DAYYYYYM!

Danny Saucedo/Miriam Bryant:

Vem vet, de kanske har den här jargongen mellan sig men jag kan inte låta bli att tycka att det är en lite märklig kommentar från Danny till Miriam på hennes Instagram.
Eller är det ett internskämt? Ett internskämt man i så fall får hoppas att Molly är med på annars kan det kanske bli lite dålig stämning där hemma i cribben.
Hmmmm…. *gnuggar geniknölarna*

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skriver verkligen en 31-åring sådär? Trodde det enbart var 14-åringar som tramsade med skriftspråket.

  Mvh
  Ordfascisten

  Svara

  Är inte svartsjuk av mig men hade inte velat att min pojkvän skulle skriva så till en annan tjej. Väldigt märkligt!

  Svara

   Det handlar inte om avundsjuka om man inte vill att ens partner skriver så till andra tjejer/killar, det är endast respektlöst och sårande och som CamCam skriver hoppas jag att det är ett intern skämt mellan dem inkl. Molly.
   Sedan är det väl inte första gången Danny är lite väl kärvänlig mot andra tjejer?

   Svara

    Rimlig kommentar överlag men snälla lär dig skillnaden på svartsjuka och avundsjuka.

    Svara

     Jag menade självklart svartsjuka men skrev fel helt enkelt, så skillnaden kan jag.

     Svara

      Petra,

      Det här är verkligen INTE OKEJ. This is Internet. Det är totalförbjudet att skriva fel. Vi måste försöka hålla en viss nivå på språket online. Tacksam om du tänker efter ett extra varv innan du klickar på ”skicka kommentar” nästa gång.

      Hoppas att jag inte låter otrevlig, men det finns gränser för vad vi ”surfare” kan stå ut med, och det är naturligtvis inget påhopp på dig som person. Jag är ganska säker på att du är en underbar människa.

      KRAM!

      PS. I dag har jag dödat fem blomflugor.

      Svara

       Det handlar inte om ett stavfel utan ett ord med en helt annan betydelse. Märkligt hur vissa ”skriver fel”/blandar ihop just dessa två ord konstant. Kan det bero på att de inte vet skillnaden? Högst troligt. Stavfel, autocorrect, whatever = kunde inte bry mig mindre. Folk med svenskklingande namn som inte vet skillnad på svartsjuk och avundsjuk= sorry, men blir något provocerad 💁

       Svara

  Hade verkligen blivit jätteledsen om man sambo skrivit så till en vän.

  ”Ge mig lite” hintar om sex i min värld.

  http://nouw.com/Missj

  Svara

  Men alltså alla ni som generaliserar med att det är ”respektlöst och sårande” yada yada. Skärp er, alla förhållanden ser inte ut på samma sätt.
  Jag hade inte haft några problem med att min pojkvän skriver så till någon.

  Svara

   Du säger ju det själv -”alla förhållanden ser inte ut på samma sätt”. Precis som du inte har några problem med att din pojkvän skriver så till en annan tjej så finns det de som tycker att det är problem när ens pojkvän skriver så till en annan tjej. Med andra ord, du kan ta och skärpa dig själv, thank you very much. 😊

   Svara

  https://www.facebook.com/svtopinion/videos/1811148338914871/

  Sjukt kul parodi på ”Leave Britney alone”. 😀 Leave Anna alone!

  Svara

   Hahaha den var riktigt bra!

   Svara

  Jag skulle inte bry mig ett dugg om min man skrev så till en kompis. Hur osäkra är folk egentligen?

  Svara

   Jag vet inte… men jag anser nog att det inte nödvändigtvis handlar om osäkerhet. Är inte ett dugg osäker på var min sambo står, men skulle fortfarande ta illa vid mig om han catcallade en annan tjej i skrift eller i tal. Oavsett om det är en vän eller ej. ”Vad fin du är, vännen” är en annan sak än ”daaaayuuum”. Det ena signalerar respektfull uppskattning, det andra är uttalat sexuellt. Obehagligt. Men det är bara min åsikt.

   Svara

   Det handlar om RESPEKT

   Svara

    Respekt för vadå? Ingen äger mig, ingen äger min man. Att flirta oskyldigt tar ingen skada av.

    Svara

  Alltså Molly och Miriam är ju bästa vänner? Finns ju till och med en bild längre ner i Miriams flöde där hon skrivit ”mom and dad” till en bild på Danny och Molly

  Svara

   Haha. Om Danny är Miriams ”dad” blir ju detta sjukt på så många fler nivåer 😅

   Svara

    Men du fattar väl själv att det inte är på det sättet. Det var ju en jättefin bild på dom två

    Svara

  Kom de inte varandra väldigt nära under ”Så mycket bättre”? Kanske den jargongen de har mellan varandra?

  Svara

   Fast det var ju jinder?

   Svara

    Danny och Little Jinder var med 2016.
    Miriam var med 2015 då även Sven-Bertil Taube var med. De två bondade 🙂

    Svara

     Kanske Taube som kapat Dannys instagramkonto?

     Svara

      Undrar vem som skrivit då för Sven-Bertil Taube har väldigt svårt att skriva på en mobil eftersom hans syn blivit så dålig 🙁

      Svara

       Olivia, en party pooper 🙌🏼😄

       Svara

  Han härmar ju hur tjejer skriver sinsemellan! Så kul att ni reagerar så hårt när en killkompis skriver så till en tjej men inte när tjejer inkl lesbiska sådana skriver sånt till vänner. Ni är så fast i tanken att blottad hud alltid är blottad för en mans porr-ögon medan lesbiskhet inte ”gills” för er. Om en tjejkompis kan skriva så, så kan en killkompis skriva så. Och då är jag ändå ganska rabiat feminist. Bara trött på att tjejer ses som ofarliga pga att mannen e norm.

  Skulle själv inte skriva så varesig till en kille eller till en tjej. Är tjej.

  Svara

  plot twist: molly skrev det från dannys konto 😂😂😂

  Svara

  Är det bara jag som har en känsla av att det är över mellan Molly och Danny?

  Svara

   Och jag tycker hon har blivit mer korkad och mediakåt sedan hon träffade honom.

   Svara

   Har också den känslan! Innan hade de bilder på varandra på instagram och nu är det tomt. Jag vet att molly gått ut med att hon inte vill förknippas med hans karriär och därför inte har med bilder på dem två men danny har heller inget längre. Dessutom kommenterar de inte varandras bilder längre som de alltid gjorde. Tog mig en detektivrunda efter att hon gästade nyhetsmorgon för det var där känslan att någon inte stod riktigt rätt till kom upp. Detta är bara mina tankar..

   Svara

    Behöver inte vara så dåligt mellan dem som ni hintar, lyssna på Värvet-podden ”revärvet” med molly så förklarar hon Nyhetsmorgon-situationen

    Svara

   Har de inte förlovat sig och ska giftas nu nästa år?

   Svara

  Det är ett internskämt mellan flera. Vet att bla Oliver Strige ofta skriver ”ge mig lite nu dåå”. Och att Miryam ofta skriver det också

  Svara

   Miriam är ju från Göteborg så hon har nog en del lustigheter för sig med språket 🙂

   Svara

    Nu lugnar du ner dig! 👆🏻
    /göteborg

    Svara

  Desperat much Dannyboy?

  Svara

  Min gissning: ”ge mig lite då” anspelar på ett ganska gammalt, men viralt klipp som handlar om stockholmare vs göteborgare typ. Det är kul, kolla själva: https://youtu.be/27rw1ni1k0c

  Svara

   Hade inte sett tidigare men fasen vad skön han var! Göteborgaren menar jag såklart! ”Kunde man gett sig fan på!” Haha!

   Svara

  Hmm jag vet inte hur jag hade reagerat, hoppas på plottwisten ovan, att molly skrivit det från dannys konto, rätt osannolikt dock? 🙈

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.