Jag gissar på Fanny Lyckman

Fanny Lyckman:

Ja, jag gissar på att Fanny Lyckman blir förste bloggare att bära dessa nya ”string-jeans” bland de svenska influencerserna.
Hon har ju en förkärlek till att vara byxlös som det är menar jag…

Tack för tips!

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jag har aldrig sett något liknande” passar nog in här 🤔😝

  Och mina föräldrar klagade på att jag hade ’hål’ vid knäna på mina byxor för 15 år sen haha. Men seriöst, vad är det här? Hade det varit ett par ur snygga underkläder under de ville visa upp på catwalken så fine, en kul grej.. Men nu. Va? Jag förstår inte…

  OT. Calle Schulman skriver på sin Instagram om hur jobbigt det är att lämna i från sig barnen när det är bytesdag som idag, Igår la Anitha upp en bild där hon befinner i sig på väg till New York??? Inget Bella/Odd bytadagarvidresa där tydligen.

  😂😂😂😂😂

  De byxorna ser ut som något min katt skulle kunna göra när han får ett av sina tokryck…

   En designerkatt! Du kan bli rik på det här, det inser du, va?

    Oh! Tänk om han hade kunnat göra sig förtjänt av sitt uppehälle! 😂
    Någon som vill köpa designersoffor och gardiner? Kom med bud!

  Tror ärligt talat att jag hellre går byxlös och med bajs på hela benen än tar på mig det där stygga helvetet till plagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *