CamiMami har fattat vad det handlar om! 

CamiMami:

Och ni säger att jag inte är en äkta influencer?!  Paha! I beg to differ! Jag har influerat CamiMami att skapa det här stillebenet där hemma på vardagsrumsbordet i den småländska skogen. Synd bara att det inte är i marmor men man kan inte vinna jämt. 😂

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha åh Lidl och Willys annonsblad istället för nån fancy ”coffeetablebook” 😂

  Fyfan va fint! 😱 ÄNTLIGEN är jag toppmodern! Det kunde varit mitt ”koffitable” de där! (Räknas skolväskan som handväska? Det är en kånken o det är väll ett lite dyrare märke?)

   Gud ja!!! Det är ju el desajnöööööör!!

    Woho!!!! 💪✌🏼

  Ha ha ha ha ha 😀 Jag är säker på att CamiMami är betydligt gladare, sundare och lever ett bra mycket roligare liv än många andra influencers 😉 Hon får bli den jag ska ha som influencer 🙂 nu undrar jag lite bara då inte designerväskan fanns med på bilden vilken som är mest inne? Jag har en tygkasse som det står coop på och så några andra som kanske skulle vara smygreklam att nämna? Jag har även många i plast, några riktigt raffiga i papp. Nä fasen nu ska jag hälla upp kaffe och hämta några snygga utbytbara cofeetablebooks… blev riktigt sugen på att desiga här hemma nu!!

  HAHAHA, bästa. Hejja Camimami 😉

  Älskar detta. Att personligheten tar över istället för upprepningar överallt. Heja!!

  Love it!

  Love, Love, Love it 🙂 🙂

  Åh, hemtrevligt istället för kallt och tråkigt ❤

  Hehe… bara för att jag tycker att alla dessa ”stajlingar” är så ofattbart löjliga. INGEN vanlig privatperson har det som i alla dessa inredningstidningar… som dessa influencers försöker efterlikna.

  Bara lugn… en dag ska jag visa upp mitt ”stajlade” badrum.

  Jag vill tipsa om ett riktigt grymt konto på Instagram @fargstarkskovde två riktigt roliga och härliga tjejer som driver egen målerifirma. De gör roliga filmer om byggbranschen och vågar gå mot normen. Värt o kika in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *