Bianca är ny jurymedlem i Talang

Bianca Ingrosso:

https://www.instagram.com/p/BZyJXF-HT3Q/?hl=en&taken-by=biancaingrosso

Bianca är den nya jurymedlemmen i Talang och kommer ersätta Kakan Hermansson vid jurybordet vid sidan av Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier.
Det är många som skriver att hon är helt talanglös och som enbart blivit känd på grund av sin mamma, men det tycker jag är att trycka ner Bianca långt förbi bara ner i skorna.
Som domare av en talangtävling så behöver du nödvändigt inte vara bäst på show business själv – men du ska kunna branschen och det tror jag Bianca kan. Hon är ju uppvuxen i den for crying out loud.
Hon kan de säkerligen inte lika väl som allas er CamCam givetvis men jag kan ju inte sitta på alla stolar, herregud. I am only one person..(Obs – ironi)

Sen att risken finns att svenska folket tröttnar lite på Bianca eftersom hon verkar vara typ överallt just nu är en annan sak men förhoppningsvis har hon en plan som inte leder till att hon urvattnar sitt varumärke totalt, men man ska väl smida medan järnet är varmt?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bert Karlsson var ju väldigt bra på att sniffa upp talanger under sin storhetstid, men var inte nödvändigtvis en stor musiktalang själv

      Precis, men han har ju nånting att bevisa det med. Däremot vore det väldigt kul att höra hur Bianca motiverar sin medverkan i juryn. Varför är hon bra på att sniffa upp talanger? Eller är det bara för att det är ”typ det roligaste programmet ever”?

      Ganska ironiskt också att hon inte vet hur man skriver ”jurymedlem”.

        Behövde Carolina Gynning och Kakan Hermansson motivera sin medverkan med varför de är bra på att sniffa upp talanger? Bianca älskar sång, musik och dans, och hon är bra på det, därför blir hon också duktig på att sniffa upp talanger inom just det. Men vem som helst kan väl egentligen sitta en sån jury, det handlar ju inte direkt om att sniffa upp talanger utan om att bedöma de som uppträder där.

          Samma gäller dem men nu handlade ju inlägget om Bianca och hennes medverkan.

    Jahapp, då blir det ingen Talang för mig i år ?

      Så du vill titta på talang egentligen men avböjer enbart pga av Bianca? Så hemsk är hon väl ändå inte?

        Nej, men det lockar mig inte att kolla

      hellre bianca än kakan!! ?

        Nej. Kakan är awesome.

    Äsch, jag tkr hon är en underhållande profil som säger vad hon tkr. Tror det kan vara bra för Talang, kanske gör att hennes målgrupp börjar kolla på programmet också!

    Ja, kunde Kakan så mycket mer om branschen då?

    Och så passar morsan på att göra att nytt inlägg om sitt vin, märker ut samarbete men utelämnar varningstexter som ska finnas med vid all alkoholreklam.
    Varför kan man undra, inte är hon rädd att bli anmäld inte iaf

    Men så bra! Fint med en så pass talangfull person…*host*

      Pisamt med sån uppenbar avundsjuka 🙁

        Pinsamt* hehe

    Ja men man får väl kolla innan man dömer? Hon lever ju i en showande familj och hon har ju en åsikt så kunde Kakan så kan nog Bianca plus att det genererar en annan målgrupp. Sen är ju hela Bianca som en liten cirkus som det verkar hända någonting runt så fort hon bara klivit upp ur sängen så det kan kanske bli kul? Vi får hoppas på det bästa och att vi får se en massa roliga och duktiga talanger. Jag tycker dom är skitmodiga som går upp och ställer sig på scenen.

    Jag tycker verkligen Bianca är störtskön i Wahlgrens värld bl.a. Tjejen har helt klart humor. Men det är som du skrev att hon på sistone förekommer överallt. Gör reklam för diverse saker, smycken och nu senast en parfym? Och ska alltså vara med i juryn nu.

      Håller med om första delen men inte den andra. Good for her? Hon har helt klart ett flow just nu, klart hon ska köra på.

    Varför har folk så svårt att skilja på ironi och sarkasm? Jobbar man med att skriva texter borde man väl ha koll på det…

      Camilla använder det ju rätt men för sakens skull, vad är skillnaden?

        En situation är ironisk, men du uttrycker dig sarkastiskt.

          Nej, ironiskt är när man säger något som uppenbart betyder det motsatta och sarkastiskt är med en elakt underton av detsamma.

      Jag skyller mycket på Alanis Morissette! Men sen kan saker också bara vara ett helt vanligt skämt

    ”Bara känd på grund av sin mamma” Ja okej och hennes mamma är känd på grund av sin mamma? Som är känd på grund av sin mamma? Så när har man rätt till att själv ta lite av äran? Alla som har kända föräldrar blir ute automatiskt känna själva, och Pernilla är inte mer känd på grund av talang än Bianca är.

      Eeeeh ä, så snart 40 år på musikalscenen år ut och år in gör dig inte känd och att man är där för att man saknar talang?

      (Inte för att jag gillar av det jag ser av Pernilla som person, men det måste jag ge henne credd för)

        Alltså jag menar att Pernilla också hade en känd mamma (och mormor?) men att hon tillvaratagit det och skapat ett eget kändisskap utifrån de. precis som Biancas plan verkar vara att göra?

        menar att försvara Bianca snarare än att klanka ner på pernilla (trots att jag inte heller är något fan, iofs)

        Skrev dock lite tokigt, jag menade att Pernilla inte var mer känd än pga talan än Bianca var när hon inledde in karriär (vilket väl iofs var när hon var barn?) , att hon också hade det bra förspänt och var kändisbarn. Idag är hon såklart känd för sin egen karriär. Men om 30 år kanske folk anklagar Biancas barn för att bara vara kända pga sin mor?

          Ok 🙂

    Jag tror att det kommer bli sjukt kul med Bianca! Hon är en känslomänniska, hon är med i nuet och ser och hör vad människor (i hennes åldersgrupp) gillar. Hon var helt GALET bra i Let’s Dance, både med dansen och känslan. Hon säger själv att hennes högsta önskan är att bli sångerska men att hon inte vågar. Hennes drömjobb atm är att få jobba på ett skivbolag. I hennes familj är det både sång, dans och skådespeleri för hela slanten. Jag tror att detta kommer passa Bianca sjukt bra! Bara det att hon får jobb på en annan kanal är ju galet stort när hon är en sådan stark profil för femman. Heja, heja säg!

    Vad menar dessa människor att Kakan hade för talanger då?

    Cheryl Cole satt i X-factors jury länge och har själv erkänt att hon inte är världens bästa sångerska men dansa kan hon och hon har bra känsla för vad folk vill se och lyssna på. Bianca klarar nog det där toppen. Det är ju bara Talang. Vi talar inte American idol här eller BGT.

    OT, men kan du inte rota lite i Bellas mäss-besök? Det är mycket snack om att de är där för att visa upp sig men när de visar upp sina brickor så står det Mainstream press på Bellas och Visitor på Linas?!

      Hm, de finns inte heller med i utställar-programmet, vare sig under LCC eller ASBB (Association of Swedish Beauty Brands). Bella skriver att de ska vara på plats på mässan och att det är flera års väntan på att ställa ut och att det är ett mål. Kanske att de bara är där och nätverkar? Hon står i och för sig och skrattar vid någon monter, men det kanske inte är inne på själva mässan?

        What? Det här vill jag gotta ner mig i!

        Hittar inte henne någonstans, inte heller under Löwengrip Care & Color. Kanske är hon bara där som besökare…? 😉

      Jag tror bara att de är där för att nätverka/visa upp sig. Men på hennes senaste inlägg ser man ju att de har ett litet skåp typ där de visar upp sig. Men att få en riktig stor plats är nog ganska omöjligt för ett märke från Sverige.

      Bella svarar såhär i kommentarerna på den frågan:
      ”Vi svenska märken står hos Romella”

      Googlade och det verkar vara något svenskt bolag som tar in olika skönhetsmärken och distribuerar i Sverige.

        Ja så nu slipper ni gotta ner i och forska runt bara för stt hitta något stt kunna klaga på 🙂

        Hm, Romella har inte med LCC bland sina produkter på sin hemsida men det kan ju tänkas att de är schyssta och låter andra märken synas bland deras. Dock tycker jag fortfarande att Bella har mörkat det hela lite, det låter på henne som om LCC får ställa ut på mässan efter att äntligen ha väntat i flera år, när de egentligen har en pytteliten monter hos några andra… Men kanske att det där målet hon pratar om, att få ställa ut på mässan (på riktigt), är ett som inte är uppnått ännu?

    Varför förstöra detta program med en jury som så många inte tror på?

    Nej, men det är väl klart flickan har talang. Titta på morfar (nyskapande mjukpornografiska filmer runt 1970), mormor (Tre Kronor och Varuhuset). och mammas klassiker; Piccadilly Circus. Let’s Dance är ett bevis på att takterna sitter i.

      Öh..ja visst har Bianca talang, både dans och sång…Vad har morfars filmer och mormors tv-serier med Biancas talang att göra? Just i Lets dance fick vi se Biancas talang ja, hon har även medverkat i musikaler och sjunga det kan hon. Perfekt val av jurumedlem tycker jag.

    Älskar Bianca! Hon har sån charm och karisma!

    Finns fortfarande biljetter kvar till inspelningen av Talang, var med och sitt i publiken! https://simplesignup.se/event/100725

    Carolina Gynning satt också i juryn. Med tanken på även Kakan och nu Bianco så kanske det helt enkelt är tänkt så att en i juryn ska vara en person som själv inte är känd för någon talang inom sång och musik och övrig underhållning?

    Med vad vet jag…. en tanke bara…

      Exakt 🙂 det är ju för att locka den yngre publiken. Jag kollar aldrig på talang men nu när Bianca ska vara med så kommer jag titta åtminstone på första programmet

    Heja Bianca ? Tror hon blir jättebra !

    Äsch, hon har visst talang, hon sjunger jättefint

    https://www.youtube.com/watch?v=96svY9YQBc0

    Aldrig blivit berörd av Let’s Dance förrän jag såg Biancas moderna! Så vackert. (Kan 0,0% om dans dock…)

    Det enda som jag aldrig har fattat är att Bianca inför sin medverkan i Let’s dance sa att hon hade tagit bort namnet Wahlgren för att hon inte ville bli förknippad med sin familj eller deras varumärke snarare. Ett kort tag efter detta väljer hon att vara med i deras serie på femman som enbart handlar om familjen Wahlgren… Say what?

      Fast hon tillhör ju fortfarande familjen och antagligen var det inte Bianca som bestämde namnet på tv-serien 🙂

        Jo såklart. Men tyckte att hon sa emot sig själv lite, hon är ju med i programmet frivilligt och då är det ju inte så konstigt om hon klumpas ihop med Wahlgrenarna. Det var ju likadant med hennes bror, att han ville ”bryta sig loss”.

          Jag förstår hur du menar. Men jag tänker att programmet ju handlar om familjen. Pernilla Wahlgren är ett namn som är mer känt för en äldre generation än vad namnet Bianca Ingrosso är. Däremot vet den yngre generationen att Bianca Ingrossos mamma heter Pernilla Wahlgren. (Vem såg inte på Nicke och Nilla?!)

          När det kommer till Let’s dance handlade det ju bara om Biancas medverkan. Inte familjen. Då ville hon Bara vara Bianca. Inte att människor skulle rösta, eller inte rösta, på henne, på grund av att hennes mamma är Pernilla Wahlgren. Någonstans var hon ju tvungen att vara just Bianca, och inte ”Pernilla Wahlgrens dotter”. Då var Let’s Dance ett ypperligt tillfälle att visa att hon kan stå på egna ben!

    Uppriktig fråga (OT): När folk gastar inne hos Isabella om hur iiiiiinspirerande hennes blogg är, vad syftar de till då? Vad inspireras man av? Vill man bli blondare? Skild? Köra automatväxlad bil? Släppa egna hårvårdsprodukter?

      Det spelar ju ingen roll vad man svarar på denna frågan, du som inte inspireras av Isabella kommer motsäga dig vad man än tar upp för exempel. Jag inspireras av positiviteten hon förmedlar via sin blogg, samt att hon är otroligt driven i sitt arbete. Man behöver inte tycka allt en människa gör är perfekt för att kunna dra inspiration från den, det förstår du väl?

        Oj, vad trist att du tyckte att du var tvungen att tala om för mig vad jag tycker och tänker när jag som sagt ställde en uppriktig fråga. Jag tar gärna dina exempel på allvar och styr ju inte över vad du tycker och tänker lika lite som du styr över mig. Intressant att du inspireras av hennes positivitet – är det för att du själv tycker att det är svårt att inte fastna i negativa tankar eller för att du känner igen dig i hennes sätt att tänka när hon borstar av sig och går vidare?

          Jag har aldrig suttit och reflekterat över varför jag ibland inspireras av Isabella positivitet. Jag tycker bara överlag det är härligt och uppfriskande med människor som är positiva och väljer att se den ljusa sidan av saker och ting. Det är inte mer komplicerat än så.

      Om du slutat din kommentar vid första frågetecknet hade det kanske gått att ta ditt inlägg lite mer seriöst. Nu låter det mest som du vill starta en negativ diskussion.
      +++ på anonyms svar

    Bianca är ju bra mycket roligare att se på än Kakan.
    Bianca har en positiv utstrålning, ett glittrande leende, hon är sprallig, snygg osv.
    Hon passar i underhållningsbranschen oavsett vad man tycker om utseendefixering.

    Kakan är bitter, sur och ibland jävligt otrevlig.
    Jag har dessutom väldigt svårt för hennes åsikter om polismord samt poliser i övrigt.
    Jag tror inte ett dugg på hennes lama försök att be om ursäkt för det, hon är bitter rakt igenom.

    Nej, Kakan får gärna försvinna från all form av media. Binca passar bättre i rutan alla gånger.

    Man behöver väl ingen talang själv för att sitta i juryn… Men hon skall ju vara duktig på att sjunga, hon vågar dock inte uppträda….

    Det skall väl vara en lite blandning med ”kunskap” i juryn… Frazer kan sången, Bard har ju koll på branschen och Batra har ju då koll på komedi och att stå på scen… Bianca får ju stå för ungdomen mm…

    Tjolahopp, det blir nog bra, bara man slipper Anna Book i talang juryn så.

    Let’s be honest. Ingen i Talang-juryn passar bra. David Batra är en torr komiker, Alexander Bard en feministhatare (hans egna ord) och vilken tonåring nu för tiden känner igen LaGaylia? Som för övrigt framförde väldigt få tophits. Jag är inte chockad att de väljer ännu en talanglös person i juryn. Bianca är bra på att dansa (hejade på henne i Let’s Dance, och hon verkar vara en rolig person), men det betyder inte att hon passar bra i juryn. Däremot gör ingen av jurymedlemmarna det, så vad spelar det för roll?

    JAG tycker att det är lika pinsamt att tacka ja till det här programmet, som det var för Kendall Jenner att tacka ja till priset som ”årtiondets modell” när hon endast modellat i några få år.

    Kenza däremot, hon visste att det skulle vara pinsamt att sitta med i Top Model Sverige-juryn och tackade därför nej. Där har vi en tjej med logiskt tänkande och fötterna på jorden.

    Fuck jantelagen, så dra inte den på mig. Som jag skrev tidigare; ingen i den juryn har ändå talang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.