35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur länge kommer denna förening överleva? Max 1 år till..

    Nej.

      Du som verkade gilla den här bloggen och Camilla så mycket förut, vad hände?

        Asterixia verkar ha det tufft på jobbet och ventilerar väl ur sig det här eller något… Enligt hennes blogg…

          Jag ventilerar inte ur mig på någons blogg. 🙂 Jag hade inte skrivit färdigt när jag var tvungen att springa iväg. Hela meningen skulle vara ”Nej. Gör inte det.” Men intressant vilka krafter ett litet ord satte igång. Hmmm..

            Mja, du klagar på det mesta här inne…

              OK.

            Är ju inte första gången du är väldigt dryg här den senaste tiden. Kanske att du blivit smittad av grisarna du skriver om i din blogg 🙂

              BS.

                Haha. Man måste inte alltid vara trevlig, alla har förståelse för att man kan ha en dålig dag osv. Men klart det märks när man varit väldigt positiv innan och man plötsligt blir ganska dryg. Hoppas det känns bättre snart!

                  Det där är att shamea någon som du tror mår dåligt. Riktigt lågt av dig.

                    Förstår inte hur du får det till att jag shamear någon, var absolut inte min avsikt.

              Eh, wtf?

    Står säkert i stadgarna att förtroendevalda måste vara medlemmar.

      Givetvis men lika givetvis är inlägget på skämt… 🙂

    En mening skrev jag och någon visste vem jag var. ?? Om man är anonym här nix. Om någon vill mobbas ja. Någon som har insiderinformation. Vem?? Och vem gör sej besväret att svara på en mening?? Strange.

      Öh…va?

      Kurt-Maria is back in business ?

      Sej mej hur är det med dej, Kurt-Maria?

        Jag hade typ gett en tå för att få reda på mer om Kurt-Maria 🙂

      Under vilket inlägg K-M?

    CAMCAM! Kan du inte skriva ett inlägg tar du copy pastar in de inlägg som skrivs om ”Det stora influencerpriset”? Det vore så roligt att se om dessa influencers är verklighetsförankrade och hur de beskriver denna flopp till gala!

      Margaux har skrivit ett inlägg om galan på hennes blogg, hon blev så chockad att hon vann priset.. Snälla…Hon var den enda som bad sina läsare rösta, inte bara en gång utan, 2,3,4,5,6 gånger, hon visste att hennes 10 åriga läsare skulle sitta som besatta och rösta på henne dagarna i ända, stop with the bullshit.

    Är först trashtalkandet av galan och nu detta inlägg skrivet för att du Camilla är arg över hur du behandlats av Linda? Bättre att göra upp det mellan er i så fall, detta ger ett oprofessionellt intryck.

      Jag tycker att hela galan gav ett galet oprofessionellt intryck och kritiserar den. Jag HAR ställt frågan till Linda vad hon baserade sitt beslut på – eftersom hon meddelande mig personligen via mail att jag fått avslag INNAN det automatiserade avslags-mailet kom, men det hr hon inte bemödat sig med att svara på heller. Återigen. Så oproffsigt som det bara går.
      Och givetvis är det ett öppet mål att driva med deras ”stora” gala där alla hon lyckats samla ALLA de stora influencerserna(?) och så är ingen där och de som HAR kommit dit bjuds på popcorn för sina biljetter för 700 spänn.

        Det är lyxigare och mer glam hemma hos mig en fredagskväll. Vill någon köpa biljett? Finns popcorn, chips OCH ostbågar

          Slänger du in lite dippa är jag på. ??

            Samma här! Bring your own cola zero. ?

            Självklart! Vad vore snacks utan dipp? Är du galen 😉 Kan nog ordna till lite plockmat också. Tyvärr får ni inga diplom… Min skrivare är sönder 🙁

              Gå old school med handskrivna, lite mer personliga ?

      ”Galan” är verkligen ett öppet mål att driva om då Linda verkar ha sytt ihop den på max 2-3 dagar, fattar inte ens vad hon ens förberett? Allt kändes så himla tafatt.

    Varför kommer inte mina kommentarer fram? Är jag satt på modd? Varför i sådana fall? :O

    Från Kenzas blogg tidigare i veckan:
    ”Och denna vecka kommer bli bra! Ser mest fram emot Stora Influencerpriset på fredag då jag ska dela ut pris, är även nominerad. Håller ni tummarna för mig?”

      Ouch..

    Cam Cam fanclub 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.