Jag får inte riktigt ihop det.

Anna Book:I förrgår skrev jag om att Anna Book
inte verkar vara så sugen på att betala sin förra agent Alexander Erwik sitt arvode för Biggest Loser VIP.
Enligt honom var det han som förhandlade fram både hennes avtal och arvode men att han inte sett röken av de 74 400 kronor plus moms, totalt 93 000 kronor som var hans del av kakan.
Anna själv verkar helt ha stoppat huvudet i sanden och sa så här till Aftonbladet:

– Han var inte inte min agent då. Vi hade inget avtal med varandra. Vi hade bara avtal mellan augusti och december 2016. //Anna Book

De hade alltså enligt Anna endast ett avtal mellan augusti och december 2016 men jag vet inte riktigt om jag håller med om det.
Titta på de här två bilderna. Den översta kommer från ett av mina inlägg om att Anna öppnat upp sitt Instagramkonto. Då står Alexander Erwik fortfarande listad som hennes agent med hans kontaktuppgifter på HENNES Instagram.
Så när är då denna bild tagen? Tittar man på mittenbilden så ser man att den är upplagd den 17 april 2017.
Den 17 april 2017 var således Alexander Erwik fortfarande Anna Books agent – enligt hennes egna Instagramkonto. 
December 2016 och april 2017 är ganska långt isär.
Jag tror nog att Anna kommer bli tvungen att punga de här pengarna vare sig hon vill eller inte för har hon så pass dålig koll på vad fan hon själv publicerat så får hon ju både skylla sig och stå sitt kast.

Alex – drinks are on YOU! 🙂

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas AE bjuder dig på skumpa. Det här är ju hur kul som helst 🤣

  Svara

  Det är ju bra att du nystar i detta, du som är totalt opartisk och objektiv. Förtroendeingivande.

  Svara

   Jag hoppas du skämtar, det är ju liksom inte en polis eller person i hög ställning som är jävig utan det här är en blogg om sociala medier…

   Svara

   Hahaha! Jag VET! Jag inväntar mitt Pulitzerpris vilken dag som helst!

   Svara

  Snyggt detektivarbete!!

  Svara

  Kommer ihåg när du skrev ett inlägg om att han inte längre var Annas agent, så jag tänkte det direkt att det kan inte ha varit så längesen som december utan var nån gång under våren. Men visst de kanske bara hade skriftligt avtal till december.

  Svara

  Nu finns Anna t o m i P 1-programmet God morgon Världens parodi Public service.

  Svara

  Ja den här historian är ytterst märklig och Anna är väl allt annat än trovärdig. Det hjälper inte att gråta och skrika offentligt – sanningen kommer alltid ikapp 😏

  Svara

  Det som gäller är väl deras avtal, inte vad hon skriver på instagram. Det som eventuellt väger tyngre är ju de mail etc som Erwik nämner i sin fb-status. Han säger ju själv att han blivit lurad på miljonbelopp, så han kanske även ska se över sitt arbetssätt. Inget jobb utan avtal!

  Svara

  Anna är så genomskinlig.
  När hon tror sig ha rätt då gormar hon, gråter och kastar skit på instagram i otaliga lives och bilder.
  När hon har fel (vilket jag är övertygad om att hon har i detta fallet, därför skriver jag så) så tystnar hon och försöker tiga ihjäl alltihop.
  I media har hon bara korta kommentarer kring det hela och säger att det är AEs huvudbry.

  Jag hoppas att AE orkar driva in pengarna, jag vill se hur Anna förklarar sig när hon står där med en ny skuld hos KF.

  Jag känner mig fan personligen besviken också. Jag tyckte man såg en annorlunda bild av Anna i BL, jag började nästan tycka annorlunda om henne.
  Nu inser jag bara hur skadad hon är, hur läskig jag tycker hon är och hur mycket hon lurar folk omkring och alltid använder tårar, fula ord och motanklagelser för att komma undan.

  Mvh

  MinPlanetKretsarKringPlanetenAnna

  #sorgligt 😀

  Svara

   Jag funderar på om det kan vara så att hon lugnade ner sig och blev lite mer ”normal” efter ett tag på slottet för att hon inte hade sin familj i närheten. De verkar ju vara medberoende och stötta henne i allt hon får för sig. När det skyddsnätet var borta ett tag kanske hon blev lite lugnare. Väl hemma igen snurrade det igång igen med stöd av familjen som inte säger emot.

   Svara

    Ja så kan det ju absolut vara. Behöver inte ens vara familjen som triggar igång henne utan vardagen, hemmiljön, sociala medier osv.

    Jag tror att familjen tycker det är jobbigt att hon figurerar så mkt i media och dessutom gör sig själv till åtlöje. Jag hade blivit så otroligt ledsen om min mamma höll på som Anna, men det måste vara skitsvårt att säga ifrån utan att såra och vem vill såra sina föräldrar?

    Den här cirkusen är så tragisk och ledsam egentligen.

    Svara

  Och nu vill hon starta en podd som heter ”I sängen med Anna och Roberto”… Urk…. https://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/anna-book-skont-att-det-ar-over-6877674#conversion-751415718

  Svara

   För det finns inte redan en podd som heter ”i säng med Tobias och Gabriel”, hon är ju fantastiskt originell! 😂

   Svara

   😂 Vem vill ens lyssna? Funderade på om jag kunde komma på något par jag hade velat lyssna på en sån pod med. Och kom faktiskt på ett. I sängen med Carl Gustaf och Silvia. Den hade jag lyssnat på haha

   Svara

  Apropå denstorainfluence-galan så fanns det inte mat och besvikelsen är totalt, se videon här:
  https://youtu.be/qFwDgHpci_M

  Svara

  Så känner jag också varje gång räkningar ska betalas, det är ju mina pengar som jag arbetat för 😒 😂

  Svara

  Jag säger som mormor, det Anna Took (i detta fall) säger och det katterna skiter, det kastar jag i samma låda.

  Svara

   ha ha… du har en klok mormor 🙂

   Svara

  Inte tagit Botox…….
  Herre jösses vilken skillnad det är nu mot hur hennes panna såg ut förut.
  Men enligt Anna blev hennes panna slät, rynkfri och stel som en stelfrusen persika när fettet försvann.
  Tja så kan man ju säga för kanske någon dumbom går på även den lögnen.
  Istället för att bara säga det som är kristallklart för alla- BOTOX

  Svara

  Ena ögonlocket hängde så konstig också.

  Svara

  Fattar inte problemet. Finns det ett avtal så finns det annars ja… Svårare ån så är det inte.

  Svara

   Han säger att de hade ett muntligt avtal och kan bevisa det med mail och sms både till och från Anna och TV 4. Muntligt avtal gäller juridiskt.

   Svara

  Har svårt att ta någonting Anna skriver och säger seriöst. Tycker Tilde intervjun bevisade rätt bra hur mycket hon ljuger och går efter vad hon själv hittat på i sitt huvud. ”Tilde var elak” Hela Sverige kollar och svarar i kör… Nej?
  Jag förstår henne inte. Varför ljuga om saker man kan kolla upp…? Hur tänker hon?

  Svara

  Finns dock ingen mer elak och oärlig människa än den där Alex Erwik. Så många liv som han har försökt att störa. Tror 100% på anna när det gäller detta. Så vidare det inte finns i skrift så har dem ingen deal. Om han är så proffsig så Har han väl ett riktigt avtal med underskrifter

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.