Uppfuckning pågår

Joe Santagato:

 Vilken bok tror ni skulle fucka upp ert barn allra mest, bäst och snabbast? Kanske den där tioåringen ska förstora tuttarna ändå?

Vad tror ni? Joe ”MumsMums” Santagato har även han en teori om den och andra böcker man inte trodde fanns. 
43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Passar inte sånt här bättre på din eventuella privata blogg?

   Nä, varför då? Jag brukar skriva om Joe Santagato och Youtube. Vad i inlägget anser du vara ”privat”? Och jag har ingen privat blogg och ämnar inte skaffa en heller. Så om inlägg som dessa stör dig så till den milda grad att du känner behovet att kommentera som du gör så borde du läsa en annan blogg. Det är SÅN slöseri med tid att försöka förändra en blogg till det man vill att den ska vara istället för att läsa en som redan passar ens preferenser.. det är mitt tips till dig!

    SÅN slöseri med tid att försöka förändra en blogg? Det var ju bara en kort fråga, måste tagit max 20 sekunder att skriva den. 🙄

    Var inte det lite onödigt syrligt svar på en oskyldig fråga?
    Din blogg heter Bloggbevakning och jag tror de flesta förväntar sig just bevakning om bloggar.
    Jag vet du utökar det till ”sociala medier” men tror många som läser här vill läsa om personer de känner till.

     Skriver Aftonbladet bara på aftonen? Jag fattar helt enkelt inte varför man läser en blogg som inte handlar om det man vill. Skulle ni läsa ”Min häst” också och klaga på att den handlar ovanligt lite om hockey? Sport som sport liksom?

      Det jag tror de flesta menar med liknande kommentarer (och det tror jag du vet/förstår) är att din blogg har förändrats, i någras ögon till det sämre, i och med att du bytt riktning på innehållet. Förut innehöll din blogg det jag ville läsa om, så därför går jag in här fortfarande. Men visst, kanske borde jag sluta med det om du hellre har färre och ja-sägande läsare.

       Du menar förut när bloggen handlade mer om THK och CamCams anekdoter om USA? Håller med, saknar jag också. 😉 😍

        Naaaw! TRH! Jag hör dig som gud gör bön! Jag ska nog sätta ihop ett kollage av CamCam och THKs USA-favoriter senare i eftermiddag till dig! <3 <3 <3

         Yes! 😊🤗😍🍾😘

         Ta dig ett bad och efter det gör du ett kollage om USA 🙂

       Jag tror att de som skriver sådana kommentarer hemskt gärna vill att bloggen ska vara superelak (som den kunde luta åt tidigare) fylld av mobbing och vidrigheter så att de får en naturlig plats att spy sin galla på för att det då känns mer befogat.
       För det är vad mycket av kritiken handlar om och – jag är ledsen att säga det – tar det som en betyg på att jag faktiskt då HAR lyckats med det jag ville…Att skriva en blogg som är mer rolig och vass än elak och kränkande, trots att den så klart alltid kommer uppfattas som sådan av en grupp människor men man kan inte göra alla nöjda.
       Så det är verkligen kritik för döva öron och jag svarar gärna på den men kommer inte lyssna på den, lika lite som jag lyssnar på THK när han skriker på mig att fylla på hans matskål IGEN!!!!!

        Instämmer till fullo som du ser nedan. Vi skrev samtidigt. Vem veeet, vi är kanske samma person ändå. 😂😎

         Fast då borde den ena och oss hållit med den andras inlägg snarare än skrivit ett likadant i princip samtidigt. Eller vad tror du? Eller jag? Eller vi? VEM ÄR VI!?

          Shit, nu mind fuckade du mig. Jag vet ingenting längre. Finns jag ens?! 😱

          *går och sätter på kaffe och ser om det klarnar*

           Särskrev du precis mindfuckade?

           Jaaaaaa. Ber så mycket om ursäkt. 😔😉

        Nej, jag vill inte att du skriver superelakt. Kanske vissa vill det. Tycker du att du gjort det?
        Däremot vill jag gärna att dina egna reflektioner inte tar över hela inlägg med en massa ’roliga’ exempel i all oändlighet. Som i GabJoss-inlägget längre upp.

      Din blogg du gör som du vill. Är ju som att säga att ex kissie inte skulle få skriva om någon annan kändis eftersom hennes blogg oftast är privat så att säga.
      Tycker de är kul att du omväxlar och skriver om annat ibland. Som ex insamlingen du hade nyss som var toppen

    Oj. God morgon, eller nåt 😳

    Håller med Love, och alla andra som kommenterat.

     Jaha.. det är noterat. Tack för input. *lägger lappen längst ner i min imaginära byrålåda* 🙂

      Men lugn och fin nu, du är smart nog att inse att min kommentar var menad att påvisa att det nu är ett gäng som inte håller med dig = kanske dags att tänka om. Gillar bloggen i övrigt, annars skulle jag ju inte vara här.

   Love, beskriv gärna varför du anser att det här inlägget hör hemma på en _privat_ blogg. Hon lägger upp cirka 8 inlägg om dagen och du har magen att klaga! Om det är nån bloggare som verkligen jobbar så är det Camilla.

    <3 Tack!

    Anonym: Jag håller med. Det fanns en tid när jag och andra kritiserade bloggen, men den kritiken tycker jag CamCam lyssnat till och undrar om de är de mer ”elaka” inläggen som folk saknar inte att de inte tycker om valet av innehåll som hon väljer.

    Bloggen har från början varit personlig och jag tror att det är därför de lyckats så bra.

    CamCam jag gillar balansen du fått till nu och för min del så får den gärna ha mer av dina personliga infallsvinklar.

    Tack för en bra blogg! 💚

     Jag håller med. Perfekt blandning nu. Jag tycker hellre många, lite småroliga inlägg som detta där jag kan hitta nya roliga konton att följa (youtube, instagram, blogg spelar ingen roll). Och lite personligt ibland om katten och USA men inte för mycket för då ögnar jag bara inläggen. Och ingen mobbing för då slutar jag läsa. Just nu är det peeeeerfekt! Älskar den senaste veckans flöde här! 😀

      Jag håller med. Jag gillade inlägget och satt o flinade gott i min ensamhet. Förstår inte riktigt vad folk gnäller för. Ibland kommer inlägg som jag inte tycker är så kul och då scrollar jag bara förbi. As simple as that.

  Camilla har inte fått i sig morgonkaffet ännu, därför är hon nog lite morgonsur.

   Är det verkligen så konstigt att man blir putt när folk ständigt kommenterar hur en ska sköta sin blogg? Ena sekunden gnälls det på hur ng ”styr” vad som läggs upp här och andra sekunden gnälls det över vad som skrivs och inte skrivs. Bloggen är ju ändå typ 90% bevakning, vad gör då de resterande 10% av annat innehåll för skada?

  Älskar Joe 😍

  Ett av mina absoluta favoritklipp https://youtu.be/1T1B-l9RPaQ

   😂🤣😂🤣
   Han är såååå störd!!! Så. Jefla. Rolig 😍

    Mona?

     Fattar inte (trög, kanske),men vad menar du med Mona?

  Jag tackar dig, Camcam för att du fick in Joe i mitt liv. Älskar honom.

  Från att Anna Book först på sin insta tackat Tilde och Peter för vänligt bemötande och trevlig stund på Nyhetsmorgon, är hon i senare kommentarer bedrövad p g a Tildes kalla och ovänliga bemötande.

   😳

   Och nu är kontot privat igen

    Där gjorde Anna, en Catrin som öppnar och stänger sociala medier dygnet om.
    De är lika där på ett sätt Book och Hedlund.

    Jag tog printscreens av allt 🙂

     Skyndade mig också att ta print screens av Annas svar 😉
     Bästa är: ”Sen att JAG ÄR NATURLIGT VACKER STICKER VISST JÄVLIGT HÅRT!!!!!” 😂
     Fejkhår, fejkfransar, fejkbryn, fejkbränna, fejknaglar, fejktänder… jo men tjena vad naturlig man kan vara… 😂

   Anna Took i sitt vanliga jag igen då.

   Vad tycker du/ni om intervjun? Var Tilde vänlig eller håller ni med Anna?

  Älskar Joe! Av någon anledning tittar jag alltid på hans klipp på tåget och skrattar såklart alltid högt och länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *