Moget

Paow:

Det här la Paow upp på sin Snapchat – en bild med uppmaningen att terrorisera ett visst nummer.
Vem som numret – som är dolt –  går till?
Hennes ex Mattias. Så klart.
Skönt att se att hon verkligen gått vidare tillsammans med sin minderåriga, nya pojkvän Lance. Det här kanske är någonting han kan roa sig med när flickvännen är ute på krogen eftersom han då måste stanna hemma?

#moget

Bilden kommer från Svenska Bloggare.

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bellas sponsinlägg, skriver hon dom själv? På bloggen påstår hon att hon har 150 resdagar per år, på insta, 200 resdagar. Kan det ens stämma. Hon har ju barnen hälften av tiden.

      Fick heller inte ihop det med tanke på barnen, men det är klart hon har ju rest en del inom Sverige också. Räknar man med en resa över dagen så kanske, men 150-200 låter mycket. Men hon kanske räknar med alla weekend- och semesterresor och spahelger i Sthlmsområdet?

      Men hon har väl defacto inte barnen hälften av tiden? Känns mer som att hon har barnen när det inte krockar med någon jobbresa.
      Så tror att 150-200 resdagar kan stämma.

    Kräks.

    Jag hade skickat iväg min son på militärskola om han hade blivit tillsammans med en sån tjej.

      Paow är ju unga Maggan.

        Jasså? Vet du hur Maggan var när hon var ung? Hängde hon ut folk i sin närhet var och varannan dag samt var allmänt bortskämd och oansvarig?

          Maggan var en offentlig person som ung, så det är nog många som vet hur hon var 🙂 fast tycker inte man kan jämföra Maggan och paow.

            Det var inte direkt svar på min fråga.

      Jag med och han hade aldrig fått komma hem igen ?

    Snacka om att ha svårt att släppa taget…

    Lance är med Maggan Graaf till Miam,i enligt Maggan skypade han med Paow i 5 timmar i går. Förstår inte att mamma Maggan inte tar ett snack med sonen om denna flickvän, och vad hon är kapabel till när förhållandet tar slut

      Förhållande? Dom är ju bara KKs.

      Han utnyttjar henne för att synas och hon honom för att få sitt ex avis. När dom slutar som KKs blir ingen sårad, för det finns inga känslor utan båda har fått det dom velat.

      Simple as that!

        Tror nog inte bara dom är kks, man brukar väll inte sitta i telefon i 5timmar med någon på ens semester om man inte är kär i personen?

      Jaha – så om random mediadam typ CW blir våldtagen eller slagen så är det en helt annan sak än om en random PW blir det – eller vad försöker du säga?

        Jag uppfattade snarare att personen syftade på att Paow hänger ut alla hennes ex. Inte just det där om misshandel.

        PW? Fattar inte riktigt…

      För att det skulle hjälpa vad ens mamma säger om en tjej när man är en ung grabb?

    Men gud i h*lvete vad du stör dig på att hon har en yngre pojkvän. Han är ju trots allt snart 18 år och så gammal är ju inte hon heller faktiskt. Skriv hellre om äckelgubbar som är tillsammans med tjejer som är typ 30 år yngre än dom själva.

    Hon ser ut och beter sig som 18 och det gör han också. Släpp detta j*vla ämne nu och inse att kvinnor har samma villkor som män även när det gäller att dejta personer som är yngre än en själv.

    Bah vad trött jag blir på sånt här moraltjat bara för att det är en tjej!

    Varför är du så sur på att Paow dejtar Lance? Han är inget barn – alls. Sluta tjura! Han är snart 18 år gammal. Ta upp något fall där en gubbe på 60 dejtar en 25 åring istället. Det hade haft bättre bäring.

    Det är sånt här som underbygger hela feministgrejen faktisk. Detta är också ett av dom första tillfällena där en 30+ tant jagar på detta så sluta nu är du snäll.

      Varför skulle det vara fel att en 60årig vuxen man dejtar en vuxen 25årig kvinna? Tycker att man ska ha rätt att dejta eller bli kär i vem man vill som vuxen människa, förstår inte varför andra ska lägga sig i det.

      För övrigt är han inte snart 18, han är nyss fyllda 17. Jag är 23 och skulle aldrig dejta eller röra en kille som bara går andra året på gymnasiet (nu vet jag inte om han går gymnasiet, men ni fattar poängen).

        När jag hade precis fyllt 16 år gammal träffade jag min kille som var 23 år gammal. Vi är fortfarande ihop och det var 8 år sedan. Ser inget fel med det. Visst nu när jag är 24 år gammal skulle jag aldrig kunna vara med en 18 åring, inte ens med en som är 1 år yngre än mig men bara för det tänker jag inte ”hur kunde min kille vara ihop med mig i den åldern fast jag själv inte hade kunnat vara det.” Det är väl olika för varje person.

        Stör mig inte så mycket på ålderskillnaden utan att det är Paow som det handlar om alla vet ju hur hon beter sig när hennes förhållande tar slut.

      Fast det är helt okej att tycka det är konstigt, eller ”äckligt”, om någon nu tycker det.
      Själv tycker jag det är ”konstigt” åt båda håll. Hade jag varit 23, eller vad paow nu är, skulle jag aldrig ens fått upp ögonen för en såpass mycket yngre kille. Och hade jag varit i hans ålder, inte en chans att jag tittat åt en kille på 23. Visst är det underbart att vi alla är olika?!?

    Tyckte Paow verkade ganska vettig en gång i tiden (i ljuset av Dessie just då) men nu känns det som om hon bara går bakåt i utvecklingen. Omogen och läskig.

      Håller med lite tyvärr. Hon är 24 men lever och beter sig som att hon vore tonåring fortfarande.

    OT! Som vanligt irriterar jag mig på Mona….. Nu skriver hon att hopn tagit en flaska med vätska från en hylla i sin popupbutik och lagt i en kasse med sin, naturligtvis, jättedyra kamera. Korken var inte påskruvad och nu är tydligen kameran förstörd. Vem som helst hade väl kollat att korken var åtskruvad innan man lägger ner en flaska vätska tillsammans med en kamera alternativt valt att inte lägga det tillsammans? Nej – det är så klart kundens fel som inte skruvade åt efter att de luktat på innehållet…
    Jag vet – jag kan sluta läsa….

      Försäkringspengar? ?

    Är det bara jag som inte ser likes på kommentarerna längre?

      Obs. De kom fram när jag lämnat min kommentar.

    Terra ett mobilnr, låter som en 14 årings uppmaning. Omoget beteende,

    Klart mamma Maggan tycker att detta är bra, hon har ju outat sonen i så många andra sammanhang. Brottning i Thailand och någon märklig fotomodellbild… hur nu det gick till.. Bättre reklam än detta kunde väl inte Lance få.. Kusinen går på Internatskola och Lance hånglar med Paolo..

    För att belysa samtidens hets mot åsikter (detta berör inte allvaret från hur kvinnor behandlas eller sexualiseras eller liknande annan fråga. Det ska inte heller blandas samman med de reflektionsfria, ”alla män är inte”, ”kvinnor kan också våldta”-resonemangen). Min fråga är: om mannen varit 24 och tjejen 17, tror ni att mansgriseri/peddo/maktfrågan hade tagits upp? I detta fall har det inte diskuterats en enda gång.

    Hon är verkligen så skämmig på alla tänkbara plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.