WHAAAAAAAAT!?!?

Linda Hallberg:

Men alltså! Linda Hallberg! Vilket jäkla geni hon är!!
Förstår ni vilken tid och vilken skicklighet det krävs för att göra något sådant här? Jag brukar kolla på programmet ”Face Off” där sminkörer och maskörer tävlar i att skapa bästa sminkningen/maskerna/special effekts och av det jag sett från Linda så skulle hon sopa banan med de flesta deltagarna när det kommer till den här typen av sminkning.
HUR i hela friden hr hon lärt sig det här? Det är väl knappast någonting man lär sig när man pluggar till Make Up-artist?

Och på tal om Gollum!
Jag la upp den här bilden på Instagram häromdagen. Söt va?

https://www.instagram.com/p/BaY8yb_h3n_/?taken-by=bloggbevakningscamcam

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    När man pluggar till MUA så får man väl lite genomgångar och tips på SFX smink? Annars tror jag hon har utvecklat mycket själv hemma.
    Latex är inte så svårt egentligen och det finns ju kopiösa mängder med tutorials på YT, fantasin har ju inga gränser.

    Det här är inte tekniskt svårt, och tror att de flesta makeupartister skulle klara av att göra något liknande.

    Det de gör på Face Off är en helt annan grej som – så vitt jag vet – Linda inte behärskar. Där skulpterar, gjuter, målar och applicerar de masker. När Linda tidigare gjort sfx-tutorials har de innehållet produkter tillgängliga för vem som helst. Hon är svinduktig och det blir snyggt, men det är inte i närheten av det maskörer gör.

    /Diplomerad makeupartist och maskör

      Varför är jag satt på modd? Är det kopplat till mail eller IP?

        Det var nog någonting i din förra kommentar eftersom den här inte fastnade…

      Nu har hon laddat upp en tutorial så vi kan se exakt hur hon gjort 🙂 Inget avancerat, men bra resultat ändå!

    SNÄLLA uppdatera om Bente och hur hon nu skriver på snap till hennes alldeles för unga följare att de är anledningen att hon kommer ta livet för de fått madlady att avsluta samarbetet med henne.

      Jag är inte förvånad, efter hennes kommentar om ”metoo” var det VÄLDIGT många som skrev att de skulle mejla Madlady och ifrågasätta deras samarbete med Bente. Jag tycker det är bra att hennes beteende får konsekvenser och att Madlady tar sitt ansvar.

      Linn Ahlborg och Sofia Karmefjord har mailat madlady och avslutat sina samarbeten med madlady, gör mig glad att folk tar ställning så saker och ting händer. ❤️

        Verkligen! Värt att nämna dock att Sofia var först ut. Hon har en mycket mindre YouTube-kanal(och plattform generellt) än Linn och har därför mer att förlora på att avsluta samarbeten med ett större företag likt Madlady, så heja henne.

          Fint när inte pengarna går över huvudet ?

    Svårt eller inte – wow!

    Är det Anna Book på bild 2?

    Hon är så bra att en mest blir uttråkad när varje sminkning ska wow-as

    När man går via International Make up Center som jag och Linda gjorde fick man välja en 10 eller 20 veckors lång utbildning.
    I den på 20 veckor är det som två block, i det första får man lära sig smink för mode, foto och catwalk, i det andra är det maskörutbildning där man lär sig sånt här.

      Linda gick väl Makeupstudions utbildning?

    Ingen slår Jordan Hanz!!

    Tycker Linda Hallberg gör snyggare vardagssminkningar, när det kommer till scary/häftiga sminkningar så slår ellimacs sfx henne med hästlängder (och en del drös andra från usa men elli är svensk iaf) 🙂

      Fan va duktig hon var! Tack för tipset 😀

    Påminner om Anna Books nya tänder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.