. Det är exakt motsatsen till det du antyder. Att om hon blivit misshandlad så borde hon anmäla honom på en gång men om det inte är det hon menar så borde hon omformulera sig eftersom inga kvinnor ska bli misstrodda gällande misshandel. Jag har själv varit i en relation där jag blev misshandlad så jag har en aning om hur vanligt det är. Men tack för din konstruktiva input, Linda! Du verkar vara en kul tjej att ha med i gänget.

        Hon skriver klart och tydligt att hon har blivit fysiskt misshandlad. Varför formulerar du dig som att: OM det stämmer, så bör hon göra så – OM det inte stämmer bör hon göra si?
        Jag tolkar din tonalitet i inlägget som att hon inte är en helt och håller trovärdig person, som bör tänka efter en extra gång innan hon går ut med anklagelser. Hur kul tjej är du själv att ha med i gänget? För att själv ha upplevt misshandel i en relation tycker jag det är känslokallt skrivet att antyda att en av möjligheterna är att det hon skriver inte är sant.

          Hon skriver ingenstans att hon blivit misshandlad fysiskt, bara att förhållandet skadat henne både psykiskt och fysiskt och det finns andra sätt än misshandel att bli skadad fysiskt och psykiskt på. Psykisk och fysisk hälsa går hand i hand och som många andra skriver kan det handla om självskadebeteende i form av alkohol eller droger eller dåliga matvanor.

            Ja det har du rätt i Ida.
            Jag tycker fortfarande att man bör vara försiktig i formuleringarna kring ämnet, eftersom som det är så fruktansvärt vanligt att kvinnors berättelser ifrågasätts och förmiskas. Vilket jag tror grundar sig i ett djupt rotat kvinnoförakt. Vilka av Camillas ordval jag reagerade på exemplifierar jag ovan.

            Självskadebeteende kan absolut vara det hon menar, men man kan ju skadas fysiskt även på andra sätt än genom yttre påverkan…Jag tänker främst på ångest, stress etc som faktiskt kan påverka en fysiskt…

      Varför kan man inte ifrågasätta en kvinna? Är det kvinnohat att fråga när en anklagelse inte riktigt stämmer?
      Om jag anklagar dig för misshandel så är det per automatik sant? Jag är kvinna och våga inte ifrågasätta mig!!!
      Nä, lite rättssäkerhet får vi nog ha och väljer man att skriva en text där man anklagar någon för ett brott så får man leva med att det förväntas någon form av bevis. Eller räcker mitt ord på att du misshandlat mig?

    Som kvinna som blivit utsatt för våld har man ingen som helst obligation att anmäla. Du vet noll och inget om detta uppenbarligen, eftersom du väljer att skriva som du gör.

    Mvh arbetar med våldsutsatta kvinnor

      Nix pix! Jag vet mer än du tror. Jag önskar att jag själv hade anmält min pojkvän som misshandlade mig vilket jag inte gjorde…och ångrar bittert..
      Jag menar inte att man har någon obligation att anmäla, men jag önskar att fler gjorde det eftersom det inte är någonting att skämmas för eller döja- något som jag gjorde. Jag skämdes otroligt mycket…

        Obligation????

          Ja, taget från engelskans uppenbarligen.

            En obligation är något helt annat i Sverige. Man kan vara obligerad däremot.

          Hur kan du ens välja att missförstå camcams avsikt med de här inlägget?

        Håller med , blev med misshandlad och annat. Anmäldes aldrig vilket jag ångar. Då jag fått höra han behandlat andra tjejer med på samma vis o ingen anmält honom 🙁

      Det är väl jättebra att Camcam försöker pusha kvinnor till att anmäla män som faktiskt gjort något olagligt?

    Att paows kompis Alma är med i temptation Island … märkligt…

    ”Och bilden? Vad handlar den om? Vill hon visa honom vad han går miste om? Originellt!”

    Om det nu är så att Paow har blivit både psykiskt och fysiskt skadad (vilket jag också tror, man (nästan) aldrig misstro någon som säger så!) är det otroligt ofräscht av dig, Camilla, att håna henne för bilden hon la upp. Låt henne göra vad fan hon vill, hon är värd allt bra efter att ha vågat lämna en obehaglig man. I ett sådant här läge tycker jag det är vidrigt av dig att anmärka på att Paow inte är ”originell”.

      Alltså… Paow är smuts?

    När Viktoria poserade i baddräkt var det okej men inte när paow gör det? Kvinnor måste väl inte vara gravida för att visa vare sig sin kropp eller sina bröst. Kan inte alla bara sluta anmärka på det och gå vidare, det är fett tröttsamt.

      Håller med. Vad spelar den bilden för roll. Varför trycka ner det. Och om hon valde den bilden. Hon la dessutom upp fler bilder än den.

    Nu har hon iallafall skrivit i klartext:

    https://paow.se/2017/10/78305/

    Varför envisas du om att skriva om denna hemska och totalt empatilösa människa? Jag mår illa av att bara se henne 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.