I am merch-crazy!

Edit – Okej, nu har jag tagit fram en tredje och den hittar ni längst ner? Bra eller anus? 😉

Hey gang.
Jag har en kompis som är AD på reklambyrå som tog sig tid för skoj skull att göra logga till merch åt mig efter att ha sett alla mina snygga kreationer.
Jag måste ju liksom ha en faktisk logga som när det etablerat sig kommer finnas på kopior på AliExpress.

Så! Hit me! Tankar!?

Eller mer åt det här hållet? Vad tycker ni? Och vad påminner den om för en annan logga? För visst gör den det men jag för mitt liv inte komma på vilken det är. Galet frustrerande!

Bloggbevakning måste spridas för eftervärldens alla barn att känna till!!! ? Blondinbella har lärt mig vikten av en bra och stark logga som står ut i alla webshoppar så det kan ju vara bra om jag väljer att sälja mig själv eller THK en vacker dag.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tassavtryck före B ?

    Gillar den inte alls tyvärr, ser lite hemmagjord ut i mina ögon. Jag gillar typsnittet och stilen på din header och röstar på nåt liknande! Gärna med tassavtryck. ?

    Asså, var du seriös med detta? Trodde bara du skojade lol

      Nä för fan! Bloggbevakning måste spridas för eftervärldens alla barn att känna till!!! 😉 Givetvis är det ju lite på skämt men Blondinbella har lärt mig vikten av en bra och stark logga som står ut i alla webshoppar så det kan ju vara bra om jag väljer att sälja mig själv eller THK en vacker dag.

        Vilken webshop tänkte du sälja dig själv i? 😉 Du behöver inte blanda in texten bloggbevakning. Gör du en logga och har den överallt kommer den förknippas med dig ändå. Tassavtryck under förstoringsglas? När texten blandas in känns det lite som en reklamtröja eller de där gamla t-shirten med ’singel’, ’het’ etc

          Jag tänkte ge mig in på den asiatiska marknaden men bara genom E-handel eftersom jag inte vill utsätta THK för några djurförsök.

            Vad sägs om kinesiska? niú bī (ko vagina) eller kanske Bìzuǐ! Tīng gòu le! (håll käften! Jag har hört nog!) tryckt på tröjan? ? Används som svordomar, tror det blev rätt, är inte flytande i skrift…

        Fejken är aktiv idag CamCam 😉

          Som svar då. Jag gillar verkligen slogan på den sista t-shirten men typsnitt och bilden borde ändras. 🙂

          Jag var lycklig i tron att den lustigkurren hade givit upp för gott, tji fick jag. Hoppas att ni inte drar igång ett nytt krig i kommentarerna, det är lite uttjatat nu ?

            Det har varit tyst just här på BB länge. Skönt. 🙂

            Tror Q är inne på rätt spår. 😉

        Men serriöst, blev då så avundsjuk över en jäkla mugg fejkis. Men det syns på lång väg att du inte är den riktiga. E du full Camcam? lol ?

          Men suck. Dubbelpost. Sorry!

          Och mitt inlägg skulle stå under fejkis inlägg kl 22:08. E hela bloggen full?

      Men serriöst, blev då så avundsjuk över en jäkla mugg fejkis. Men det syns på lång väg att du inte är den riktiga. E du full Camcam? ol 😆

    Haha camcam blir nya blondinbella och gör omröstningar för produkter vis bloggen

    Båda känns fel tyvärr. Den andra klart snyggare, men känns mer industri än bevakning av sociala medier.

    Jag tycker du kör den du har nu, utan tassar och i svart-vitt (vit text och svart bakgrund).

    Comic sans känns lite mer du och Bloggbevakning.

      Älskar Comic Sans som THK älskar mat!

    Den nedersta är snyggast!

      Den i mitten menar jag, såg inte den sista!
      Du gör lite som Mona och Bella hehe inspirerats av dem.. Jag anar ironin 😉

    De är alla asfula. Sådär pinsamma liksom.

      VAD BRA!!!!!! Då har du uppfattat inlägget korrekt! Grattis! Men du insåg nog det inte själv va? 😉

        Med tanke på din smak skulle jag nog gissa att du tycker att de är classy och snygga :).

          Min smak är fantastisk! Fantastisk OCH unik! Jag håller just nu på att spara till en Klongvas!

            Med din lön behöver du väl knappast spara 😉

    Bella skrev i ett inlägg ikväll att Sheila började jobba hos henne 2011, är det någon som vet som vad Sheila var anställd hos Bella? Det var ju innan head of-eran…

      Enligt Sheilas linkedin var hon Account Manager på egoboost, men det var under 2012. Står inget om att hon skulle ha varit anställd hos Bella 2011!

        Sheila var säljare på Moderna Tidskrifter/Egoboost Magazine från början av 2012 fram till hösten 2012 då Bella slutade på tidningen.
        Hon jobbade tillsammans med Olivier de Paris och Ottilia.

      Jag har jobbat med Sheila men jag tror hon fortfarande pluggade då. Det var på kundservice hos en av våra större banker under 2010!

    Bianca söker en assistent nu. Så mycket arbete hon har var det nog på tiden… 18-25 år och tjej är kraven bl.a.

      Men va!? Hon har väl redan typ flera assistenter eller iaf flera stycken som bokar in grejer och redigerar bilder och sådant åt henne emellanåt. Men någon har slutat kanske och Bianca har ju mycket om sig nu så behöver kanske en assistent till. Kul för den som får det jobbet 🙂

        Tror hon har två agenter så deras jobb är väl mer att boka in sponsorer m.m. Assistenten får nog vara beredd på det mesta..

        Bianca har Vanessa som är hennes manager på Tourn. Hon bokar och planerar in Biancas jobb. Vanessa har/är mammaledig och då har en annan tjej på Tourn hjälpt henne. Sen jobbar Linnea (Benjamins flickvän) som hennes fotograf. Utöver det har hon ingen mer som vi vet om så tycker det är bra att hon vill anställa och betala en person för att hjälpa henne 🙂

      Såg på Biancas blogg nu att hon söker assistent/alltiallo typ. Ja hon har väl råd med det och kan väl vara bra och skönt att ha. Säkert ett trevligt jobb attans att man är över 25. Såg på hennes mammas instagram haha hon är ganska skön Wahlgrenskan.

        Sök ändå. Det är olagligt att neka någon jobb pga ålder.

      Hmm. Inte helt ok att sätta åldersspann på en jobbannons. Man får inte åldersdiskriminera.

    Köper, den översta.

    // A-M

    Helt OT men fick idag reda på att jag fått en propp i lungorna. Är bara 22. Hur fan ställer man sig till ett sånt besked? Känns om hela livet är över nu

      Usch stackars dig, hoppas det löser sig och blir bättre. Såg just att Hannah Graaf ligger inlagd pga något liknande.

      Det kommer gå bra, du kommer säkert få någon medicin mot blodproppen. Stå på dig.

      Blev förlamad det här året. Förstår om du är chockad just nu. Går såklart inte att jämföra för är olika diagnoser men förstår känslan vid chockerande/tuffa besked. Mitt absolut bästa tips är att ta det dag för dag och håll inte tillbaka på känslor. Är du glad, var glad. Är du rädd, var rädd osv. Viktigt. Och googla inte. Google är din ovän. Ta till dig det. Googla inte! Dina läkare och din kropp är dem du ska lyssna på 🙂

        Men vad säger du? Är du fortfarande förlamad? Vad har hänt och hur ser prognosen ut?

        *tar med dippa till hela gänget så du inte behöver vispa*

          Jag älskar när folk frågar om man fortfarande är förlamad… Jag har alltid tänkt att är man förlamad så är man förlamad. Haha. Jadu.. De tror att det var ett virus i kombination med stress (Är en sån där duktig person som jobbade 9 till 11 timmar om dagen…..). Vaknade en dag med hängande ansikte och noll förmåga att röra mig, trodde stroke men visade sig att stora ansiktsnerven var död. Det hände i mars och jag har tränat arslet av mig sen dess, utseendet är bättre än innan (Förlamningen gjorde att musklerna gav mig ett ansiktslyft, for real) och kan röra det mesta nu för lärt mig använda andra muskler runt om men hela kinden är förlamad, övre läppen på vänster sida, synen på vänster sida är borta och salivproduktionen är shit så får dricka olja osv innan jag äter för att kunna svälja. Kommer inte bli bättre, men jag gillar läget och vispa kan jag ????????? Sjukskriven för utmattningssyndrom nu dock, för psyket tog en smäll nu några månader senare när allt kom ikapp. Men det börjar också bli lättare.

          Så du som hade fått en blodpropp – Lyssna på dina känslor, mega mega mega viktigt! Man vill vara duktig och bara köra och klara allt men det är såååå viktigt att vara ledsen och rädd när man känner så. Eller glad. Har ett till tips till dig, eller två. Dels om du känner att livet är över, lev just nu som att det är det. Finns det något du undviker i vanliga fall? Tex någon mat, godis? Ät det! Gör dem sakerna. Ditt liv är ju ändå över, eller hur. Och mitt sista tips, berätta för dina läkare hur du känner 🙂 Be om hjälp. De är vana och väldigt hjälpsamma. Jag är 27, men jag har på riktigt suttit och gråtit och löjlat mig som att jag var 5år i vissa lägen över skit undersökningar rent ut sagt och de har bara gett mig stöd. Kom ihåg att om de anser att ditt liv är över, så kommer dem att säga det till dig så så länge du inte får ett dödsbesked, så är ditt liv inte över 🙂 Skulle du få några men framåt, so what? Du kommer lära dig att leva med det även om jag absolut förstår att det känns långt borta idag. Hoppas det blir bra för dig snabbt! Du tar dig igenom det, jag lovar!

            Men vad bra kämpat av dig och helt rätt inställning som du lyckades uppbringa. ?

            Ang mat så blir mitt tips att äta saker med mycket fett som tex salami och med så få hårda och sega kanter möjligt, tex unvik surdegsbröd. En annan knepig sak att äta är rucola och annan ”seg” sallad om du inte häller på mycket vinägrett. Mm

            Du har säkert räknar ut allt detta själv, ville bara skriva för säkerhets skull. Kudos! ?

              Jodå, lärt mig the hard way vad jag kan äta ? Har ett grymt tips, många vet det säkert, men om ni blir sådär jobbigt torra i munnen/näsan/halsen efter förkylning tex så kör i två-tre droppar olivolja i en vattenflaska ? Hjälper mer än ni ens kan föreställa er

      Såg inte Broder Daniels logga ut typ som mittersta tröjan?

        Men gud, förlåt att jag svarade på din kommentar. Verkligen inte meningen.
        Hoppas du mår bättre snart!

    Googla broder Daniel Camcam ?

    Ta den med två B. Kommer aaaldrig förknippas med Helen Torsgårdens webshop liksom.

    Madde Ilmruds kompis gravid!!! Hon på Loppi. Det går undan i svängarna!

      Snart är nog Ilmrudskan gravid, igen, karln kan inte hålla snorren i schack och något preventivmedel verkar det ju inte använda heller 🙂
      Kanske dags med kastrering snart som Mirka Norrström eller hennes karl gjorde innan de tog slut där 🙂

      Vad heter Maddes kompis?

      Ensam mamma söker Therese. Typ 5e snubben hon är gravid med på lika många år. Får väl hoppas det går vägen och denna man stannar. Men en 23årig rumän som nästan nyss kommit tull Sverige.. oddsen att han sticker är iaf mindre?

        Men hon har ju två barn med en o samma man. Och han är väl inte 23 tyckte de sa att han är 30?

          Den nya hon ska ha barn med är 23. Resten av graviditeterna med övriga killar har hon antingen hjort abort eller fått missfall

    Jag trodde översta var att O = en ballong och i = en penna. Alltså bloggare skriver och du spräcker deras bubbla. Typ.. Men kanske inte va så. Haha

      Det är ett förstoringsglas 🙂

      Jag trodde det var en godisklubba ?

    Ibland är du så märklig.

    Anus, med hemorrojder….

    http://afashionistasguide.com/meeting-house-garrard-london/#comments

    Kan inte låta bli men första bilden ???? så pööördigt ???????

    Påminner om Bijou Brigitte, de har sina B:n så! Fler företag har första bokstaven vänd, tex Daniel Wellington.

    Var inte ens kul första gången

    Camilla G i tygtrycksbranschen 🙂
    CamCam klipper naglarna på Magnus på bild på tshirt 🙂
    Mera tshirtmotiv.

    Förstår inte… är det här på riktigt? Vill haaaa morgonskvaller, inte fula tröjor.

      Läs en morgontidning då, Svenska dagbladet eller DN.

        så gulligt av dig att tipsa om det SvD och DN. Tack!

    Du är väl inte seriös va? Varför skulle någon köpa en sån här t-shirt? VARFÖR? Antingen skojar du bara vilket jag hoppas av hela mitt hjärta eller så tänker du faktiskt göra det här och gå emot precis allt du stått för tidigare. Det är ju inte första gången det händer.

      Du menar på allvar att du inte fattar att det är ett skämt? Har du missat alla mina tidigare inlägg med ”skämt merch”?

        Shit vilken tur!

      Hahahahaha men. Du kan väl inte mena att du tror att det är en seriös företags idé? Jag hoppas camcam släpper några tröjor på skoj, vore väldigt kul att råka springa in i någon bloggare på stan med den på haha men tror de flesta fattade att det är på den nivån – skämt, lättsamt, på skoj.. Även om hon skulle släppa lite kläder. Annars måste jag ta tillbaka allt jag kommenterat innan och säga till dig Camcam att du suuuuger på att göra kläder ?

    Den här bloggen handlar inte om bloggar längre, bara om camcam och hennes komplex över att hon inte är influencer

      Köp en tisha då och gör mig glaaaaaad!!! ?

        Lätt att jag ska! Ska springa runt på stan och hjälpa dig sprida din hybris haha ? ? ? ?

    Chanel tänker jag omedelbart!
    OBS! Använder aldrig Chanel eller fancy kopior. Vill liksom inte att folk ska få fel bild av mig. Vet inte ens om det är kläder eller parfym de pysslar med? Båda? Inget utav dem? Höstkollektionen på HM? Willys egna märke Eldorado?

      Eller så bevakar de med stil bloggar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.