Paow öppnar upp..

Paow:


Saxat från Paows blogg.

I förrgår skrev jag om Paows inlägg där jag inte var helt säker på vad hon menade men nu finns det inga frågetecken kvar.
Enligt henne så misshandlade hennes ex-pojkvän henne upprepade gånger.
Det Gör mig så ledsen…senaste gången jag träffade dem så hade de precis blivit tillsammans igen och verkade så lyckliga..

Men så funkar de, dessa män…
De är manipulativa, destruktiva och degraderande… de får en att känna sig som ingenting värd samtidigt som man är världens tacksammaste människa eftersom de vill vara med en – eftersom de sänkt en totalt och fått en att känna tacksamhet över att de ens vill se åt ens håll.

Paulina! Du har tagit dig ur det här förhållandet med livet i behåll. Kom ihåg ditt eget värde och håll dig fast vid det, även om han vill ha dig tillbaka. Du är värd så mycket mer!!!
Mitt ex slog mig aldrig i ansiktet utan bara på kroppen så jag lyckades dölja det för min omgivning men vad hjälpte det.
Blåmärken bleknar men smärtan är densamma.

Så här försvara sig Paows expojkvän mot hennes inlägg:

 

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle vara intressant och räkna hur många inlägg som är sponsrade och bara vanliga hos Petra Tungprden. Allt är reklam

      Ja. Petra verkar publicera inlägg emellan reklam så som andra bloggare publicerar reklam. Bara bara reklam den sista tiden i bloggen. Andra Metrobloggar har inte så mycket reklam så hon borde kunna styra det själv? Hur kan Sandra beijer posta 2 reklamsamarbeten i månaden och Petra 4 i veckan?

      Ja alltså omg, sååå trött på hennes blogg. Går in en gång i veckan och ser typ 4 sponsrade inlägg och ett ”GAAH vilket vecka! *bild* x 20”

      Medan Forni å andra sidan skriver två inlägg om dagen varav ett spons. Och en gång i veckan måste ”andas ut” pga rädd för att gå in i väggen.

      Lite det jag tror är skillnaden mellan ovannämnda och typ Isabella. Hon har 938 bollar i luften och två småbarn och tycker det är SUPERDUPERKUL WOHO! Då blir medelsvensken irriterad. Hon KAN INTE FORTSÄTTA ORKA HÅLLA PÅ SÅHÄR!! Men det gör hon tydligen. Medan Östermalmsflickorna sliter sig i håret…

      Petra vill flytta. Och har öppet pratat om hur hon ”maxar bloggen” just nu för att tjäna ihop pengar till ny större/bättre lägenhet. Så ni har helt rätt om reklaminläggen.

      For lidt over et år siden troede jeg, at mit ægteskab var forbi, jeg var deprimeret i over 6 måneder kunne ikke gøre noget, kunne ikke gå til mit kontor. min kone flyttede ud og hængte med en anden mand i en tilstødende by. Jeg fortsætter med at søge overalt og søger ægteskab rådgivning og rådgivning for at vinde hendes kærlighed tilbage, jeg læser så meget god kommentar post om Oduduwa’s store kræfter for at genoprette ægteskaber, bringe tilbage mistet kærlighed og stop skilsmisse. Jeg spørger den samme mand for at hjælpe med at bringe min kone hjem igen. Min tak går til Oduduwa en åndelig helbreder for at give mig de værktøjer og hjælp, som jeg havde brug for for at redde mit ægteskab. To dage senere efter stave frokost, ringe min kone på telefonen for at undskylde, hun kom tilbage lige som Oduduwa sagde det. I dag selv og kone er vi lykkeligere end nogensinde og sammen igen.
      Jeg sender e-mail-besked til at kontakte samme Oduduwa love-spellcaster, han spiste en kærlighedsspell på mine vegne, og det virker, i går var jeg i en aftensmad med kærligheden i mit liv, vi begge gik ud til julen Shopping sammen og det er en vidunderlig oplevelse at dele kærlighed med min sjælkammerat. Oduduwa er den, der gjorde dette muligt med sin magiske kærlighedsspell, der kunne udføre følgende:
      * Love Spells Win-Back Ex elsker
      * Succes og forfremmelse magisk stavning
      * Lucky Charm – Business Star
      * afdelinger – BESKYTTELSESHØJ
      * helbrede til kræft / helbredelse til sexaully transmitterede diceaser
      * åndelig udrensning
      * frugtbarhed magi – frugter af kvinder
      * decreeing magi, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
      Når to mennesker virkelig bryr sig om hinanden, vil de altid søge en måde at få det til at fungere, uanset hvor svært det er. Jeg gjorde alt for at sikre min mand er tilbage til mig. Her er officielle kontakter til Oduduwa: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
      Oduduwa spellcaster Whatsapp nummer: +2348109844548

    Tror att det ligger en sanning i det båda säger samtidigt som Paow kryddar historien som vanligt och Mattias, som säkerligen förskönar.

      Har så svårt att tro på ett enda ord som kommer ur Paows mun tyvärr. Med tanke på hur hon till och med smutskastat sina allra närmsta vänner gång på gång och ljugit om hemska saker (samt hängt ut 70% av alla människor hon någonsin träffat typ). Det vore ju inte första gången direkt om man säger så. Hennes mest effektiva hot om någon inte stryker henne medhårs är väl just en uthängning

    Om han redan från första stund erkänner knuffar så tror jag att det finns tyngre våld. Våldet fanns i relationen, Paulina har blåmärke på hakan och märken runt halsen – tycker det är rätt lätt att följa logiken.

    Det är onödigt att vi ska diskutera ”för och emot” här. Det blir som upplagt för skammande och irrelevanta anklagelser och analyser, som i sin tur kan komma att påverka anmälningsbenägenheten hos andra offer. Den som anmält och de som funderar på att anmäla behöver info och stöd i hur juridiken och den praktiska gången vid förhör/ bevisföring vid rättegång ser ut – för DET är relevant.

    Vad random folk i Skene vill häva ur sig gör ofta ingen nytta, mer än för idioter som redan har en förlegad syn på utsatthet och/ eller skev kvinnosyn. Såna här kommentardebatter brukar bli lilla julafton för dem, tyvärr. Jag hoppas på undantag här.

      Håller helt med dig. Att öppna upp för spekulationer på de här viset kan aldrig vara bra för den utsatta. Det är som upplagt för att fylla kommentarsfältet med ren skit.

      Camilla, fundera på att ta bort eller ändra frågan vem som är trovärdig. Lägg istället upp länkar till bra information om destruktiva förhållanden och dynamiken i dem, samt vart utsatta ska vända sig för hjälp. Låt diskussionen handla om det istället.

      Håller helt med.

      Skene?

        Skene är en ort nära Kinna i västra Götaland. Sbb använder det i detta fall som en målande bild av en person som troligen inte har djupare kunskaper eller insikter om sakfrågan. Vi kan ana att sbb menar att de som tycker till utan kunskaper är lite korkade.

        Jmf uttrycket ”Svensson” använt i allmänna ordalag, tex ”Svensson är för en skärpt alkohollagstiftning”, med betydelsen ungefär ”många svenskar är för…”

          Är själv född och uppvuxen i just Skene – därav frågande till hur Skene kom upp. Det är inte direkt vanligt att folk vet om lilla lilla Skene ?

      Vilka kloka ord!
      Det är ju faktiskt inte varken vår rättighet eller skyldighet att spekulera i vem som talar sanning. I slutet av dagen är det ändå den som ljuger som ska gå och lägga sig med den vetskapen, kunna leva med sig själv och till slut också bli varse om att karman ofta gör sitt jobb.

    Jag hade också använt ”vapen”/tillhyggen om någon fysiskt mkt större än mig gav sig på mig. Inga konstigheter med det. Han säger det ju själv. Han är inte ”liten”. Och många misshandlande män vet absolut hur man ska göra för att kvinnan INTE ska behöva söka vård. De slår lagom lite.

    Jag tycker att frågan om vem vi tror på är aningen smaklös. Saken ska inte ens diskuteras egentligen. Generellt är kvinnan aldrig den som blir trodd och hon är också den som alltid ifrågasätts även om det via domstol bevisas att mannen utsatt henne för våld. Paow, om detta är sanningen, behöver knappast ytterligare en plattform där hon kan läsa om hur vi alla tror att hon ljuger/är uppmärksamhetssökande/borde ha lämnat direkt/får skylla sig själv osv osv – saker samhället alltid trycker i ansiktet på utsatta kvinnor.

    Okej, här är tillfällen vi ska backa andra tjejer, oavsett vilka tveksamma beslut de gjort innan.

    Paow berättar detaljerat medan hennes kille lägga flera manipulativa argument istället.
    ”Så du tror på en person som hängt ut de flesta för sin egen vinning och förstöra”.
    ”Roliga är att personen inte skriver hela sanningen”.
    Liksom vaddå roliga? Det finns inget roligt i det här bara för att du låtsas rycka på axlarna för du är såklart oskyyyyldig.
    ”Hade jag seriöst gjort det jag är anklagad för hade hon väl hamnat på sjukhus?”
    Ja för alla som fått spö drar ju till sjukan?

    Lider med Paow.

      Såg att andra skrivit om att vi inte ska diskutera vem som är skyldig eller ej och de har såklart helt rätt. Du får gärna ta bort min tidigare kommentar Camcam så kan vi undvika att skapa ett sådant forum.

      Ta gärna bort frågeställningen i slutet av ditt inlägg också 🙂

        Fint skrivet av dig Sandra. ❤️

    När mitt ex nästan knäckt mig psykiskt och börjat bli våldsam fysiskt så var det ofta att jag antingen handlade i självförsvar och kunde slå tillbaka, eller när han tillslut tryckt ner mig psykiskt så mycket att jag inte brydde mig om mina handlingar mot honom för jag hatade vad han gjort emot mig. Detta slutade alltid med att det var mitt fel. Det var ju JAG som misshandlade. JAG som var sjuk i huvudet, han var så fantastisk som stod ut med mig.. aldrig berättade han för andravad han gjort emot mig, men drog gärna ner mig i skiten. Känner igen mig i paows text så väl! Hon kommer starkare ur det hela

      Kram till dig, jag hoppas du får (eller har) någon fin person i ditt liv som förtjänar och uppskattar dig.

      Så va det för mig med exakt. Trodde jag va ensam. Kram

    Nyligen skrev du ju ett inlägg om att ALLTID tro på kvinnan som berättar (lady dahmer?), så det tänker jag göra, trots Paows brokiga bakgrund med diverse uthängningen. Man får aldrig tvivla på de som berättar! Och vad hade du förväntat dig att killen skulle göra? Erkänna? Finns nog ingen man (som slåss) som ’vågar’ erkänna att de gjort fel, säger rätt mycket om hur ynkliga de är om de slår kvinnor.

    ”Men så funkar de, dessa män…
    De är manipulativa, destruktiva och degraderande… de får en att känna sig som ingenting värd samtidigt som man är världens tacksammaste människa eftersom de vill vara med en – eftersom de sänkt en totalt och fått en att känna tacksamhet över att de ens vill se åt ens håll.”

    Vill påpeka. Det är inte bara Män. Det finns också kvinnor som behandlar andra såhär. Kvinnor kan också vara den våldsamma i förhållandet. Stör mig på att det alltid pratas om männens våld, och så glöms resten.

      Nu refererade camcam till Paows och sin egna upplevelse av detta där båda gärningsmännen är just män. Sedan råkar männen vara grovt överrepresenterade när det handlar om våld mot sin partner.
      Det är ett stort problem att karlar slår ihjäl sina flickvänner, inte tvärtom.

      Men ja, självklart finns det rötägg av båda könen.

      Gaaah.

      ”Så funkar de, dessa män som slår”. Hon syftar inte på män generellt utan misshandlande män.

      SNÄLLA NEJ. Kvinnor DÖR till följd av mäns våld. Det är i n t e samma sak. Det är absolut fruktansvärt med all misshandel men situationen för misshandlade kvinnor är så outhärdligt mycket värre och leder väldigt ofta till döden. Likställ inte situationerna.

        Word!!

        Sant, när det kommer till dödligt våld är nio av tio förövare män.

        En annan viktig detalj är att kvinnor ibland ser mord som enda utvägen för att komma undan sin plågoande efter mångårigt misshandelsförhållande. Man brukar i sådana fall prata om att det finns förmildrande omständigheter.

      Men snälla börja inte med ”Men männen då…” Kom tillbaka när kvinnor slår ihjäl och mördar lika många män som män gör med kvinnor så kan vi diskutera.

      De som har gjort mig mest illa i mitt liv har varit kvinnor. En av dem är min så kallade mor, en våldsam psykopat. Så visst fan finns det onda kvinnor.
      Men jag har aldrig behövt vara rädd för kvinnor. Kvinnor i grupp, fulla damer. Aldrig har det varit kvinnor jag behövt vara rädd för på vägen hem en sen kväll. Det är inte de galna kvinnorna som gjort att jag har begränsat mitt liv på grund av rädsla.
      Mäns våld mot kvinnor är ett jävla problem som måste tas på allvar oavsett hur vidriga tanter det finns.

      Men NEJ JI! Det ÄR INTE jämförbart med kvinnor som slår! Kolla statistiken, hur många män dör pga av våld i hemmet??? Hur mänga kvinnor dör?? Snälla kolla tidningarna, nyheterna! Blir SÅ upprörd, för det är så många kvinnor som blir slagna dagligen, lever i misär, skyddad identitet, rymmer.. äh sjukt besviken på en sån kommentar. Kommer aldrig glömma dagen då en kvinna blev knivhuggen till döds i Malmö framför sina barn, och blodfläckarna som satt sina spår där. Allt för att hon ville ha ett liv bort från våldet. Från honom. Tyvärr så är det så, män som hatar kvinnor finns det en massa av. Förminska INTE kvinnovåldet. Tänker nästan att du måste va en man som skriver så..

        Tyvärr finns det allt för många kvinnor som gärna kommer med ”inte alla män”. Man ba’ ja för det var ju kollektivet oskyldiga män det var synd om och som behöver (ännu lite mer) uppmärksamhet – inte våltäkt/rasism/våld i nära relationer/sexism osv osv.
        Blir så TRÖTT.

    Jag lider med henne. Bilden hon lägger upp på sig själv i inlägget går rakt in i mitt hjärta. För mig är det inget tvivel att det är en förrvivlad, sviken och misshanndlad tjej på bilden. Fy fan för detta kvinnohat.

      Förtvivlad ska det stå. Mvh nyvaken

    Jag levde i många år i ett misshandels förhållande som slutade med att mitt ex. fick fängelse och då var det inte ens jag som anmälde, jag tordes inte, jag hade nog med att överleva dagen och få allt att gå ihop i min hjärna. Var jag värdelös, ful och helt dum i huvudet? Men hur kom det sig då att jag gick och flörtade med män och knullade alla grannkarlar hela dagarna? Det är en sjuk situation att leva i och i sjuka situationer gör människor sjuka saker. Paow kan ha ”hotat” sitt ex med en borrmaskin men varför? Kan det vara det första hon fick tag på i självförsvar? I mitt eget fall så blev jag så nertryckt först under en lång lång tid med att ge lite och ta tillbaka mm. När sedan första slaget kom så kändes det nästan skönt att äntligen få ett konkret bevis för att det verkligen handlade om misshandel, men sedan blev ju även det mitt fel, det hände någon gång att jag försökte göra något tillbaka men jag visste även att då skulle det bli värre. Mitt ex försökte hävda det i rätten men det ansågs inte som hot eller något då han var så mycket längre och större än mig. OM hennes ex. är oskyldig behöver han inte hävda det utan låta allt bara ha sin gång. Eftersom Paow har blåmärken så har det gått rätt så långt, de brukar försöka dölja i det längsta och blåmärkena brukar bli strategiskt placerade så att de går att klä över. Jag har ingen anledning att misstro henne vad skulle hon vinna på att säga att hon blivit misshandlad om hon inte blivit det?

    Återigen så klampar du i klaveret. Vilka är vi att ifrågasätta vem som talar sanning och vem som ljuger? Om vi är #teampaow eller #backamattias ? Givetvis har båda rätt att på sina medier ge sin syn på saken men att ens ställa frågan vem vi ska tro på? Gör om, gör rätt!!!!

    Snälla ta bort den sista meningen! Så osmakligt.

    Underbara Clara tog ut sitt löshår och avbröt samarbetet med en salong som sätter in löshår efter Uppdrags gransknings program om löshårsindustrin. Hon har dessutom tagit bort alla sina tidigare samarbets-inlägg om löshår. Bra gjort av Clara!

    http://underbaraclaras.se/2017/10/04/lockigt-far-och-vagigt-har/

      Bra gjort av Clara, dock kan jag inte förstå hur man inte kan räkna ut det innan programmet. Självklart finns det inget fairtradehår från fattiga människor i Indien. Återigen utnyttjar västvärlden utsatta människor på andra sidan jorden. Clara känner sig lurad men hon borde kollat upp produktionen bättre, kan inte tagit många sekunder.

        Ja precis. Bra att hon reagerade så starkt och tog avstånd. MEN nog kunde man ju ha anat nåt redan innan, att nåt fuffens måste ju ligga bakom denna industri. Jag personligen skulle aldrig kunna tänka mig att ha någon annan människas hår på mitt huvud.

      Många, inklusive mig, skrev det till henne för länge sedan. Men då lyssnade hon inte. Money talks.

    Tycker hela den här diskussionen är osmaklig.
    Hoppas den som är skyldig får det straff hen förtjänar.

    OT men ett tips. Ann och Anitha diskuterar Bella och Mias tjafs i deras podd lillördag, den här veckan, ca 25 minuter in. Intressant hur dom ser på det hela och även om när Ann la upp en bild på Bellas barn på hennes blogg.

      Hur kan Ann och Anitha ha tillgång till Bellas och Mias poddar?
      Och hur kan Ann lägga upp en bild på Bellas barn på Bellas blogg?
      Menar du att Bella och Mia blivit hackade av Ann och Anitha?

        Snark

    Ett sånt blåmärke på hakan får man bara av kraftigt våld/smäll. Hur som helst, utan att spekulera vem som talar sanning och vem som ljuger: Det är ju lätt att kontrollera om han fick sparken från sitt jobb. Är det nån som vet nåt om det?

    Ot
    Min man har börjat slå mig mer o mer
    Han skyller det på försvarar sig när jag det enda jag gör är gråtet för att han kränkt mig o för jag kanske har en lite högre ljudton när jag gråter

    Han kallar mig det ena o det andra han har blivit väldigt agressiv. Han känner ingen ånger. Jag råka slå till han i hans öga när han slog mig för nån månad sen och har stor ångest o ånger för han är tedan synskadad och pågrund av den örfilen skadade jag hans öga och han ska opereras föt linsen har lossnat och mår dåligt av att jag kan gjory han blinf av att jag fick en reflex o slog till nät han slog mig.

    Han fötnekar att han slår mig
    Sägdr att då ska du tänka på vad du säget o gör

    Han skyller på att jag är sjuk att jag är en fara.
    Jag vill ha tillbaks min man innan han blev detts monster.
    Hur får jag honom att förstå o att söka hjälp

      Lämna honom! Har ni barn? Lämna honom för deras skull om du inte orkar lämna honom för din egen skull. En man som inte förstår att det är fel att slå en kvinna ska man hålla sig långt borta ifrån. Kram till dig!

      Hoppas du finner styrkan att lämna honom. Det finns ingen chans att han kan gå tillbaka till hur han var tidigare, en man som slår kommer alltid slå. Självklart kan han söka hjälp vilket han verkligen borde. Du får inte acceptera det här, du är värd så mycket bättre.

      Ring din närmsta kvinnojour och be om hjälp. Du ska inte laga honom. Jag vet att det är svårt. Vi kvinnor är uppfostrade att ta hand om och fixa problem. Detta är dock hans problem att fixa. Du är inte ansvarig för hans beteende. Kvinnojour kan hjälpa dig med hur du ska göra för att komma därifrån.

      …Kvinnojourer kan hjälpa dig på annat sätt än att lämna honom också om du inte känner dig redo. Prata med dom, du kan få hjälp med stödsamtal och dom kan hjälp dig bena ut din situation, ge lite vägledning och råd. Vill inte pusha dig att göra något du inte vill, och du känner honom såklart bättre än oss, men efter massa år med att jobbat med de här frågorna vill jag vara jättetydlig med när män passerat den gränsen och börjat använda fysiskt våld är det oerhört ovanligt att de kan gå tillbaka. Det finns kanske ingen väg tillbaka, men det finns ett bättre liv för dig. Det finns vägar ut, och vi är jättemånga som vill hjälpa dig.

      Nn, jag har suttit i din situation. Mitt liv gick i princip ut på att få honom tillbaka till den han ”varit”. Saken är den att den personen finns inte, den han är idag är den han alltid varit. Det är lätt att dölja i början men det riktiga jaget kommer fram till slut.
      Mitt ex slog mig ofta, såg till att jag visste att jag inte var någonting värd och att jag inte hade kontakt med omvärlden. Slutade jag klockan 21 på jobb och inte var hemma en halvtimme efteråt bröt helvetet lös.
      En gång ströp han mig så hårt att jag var säker på att jag inte skulle överleva, då rev jag honom över ansiktet, jag gjorde allt för att ta mig loss och rädda mitt liv. Dagen efter var det jag som var hemsk, jag som misshandlat honom. Jag skulle vara glad att han inte berättade för folk vad jag gjort.
      Han har än idag kvar ärr i ansiktet. Idag har jag inte dåligt samvete för det längre. Jag har ärr, fysiska men framförallt psykiska. Han kan gott kolla sig i spegeln varje dag och minnas vad han gjort.
      Lämna din man, han kommer inte bli bättre. Har han rört dig en gång gör han det igen, och det blir värre. Det vet jag. Ta dig därifrån medans du kan. En dag kanske han tar livet ifrån dig.
      Alla styrkekramar till dig. Kom ihåg att du är stark, du KAN. Det är han som är svag. <3

    Håller med ovanstående kommentarer om att det känns väldigt osmakligt och väldigt dubbelmoral när du för bara några dagar sedan skriver ett inlägg om hur viktigt det är att aldrig ifrågasätta när tjejer berättar att de blivit utsatta för något, sen frågar du nu om vi tror på paow när hon berättar att hon blivit utsatt för våld i sin relation..? Snälla ta bort det!

    Känner precis igen ”om jag verkligen hade slagit dig sa hade du….”, sa där sa mitt ex när han slagit mig. Dessutom ”efter ett litet blamärke pa hakan”, varför säger man sa? För att försöka förminska det han gjort.

    Inga tvivel fran min sida. Paow det gar inte vara lycklig i ett sadant förhallande. Det är inte lycka! Det är manipulation! All kärlek och styrka till dig. Kram.

    Det här inlägget gav mig en oerhört stor klump i magen, speciellt efter din sista mening, vem tror vi på? Jag levde i ett förhållande där min partner misshandlade mig psykiskt. Jag var övertygad om att ingen skulle tro på mig. Dels för att det var det han sa till mig, dels för att jag inte hade några synliga märken. Snälla, ta bort sista meningen och lägg istället upp länkar till olika ställen där man som utsatt kan få hjälp och råd.

      Ja, den var korkad. Jag tog bort den. Tack!

    Vadå vem tror du på? Varför ifrågasätta? Du har oxå varit med om detta tror inte du uppskattat om folk börjat ifrågasätta det?
    Som du sa innan finns alltid 2sidor på ett mynt

    Gissa vem som är hemkommen från Palma och måste uppsöka sjukhus pga nya krämpor?

      Stått om det i kommentarerna i snart 1 dygn så inget nytt..

    Det han skriver låter precis som mitt ex innan han sökte hjälp för sitt beteende. Nu har han erkänt att det inte alls var så utan att det bara var han som ursatte mig för våld.

    Och kom igen, varför skulle han erkänna att han slår kvinnor? Misshandlar systematiskt? Då kommer han ju inte hitta sitt nya offer.

    Känns som att man borde ligga lågt med att döma innan någon är dömd i domstol i ett sånt här fall. Hade jag blivit uthängd på det här sättet hade jag anmält för förtal..

      Även om du gjort det?

        Absolut. Även om det är sant så är det förtal. Har du däremot en dom att visa upp är det inte förtal längre.
        Blir bara less på sånt här skit. En nära vän har blivit uthängd, inte för misshandel dock, men en känslig situation vilket eskalerade så folk till slut började mordhota min vän. Baserat på en persons uppfattning av en historia. Därför menar jag att du bör vara jävligt försiktig med att hänga ut folk innan det finns en dom som styrker det som personen påstås ha gjort.
        Oavsett om det är sant eller inte så vill jag gärna ha en dom innan jag dömer någon av de inblandade.
        Jag väljer att lita på domstolen, annars kan vi lika gärna börja hänga folk i närmaste träd baserat på misstanke.

    Jag tycker att hans försvarsinlägg bara bekräftar att han slagit henne. Så vagt. Han kommer ju aldrig erkänna att han slog henne för i hans huvud är det ju ändå hennes fel. Det ser man ju på texten han skrivit, vill bara skylla ifrån sig. Blä vilken man. All styrka till Paulina! ♥

      Sanningshalten i deras respektive utsaga kan jag naturligtvis inte uttala mig om men jag reagerade på en detalj i Mattias försvarstal.

      Citat: Jag är inte ”liten” om du förstår vad jag vad jag försöker komma fram till. Det är i sammanhanget mycket märkligt resonemang då det finns många psykopater som begått allvarliga våldsbrott utan att vara biffig fitnesskille. Hagamannen är bara ett exempel. Eller varför inte Peter Madsen som är högaktuell just nu…

      Ja något har ju åtminstone hänt. Läser man mellan raderna så erkänner han ju mer el mindre att han på något vis har gjort henne illa.
      Men hoppas hon har styrkan att hålla sig från honom.
      Hur sjukt de än låter så är de svårt att lämmna en sån man fast de tagigt slut.
      Mitt ex hade En hållhake på mig fast de va slut ( tror för min del det dels hade med rädsla att göra) det slutade iaf med att kort efter jag lämmna han upptäckte jag att jag var gravid. Va ung då,ostabil, levde på soc , hade alkohol problem mm så valde att inte behålla.
      Han trodde han skulle kunna övertala mig att behålla med argumentet han lovade att bli bättre o att hans mamma o pappa ville såååååå gärna ha barnbarn.
      Då o där va beslutet självklart för mig att inte behålla för då skulle jag behöva ha med honom att göra resten av mitt liv.
      Sen dess har jag aldrig hört något från honom.

    Tycker att hon ska gör en anmälan, så det påbörjas en utredning, så slipper en massa människor spekulera. Visst brukar kvinnor vara rädda att anmäla, när dom blir misshandlade i hemmet. Men nu när Paulina skrivit om det i sin blogg, så har hon kommit en liten bit på väg…..

      Det står i inlägget att hon polisanmält!

        Va bra!

    Det lustiga här är att Paulinas mamma kommenterat Mattias statusuppdatering på Facebook, tror hon inte på sin dotter?

      Finns många föräldrar som misstror deras barn. Min pappa misstrodde det min lillasyster råkade ut för nämligen och bjöd istället med den ”misstänkte” på en konsert förra året.

      Tycker också det är väldigt lustigt, men tyvärr inte ovanligt.

        Oj! Hur agerade ni andra då? Hade blivit förbannad om min pappa inte trott mitt syskon och fortsatt umgås med förövaren! Och det hade han fått veta, kan jag säga …

        Dock vet jag hur mina föräldrar är med min partner, allt han säger är sanning för dem och de lyssnar massor på hans åsikter. Min pappa ringer honom oftare än han (pappa) ringer mig. Som tur är så har jag en extremt snäll man så det spelar ingen roll, men hade ju känts konstigt om de trott på hans version före min om det verkligen hände dåligheter hemma hos oss.

          Vi andra är vansinniga och knäckta. Vi finner inte orden.. För han var en sådan som sa att han ”kunde döda för att rädda sina barn ur en hemsk situation”, men när det väl inträffade så gjorde han inte mycket mer än att fundera ett par dagar och drog sin slutsats därifrån. Han säger bara att det är ”att anmäla det då”, och det är precis vad socialen klev in och gjorde. Men han valde fortfarande att tro på personen som är misstänkt och att ha en manipulerande fru vid sin sida gör inte saken bättre. Är det så han vill leva sitt liv, är det upp till honom.

          Det är svårt att egentligen skriva ”hade blivit förbannad om min pappa inte trott mitt syskon” och att han hade fått veta om det. Han vet om det, ingen av hans 3 barn hör av honom pga allt han gjort. Vi vill inte träffa/prata med honom. Det sorgliga är att han har två fantastiska barnbarn i bilden med, men nej. Han bryr sig inte. Tråkigt nog, men som sagt, alla föräldrar tror inte på sina barn.

    Får ont i magen av att se hur både killar OCH tjejer försvarar och backar honom i hans kommentarsfält. Väldigt sorgligt…

    Förstår inte vad det är för fel i huvudet på de som gör sin partner illa! Hur kan man vilja slå någon som ska vara bland det käraste man har?

    Tack och lov att hon lyckades lämna innan det blev ännu värre. Lider med alla som behövt uppleva misshandel ❤️

    Camilla, mattias tar bort alla kommentarer som inte är på hans sida.

      Är du överraskad? 🙂

    Utan att kommentera detta fall specifikt så ska man akta sig för att tro på såna anklagelser utan uppenbara bevis etc.
    Kvinnor kan också vara psykopater. Tre kvinnor i min ”familj” har visat sig vara det.

    Kvinna 1: Min farbrors första flickvän – gjorde honom ”beroende” utav henne, misshandlade honom verbalt, utåt var hon perfekt, sa rätt saker vid rätt tillfälle osv men när han bröt sig loss och gjorde slut så blev hon offer. Gjorde allt för att nästla sig tillbaka, ljög om att hon blivit utsatt för våldtäkt – han trodde henne, tröstade tog tillbaka, allt visade sig vara lögn. Och så började allt om på ruta ett.
    Kvinna 2: Dotter till kvinna 1. Kopia av sin mamma. Vacker, vältalig men krossar alla relationer i sin närhet. Drama konstant och självklart aldrig orsaken, enligt henne. Anklagat samtliga pojkvänner för misshandel -dock i efterhand då de börjat ”gå vidare”.
    Kvinna 3: Min låstsasbrors ex. Gjorde honom beroende av henne, bröt ner honom så hans självförtroende var i botten. Förstörde hans relationer till hans omgivning. När han till slut tog sig ur relationen kom morshot etc när han efter 1.5 år började dejta.
    Dessa tre kvinnor har följande gemensamt: Vackra, trollbinder sin omgivning till en början innan de genomskådats och folk flytt, har god moral – i teorin men kan ej leva efter den för fem öre, har förlorat vårdnaden av sina barn, lyckas alltid hamna i konflikt med auktoriteter men har enligt dem själva ALDRIG någon skuld i något, add/adhd, liten/obefintlig kontakt med familj, ständigy utbyte av vänner.

    Paow skulle mycket väl kunna vara en av dessa kvinnor. (Även fröken Löwengrip aspirerar)
    Eller så är Paows ex ett as, helt enkelt.

    Vi måste alltid tro på en kvinna som vågar berätta om saker som dessa. Det är spekulationer och uppmålande av kaninkokerskor som gör att rättssystemet ser ut som det gör idag. Fruktansvärt hur fall som Paulina läggs på hög och förblir olösta.

    Paow har väl aldrig verkat ha ett bra liv. Hennes liv verkar (utifrån) präglats av destruktivitet. Inga rutiner, ekonomiska problem, inga stabila relationer, alkoholproblem och desperata försök att hitta ”det”.

    Jag hoppas innerligt att detta är gången hon väljer att söka hjälp, hon är i desperat behov av att slå i botten så hon kan resa sig. Det är tragiskt att från lång håll kunna se hur en människa förfaller på detta sätt, hennes nära måste ju lida av att se på. Vad kan vi göra för att uppmuntra henne att söka hjälp?

    När folk säger att det inte kan va sant för att hon sagt liknande grejer om tidigare killar, Har ni ingen tanke alls på att en redan nedbruten person är lättare att manipulera och att många män som slår/kränker är på jakt efter just det? (inte ni som har kommenterat just nu dock, så ta inte åt er om ni inte skrivit sådant tidigare)

      Visst är det så.

    Många undrar varför en stannar, likaså de som idag får veta min sanning. Mitt ex fick mig bokstavligen att tro att jag hittade på, överdrev och ljög. Och då har jag alltid setts som en självständig, stark kvinna som inte tar skit. Nu i efterhand när jag läser min dagbok ser jag hur det börjar med att han se första månaderna höjer mig till skyarna.

    Successivt börjar jag anklaga mig själv, jag skriver att jag förstår att jag förstör hans lediga dag genom att ha ångest och han nog har rätt i att jag inte kommer få någon som han.

    När jag hade permission från fängelset mötte han upp mig och vi skulle spendera åtta timmar tillsammans, jag hade inte varit utanför fängelsets dörrar på sex månader och fick enormt mycket ångest av alla intryck och människor. Istället för att förstå mig, anklagar han mig för att vara en dålig flickvän och går sedan och runkar på en offentlig toalett för att jag inte ville ha sex därinne.

    Den psykiska misshandeln kom först, vi missbrukade droger båda två och till slut använde han det mot mig för att jag skulle göra som han ville. Att jag inte skulle få några droger annars och det skulle göra mig sjukligt abstinent vilket gjorde att jag lydde honom. Sen kom slagen.

    Idag är det åtta månader sen jag äntligen hade styrka nog att lämna honom och jag kan idag se hur sjuk han faktiskt var. Men så var det ju så att när det var bra, då var det det absolut bästa förhållandet jag varit med om.

    ”Jag är inte liten om man säger så” ”om jag gjort det jag var anklagad för hade hon väl hamnat på sjukhus”

    Jag blev misshandlad av mitt ex och han var då inte liten heller, men jag sökte aldrig vård för det. Jag blev strypt, slagen, sparkad. Inte ens när jag egentligen borde sökt vård så vågade jag inte. Så Mattias manipulativa argument är totalt irrelevant.

    Men herregud Camilla snälla ha lite jävla källkritik innan du hänger ut någon för ett fucking fruktansvärt brott, det är väl klart som korvspad att alla som inte vet någonting om Paulinas & Mattias personligheter går efter din tolkning här att mattias är en manipulativ, destruktiv degraderande människa bara för att han är en man, dessutom en man som inte är känd & har en stor plattform att skriva ut all skit som Paulina gjort eller ens känner behovet att smutskasta henne på något sätt trots att han har jävligt mycket han skulle kunna gå utmed offentligt om henne, men han väljer att prata om det privat med folk han faktiskt känner & bryr sig om ska veta allt som hänt & som kan stötta honom & hans känslor i det helvete Paulina nu har satt honom i! Det är så jävla frustrerande att sitta & läsa allt som skrivs av dig & alla läsare som kommenterar, du ska vara en jävla journalist men du sväljer Paulinas spya av galla totalt utifrån ett, eller nej förlåt TVÅ blogginlägg, & sprider det vidare till dina hundratals läsare, komplett med bildbevis på blåmärken hon fått pga fillers, du kan inte ens leta upp hennes gamla stories där hon lägger upp varje gång när hon måste visa sprutan med nålen i huden på vad som råkar vara exakt det stället Mattias har ”misshandlat” henne på, för fan Camilla, min vän dog för snart två år sen nu efter den sista gången hennes sambo slog sönder henne fy fan vilket jävla helvete det har varit, men inte drar jag in mina personliga erfarenheter av ämnet som ett betydande bevis på att Mattias är en kvinnomisshandlare & jag är inte ens en journalist, min B tog sig inte ur det förhållandet vid liv men du hyllar Paulina att hon tog sig ur sitt förhållande vid liv när det aldrig ens fanns alternativet att honinte skulle vara vid liv pga mattias när det tog slut mellan dom! Min kommentar är nog inte världens bäst formulerade men den kommer i min ärligt upprörda och frustrerade oredigerade form.

      Jag skriver ingenting om vem som egentligen gjort vad eller inte, utan mitt jobb är att skriva om vad influencers skriver om. Paow skrev om detta. Sist jag kollade var min blogg inte att jämställa med Uppdrag Granskning och det har aldrig heller varit mitt mål. Jag skriver om vad DE skriver om.

    åh, jag känner mig levande igen efter att ha gått igenom mycket stress och heartbreak. Jag vill tacka dig, Greatlapola, för att återförena mitt liv och hemma. Jag ska se till att världen vet om dig. du kan kontakta honom på följande sätt: Greatlapola67@gmail.com eller whatsap / ring honom på +2349034970099

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.