Vi avslutar väl dagen på bästa sätt, eller?

Anna Book:

Jag undrade vad hon svarade på frågan om vad hon tycker om Bloggbevakning och jag undrar också vad det är för lögner som skulle spridas om henne här inne?
Som hon ligger i och härjar så behöver man inte ljuga för att ha någonting att skriva om i ämnet Anna Book. Hon ger mig så mycket inspiration till inlägg att jag måste välja bort en del – it’s a shame, I know!

Tack för tips och video!!

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ”stora” influencerpriset måste ju vara årets skämt? De bjöd sina gäster på 1 glas prosecco och lite popcorn? Vinnarna får inget pris utan ett inramat pappers ”diplom”. Jag fattar inte hur man inte lyckas få NÅGON som helst sponsring? Det är ju trots allt sponsring till bloggare vi pratar om, företag brukar kasta sig över det!

      Är du på plats? Berätta mer!

        Yes, jag var på plats, jag var +1 till en vän som jobbar i branschen. Hela produktionen var så B, inte ens B utan snarare C. Det kändes lite som om det var på låtsas? De bjöd inte på NÅGON mat, jag förväntar mig verkligen inte middag men snittar kan de väl ändå lyckas göra? Jag vet inte, det kändes dråpligt alltihopa och tyckte nästan synd om prisutdelarna och vinnarna, allt kändes så påklistrat.

          kostade inte biljetterna dit typ 700 kr? ??

            Jo, biljetterna dit kostade 700 kr, då kan man verkligen undra, vad tusan tog dom betalt för? Ett glas vin som smakade aceton och popcorn? Wtf?!

              Tåls även att tillägga att så fort sista priset delats ut så gick 95% av gästerna hem..

                Haha, dagens skratt! Kollade in margaux instastory, hennes ”diplom” var inte ens inramat? En utskriven pappersbit skriven i word?

                  Ahhhh! Det är så cringy! Att dom inte ens gick till Hötorget och köpte lite billiga blombuketter att ge till vinnarna! COME ON! Det känns som att de slängt ihop denna ”gala” på 2-3 dagar? Vad har de ens förberett?

          Har du bilder? Videos? Du är så klart anonym? kontakt@bloggbevakning.se

            Finns många filmer på instastory, tex tvillingarna Lagergrens

            Kolla på @influencersse IG konto, de hade fått dit ca 100 gäster, de som vann sina priser fick inga priser utan ett litet papper och en plastbricka, de bjöd på billigt vin och prosecco och popcorn, ingen mat, inga snittar, inte ens goodiebags lyckades dom få ihop till deras ”influencers”.

            Det absolut största skämtet under ”galans” gång var vinnaren till ”Årets Varumärke”, en tjej med ca 1400 följare på instagram som skriver om teknik? Alltså, FOR REALZ?! Årets Varumärke?!

            PINSAMT rakt igenom!

              Bordsdekorationerna var helt platta och obefintliga. Företagen borde stå i kö för att sponsra med dekorationer, blommor, mat, dryck, saftiga goodie bags osv. Nästa år får de lägga mer krut på den biten, helt klart.

                Ja, varför har man runda middagsbord men ingen middag?

              Tråkigt att vara så missunsam mot någon du uppenbarligen inte vet så mycket om?

              Sen tänker jag att hur framgångsrikt ens varumärke är inte nödvändigtvis korelerar exakt med antalet följare man har på insta..?

                Man kan radda upp kanske över 200 andra influencers med starkare och bättre varumärke än denna tekniktjej som ingen känner till eller har hört talas om.

                Skulle inte ens kalla en person med 1400 följare på IG för influencer. Hon är en vanlig privatperson med ett IG konto.

                  Min hund har mer följare på IG än så.

            Kolla influencers.se egna instastories, finns hundratals filmsnuttar

              Influencersse heter de på instagram.

            Det ser ungefär ut som när Malmö stad arrangerar konferenser för ett gäng anställda ?

      CAMCAM GRÄV I DETTA!!!

      Vem vann?

      Räcker med att kolla på Kenza’s instastory. Det borde sammanfatta hur ”stort” detta egentligen var. ?

        ”Having a blast with all my girls ?” – Kenza ironisk va?

        Åh ja, den var så pinsam. Skulle ha gått därifrån om jag var Kenza ??

      Tycker också hela galan verkar oerhört B. Värt att nämna är dock att vinnarna inte bara fick diplom utan också pris

        Haha ”diplomet”? Du menar papperslappen som de inte ens bemödat sig att rama in? Och ”Pris”? du menar den lilla plastbrickan?

      SÅ jobbigt att kolla på alla stories om detta, man riktigt ser hur folk försöker visa det från sin bästa sida men att det är halvt omöjligt. Otroligt att det fått sig så stora namn ändå, trots att det måste va årets flopp.

        Fast det var inte så stora namn på galan?

        Den enda anledningen till att Kenza kom var för att hon skulle dela ut pris, annars hade hon inte kommit.

        Enda anledningen till att Ebba Von Sydow kom var för att Linda hade hittat på ett ”Ebbapriset” för att smöra för henne.

        Thomas Sekelius är ju en stor Youtuber och han dök upp.

        Therese Lindgren dök inte upp för att ta emot sitt pris.

        JLC dök inte heller upp för att ta emot deras pris.

        Man förstår ju helt klart varför de undvek att komma. Vilket absolut skämt till ”pris”.

          Fast Therese Lindgren går aldrig på galor och har aldrig tagit emot pris live. Rätt vanligt att folk har förhinder, har vart minst 1-2 på alla pris som detta som jag sett.

    Anna svarade inte på frågan om bloggbevakning, jag kollade liven.
    Hon hoppade även de flesta frågor om Tilde.

      Anna påstår ju att hon aldrig läst Bloggbevakning, hon har alrig varit inne på denna blogg enligt vad hon säger fast det har hon avslöjat flera gånger att hon har haha ganska uppenbart. Kan ingen fråga henne varför hon nekar så hårt till att hon har botox i pannan, det syns ju så det blir ju mer konstigt, fånigt och pinsamt att förneka, varför skäms hon för det? Det syns ju lika väl som hårförlängningen och lösnaglarna. Fånigt att hon skulle spraytana Bobby sin bästa vän i Breaking news särskilt som det inte är pga den lilla sprayburken som Anna och Bobby är så bruna haha det är av annat. Hon såg arg ut när Fredrik sa att hennes ögon också blivit störe hehe kan tyda på botox el droger liksom. Tycker hon har fått en mörkare röst också.

    Någon mer än jag som tyckte att bilden på Bella och Mia (Skäringer) var lite krystad från Mias sida? Hade nog inte reflekterat över det om det inte vore så att Bella skrev ”friends again” på bilden.

      Blev nästan lite besviken…(som den dramalover man är?)

    Det här med att influencers gör reklam för huawei-telefoner… som Bianca. Gillar att hon visar upp den på insta men verkar inte ens ha simkort i mobilen vilket gör det mer uppenbart att hon ju inte använder den egentligen.

      Jag kan göra reklam för huawei istället 🙂 🙂 🙂 Använder den t.o.m. Bästa telefonen jag haft sen Samsung s2. Så, huawei, camcam har min mailadress

    Hon ser ju mycket smalare ut på sina egna live och bilder, men i tv ser hon ut att väga ca 70 kg igen?? Både i nyhetsmorgon och hos Philip och Fredrik såg hon mullig ut.

      Att diskutera folks vikt känns inte ok alls, men alltså, 70 kg? Kom igen! Jag är inget Anna Book-fan, utan tycker snarare att hon verkar osympatisk och självcentrerad, men att hon har gått ned rejält i vikt kan vi väl ändå vara överens om?! Inte väger hon 70 kg!

        Fast siffran på vågen säger mycket lite om hur man ser ut. Jag väger 68 kg och drar S/36 i kläder. Hon borde öka i vikt så mycket som hon tränar. Inget konstigt öht.

        Och vadå, är man stor när man väger 70 kg eller? Jag har vägt 73 i halva mitt liv och inte fan har jag ens varit i närheten av att vara överviktig (utan att vara lång). Tycker tonen på det du skriver är precis lika illa som den du skrev till hade.

      Men alltså fan! Sluta diskutera hennes kropp! Ätstörningar kan drabba unga som gamla’

        Anna har varit med i Biggest Loser som är en tävling i att gå ned mest i vikt och vi får inte tala om hennes vikt för att någon vuxen här kan drabbas av en ätstörning?

      Ja hon såg lite mulligare och väldigt bystig ut i breaking news men inte konstig om hon lägger på några kilon och det passar henne bra tycker jag. Det känns inte som Anna Book om hon är väldigt smal, lite småmullig klär henne bra tycker jag. Det är ju inte skadligt för hälsan att ha några få kilos övervikt och hon har ju en gång i tiden innan gbp varit väldigt överviktig runt 120 kg så det är skillnad mot nu. Men hon ska ju göra bukplastik igen och platta till och släta till magen så den lär hon behålla platt sen även om hon går upp i vikt och slutar träna, det ska vara bestående. Hon har ju iofs både fettsugit och gjort hel bukplastik förr säger hon, och ändå fått tillbaka magen? Undrar så varför hon förnekar botox, men hon är inte ensam om att förneka botox och fillers, flera gör det, bara pinsamt att förneka när det syns.

    Vad menar Alex Schulman med hans kommentar på Nikolaj Coster Waldaus inlägg på insta? Får massa likes och folk skrattar så dem tjuter man jag fattar inte. Die hard GoT-fan så man måste ju hålla koll på skådisarna XD

      Tips, kolla på skavlan när Nikolaj slaktade Alex & Amanda 2013 https://www.youtube.com/watch?v=zQH-MpgHPe8

      Och vad skrev han…?

      Han syftade på att när han var med i Skavlan var Nikolaj så dryg mot honom angående att ”vem vill veta vad du åt till frukost” och hävdade att själv skulle han aldrig ha twitter eller IG utan ville vara mystisk som skådespelare.

      De skriver kommentaren under gårdagens podcastavsnitt, och det syftar som andra nämnt på deras gemensamma framträde i skavlan för några år sedan

      Det är ett skämt, lyssnar man på podden förstår man ??

    Haha
    Ja vart bjuden på ett evenemang av ett stort spelbolag ( halvt van pga olika skäl). Hoppas på de bästa och går dit.
    Fick 2 drinkbiljetter ( öl/ vin).
    Men fick god mat och mer drinklappar ( vafan kallar man de egentligen) mot att vi skulle vara mer aktiva , spela deras spel utan pengar helt ärligt…
    Förlora gjorde ja men full vart man oxå så vem vann den kvällen är frågan haha
    OnT evenemang ska ju bjuda på mat och minst 2 glas tycker ja men är ju inte bloggare eller går på deras tillställningar. Men ett oinramat diplom, bellas ””head of anything” har ju tillåme ett..

      Va?

        Tror hen fortfarande är full. Men förstod kanske hälften 🙂

    Hur gick det i tävlingen influencers?

    Men… Vad får hon ut av det här? Ser bara en medelålders kvinna som dansar(?) till Ariana och pratar med sin telefon. Vad är poängen? Eller försöker hon sig på en kissie, få alla att hata henne för att sen försöka vända det om några år…? Jag förståååår inte

    Ibland tänker jag på hur otroligt fantastiskt och galet det är att Anna Book inte har någon slags integritet, självkänsla eller kontroll. Allt galet som är hon är ju oftast underhållande men magknipet från hela Antonio-grejen är disturbing. Denna Anna behöver tough love, tålamod och terapi. Och framförallt gränsdragnig och paus. hon behöver en spegel och det tycks inte Roberto kunna bistå med. Hon är en människa som lider. Och hon agerar emotionellt och utlämnande. Nästa TV-produktion borde vara behandlingshem. She needs to grow up, ta ansvar och tagga ner. Anna – take a chill-pill!!! Pronto.

    Margaux var ju superstolt att vars nominerad mot alla proffs… enligt henne är det typ Nobelpriset hon vunnit, blir kul att läsa hur hon tyckte galan var. Antagligen sjukt bra 😉

      Set ska hon vara. Hon är en av få av dessa tjejer som sprider glädje och positivitet på nätet. Alltid glad och ”det ordnar sig liksom”.

        Smaken är som baken ? Jag tycker hon bygger allt på en liten bäbis som inte bett om det. Och på Elle? Det passar ju på Mama med en mammablogg.

        Glad tjej, javisst! Men det var väl inte kategorin?

          Hon vann ju priset med ordentlig marginal och årets influencer bygger just på en personlig blogg där skribenten har en unik relation till sina följare.
          Hennes blogg bygger på hennes personliga liv och den ”sticker tydligen ut” från alla
          andras bloggar ?
          Att Arnold är med på den är hennes val då hon är hans förälder och väljer för honom, precis som alla andra tusentals som bloggar samt har barn.

      Är så kluven till pris där följarna får rösta. Margaux har tack vare youtube fått många barnföljare å de röstar ju varje dag för att deras idol ska vinna. Hon har ju dessutom uppmanat dem typ 100 ggr vilket de andra nominerade inte har. Visst det är ju spelreglerna från början men tycker det blir väldigt missvisande! Så många av de andra nominerade som är större å mer värdiga vinnare.

        Fast det är ju helt upp till varje influencer hur de väljer att gå till väga för att nå ut till publik.
        Att ”alla de andra” inte gjorde som Margaux är ju faktiskt helt och hållet deras val och deras ansvar. Det är fullvuxna kvinnor som vet hur de ska driva en blogg och kanal. Det är inte Margaux ansvar att göra reklam för deras bloggar utan hon har skött sitt jobb, dvs pushat fram sin blogg och sin kanal.
        Hur kan det på någotvis vara missvisande då?

        Fast om du har lyckats influera så pass många att rösta på dig att det räcker till vinst. Är det inte just en influencer du är då?

        Hur skiljer det sig från alla både stora, små, viktiga och oviktiga priser som tex Kenza vunnit genom att uppmuntra sina följare att rösta? Alla börjar någonstans och meningen är ju att göra reklam för sig själv och få folk att rösta. Förstår inte hur du tänkte, ska personer som inte vet vilka det är rösta…? På vad isåfl? Utseendet?

    Ligger i och härjar?? Onödiga ord.

      Ja det var hemska ord, ord som inte borde få yppas. Kul att du är tillbaka här k-m.

    Gamla mamman Anna spelar högt i vardagsrummet och talar med främlingar in i sin mobiltelefon. Undrar vad hennes barn tycker om hela spektaklet.

    Anna Stolledano Took är igång i vanlig ordning 🙂
    Kan ingen stoppa spektaklet snart.

    Undra så hur hon är kompis med PUma?
    Huvva vilken tjej. Googlade och kom in på hennes filmer på youporn. Det var inte direkt några mysiga p-filmer. En massa spottande, dreglande, slapping och hårda tag. Hela tiden med massa spott från munnen…………..örk. Skulle hellre dö än äta på hennes burgarställe.

    Grattis Malmö!

    Porrstjärnan Puma Swede ska starta en hamburgerrestaurang i Tusen & 2:s gamla lokal vid Lilla Torg, rapporterar Sydsvenskan. Restaurangen ska heta Puma Burger och invigs med Halloweeenfestligheter helgen den 27 och 28 oktober. Då får vi veta om burgarna knullar i munnen.

    Varför vill B-kändisar känna henne och visa upp sig med henne?

      Det är 2017. Den här kommentaren känns väldigt… 2000. Du behöver ju inte kolla på hennes porrfilmer samtidigt som du äter hennes hamburgare om det stör dig. Du behöver faktiskt inte kolla på hennes filmer alls om det inte är vad du tänder på. Varför människor vill visa upp sig med henne… De kanske är vänner? Accepterar henne som hon är? Varför så bitter? Själv föredrar jag Tanya Tate, men finns nog en hel del där ute som föredrar Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.