Ingen relation del 2

Paow/Lance Hedman Graaf:

Paow och hennes ”mycket tighta polare” Lance Hedman Graaf fortsätter mysa avklätt i sängen. De är nästan lika tighta polare som jag och Tjocka Hetsätarkatten förutom att det inte är jag som biter honom i tassen normalt sett utan han som slickar mig på ögonlocken. Men han har ungefär lika mycket kroppsbehåring som vad Lance verkar ha så situationen är mer bekant än man kan tro vid första anblicken.
Jag hoppas för Paows skull att Lance inte äter upp hennes öronproppar.
Det är mycket irriterande nämligen och tar direkt ut THKs mat och leksakskonto.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoho såg detta på Facebook och av någon anledning tänkte jag på dig https://www.facebook.com/catastics/videos/1496007477146648/

    Kattig mysdress! Kan det bli bättre? 🙂

    Går hetätarkatten före Magnus, Camilla?

      Det THK som ligger kvar och spoonar med mig när M måste kliva upp och gå till jobbet.. =)

        Det där var inget svar på Anonyms fråga 😉

          JAA! THK före allt!

            Moderrering på den kommentaren!

              Åh, älskie!!! Du är fortfarande min nummer ett-sked!!!! <3

                Min tjocka katt, ej hetsätare, kan ingen man konkurrera ut 😉

    Det ser ju ut att vara tillsammans, annars ligger man väl inte nakna och myser i en säng.

      Jo man kan visst mysa med folk även om man inte är tillsammans ?

        Naken?

          Hört talas om kk?

          Haha skulle jag vara tillsammans med ”alla” jag nakenmyst med hade jag fått ligga i… eller rättare sagt skulle jag bara nakenmyst med någon jag varit tillsammans med hade mitt antal sexpartners sjunkit drastiskt… till typ två ?
          Ganska lagom siffra, vi säger så ?

          Är du 12?

            Om det är mig du frågar så, nej jag är 29.
            Och nej jag brukar aldrig använda mig av ordet nakenmys det bara blev så när orden naken och mys kom ihop sig. Jag brukar säga knulla eller pöka vanligtvis. Själv då?

              Haha jag syftade mer på att ”nakenmys” tydligen är något man sysslar med endast när man är i ett förhållande…? Inte användandet av ordet ”nakenmys” alltså.

          Ja naken 🙂 jag har myst med många fler killar naken än vad jag haft förhållanden.

        Nej. Man kan inte ligga naken i en säng med en mindreårig grabb om man enligt egna sociala medier är i ett förhållande (med någon annan?). You just don’t do.

        Hon är ju i ett förhållande enligt henne själv på FB. Så att ligga och mysa med någon ”annan” med bar överkropp är väl ganska så märkligt.

          Kan det vara så att det är gossen bild som hon har ett förhållande med?

      Tack! Äntligen någon med sunda värderingar.

    Barnarov!!

      I Finland kallar vi det för vaggrån.

        Gör vi inte alls, varken på svenska eller finska. Låter mer som du rakt översatt cradle robbing.

          Elinvoima: en tiedä missäpäin asut, mutta termi ”kehdonryöstö” ja ”kehdonryöstäjä” on ihan yleisessä käytössä esim. pk-seudulla ja Pirkanmaalla. Otapa siis asioista selvää ennen kuin kirjoitat asioista joista et tiedä mitään.

            Ps. Aika jännää on myös se, että ko. termit löytyvät ihan googlettamalla jos niitä ei muka käytetä.

              Har aldrig hört. Uppvuxen och bosatt i Österbotten

              Du kan liksom inte säga att det kallas ”vaggrån” (en term som btw får noll träffar på Google) i Finland, om du har översatt en slangterm som används endast i huvudstadsregionen. Det är samma som att jag skulle påstå ”I FINLAND KALLAR VI TAXI FÖR BIRS” för att det råkar kallas pirssi i min hemstad.

              Gulligt dock att du blev så triggered att du kände att du behöver byta till finska, överkompenserar much? ?

        Aldrig hört det ordet användas förr, så det är inte vanligt i norra Österbotten i alla fall. Men självklart kan det användas ändå, det är ju ganska passande också.?

    Kul att han lyckas få lite publicitet ändå när han inte fick det med Nellie, kämpa på Lance!

    Off topic som faan, behöver skriva av mig: jag har börjat jobba på en ny arbetsplats inom socialtjänsten i södra Sverige. Jobbet är så krävande, t.ex. bör man vara väldigt utåtriktad och anpassa sig till svåra situationer bland kunder med drogmissbruk, våld i hemmet etc.

    Min kollega kritiserar hela tiden alla andras arbetsinsatser på arbetsplatsen och idag berättade hon om en tjej som blev uppsagd under prövotiden för att hon inte var ”rätt person för jobbet”. Jag har själv träffat tjejen och tyckte hon var väldigt kompetent.

    Jag blir själv så nojjig över det här med tanke på min egen anställning. Går varje dag med en klump i magen och bara väntar på att chefen ska meddela mig att jag inte passar till jobbet och ge mig sparken. Jag är inte världens mest utåtriktade och socialt kompetenta, men tycker att jag varje dag lär mig att arbeta med olika slags personligheter och trivs med arbetsuppgifterna.

    Finns det någon som är i samma situation? Vad gör man för att hantera den här ständiga ångesten och osäkerheten då man är ny på en arbetsplats?

      Usch vilken otrevlig arbetsmiljö om du ska gå runt med ångest. Otroligt oproffsig kollega också som går runt och kritiserar andra. Jag förstår att detta ger dig ångest och att du börjar överanalysera och ifrågasätta din kompetens. Kör ditt race bara, kom ihåg att du fick jobbet för att de tycker att du passar in, alla är olika och det tar också tid att komma in i rollen på ett nytt jobb. Låt ingen kollega göra dig nojig, det säger bara allt om henne som bidrar till oro på arbetsplatsen.

      Jag är i en liknande situation. Började på mitt drömjobb för ungefär en månad sen, men eftersom det är en hyrrekrytering på 6 månader så har jag ingen som helst aning ifall de vill ha kvar mig eller inte (eller säga upp mig i förväg under dessa 6 månader). Är fan livrädd att det ska ske, för jag trivs så otroligt bra! Egentligen är det ingen idé att gå runt och tänka på det, men det är svårt att låta bli :/

        Om du trivs jättebra och känner att du gör ett bra jobb, och att jobbet passar dig så tror jag nog att kollegorna tycker samma sak! Hoppas du får din anställning… Tycker själv att det är halvjobbigt att jobba som inhyrd, även om det just nu lutar mot anställning i januari… Man känner sig ändå inte riktigt 100% hemma!

      Vi som av olika anledningar fått tampas med socialtjänsten tycker – allmänt – att alla som jobbar där är bittra, kalla, kärringar. Ja, har man tur får man träffa någon som är riktigt bra. Vet du vad de som är bra brukar ha gemensamt? Empati. Också att de flesta är lite yngre (och kanske inte kan klassas som kärringar haha).

      Det jag vill säga är: fokusera på ditt jobb. Jag förstår att det är många tunga och svåra situationer ni har – lägg din energi i dessa situationer, istället för i situationer som kollegor orsakar. Jag kommer från en trasig hemmiljö och har själv hållit mig undan från alkohol och droger men blev förvånandsvärt ofta överkörd av socialtjänsten. Oftast pga att jag inte hade självskadebeteende, alkohol- eller drogproblem eller för att jag råkade ha ett läshuvud. Den där personen som faktiskt lyssnade på mig, första gången, hon var yngre, tystlåten och var inte alls särskilt utåtriktad. Men hon lyssnade. Hon tog mina ord på allvar.

      Fokusera på ditt jobb. Glöm aldrig att det är människor och individer som söker och/eller behöver er hjälp. Det finns många dokument att förhålla sig till – men även om du inte kan göra något konkret pga byråkrati: visa att du hör. Att du ser. Kanske att du faktiskt bryr dig. Det är det viktigaste och det kan rädda liv. Lycka till med ditt jobb!

        Tack för svaren. ❤️ Kände mig så ensam med det här, trots att jag vet att många upplever liknande saker i något skede,men nu känns det betydligt bättre.

      90% av mina kollegor är skitsnackande dramaälskare. Men jag är inte där för deras skull utan för att jag ÄLSKAR mitt jobb. Att vara lärare på högstadiet är fantastiskt! Gå rakryggad och lyssna aldrig på skitsnack.

      Jobbar inom socialtjänsten i södra Sverige, och jag är allt annat än social och utåtriktad! Det värsta jag vet är ”small-talk”, vet aldrig vad jag ska säga. Men vet du vad, som en annan person skrev så är det viktiga att du lyssnar och har empati. Många av mina klienter har träffat så många handläggare som bara behandlar de som en i mängden, en rutin, och det gör stor skillnad att träffa någon som lyssnar. Det är ett tufft jobb, du måste kunna anpassa dig och hantera svåra situationer, men du ska inte lägga allt på dig själv, arbetsgivaren har ett ansvar att stötta och handleda dig för att du ska kunna lära dig att hantera detta och att kunna bli bekväm i din yrkesroll! Hamnar du i en situation som du inte vet hur du ska hantera, säg till! Prata om det i arbetsgruppen, med din chef, kollega, sakkunnig osv. Är det en bra arbetsplats som månar om sina anställda så får du hjälp.

      Sen vill jag passa på att råda dig att inte lyssna för mycket på din kollega, det kan ju faktiskt ha varit andra saker som påverkade. Där jag jobbar får du t.ex. varken fast tjänst eller förlängt vikariat efter 6 månaders arbete om du inte har körkort.

      Kämpa på! Rätt som det är kommer du sitta på kontoret en dag och känna att det är lite lättare, att du är lite säkrare i dina beslut 🙂

    Fin bild!

    Hej M! Jag arbetar också på en socialtjänst, dock i mellersta Sverige och jag trivs bra på mitt arbete. Har arbetat som socialsekreterare sedan 2015. När jag började min karriär (lol, började ju nyss) var jag i en arbetsgrupp med flera personer som betedde sig som din kollega verkar göra. Kan väl mest säga att de fortfarande är likadana, de har lärt mig mycket men jag har lärt dem mycket också :).

    Vad tråkigt det lät med kollegan som beter sig på det där viset. Jag tänker att du ju sökte (och fick!!!) tjänsten av en anledning. Förmodligen har du ett intresse för andra människor och är nyfiken, och sånt märker människorna man träffar. Bara för att din kollega har arbetat där ett tag, behöver inte hennes sätt vara det rätta. Och det åligger ju inte heller henne att bedöma huruvida du är lämplig för yrket. Vidare tänker jag att ett sätt att framhäva sig själv som duktig är ju att säga att alla andra är dåliga. Vad händer om du ber henne om hjälp? Typ frågar om du kan få följa med henne på besök? Eller typ ”jag har märkt att du skriver himla bra, kan inte jag få läsa lite av dina utredningar? ”. Upplever att de som klankar ner på andra brukar törsta efter att själva bli bekräftade ??

    Med tiden (säger jag då, som endast arbetat ett par år..) så kommer också tryggheten i arbetsrollen. För var dag som går så kommer du hamna i nya situationer som du utvecklas i, och efter en tid kommer det börja någon ny som ser dig som den rutinerade. Glöm inte att du blev anställd för dina egenskaper som du har, låt inte kulturen på arbetsplatsen förstöra den!! K R A M ✨

    OT, men asså, orkar inte Anna Books svar i sin live, på frågan om vad hon skulle vilja jobba med om hon inte var artist.
    -Polis, barnmorska eller obducent, är Hermes svar. OBDUCENT. Wtf?

    #besattavannabook

      *hennes
      Vad är ens Hermes? Varför finns det i telefonens ordlista?

        Hermes är ett lyxmärke med bland annat väskor och scarves ?

        Ja och så är det väl någon i grekisk mytologi också?

      Intressanta alternativ. ?

      Barnmorska? Buahahahahahaha skulle blir svårt.
      En kvinna som Book som endast fokuserar på sig själv och jag och jag och jag och jag skulle knappt klara av att sätta någon annan än sig själv i fokus. Knappast en födande/ ammande/ aborterande kvinna som behöver vara nr 1.

      Obducent verkar ju asintressat! Varför var det ett konstigt alternativ? Det finns ju bevisligen människor som tycker att det är ett givande yrke

        Jag värderar alla olika yrken och yrkestitlar lika högt. Alla lika viktiga. Min omedelbara association var dock Anna Bok + obducent?! visualiseringar, för mig, är som en abstrakt målnin.

        Med risk för att vara en såndär som märker ord men jag kan inte låta bli nu. Obducent finns inte som yrkestitel idag. Antingen är man obduktionstekniker som öppnar kroppen och undersöker kroppen ur ett större perspektiv innan patologen kommer och gör genomskärning av specifika organ och skickar för provtagning. Tack för ordet.

      Om hon ska jobba som obducent så kan hon ju oavbrutet köra sin självgoda monolog rakt av utan att behöva oroa sig för att den andra parten får en syl i vädret eller kränker henne. Däremot får hon väl räkna med att hen är kall…

    http://kenzas.se/2017/10/18/wednesday-27/

    har kenza slutat med sina p-piller pga vill skaffa barn tro?

      Men ja? Hon har ju skrivit flera gånger att dom skulle börja försöka skaffa barn efter bröllopet ??

      Sådant behöver man inte spekulera i. Om Kenza blir gravid och vill dela med sig av det så berättar hon när hon känner sig redo.

      Barn är det nya svarta.

    Off topic men jättefin bild på dig! ?

    Såhär skrev Cissi om våldtäkten 2010:
    https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/504366-cissi-wallin-maktig-medieman-valdtog-mig

    Fy fan. Gör så ont i hjärtat och kroppen och bara överallt på alla sätt.

    OT: förlåt för irrelevant fråga men är desperat. Åker utomlands imorgon för första gången med min familj, och står helt handfallen med hjärnsläpp. Vad packar man med sig till en ett åring? Och sig själv? Har typ lagt en påse bilar i handbagaget, det är allt jag kommer på känns det som.

      – Blöjor
      – Relevanta kläder efter temperatur
      – UV-dräkt och solkräm (vid solsemester)
      – Vätskeersättning (vid solsemester)
      – Böcker/leksaker att roa med under resan
      – Nått snacks/frukt till resan
      – Mat (om 1-åringen inte äter vanlig ”vuxenmat”)
      – Wipes
      – Filt/Snuttis
      – Vagn
      – Första hjälpen-kit (typ koksalt, förband, plåster)
      – Flaska/pipmugg
      – Napp om det används

      ?

        Alltså bloggbevaknings kommentarsfält är bästa stället på internet.

      Blöjor och våtservetter finns nog i landet ni åker till så packa så ni har för en dag så köper ni dagen efter ni landat 🙂
      Barnmjölk/mat skulle jag ta med mig så bebisen inte får ont/dålig i magen!
      Vätskeersättning!
      UV kläder och solhatt
      Solskydd
      Något bebis är fäst vid tex gosedjur eller snuttefilt
      Om ni har en sleepyhead eller liknande lägg i en vakuumpåse och ta med, min bebis vägrade sova utan den första året..
      Napp om bebis använder + extra par

        OCH om ni mot förmodan glömmer något finns det säkert i landet ni åker till så oroa er inte för mycket 🙂 trevlig semester ?

          En typisk svensk (skandinavisk?) grej som kan vara svår att hitta i utlandet är välling.

      Med en påse bilar är du klar.

    Hej! Jag har länge funderat på att göra ”tear through fillers”. Det är filler under ögonen för att minimera påsar/mörkhet. Är det någon som har någon erfarenhet av detta och vill dela med sig?:)

      Gör det ENDAST hos någon som är specialiserat och helst läkare. Det är ett av de ingrepp med fillers som kan gå helt och hållet fel om inte en proffsig utför arbetet, fråga gärna efter referens, diplom och/eller utbildning. Du ska INTE göra det hos vem som helst. Huden är så tunn under ögonen!

      jag har gjort och är hur nöjd som helst. Gör verkligen stor skillnad. Blev av med mörka ringarna under ögonen så jag behöver inte använda lika mycket concealer och ser piggare ut. Håller med A att du inte ska göra det hos vem som helst. Kan säkert gå väldigt fel. Kolla upp Stina Auer, hon är jätteduktig och den enda som får göra det på mig. Lycka till!

    Alltså Lance ser verkligen ut som ett barn på bilden till vänster! Är han 16? 17? Han ser ut som 11!

    Har inte hans mamma en del pengar? Blir inte alla barn curlade & bortskämda nuförtiden? Och om de/han blir det – varför fick han inte mer pengar så han kunde göra en snygg tatuering istället för en som det ser ut som han fått inristat i fängelset?

    Fan vad osmakligt, får verkligen peddovarningar av Paow. Hon är så gräslig på alla sett och vis verkligen.. Stackars pojke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.