Så kaaaan det ha gått till!

My Martens:
 

MyggiMygg har tydligen givit sig in i 30 dagar utan socker så när hela skärmen fylls av en stor glass är det någon som stillsamt undrar hur detta går ihop, varpå My svarar att glassen är hennes sons.
Men… på en annan bild på Facebook kan man se att sonen har en helt annan glass och att instagramglassen i fråga befinner sig i hennes händer.
Men det är ju oförskämt anta att My ljuger om sitt sockerförbud och äter glass när ingen ser. Det kan ju faktiskt vara så att sonen Lilleman var tvungen att avlasta pojkvännen som skulle ta bilder genom att hålla i hans glass – fast den står på bänken – och då MÅSTE ju Myggan avlasta Lillaman som givetvis inte kan hålla i två glassar samtidigt – trots att den ena fortfarande står på bänken – och då måste hon ju hålla i den trots att den också skulle kunna ha stått på bänken!
Så kan det faktiskt ha gått till, visst, visst?

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Håller även i skeden : ))

    OFÖRSKÄMT ATT ANTA!!!

    ? Varför inte bara skriva att hon inte kunde hålla sig. En vuxen människa som ljuger om att hon äter en glass………

      Hon är nog en av bloggarna som jag uppfattar som minst trovärdig och på detta vis ökar ju inte hennes trovärdighet…vilket hon är för osmart för att begripa. Vanligt förekommande att hon vänder och vinklar allt som händer till din egen fördel.

        Ja… men ljuga om en glass. Det är ju det som blir löjligt, hon kan bara skriva att hon failade och sötsuget vann idag. Inte hela världen, alla vet att socker är gott och att det är svårt att vinna över haha. Vill man inte visa att man failat kan man ju faktiskt låta bli att lägga upp en bild på glassen

          Det är ju precis det som är grejen med myggis, hon fattar inte vad det innebär att vara ärlig. Hon påstår att hon skriver en ärlig blogg men visar gång på gång att hon ljuger om stort som smått. Antagligen tror hon på sina egna lögner. Inte konstigt att hon har många fd vänner, efter ett tag genomskådar man ju såna personer som myggis. Men fint ändå att hon och anna book har börjat hänga, lite samma skrot och korn tänker jag.

            Jag håller absolut med dig, men att tro att allt bloggare skriver är sanning, eller att de skulle berätta allt som det är, måste jag nog säga att jag tycker är lite naivt och ingenting man ska förvänta sig ? Sen är det ju kul när de blir busted ? De kanske startar en pod? ”Hur man får många haters snabbt” eller ”Du och jag ensamma mot internet” ?

              Håller med dig…men grejen är ju att Myggan till skillnad mot de flesta andra påstår att hon skriver en ärlig blogg. Skrattretande ?

        Vänder allt till Sin fördel ja och kommer med bortförklaringar och efterkonstruktioner, och folk köper det. Häromdagen skrev hon att hon satt hos frisören och får se om en stund vad jag gör med håret… bara det att förlängningen hade hon gjort många dagar innan, så varför skriva som att just nuu så händer detta. Suck. Inget ovanligt när det gäller henne. Hon ljuger inte bara om struntsaker.

    Ljuger man om på vilken adress man är skriven så kan man väl lika gärna ljuga om en godishög också – jag såg i alla fall ingen glass i den där chockladröran.

      Hahaha mina glassar ser också ut sådär om möjligheten finns så tvekar inte på att det finns nån kula där under. ’Vill du ha topping?’ Jaaa…. Lite då. Ta den och den och den och den och… Deeeeen med ?

    Oj korrläs din text. Den är ofrivilligt ganska märkligt formulerad. Du glömde anta efter oförskämt så du har just nu ett inlägg där du anklagar My inte bara för lögn utan för att va oförskämd som ljuger. Och sonens son? Wtf haha

      Läste det flera gånger också ”att sonen är hennes son..” Eh va? ??‍♀️

        Saaarry! Det trots allt söndag och min hjärna har velat allt annat än att samarbeta idag. =)

          Sånt händer! Men tänk på att allt skammande kring mat är nono. Du vet inte vad denna kvinna har för relation till mat. Säg att hon skulle ha en ätstörning . Att då bli ifrågasatt ang om hon bantar i 30 dar eller ej (ingen skiter i socker för ”hälsan”) skulle kunna vara en stor jävla trigger för ångest. Kan inte du lista lite saker som du struntar i att skriva om. Förslag: Människors kroppar/utseende öht och deras intag av föda samt hur bra/dålig mamma någon är. 🙂

            Men det är ju HON som hetsar kring mat. Jag skriver om hennes hets och att hon inte ens själv lever som hon hetsar. Sluta hetsa kring mat/träning/vik så slutar jag kritisera det!

              Aha! Då är jag med. Har ingen aning om vem hon är. Men hon kan ju fortfarande drivas av en ÄTS. men om hon hetsar andra + typ fettskammar så är det såklart bra att du ifrågasätter. Men asså vet alla vem detta är. Haha aldrig hört talas om na

    Sonen är hennes sons? 😉 Detta är ju en harmlös lögn så känns som det kvittar MEN det är ju det vanliga att Myggan ljuger..om det mesta, typ allt, eller så överdriver hon ENORMT. Inte mycket som hon säger och skriver som är verklig sanning. Men varför ge henne uppmärksamhet överhuvudtaget?

    Nu är Instagram plötsligt privat…? Reagerar hon med att göra Instagram privat när hon blir påkommen med lögner?

      Hon är ju vän med Booken så hon har väl lärt sig av henne…….när det blir obekvämt så stänger de ner eller drar mobbningskortet.

    Lika fånigt att skriva ”hur gick det med 30 dagar utan socker som att ljuga om en glass. Hur orkar jag ens kommentera det här?

    Men seriöst. Att ljuga om att äta glass? Vart är världen påväg!! ?

      Ja vart är myggans värld påväg när hon inte ens kan hålla sig till sanningen om en sån struntsak som huruvida hon äter glass eller inte. En skitsak men grejen är ju att hon far fram med osanning om typ allt och hennes påhejare köper det med hull och hår. Tragiskt!

    Snälla någon. Är detta intressant att skriva om verkligen?! Visst att det är fel att ljuga ihop så men lägga ner tid på att skriva om saken? Det handlar om glass, intressant inlägg. ?

      Jag tänker att det kan va viktigt att lyfta fram när någon hetsar och sen inte ens är ärlig med att man inte klarar det.

      Jo det är oerhört intressant för det visar definitivt på hur pass oärlig My Martyr faktiskt är. Kan hon inte hålla sig till sanningen när det gäller glass så förstår man ju hur svårt det måste vara när det gäller andra saker också. Eller?

      Intressant och intressant… Jag tycker mest att det är roligt ?

    Dessutom hade hon tidigare en filmsnutt på insta där man fick se hur sonen serverade sig den röda glassen ?
    Hon är lika usel på lögner/ bortförklaringar som catten ?

    Kolla inlägget om allt hat mot henne istället. Glass ter sig väldigt oskyldigt kan jag tycka

      Ja men alltså de elaka inläggen existerar ju inte egentligen? Jag kan inte se dom i alla fall.

      Sedan att hon själv har lagt upp påståenden om elaka saker i postningen är ju en annan sak och förmodligen ljug det med. Om man läser dom så kan man ana ungefär samma typ av dyslexi som My använder sig av när hon skriver.

      PS!
      Undrar fortfarande vart glassen tog vägen i det där stora godisberget.

        Varken första eller sista gången hon lägger ut ett inlägg med tydligt påhittade kommentarer. Det är ju lite myggans grej. Tror säkert att hon får en och annan otrevlig kommentar med när hon påstår att hon kopierat och man utan att analysera stenhårt ser att det är exakt hennes eget skriftspråk så blir det bara patetiskt.

          Fast verkar ju hel stört att hon skulle skriva kommentarer till sig själv som inkluderar att hon kallas fitta och hora?

            Stört ja men ett effektivt sätt att vinna sympatier på. Tvivlar inte ett ögonblick på att hon fabulerar. Litar inte på nåt som kommer från My Martyr. Bara en sån sak som att hon inte har några nära vänner som hon umgåtts med längre än nåt år. Ytliga bekanta som hon kallar för goda vänner men inga långvariga relationer. Verkar inte det underligt? Vänner vänder henne ryggen på löpande band och med tanke på hur många det handlar om så beror det ju knappast på att hon har otur.

    Snälla skriv om Mogi! Tex hennes senaste inlägg, kunde lixåm inte ens ta in det? Var tvungen att söka om hon var förlovad för det är alltid en massa tjat om att” här kan man fira förlovning”, ”denna klänningen vill jag ha på min förlovningsfest” och nu ”denna ringen vill jag ha som förlovningsring” ….?? kanske bäst att faktiskt förlova sig först? Och hennes svar om päls, vet inte ens vart jag ska börja..

      Läste hennes svar om päls igår när någon länkade inlägget bland kommentarerna och det var bara helt jävla sjukt, det ekar ganska tomt i hennes huvud tror jag. Men jag tycker inte man ska ge henne utrymme här. Bloggen och hela hennes grej att framstå som influenser är bara det drygaste som finns. Hon har i åratal kämpat att komma någon vart som någon form av modeprofil men hon kommer aldrig bli den där Olivia Palermo hon drömmer om. Finns ingen mer monotonare blogg än hennes…

        Men herregud, är Mogi helt hjärndöd?

    Mest pinsamt är att Åza och Myggan ska göra ”cliffhangers” på Tookens bekostnad ? Åhhh det kommer en hemlig gäst, åh Tooken kommer berätta en hemlis om sin man.
    ? ? ????

      Pinsamt och patetiskt.

    Min kompis såg henne. Gissa vilken glass hon åt????

      Märkligt att hon inte verkar förstå att det finns folk som ser henne. Hon lever i sin egen lilla värld. Och verkar leva i förnekelse hmm.

    JAG VET hur det har gått till 😉 Lilleman valde först en och ångrade sig som den goda mor Myggan är så fick han en NY och hon OFFRADE sig och åt upp hans glass 😀
    Jag läser väldigt sällan My´s blogg, om jag kommer på det så läser jag och inte så ofta jag kommer på det. Men jag kommer så väl i håg en gång då hon var kompis med Maggan (vad hände där?) och Maggan tog en bild där Myggis åt godis och sedan säger förskräckt. Nej men är det till din blogg, jag kör ju 30 dagars sockerfritt. Allt detta skrev Maggan och jag skrattade för mig själv så jag höll på att dööö. Saken är den att Myggan på sin blogg peppar ANDRA och påminner om att skriva andra om hur det går, detta i samband med sin nya samarbetspartner som är något hälsokostföretag så det ser väl kanske inte så bra ut för en träning/hälsa/livsstils blogg. Men hon vore mänskligare om hon skrev att jag blev så jäkla sugen i dag så..
    *Nynnar på Magnus Uggla låten Ständigt trogen Om hon så tar dig på bar gärning neka den var aldrig inne* (glassen alltså)

      So what om hon äter en glass eller vad som helst, alla är värda att äta glass oavsett men varför ljuga om det och föreneka, fånigt, men det är det vanliga med My ju. Hon lever inte alltid som hon lär, som när hon rökte som en borstbindare och kallade sig själv hälsoinspiratör eeh. Och det där andra hälskostmärket och pulvret hon hela tiden visade upp och påstod sig intaga varje dag, hur gick det med det? Och nu är det annat märke hon flaggar för och påstår sig intaga och blir så frisk av hmm.. Dock har hon väl flera gånger skrivit att hon varit sugen på sötsaker och erkännt att hon ätit det. Konstigt var dock när hon skrev ena dagen hon är fast i sockerträsk och nästa dag ätit tabletter under en tid som tar bort sötsuget hahaha. Hon avslöjar sig själv många gånger. Nu lär det komma ett snyftinlägg snart i vanlig ordning efter denna ”kritk” här. Försöker också undvika att läsa hennes blogg, vill inte gynna henne liksom.

    Kommentera positivt istället för att kritisera någon ni inte känner. Inte snällt eller ok. ?

      Nu förstår jag inte hur du menar. Kommentera positivt? HUR ska man kommentera positivt när man tar någon på bar gärning med att ljuga? Förklara, för jag förstår inte hur det ska gå till. Personligen blir jag besviken på lögnare. Svårt att vara positiv då.

      I Myggans fall kan jag eventuellt få det till något positivt att hon blivit påkommen med ytterligare en lögn, även om det är en skitsak det här med glassen. Positivt är att hon återigen bekräftat det jag länge känt angående henne och det är att hon inte är att lita på…min känsla visar dog stämma ?

      Naaaww K-M så fin och snäll DU är då, för vi har ju aldrig sett hur elakt DU skrivit till och om olika bloggare. Ska man kommentera positivt när man sett uppenbara lögner och taktik. Tycker nog faktiskt att ljuga för sina läsare är snudd på lika illa som näthat, men absolut hemskt och fel att kalla folk för fula ord. Men varför ska bloggare få ljuga och luras, sen om de blir ifrågasatta eller får mothugg så gapar de näthat och mobbing?

        Alltså detta var ta mig tusan det bästa jag läst på länge! Håller med, det är snudd på lika illa all ljuga för sina läsare dom näthat. Yes, verkligen!

      Ha ha…ja jag återkopplar till dig då Anonym…din kommentar var verkligen rolig!

    Hon måste vara helt blåst! Stackars hennes omgivning., ser de inte hur hon är?

    Patetiskt!

    I hennes blogg så hade hon först lagt upp en bild med tre glassar i inlägget.Den bilden är borttagen nu…..mycket märkligt.

    Alltså… *harkling* är det bara jag som känner igen sig? Jag är den som gömmer sig och äter en B&J, glömmer kartongen någonstans för att sedan då min man kommer på mig överväga att skylla på femåringen (jag vet inte vad det där är, vår son har säkert sparat pengar, smugit till butiken och hem igen utan att vi märkte det 😉 ). Alla ni som är så upprörda, jag beundrar er karaktär. För mig är det bara igenkänning – både smygätandet och blånekandet.

      Eh du är vuxen vill du äta glass varje dag så gör det! Jisses!

        Tack Sia! Ditt ”Jisses” botade år av komplicerat förhållande till mat, tack för att du tog dig tid för att strö lite hånfullhet kring dig. Underbart konstruktivt. *ironiflagga i topp*

    Vad gjorde Stolledano och Martyren i Köpenhamn egentligen ?

      Besökte Mys plastikkirurg som Anna nu ska ”anlita”.

      My Martyren hahaaaa

    Tycker ofta sonen verkar äta rätt mkt sött till frukost, godis och annat så hon kanske skulle sockersanera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.